Tulane University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Αρχιτεκτονικής του Tulane University δεσμεύεται να προωθήσει την αριστεία χωρίς επιφυλάξεις στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, της Διατήρησης και της Αειφόρου Ανάπτυξης Ακινήτων.

Βρισκόμαστε στην καρδιά της ακτής του Κόλπου, όπου διακυβεύονται όλες οι προκλήσεις της ανθρώπινης κατοίκησης του πλανήτη. Εδώ έχουμε την ευκαιρία να ορίσουμε τον ρόλο της αρχιτεκτονικής μπροστά στην κλιματική αλλαγή, την παράκτια και παράκτια κρίση, τη διαδικασία αστικοποίησης υπό αυτές τις συνθήκες και τις προκλήσεις για την κοινωνική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη.

Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια ιστορική στιγμή στο καλύτερο δυνατό μέρος της γης για να είναι αρχιτέκτονας και εκπαιδευτικός.

Tulane University δεν κάνει διακρίσεις βάσει φυλής, φύλου, χρώματος, θρησκείας, εθνικής καταγωγής, υπηκοότητας, οικογενειακής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, αναπηρίας, στρατιωτικού καθεστώτος, βετεράνου ή οποιουδήποτε άλλου προστατευμένου καθεστώτος ή ταξινόμησης βάσει ομοσπονδιακού, στα προγράμματά και τις δραστηριότητές του.

architecture, blueprint, floor plan3844328 / Pixabay

Η Σχολή Αρχιτεκτονικής Tulane παρέχει μια παγκόσμια εκπαίδευση στην αρχιτεκτονική, τη διατήρηση και την αειφόρο ανάπτυξη ακινήτων. Αυτά τα προγράμματα, από το προπτυχιακό έως το μεταπτυχιακό επίπεδο, εξοπλίζουν τους μελλοντικούς πτυχιούχους με τις βασικές πνευματικές, πολιτιστικές και τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιστροφή των κοινωνικών ανισοτήτων και των οικολογικών διαταραχών.

Η διδασκαλία και η έρευνα του σχολείου προωθούν τα πεδία στα πλέον συναφή θέματα του σήμερα όπως η κλιματική αλλαγή, η παράκτια και παράκτια κρίση, η διαδικασία αστικοποίησης υπό αυτές τις συνθήκες και οι προκλήσεις για την κοινωνική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη.

Στη Σχολή Αρχιτεκτονικής, η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα στην τάξη και στην κοινότητα. Ο αντίκτυπος των φοιτητών, των διδασκόντων και των αποφοίτων μας μπορεί να δει σε ολόκληρο τον πλανήτη και εδώ στη Νέα Ορλεάνη στο Μικρό Κέντρο Albert και Tina για Συνεργασία Σχεδιασμού και URBANbuild.

Προγράμματα σπουδών:

  • Πτυχίο Αρχιτεκτονικής
  • Bachelor of Science στην Αρχιτεκτονική
  • Δάσκαλος Αρχιτεκτονικής Ι
  • Master of Architecture II
  • Δάσκαλος Μελετών Διατήρησης
  • Master της Αειφόρου Ανάπτυξης Ακίνητης Περιουσίας

Προγράμματα προβολής:

  • Albert και Tina Μικρό Κέντρο Συνεργατικού Σχεδιασμού
  • URBANbuild
  • Tulane Περιφερειακό Κέντρο Αστικού Σχεδιασμού
  • Εξερεύνηση σταδιοδρομίας στην αρχιτεκτονική (Πρόγραμμα καλοκαιρινών προ-κολλεγίων)

girl, drawing, natureuslikajme / Pixabay

Ερευνα

Tulane University είναι το μόνο κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε μια περιοχή που ασχολείται με τις πιο πιεστικές κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις. Η επίλυση αυτών των επειγόντων προβλημάτων - η στέγαση των ανθρώπων, η συνεργασία με τις κοινότητες για την επανάκτηση τους, η ανάπτυξη νέων σεναρίων για την κατοίκηση των ποταμών μας και των δελτίων - είναι βαθιά ριζωμένη στην ταυτότητα του Tulane. Το πανεπιστήμιο μας είναι αφοσιωμένο στην εργασία που φέρνει την καινοτομία με τη διέλευση πειθαρχικών ορίων.

Η Tulane School of Architecture έχει μακρά ιστορία δέσμευσης για την αντιμετώπιση πραγματικών θεμάτων και τη δημιουργία νέων γνώσεων, ειδικά μετά τον τυφώνα Κατρίνα και την ηγεσία μας για να βοηθήσουμε τις κοινότητες μας να ανοικοδομηθούν. Και ως αρχιτέκτονες, εκπαιδευμένοι να οδηγήσουν πολύπλοκες ομάδες για να αντιμετωπίσουν περίπλοκα ζητήματα, το έργο μας είναι θεμελιωδώς διεπιστημονικό και εφευρετικό.

Η έρευνα και η καινοτομία στη Σχολή Αρχιτεκτονικής Tulane επικεντρώνεται σε δύο βασικούς τομείς: 1) Ενδυνάμωση των Κοινοτήτων μέσω της Αρχιτεκτονικής και 2) Ποταμός και Delta Urbanism, οι οποίες επιτυγχάνονται με την επαγγελματική αριστεία σχεδιασμού και την ηγεσία στη σχεδίαση.

Το σχολείο Albert and Tina Small Center for Collaborative Design και το URBANbuild είναι δύο εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα που παρέχουν στους φοιτητές και τη σχολή την ευκαιρία να δουλέψουν σε τοπικές κοινότητες με βάση προγράμματα μέσω πρακτικών, στούντιο και τάξη έργα, καθώς και ευκαιρίες σχεδίασης. Το έργο ποταμού Yamuna είναι ένα διεπιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα με στόχο την αναζωογόνηση της οικολογίας του ποταμού Yamuna στο Νέο Δελχί, επαναφέροντας έτσι την πρωτεύουσα της Ινδίας πίσω στο νερό.

Τοποθεσίες

Νέα Ορλεάνη

Address
Saint Charles Avenue,6823
70118 Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη