Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον Touro

Αυτό που θέτει εκτός του Touro δεν είναι απλώς τα κορυφαία μας προγράμματα, τα εμπλεκόμενα μέλη των διδασκόντων ή οι ευκαιρίες βιωματικής μάθησης, είναι η κουλτούρα και το πρόγραμμα σπουδών μας που σέβονται τις δεσμεύσεις σας - στην κοινότητά σας, στις αξίες σας και στο μέλλον σας.

Ιδρύθηκε το 1970 για να επικεντρωθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για την εβραϊκή κοινότητα , έχουμε μεγαλώσει για να εξυπηρετήσουμε έναν ευρέως διαφορετικό πληθυσμό άνω των 19.000 μαθητών σε 30 σχολεία σε 4 χώρες . Είμαστε μοναδικά εναρμονισμένοι με τη σπουδαιότητα μιας εκπαίδευσης που φιλοξενεί φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα και τις περιστάσεις.

Από τις φιλελεύθερες τέχνες μέχρι το νόμο, οι επιστήμες της υγείας, η τεχνολογία, οι επιχειρήσεις, οι εβραϊκές σπουδές, η εκπαίδευση - και τα πάντα - το Touro προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες και επαγγελματικές σταδιοδρομίες όχι μόνο για τους πιο ταλαντούχους και υποκινούμενους φοιτητές αλλά και για εκείνους που έχουν παραβλεφθεί και δεν έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν.

Έχουμε κάτι για όλους. Το μόνο ερώτημα είναι: Σε τι επιδιώκετε και τι θέλετε να επιτύχετε;117120_rsz_adobestock_125218431.jpg

Με μια ματιά

95.000 απόφοιτοι. 19.200 φοιτητές. 30 σχολεία. 4 χώρες. Ένα Touro.

Touro College είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός φορέας της Αμερικής για ανώτερη και επαγγελματική εκπαίδευση υπό εβραϊκή αιγίδα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες φοιτητές από όλες τις χώρες και τα κοινωνικά στρώματα στρέφονται προς εμάς για να ακολουθήσουν πτυχία στην ιατρική, την εκπαίδευση, τις Εβραϊκές Σπουδές, την τεχνολογία - και τα πάντα στο μεταξύ.

Η Νέα Υόρκη παραμένει το επίκεντρο του δικτύου Touro, με προγράμματα που αναπτύσσονται στο Σικάγο, την Καλιφόρνια, τη Νεβάδα, τη Μόσχα, το Ισραήλ, το Βερολίνο.

Εμείς αντλούμε τη δύναμή μας όχι μόνο από τους αριθμούς μας, αλλά από τη συνεχή προσήλωσή μας στις αξίες μας, την πίστη στην κοινωνική δικαιοσύνη και τον σεβασμό στην εφαρμοσμένη γνώση και την ανακάλυψη. Από την αφοσιωμένη σχολή μας στην οικονομική μας προσιτότητα προς το ευρύ φάσμα των φοιτητών και των προγραμμάτων που προσφέρουμε, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ για να δείτε τι χωρίζει το Touro.

Δήλωση αποστολής

Touro College είναι ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπό εβραϊκή αιγίδα που ιδρύθηκε για να μεταδώσει και διαιωνίσει την εβραϊκή κληρονομιά, καθώς και να υπηρετήσει τη γενική κοινότητα σύμφωνα με την ιστορική εβραϊκή δέσμευση για πνευματική έρευνα, μετάδοση γνώσης, κοινωνική δικαιοσύνη και υπηρεσία προς την κοινωνία.

Το Touro προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε εβραϊκές σπουδές, φιλελεύθερες τέχνες και επιστήμες και τα επαγγέλματα όπως η εκπαίδευση, το δίκαιο, η ιατρική, η φαρμακευτική, οι επιστήμες της υγείας, η κοινωνική εργασία και οι επιχειρήσεις. Αυτά τα προγράμματα εξυπηρετούν ποικίλα στοιχεία της εβραϊκής κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν υποεξυπηρετηθεί στο παρελθόν. Το Touro είναι ένα κολλέγιο στο οποίο ενθαρρύνεται η προσωπική ανάπτυξη, η υποτροφία και η έρευνα και όπου οι άνδρες και οι γυναίκες είναι προετοιμασμένοι για παραγωγική ζωή αξιοπρέπειας, αξίας και αξιών.

Η εβραϊκή κληρονομιά αγκαλιάζει δύο θεμελιώδεις συνιστώσες, την ιδιαίτερη και την καθολική, όπως αντανακλάται στο ρητό του Hillel στη Δεοντολογία των Πατέρων: "Αν δεν είμαι για τον εαυτό μου, ποιος θα είναι για μένα; ΕΓΩ?" Αυτή η διδασκαλία διαμορφώνει τις βασικές αξίες του κολλεγίου, οι οποίες περιλαμβάνουν τη δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση για όλους, τη θεραπεία, με ακεραιότητα και σεβασμό, όλων των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού, τον ρόλο της ηθικής στα επαγγέλματα και την οικοδόμηση ενός υπεύθυνη και υπεύθυνη κοινωνία.117119_rsz_1adobestock_143714649.jpg

Εβραϊκή κληρονομιά

Ριζοσπαστές στην εβραϊκή παράδοση, χτισμένο σε εβραϊκές αξίες.

Ο Δρ. Bernard Lander οραματίστηκε και καθιέρωσε Touro College για να εξυπηρετήσει μια κοινότητα μαθητών που συχνά αγνοούσαν. Με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε ένα περιβάλλον στο οποίο οι πολιτιστικές και πνευματικές ανάγκες των Εβραίων φοιτητών θα μπορούσαν να συμβαδίζουν με τις εκπαιδευτικές τους επιδιώξεις.

Το Touro δεν φιλοξενεί μόνο τις εβραϊκές παραδόσεις, τις υποστηρίζει και τις συντηρεί. Το Κολέγιο είναι ένας από τους λίγους σε αυτή τη χώρα που χτίζει εγκαίρως για τους μαθητές να λατρεύουν και να σπουδάζουν, να γιορτάζουν και να τιμούν τους πολιτισμούς και τις πεποιθήσεις τους.

Από το 1970, το σχολείο αυξήθηκε εκθετικά, αλλά οι αξίες μας παραμένουν. Όπως έχουμε επεκτείνει, η εστίασή μας έχει να εξυπηρετεί ποικίλες κοινότητες, καθώς και ορθόδοξους πληθυσμούς, και να τροφοδοτεί τους μαθητές που απλά θέλουν μια εξαιρετική εκπαίδευση σε ένα ζεστό, ανεκτικό και πνευματικά αυστηρό περιβάλλον.

Σε όλα τα σχολεία και τα προγράμματα μας, υποστηρίζουμε και αναμένουμε από όλους τους μαθητές να συμπεριφέρονται με ακεραιότητα και σεβασμό. Πιστεύουμε στην αξιοπρέπεια όλων και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σε μια κοινωνία που κάνει και αυτή.

Οι εβραϊκές μας αξίες είναι οικουμενικές αξίες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Touro College

Τα προγράμματα του Δασκάλου μας στην Εκπαίδευση ... [+]

Τα προγράμματα του Δασκάλου μας στην Εκπαίδευση

Η ολοκλήρωση ενός προγράμματος οδηγεί σε πτυχίο Master of Science καθώς και πιστοποίηση γενικής και ειδικής εκπαίδευσης (γενέθλιος βαθμός 2 ή βαθμοί 1-6) ή ειδική εκπαίδευση (βαθμοί 7-12), κατά την εκπλήρωση όλων των απαιτήσεων της NYSED, συμπεριλαμβανομένων λαμβάνοντας τα απαιτούμενα σεμινάρια και εργαστήρια, αρχειοθετώντας τα δακτυλικά αποτυπώματα με το NYSED και περάνοντας τις εξετάσεις πιστοποίησης των καθηγητών NYS.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Touro College

Το πρόγραμμα Master of Science στον τομέα της διδακτικής τεχνολογίας εκπαιδεύει πτυχιούχους στην αποτελεσματική χρήση της εκπαιδευτικής τεχνολογίας στα σχολεία (K-12), τα ... [+]

Το πρόγραμμα Master of Science στον τομέα της διδακτικής τεχνολογίας εκπαιδεύει πτυχιούχους στην αποτελεσματική χρήση της εκπαιδευτικής τεχνολογίας στα σχολεία (K-12), τα κολέγια, τα πανεπιστήμια ή τις επιχειρηματικές / βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδρομής πιστοποίησης των εκπαιδευτικών , οι φοιτητές που κατέχουν ήδη την αρχική πιστοποίηση των εκπαιδευτικών της Νέας Υόρκης θα είναι επιλέξιμοι για πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης από το NYS ως Ειδικός της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, καθώς και συμβατικές 30 μονάδες UFT πάνω από το διαφορικό του μισθού του Δασκάλου. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το Track Trainer Trainer θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστούν ως Εταιρικός Εκπαιδευτής, Εκπαιδευτικός Σχεδιαστής ή Προγραμματιστής Προσωπικού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Touro College

Εισάγει τις διοικητικές έννοιες, τις νομικές και οικονομικές δεξιότητες και τα κοινωνικά και δεοντολογικά ζητήματα που απαιτούνται για την επιτυχή διαχείριση των αναπτυσσ ... [+]

Εισάγει τις διοικητικές έννοιες, τις νομικές και οικονομικές δεξιότητες και τα κοινωνικά και δεοντολογικά ζητήματα που απαιτούνται για την επιτυχή διαχείριση των αναπτυσσόμενων σύνθετων τεχνολογικών οργανισμών.

Για τους επαγγελματίες του κλάδου που επιδιώκουν να ενταχθούν στις τάξεις των ηγετών της τεχνολογίας του αύριο.

Οι επιλογές καριέρας περιλαμβάνουν:ΔιευθυντήςΥπεύθυνος προγράμματοςΔιαχειριστής ΤεχνολογίαςΕκτελεστικό έργοCIO: Υπεύθυνος ΠληροφοριώνΑπαιτήσεις προγράμματος4 βασικά μαθήματα προγράμματος 12 μονάδες4 Τεχνικά Υποχρεωτικά Μαθήματα Τεχνολογίας 12 μονάδες3 Τεχνολογικά ηγετικά μαθήματα Επιλογής 9 credits =11 Προγράμματα Σύνολο μαθημάτων 33 μονάδεςMS στα Τεχνικά Υποχρεωτικά Μαθήματα ΤεχνολογίαςMSIN 610 Προηγμένη Διαχείριση Έργων ΠληροφορικήςMSIN 611 Ηγεσία στον Οργανισμό ΤεχνολογίαςMSIN 621 Προϋπολογισμός και Χρηματοδότηση για Διευθυντές ΤεχνολογίαςMSIN 622 Νομικά, Κοινωνικά και Ηθικά Θέματα ΤεχνολογίαςMS στην Τεχνολογία Leadership Επιλογής ΜαθήματαMSIN 649 Διαχείριση Ασφάλειας ΠληροφοριώνMSIN 657 Διαχείριση γνώσηςΤεχνολογίες Στρατηγικής Συνεργασίας MSIN 661MSIN 663 Business Process ManagementMSIN 669 Διαχείριση και υλοποίηση μεγάλων δεδομένων δεδομένων στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλονMSIN 675 Επαγγελματική εμπειρία πρακτικής άσκησης... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά