Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (BMS)

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Βιοϊατρικές Επιστήμες (BMS) είναι μέρος της Σχολής Ιατρικής του Tulane. Είναι οργανωμένο ως διεπιστημονικό, διυπηρεσιακό και διακοινοτικό πρόγραμμα, αποτελούμενο από μια σχολή που ασχολείται ενεργά με τη βιοϊατρική έρευνα. Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους επιστήμονες σε μια συνεργατική επιστημονική κοινότητα που κατευθύνεται από τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα βιοϊατρικών επιστημών του Tulane συγκεντρώνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους νέους ανθρώπους με αναγνωρισμένους καθηγητές και ερευνητές εθνικής και διεθνούς εμβέλειας: όλα μέσα σε μια ζωντανή πόλη γεμάτη ευκαιρίες τόσο μέσα όσο και έξω από το εργαστήριο και την τάξη.

Το BMS αποτελείται από προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στην ανατομία (δομική και κυτταρική βιολογία), βιοχημεία και μοριακή βιολογία, ιατρική γενετική και γονιδιωματική, μικροβιολογία και ανοσολογία, παθολογία (μοριακή ιατρική), φαρμακολογία και φυσιολογία. Τα μονοετή προγράμματα των κρατών μελών έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίσουν και να βελτιώσουν τα ακαδημαϊκά προσόντα των προπτυχιακών και να ενισχύσουν το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο για περαιτέρω πνευματική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της εισόδου στο ιατρικό σχολείο, στην οδοντιατρική σχολή ή σε άλλα προγράμματα σχετικά με το επάγγελμα του γιατρού ή σε προγράμματα διδακτορικών ερευνών. Ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αποφοίτων του Tulane MS επιτυγχάνει το στόχο τους για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα BMS περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα διδακτορικού στο Biomedical Sciences με εξειδίκευση σε οποιοδήποτε από τα θέματα του παραπάνω μάστερ. Το διδακτορικό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν τους διδακτορικούς τους διδάσκοντες από περίπου 90 μέλη ΔΕΠ σε βασικές επιστήμες και κλινικά τμήματα της Ιατρικής Σχολής και του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Πρωτευόντων του Tulane.


TULANE SCHOOL OF MEDICINE

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα κέντρα ιατρικής εκπαίδευσης του έθνους, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tulane είναι ένα ζωντανό κέντρο εκπαίδευσης, έρευνας και δημόσιας υπηρεσίας. Γιορτάζοντας την 175η επέτειό του το 2009, η Tulane School of Medicine είναι η δεύτερη παλαιότερη ιατρική σχολή στο Deep South και η 15η παλαιότερη ιατρική σχολή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Tulane School of Medicine προσλαμβάνει κορυφαία ακαδημαϊκά, ερευνητές και φοιτητές από όλο τον κόσμο και ωθεί τα όρια της ιατρικής με πρωτοποριακές ιατρικές έρευνες και χειρουργικές προόδους. Από την εφεύρεση του διοφθάλμιου μικροσκοπίου σε ρομποτικές χειρουργικές επεμβάσεις, η Tulane School of Medicine παραμένει στην πρωτοπορία της σύγχρονης ιατρικής καινοτομίας. Η Tulane School of Medicine εξοπλίζει την επόμενη γενιά ιατρικών επαγγελματιών με τα εργαλεία για να επιτύχει σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο και να διαμορφώσει το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης. Σε καθημερινή βάση, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στην αποστολή μας "Εκπαίδευση, Έρευνα και Ασθενείς: Θεραπεύουμε τις Κοινότητες".

Το Tulane School of Medicine είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Επιτροπή Συνδέσμου για την Ιατρική Εκπαίδευση.

Η αρχη

Η Νέα Ορλεάνη, που βρίσκεται σε ένα υποτροπικό κλίμα και με ένα από τα πιο πολυσύχναστα διεθνή λιμάνια στον κόσμο, ήταν ευάλωτη σε όλους τους τύπους λοιμογόνων λοιμώξεων το 1834. Όταν το Ιατρικό Κολέγιο της Λουιζιάνα δημοσίευσε το ενημερωτικό του δελτίο το ίδιο έτος, "να οδηγήσει την πρόοδο της επιστήμης και την ορθολογική αντιμετώπιση της νόσου."

Μέχρι το 1845, ο κρατικός νομοθέτης αναγνώρισε την αξία του ιδρύματος και εξουσιοδότησε ένα πλήρες πανεπιστήμιο στη Νέα Ορλεάνη. Το ιατρικό συγκρότημα αναγνωρίστηκε γρήγορα ως μία από τις μεγαλύτερες ιατρικές σχολές της χώρας. Μέχρι το 1860, η εγγραφή είχε αυξηθεί σε περισσότερους από 400 φοιτητές, τοποθετώντας το ως το τέταρτο μεγαλύτερο πρόγραμμα για ιατρική εκπαίδευση στο έθνος.

Το 1882, ο Paul Tulane έδωσε εκτεταμένη ακίνητη περιουσία στη Νέα Ορλεάνη για την υποστήριξη της εκπαίδευσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπαιδευτικού Ταμείου του Tulane αποφάσισε να υποστηρίξει το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας και το 1883 το νομοθετικό σώμα της Λουιζιάνα ψήφισε νομοσχέδιο για τη δημιουργία του Πανεπιστημίου Tulane της Λουιζιάνας, ενός ιδιωτικού, μη-διδακτικού πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου Tulane, η ιατρική σχολή συνέχισε να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται, μεταφέροντας τον 20ό αιώνα ως κορυφαία ιατρική σχολή στο Νότο και ένα από τα καλύτερα στο έθνος.


Ανακάλυψη και μετάφραση

Η Tulane School of Medicine διακρίθηκε τόσο στην ανακάλυψη και τη μετάφραση, όσο και στην εκπαίδευση. Το 1932, ο Δρ Michael E. DeBakey αποφοίτησε από την Tulane School of Medicine και ξεκίνησε μια διακεκριμένη σταδιοδρομία στην καρδιαγγειακή χειρουργική. Ως φοιτητής της ιατρικής, διερεύνησε και σχεδίασε την αντλία κυλίνδρων, η οποία έγινε βασικό συστατικό της μηχανής καρδιάς-πνεύμονα που οδηγεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Άλλα μέλη της σχολής του Tulane που πραγματοποίησαν διαρκείς προόδους στην ιατρική κατά τον τελευταίο αιώνα είναι ο Dr. Robert Heath στην ψυχοφαρμακολογία, ο Dr. George E. Burch στη φυσιολογία, ο Δρ. Andrew V. Schally στην ενδοκρινολογία και ο Δρ Louis J. Ignarro στη φαρμακολογία, τα τελευταία δύο νικητήρια βραβεία Νόμπελ για το έργο τους στο Tulane.


τυφώνας Κατρίνα

Στα τέλη Αυγούστου του 2005, με την Tulane School of Medicine στην κορυφή της μεγάλης προγραμματικής επέκτασης, η χειρότερη φυσική καταστροφή στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών προκάλεσε απίστευτη καταστροφή στην πόλη της Νέας Ορλεάνης, τους ανθρώπους και τα ιδρύματα της, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου Tulane.

Οι γιατροί του Tulane έμειναν μαζί με τους ασθενείς τους στο νοσοκομείο Tulane, στο φιλανθρωπικό νοσοκομείο και στο νοσοκομείο VA της Νέας Ορλεάνης μέχρι να αναγκαστεί να εκκενωθεί. Αυτοί οι γιατροί, οι σπουδαστές και οι κάτοικοι θα επιστρέψουν σύντομα στην πόλη, δημιουργώντας κλινικές σε νέες θέσεις και αποκαθιστώντας την πρόσβαση τόσο στην ιατρική περίθαλψη όσο και στην ιατρική εκπαίδευση.

Μετά την καταιγίδα, η Tulane School of Medicine εκκενώθηκε στο Baylor College of Medicine στο Τέξας, όπου οι φοιτητές της ιατρικής συνέχισαν τις σπουδές τους. Οι διευθυντές ιατρικών σχολών του Tulane συντονίζουν την επιστροφή του σχολείου στη Νέα Ορλεάνη, η οποία άρχισε τον Νοέμβριο του 2005 και φιλοξένησε το 98,5% των φοιτητών του Tulane που παρέμειναν με τον Tulane μετά τον τυφώνα Κατρίνα. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, η αφιερωμένη και αφοσιωμένη σχολή ανασύνταξε δυναμικά προγράμματα έρευνας και διδασκαλίας καθώς ο χώρος έγινε κατοικήσιμος.


Προχωρώντας μπροστά

Η Tulane School of Medicine έχει καθιερωθεί ως ζωτικής σημασίας συνιστώσα στην ανανέωση μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής. Εκπαιδεύουμε τους πιο καταρτισμένους φοιτητές ώστε να είναι ικανές, συμπονετικοί ιατροί που θα παρέχουν υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια ή εξειδικευμένη φροντίδα σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τοποθεσίες

Νέα Ορλεάνη

Address
1430 Tulane Avenue
70112 Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη