Touro College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον Touro

Αυτό που θέτει εκτός του Touro δεν είναι απλώς τα κορυφαία μας προγράμματα, τα εμπλεκόμενα μέλη των διδασκόντων ή οι ευκαιρίες βιωματικής μάθησης, είναι η κουλτούρα και το πρόγραμμα σπουδών μας που σέβονται τις δεσμεύσεις σας - στην κοινότητά σας, στις αξίες σας και στο μέλλον σας.

Ιδρύθηκε το 1970 για να επικεντρωθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για την εβραϊκή κοινότητα , έχουμε μεγαλώσει για να εξυπηρετήσουμε έναν ευρέως διαφορετικό πληθυσμό άνω των 19.000 μαθητών σε 30 σχολεία σε 4 χώρες . Είμαστε μοναδικά εναρμονισμένοι με τη σπουδαιότητα μιας εκπαίδευσης που φιλοξενεί φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα και τις περιστάσεις.

Από τις φιλελεύθερες τέχνες μέχρι το νόμο, οι επιστήμες της υγείας, η τεχνολογία, οι επιχειρήσεις, οι εβραϊκές σπουδές, η εκπαίδευση - και τα πάντα - το Touro προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες και επαγγελματικές σταδιοδρομίες όχι μόνο για τους πιο ταλαντούχους και υποκινούμενους φοιτητές αλλά και για εκείνους που έχουν παραβλεφθεί και δεν έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν.

Έχουμε κάτι για όλους. Το μόνο ερώτημα είναι: Σε τι επιδιώκετε και τι θέλετε να επιτύχετε;128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Με μια ματιά

95.000 απόφοιτοι. 19.200 φοιτητές. 30 σχολεία. 4 χώρες. Ένα Touro.

Touro College είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός φορέας της Αμερικής για ανώτερη και επαγγελματική εκπαίδευση υπό εβραϊκή αιγίδα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες φοιτητές από όλες τις χώρες και τα κοινωνικά στρώματα στρέφονται προς εμάς για να ακολουθήσουν πτυχία στην ιατρική, την εκπαίδευση, τις Εβραϊκές Σπουδές, την τεχνολογία - και τα πάντα στο μεταξύ.

Η Νέα Υόρκη παραμένει το επίκεντρο του δικτύου Touro, με προγράμματα που αναπτύσσονται στο Σικάγο, την Καλιφόρνια, τη Νεβάδα, τη Μόσχα, το Ισραήλ, το Βερολίνο.

Εμείς αντλούμε τη δύναμή μας όχι μόνο από τους αριθμούς μας, αλλά από τη συνεχή προσήλωσή μας στις αξίες μας, την πίστη στην κοινωνική δικαιοσύνη και τον σεβασμό στην εφαρμοσμένη γνώση και την ανακάλυψη. Από την αφοσιωμένη σχολή μας στην οικονομική μας προσιτότητα προς το ευρύ φάσμα των φοιτητών και των προγραμμάτων που προσφέρουμε, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ για να δείτε τι χωρίζει το Touro.

Δήλωση αποστολής

Touro College είναι ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπό εβραϊκή αιγίδα που ιδρύθηκε για να μεταδώσει και διαιωνίσει την εβραϊκή κληρονομιά, καθώς και να υπηρετήσει τη γενική κοινότητα σύμφωνα με την ιστορική εβραϊκή δέσμευση για πνευματική έρευνα, μετάδοση γνώσης, κοινωνική δικαιοσύνη και υπηρεσία προς την κοινωνία.

Το Touro προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε εβραϊκές σπουδές, φιλελεύθερες τέχνες και επιστήμες και τα επαγγέλματα όπως η εκπαίδευση, το δίκαιο, η ιατρική, η φαρμακευτική, οι επιστήμες της υγείας, η κοινωνική εργασία και οι επιχειρήσεις. Αυτά τα προγράμματα εξυπηρετούν ποικίλα στοιχεία της εβραϊκής κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν υποεξυπηρετηθεί στο παρελθόν. Το Touro είναι ένα κολλέγιο στο οποίο ενθαρρύνεται η προσωπική ανάπτυξη, η υποτροφία και η έρευνα και όπου οι άνδρες και οι γυναίκες είναι προετοιμασμένοι για παραγωγική ζωή αξιοπρέπειας, αξίας και αξιών.

Η εβραϊκή κληρονομιά αγκαλιάζει δύο θεμελιώδεις συνιστώσες, την ιδιαίτερη και την καθολική, όπως αντανακλάται στο ρητό του Hillel στη Δεοντολογία των Πατέρων: "Αν δεν είμαι για τον εαυτό μου, ποιος θα είναι για μένα; ΕΓΩ?" Αυτή η διδασκαλία διαμορφώνει τις βασικές αξίες του κολλεγίου, οι οποίες περιλαμβάνουν τη δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση για όλους, τη θεραπεία, με ακεραιότητα και σεβασμό, όλων των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού, τον ρόλο της ηθικής στα επαγγέλματα και την οικοδόμηση ενός υπεύθυνη και υπεύθυνη κοινωνία.128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Εβραϊκή κληρονομιά

Ριζοσπαστές στην εβραϊκή παράδοση, χτισμένο σε εβραϊκές αξίες.

Ο Δρ. Bernard Lander οραματίστηκε και καθιέρωσε Touro College για να εξυπηρετήσει μια κοινότητα μαθητών που συχνά αγνοούσαν. Με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε ένα περιβάλλον στο οποίο οι πολιτιστικές και πνευματικές ανάγκες των Εβραίων φοιτητών θα μπορούσαν να συμβαδίζουν με τις εκπαιδευτικές τους επιδιώξεις.

Το Touro δεν φιλοξενεί μόνο τις εβραϊκές παραδόσεις, τις υποστηρίζει και τις συντηρεί. Το Κολέγιο είναι ένας από τους λίγους σε αυτή τη χώρα που χτίζει εγκαίρως για τους μαθητές να λατρεύουν και να σπουδάζουν, να γιορτάζουν και να τιμούν τους πολιτισμούς και τις πεποιθήσεις τους.

Από το 1970, το σχολείο αυξήθηκε εκθετικά, αλλά οι αξίες μας παραμένουν. Όπως έχουμε επεκτείνει, η εστίασή μας έχει να εξυπηρετεί ποικίλες κοινότητες, καθώς και ορθόδοξους πληθυσμούς, και να τροφοδοτεί τους μαθητές που απλά θέλουν μια εξαιρετική εκπαίδευση σε ένα ζεστό, ανεκτικό και πνευματικά αυστηρό περιβάλλον.

Σε όλα τα σχολεία και τα προγράμματα μας, υποστηρίζουμε και αναμένουμε από όλους τους μαθητές να συμπεριφέρονται με ακεραιότητα και σεβασμό. Πιστεύουμε στην αξιοπρέπεια όλων και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σε μια κοινωνία που κάνει και αυτή.

Οι εβραϊκές μας αξίες είναι οικουμενικές αξίες.

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
500 Seventh Avenue New York, NY 10018
Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη