Towson University - College of Business & Economics

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρωθυπουργός

Ο College of Business και Οικονομικών, Που βρίσκεται στο ιστορικό Stephens Hall, είναι διαπιστευμένο από AACSB International - Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων - Και στα δύο προγράμματα λογιστικής και διοίκησης επιχειρήσεων του.

Ο χαρακτηρισμός αυτός τοποθετεί το κολέγιο στην κορυφή ένα τοις εκατό των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο και την κορυφή 10 τοις εκατό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέροντας δύο προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, το κολέγιο παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση των επιχειρήσεων στηρίζεται σταθερά σε φιλελεύθερες τέχνες.

Εφαρμοσμένη

Ενώ σπούδαζε είναι απαραίτητη για την είσοδο στον κόσμο των επιχειρήσεων, οι δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχής σε οποιαδήποτε καριέρα δεν μπορούν όλοι να διδάσκονται στην τάξη. Στο College of Business και Οικονομικών, η φιλοσοφία της εφαρμοσμένης μάθηση είναι στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων μας.

Κατανοώντας την αξία και την αναγκαιότητα των hands-on εμπειρία, το κολέγιο προσφέρει το πρόγραμμα ένα-του-ένα είδος Επιχειρηματικής Αριστείας σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να εισέλθουν σταδιοδρομίες τους. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές αποκτούν τις γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις (KSAs) στην τάξη για να μάθουν τα βασικά της επαγγελματικής ανάπτυξης, όπως η παροχή ισχυρών παρουσιάσεις, την αποτελεσματική επικοινωνία ιδεών και την εργασία σε ομάδες. Οι μαθητές μας στη συνέχεια να συμμετάσχουν στην ποιότητα εμπειρίες πρακτικής σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Μέσω αυτής της προσέγγισης της εφαρμοσμένης δεξιοτήτων και γνώσεων, όλους τους φοιτητές μας αποφοιτούν έχοντας ήδη λάβει τα πρώτα βήματα στην επιλεγμένη πορεία της σταδιοδρομίας τους.

Μαζί με το πρόγραμμα άσκησης, οι μαθητές εφαρμόζουν επίσης την ηγεσία και την ομαδική εργασία να συνεργαστεί με την πανεπιστημιακή κοινότητα και πέρα ​​μέσα από 18 φοιτητικές οργανώσεις του κολεγίου.

Ολοκληρωμένη

Είτε φοιτητές που επιδιώκουν μια γενική καριέρα στην επιχείρηση ή έχουν τα μάτια τους σε πιο συγκεκριμένες διαδρομές, το κολέγιο παρέχει τη θεμελιώδη γνώση για να είναι επιτυχής στο σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, ενώ επιτρέπει στους σπουδαστές να εξερευνήσουν σε βάθος μελέτη για συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντός τους.

Με τέσσερις προπτυχιακούς ταγματάρχες, έξι συνδυασμένη μεγάλες εταιρείες, δύο ανήλικοι, καθώς και πολλές συγκεντρώσεις, το κολέγιο παρέχει μια ολοκληρωμένη αλλά και ποικίλο φάσμα των ακαδημαϊκών προγραμμάτων. Με την υποστήριξη του υποστήριξη του διακεκριμένου σχολή μας, οι μαθητές μπορούν να χαράξουν εκπαιδευτική διαδρομή τους, που θα τους οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων τους.

Όραμα, Αποστολή & Αξίες

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Για να αναγνωριστεί ως το επιχειρηματικό κολλέγιο της επιλογής για τους φοιτητές, καθηγητές και τις οργανώσεις στην περιοχή μας.

Δήλωση αποστολής

Το Σώμα των Επιχειρήσεων και Οικονομικών αναπτύσσει υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προγράμματα και πόρους, συνδέει τη θεωρία στην πράξη σε διδακτέας ύλης, εξωσχολικές και ερευνητικές δραστηριότητες, και μετατρέπει τους μαθητές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο Μέριλαντ και πέρα.

Οι αξίες

Έχουμε αγκαλιάσει μια κουλτούρα αγωνίζεται για την αριστεία, τη μάθηση, την ηθική συμπεριφορά, την ευγένεια, την ποικιλομορφία, την ένταξη, τη δημιουργικότητα και τη δέσμευση.

Προφίλ υποψηφίου ως πρωθυπουργός της Σχολής Εφαρμοσμένων μάθησης των επιχειρήσεων, το Σώμα των Επιχειρήσεων και Οικονομικών προετοιμάζει τους αποφοίτους του για την επίτευξη αριστείας στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Το Σώμα των Επιχειρήσεων και Οικονομικών «ο συνδυασμός των αυστηρών ακαδημαϊκών σπουδών και hands-on εμπειρία των επιχειρήσεων, όλα υπόκεινται σε αυστηρά μέτρα βάσει απόδοσης να αναπτύξει τις ακόλουθες γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις (KSAs), που είναι το θεμέλιο για την επαγγελματική επιτυχία:

Διαπιστευμένοι Επιχειρηματικής Γνώσης

Γνωρίστε, εφαρμόζουν και να ενσωματώσει το περιεχόμενο κάποιου μείζονος

επικοινωνία

Γράψτε άρθρωση, πειστική και σημαντικές εκθέσεις, προτάσεις, γράμματα Κάντε άρθρωση, πειστική και επιρροή προφορικές παρουσιάσεις Ανάπτυξη γραφικών, λογιστικών φύλλων και την επιχειρηματική ανάλυση για να υποστηρίξει τη θέση που Επιδίδονται σε ενεργητική ακρόαση σε ατομικές και ομαδικές ρυθμίσεις

Σκέψη: κριτική και δημιουργική

Προσδιορισμός των προβλημάτων ή / και των ευκαιριών χρησιμοποιώντας πειθαρχική έννοιες Δημιουργία και αξιολόγηση των εφικτών εναλλακτικών λύσεων Ανάπτυξη ολοκληρωμένης, δικαιολογείται συμπεράσματα και τις συστάσεις που χρησιμοποιούν ποιοτικά ή / και ποσοτικά εργαλεία

Τεχνολογία

Χρησιμοποιήστε γενικά και πειθαρχία-ειδικό λογισμικό για state-of-the-επιχειρηματική πρακτική εφαρμογές

Ηγεσία και ομαδική εργασία

Έμφαση στην επίτευξη του στόχου Καθοδηγήσει την ομάδα προς την επίτευξη των κοινών στόχων Διατηρήσουν τη συνοχή της ομάδας, την ικανοποίηση οπαδός, και αποτελεσματική λειτουργία

Ηθική και Αξίες

Εμφάνιση της δεοντολογίας και την τιμή-συμπεριφορά του συστήματος Εφαρμόστε ηθικής στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο σε πολλούς ενδιαφερόμενους φορείς

Στάση και Πρακτικές Αριστείας

Να είστε προσεκτικοί, δυναμικός και έτοιμος να μάθετε Ανταποκρίνονται στις δεσμεύσεις και να ολοκληρώνετε εργασίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις ανατεθεί Αντιμετωπίστε τους άλλους με σεβασμό? δείχνουν ευαισθησία προς τις απόψεις, τις αξίες και τα έθιμά τους

Εμπορευσιμότητα

Εμφάνιση ενδείξεις ποιότητας, μέντορας, αντανακλαστική επαγγελματική εμπειρία Αποδείξει την αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας: χαρτοφυλακίου καριέρας, βιογραφικό και συνέντευξη δεξιότητες Να αναλάβει την ευθύνη της δικής του διαχείρισης σταδιοδρομίας και στόχος-ρύθμιση ενός ατόμου

Τοποθεσίες

Towson

Address
8000 York Road
21252 Towson, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη