Turner College - Columbus State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Γιατί Turner College;

Turner College προετοιμάζει τους φοιτητές των επιχειρήσεων για να προσθέσει αξία στις κοινότητές τους και να τους εργοδότες τους σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. πτυχία των επιχειρήσεων μας προγράμματα είναι επαγγελματικά διαπιστευμένοι μέσω του Συνδέσμου να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων. Ως αναγνωρισμένο μέλος της AACSB International, το κολέγιο μας προσφέρει προγράμματα των επιχειρήσεων που επιτυγχάνουν διάκριση τους για την υψηλή ποιότητα μέσα από μια διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία κατανόηση των επιχειρήσεων και το ρόλο της στην κοινωνία.

Ο Turner College of Business και η TSYS Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών στεγάζονται στο Κέντρο Εμπορίου και Τεχνολογίας (ΚΔ), που βρίσκεται στην κύρια πανεπιστημιούπολη. Μαζί, Turner College προσφέρει 8 μεταπτυχιακά προγράμματα, 12 προπτυχιακά προγράμματα, και πολλές πιστοποιήσεις. Είμαστε το σπίτι σε μια πολυσύχναστη ποικιλία των φοιτητικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων Λογιστικών Club, CSU Αμερικανική Ένωση Marketing, Enactus, Επενδύσεις Σύνδεσμος Οικονομικών, Association of Certified Απάτης, Εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (SHRM), Association of Computing Machinery (ACM), και Campus nerds. Οι οργανώσεις μας παρέχουν ευκαιρίες για να αποκτήσουν πραγματική παγκόσμια εμπειρία, να ακούσετε επαγγελματικά ηχεία, και να ανταγωνίζονται σε εθνικό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο Δ Abbott Turner College της αποστολής Business είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για να προσθέσει αξία στις κοινότητές τους και τους εργοδότες τους, κατά κύριο λόγο οι τοπικές και περιφερειακές επιχειρήσεις.

Το Κέντρο Εμπορίου και TechnologyThe Κέντρο Εμπορίου και Τεχνολογίας (ΚΔ), που βρίσκεται στην κύρια πανεπιστημιούπολη, στεγάζει το γραφείο του Turner College κοσμήτορα, και τρεις ακαδημαϊκές μονάδες:

Turner College of Business
 • Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
<li>&Delta;&iota;&alpha;&chi;&epsilon;&#943;&rho;&iota;&sigma;&eta;&sigmaf; &amp; &Mu;&#940;&rho;&kappa;&epsilon;&tau;&iota;&nu;&gamma;&kappa;</li> <li>&Eta; TSYS &Sigma;&chi;&omicron;&lambda;&#942; &Epsilon;&pi;&iota;&sigma;&tau;&#942;&mu;&eta;&sigmaf; &Upsilon;&pi;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&iota;&sigma;&tau;&#974;&nu;.</li>

Το σύνολο των εγγραφών σπουδαστών για το Turner College το 2014 ήταν 1.464, με 1259 στα προπτυχιακά προγράμματα και 204 μεταπτυχιακά programs.The μέσο μέγεθος τάξης για τους προπτυχιακούς φοιτητές είναι 33 και 27 για τα μεταπτυχιακά προγράμματα. Με μικρότερο μέγεθος μας μέσο όρο της κατηγορίας, αφιερωμένο σχολή μας και το προσωπικό, καθώς και λογικές δίδακτρα μας, μπορεί να είναι η καλύτερη αγορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην περιοχή.

Πανεπιστήμιο Υπηρεσιών Πληροφορικής βρίσκεται επίσης στο ΚΔ στον πρώτο όροφο.

Διαπίστευση

Turner College of Business

Ο Δ Abbott Turner Κολέγιο των προγραμμάτων πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων Business είναι επαγγελματικά διαπιστευμένοι μέσω του Συνδέσμου να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων. Ως αναγνωρισμένο μέλος της AACSB International, το κολέγιο μας προσφέρει προγράμματα των επιχειρήσεων που επιτυγχάνουν διάκριση τους για την υψηλή ποιότητα μέσα από μια διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία κατανόηση των επιχειρήσεων και το ρόλο της στην κοινωνία.

Γιατί είναι σημαντικό AACSB διαπίστευσης;

Ως υποψήφιος φοιτητής: Πηγαίνοντας στο κολέγιο είναι μια μεγάλη επένδυση. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ώρες μελετώντας, γράφοντας εργασίες, και λαμβάνοντας εξετάσεις. Μπορείτε, επίσης, πρόκειται να δαπανήσει πολλά χρήματα. Όλη αυτή η εργασία και τα χρήματα θα πρέπει να σας δώσει ό, τι πληρώσατε για, σωστά;

Δεν είναι όλα τα σχολεία θα σας παρέχει μια επιστροφή στην επένδυσή σας. AACSB διαπίστευση διασφαλίζει ένα σχολείο δεν είναι μόνο παίρνετε τα χρήματά σας. AACSB-διαπιστευμένο σχολεία πρέπει να περάσουν πολύ αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Έχουν αποδειχθεί για να παρέχουν την καλύτερη στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

AACSB-διαπιστευμένο σχολεία:

 • αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο από κορυφαίους εργοδότες και άλλα πανεπιστήμια.
 • έχουν εργοδότες που προσλαμβάνουν μόνο τους αποφοίτους τους.
 • έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε προσλήψεις.
 • έχουν οι απόφοιτοι που λαμβάνουν υψηλότερες, πιο ανταγωνιστικούς μισθούς.
 • λένε διαπιστευτεί βελτιώνει την ποιότητα των προγραμμάτων των επιχειρήσεων τους.
 • πει να είναι διαπιστευμένοι βοηθά να προσλαμβάνουν και να διατηρούν τους καλύτερους καθηγητές και ερευνητές.
 • έχουν οι μαθητές που είναι πιο διεθνή, έχουν υψηλής αποφοίτησή GPAs, και είναι πιθανό να κερδίσουν υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης.
 • είναι προκλητική και θα σας διδάξει τις καλύτερες δεξιότητες για να σας δώσει ένα σαφές πλεονέκτημα στον πραγματικό κόσμο.

Ως εργοδότης: Οι εργοδότες θέλουν τους αποφοίτους των επιχειρήσεων της ποιότητας από τα σχολεία της ποιότητας των επιχειρήσεων ... απόφοιτοι ξέρουν ότι θα εκτελεί σε μία ημέρα. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε ένα πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων που θα σας οι εργοδότες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται διδάξουν. Οι εργοδότες γνωρίζουν ένα καλό σχολείο των επιχειρήσεων από ένα που δεν παράγει γνώση των αποφοίτων.

Εδώ είναι τα γεγονότα:

 • Πολλοί κορυφή, παγκόσμιες εταιρείες προσλαμβάνουν μόνο από AACSB-διαπιστευμένο σχολεία.
 • Οι απόφοιτοι AACSB-διαπιστευμένο σχολείο που προσφέρει την καλύτερη, πιο ανταγωνιστικούς μισθούς.
 • Φοιτητές στο AACSB-διαπιστευμένο σχολεία έχουν περισσότερους εργοδότες που ενδιαφέρονται για τους μετά την αποφοίτηση.

Εταιρείες, επίσης, έχουν μελετήσει τις διαφορές μεταξύ των εργαζομένων οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει AACSB-διαπιστευμένο σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και εκείνων που δεν έχουν. Για παράδειγμα, μια εταιρεία διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από μη-AACSB-διαπιστευμένο σχολές διοίκησης επιχειρήσεων είχαν χαμηλότερα επίπεδα απόδοσης. Εξαιτίας αυτού, η οργάνωση τώρα επιστρέφει μόνο τα δίδακτρα από AACSB-διαπιστευμένο σχολές διοίκησης επιχειρήσεων.

Αποστολή & Όραμα

Turner College of Business

Δήλωση Όραμα

Την επέκταση της αναγνώρισης του κολλεγίου ως κέντρο αριστείας στον τομέα των επιχειρήσεων και της επιστήμης των υπολογιστών της εκπαίδευσης.

Αποστολή Turner College

Ο Turner College προετοιμάζει τους μαθητές για να προσθέσει αξία στις κοινότητες και τους εργοδότες τους σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, με την παροχή υψηλής ποιότητας, των σχετικών επιχειρήσεων και της επιστήμης των υπολογιστών της εκπαίδευσης.

Στρατηγικό Σχέδιο

Turner College of Business

Το όραμα, την αποστολή και τις αξίες της Δ Abbott Turner College of Business παρέχει τις κατευθυντήριες αρχές του Στρατηγικού Σχεδίου μας. Είναι συνήθως αναθεωρούνται σε έναν κύκλο πέντε ετών από τη διοίκηση του κολεγίου, σχολής, ομάδες φοιτητών, και του Επιχειρηματικού Συμβουλίου.

Στόχοι Turner College

Στόχος 1: Βελτίωση της ποιότητας και το προφίλ του Turner College, ως κολέγιο της επιλογής.

Στόχος 2: Αύξηση της εγγραφής και να επεκτείνουν τις επιλογές παράδοσης πρόγραμμα.

Στόχος 3: Βελτίωση της τεχνολογίας και των πόρων για την εκπαιδευτική και ερευνητικούς σκοπούς.

Στόχος 4: Αύξηση εσωτερικές και εξωτερικές συνεργασίες.

Στόχος 5: Αύξηση της χρηματοδότησης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη MBA - OnlineStudies » Όψη BBA » Όψη MBA - MBAStudies »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στην εφαρμοσμένη επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 4 εξάμηνα January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus +1 περισσότερα

Η TSYS Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών προσφέρει το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη των Υπολογιστών, με τρεις συγκεντρώσεις: Information Assurance, Μοντελοποίηση και Προσομοίωση, και Ανάπτυξης Λογισμικού. [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Η TSYS Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών προσφέρει το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη των Υπολογιστών, με τρεις συγκεντρώσεις: Information Assurance, Μοντελοποίηση και Προσομοίωση, και Ανάπτυξης Λογισμικού. Να επιτρέπουν στους μαθητές με διαφορετικό υπόβαθρο να επωφεληθούν και να είναι επιτυχής στο πρόγραμμα, οι μαθητές μπορούν επίσης να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα σπουδών χωρίς συγκέντρωση.... [-]


Μάστερ στην ηγεσία της οργάνωσης - κομμάτι διαχείρισης ανθρώπινων πόρων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Οργανωτική Ηγεσία - Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού θα προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν το σχεδιασμό, την πρόσληψη, την κατάρτιση, την αποζημίωση, τα οφέλη, τη διαχείριση των επιδόσεων και τα πειθαρχικά συστήματα, με νομικό και δεοντολογικό τρόπο. [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Το κομμάτι Ανθρώπινου Δυναμικού του Master of Science στην Οργανωτική Ηγεσία πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους επαγγελματίες να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τον προγραμματισμό ανθρώπινου δυναμικού, την πρόσληψη, την κατάρτιση, την αποζημίωση, επιδόματα, τη διαχείριση των επιδόσεων και των πειθαρχικών συστημάτων σε ένα νομικό και ηθικό τρόπο. Η πίστα θα προετοιμάσει ακαδημαϊκά τους μαθητές να περάσει το Επαγγελματικό και Senior Professional σε Ανθρώπινο Δυναμικό (PHR & SPHR) εξετάσεις. Το κομμάτι MSOL Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ευθυγραμμισμένη με την Εταιρεία για HR Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Οδηγού και Πρότυπα.... [-]


Μάστερ στην ηγεσία της οργάνωσης - κομμάτι ηγεσίας υπαλλήλου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Columbus +1 περισσότερα

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα Μάστερ στο πρόγραμμα Μάστερ στην Οργανωτική Ηγεσία - Στέλεχος ηγεσίας μπορούν να εξειδικεύσουν την εκπαίδευσή τους και να επιλέξουν το κομμάτι Leadership του Servant, το οποίο είναι τόσο σπάνιο όσο και προσαρμοσμένο για όσους επιθυμούν να εξασκήσουν το Leadership των Υπαλλήλων στις οργανώσεις τους. [+]

Περιγραφή του προγράμματος

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα MSOL μπορούν να ειδικευτούν την εκπαίδευσή τους και να επιλέξετε το κομμάτι Ηγεσία Υπηρέτης που είναι τόσο σπάνια και προσαρμοσμένα για εκείνους με την επιθυμία να ασκήσουν Υπηρέτης ηγεσία στις οργανώσεις τους. Η πίστα Υπηρέτης ηγεσία θα προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να καλύψει τις ανάγκες ηγεσία της οργάνωσής τους, αντλώντας από τον πλούτο των πόρων που βρίσκονται εδώ στο Columbus, GA, που κυμαίνονται από την εμπειρία από τους κορυφαίους επαγγελματίες Υπηρέτης ηγεσία, πολυάριθμες μελέτες που ισχύουν περίπτωση και ευκαιρίες για εμπειρία στον τομέα. Columbus, GA, που ονομάζεται πρώτη "Υπηρέτης ηγεσία Πόλη" του έθνους από τον Greenleaf Κέντρο Υπηρέτης ηγεσία, έχει μια δέσμευση ευρεία εξάπλωση στην ηγεσία υπηρέτης από εταιρείες Columbus-βάση, οι οργανώσεις μη-κέρδη και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.... [-]


Βίντεο

Turner College of Business - Dean Hadley on our Commitment to Success

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Columbus State University
4225 University Avenue
Columbus, Georgia 31907

Columbus, Γεωργία, GA, 31907 US