University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση του ACES

Περισσότερα από συναντά το I

Το Κολλέγιο Γεωργικών, Καταναλωτικών και Περιβαλλοντικών Επιστημών (ACES) αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις από την πρώτη ημέρα. Αν και με υπερηφάνεια κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 30 αγροτικών σχολείων παγκοσμίως, σήμερα είμαστε κάτι περισσότερο από τη γεωργία. Το ACES είναι ένα διαφορετικό κολέγιο με κορυφαία προγράμματα στη μηχανική, τη χρηματοδότηση και τα οικονομικά, τη διατροφική επιστήμη και πολλά άλλα. Ενώ το σώμα των καθηγητών και των φοιτητών μας έχει διάφορες ειδικότητες και τομείς ενδιαφέροντος, όλοι εργαζόμαστε για έναν κοινό στόχο βελτίωσης της καθημερινής ζωής για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Εκπαίδευση ACES

Χρειαζόμαστε την επιτυχία μας να βάλουμε τους μαθητές μας πρώτους, υποστηρίζοντάς τους με μια συμπονετική και στενή ακαδημαϊκή κοινότητα.

Αναλογία 15: 1 Φοιτητών / Σχολών

Με το ACES αποκτάτε όλα τα πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου Big Ten, αλλά με τα μικρά μεγέθη τάξεων που δημιουργούν μια στενή, ποιοτική μαθησιακή εμπειρία.

80% Συμμετέχετε στη βιωματική μάθηση

Εκτιμούμε τη μάθηση κάνοντας. Οι μαθητές μας ολοκληρώνουν πρακτική άσκηση, εθελοντικά, ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα και συμμετέχουν σε περισσότερες από 400 ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό που είναι διαθέσιμες στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στον τομέα σπουδών τους.

Υποτροφίες ACES 3,5 εκατ. $ Που χορηγούνται ετησίως

Το Κολέγιο του ACES είναι επίσης αφιερωμένο στο να βοηθά τους μαθητές να είναι οικονομικά επιτυχημένοι. Κάθε χρόνο 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες κολλεγίων χορηγούνται στους μαθητές μας. Αυτές οι υποτροφίες καθίστανται δυνατές από γενναιόδωρους αποφοίτους και φίλους του κολεγίου.

74% Ποσοστό αποφοίτησης τεσσάρων ετών

Το ACES διαθέτει βαθμολογία διατήρησης πρωτοεμφανιζόμενου 91% και ποσοστό τετραετούς αποφοίτησης 74%, το υψηλότερο ποσοστό αποφοίτησης στη χώρα μεταξύ συγκρίσιμων προγραμμάτων, σύμφωνα με την US News & World Report. Το ποσοστό αποφοίτησής μας είναι επίσης υπερδιπλάσιο του εθνικού μέσου όρου για τα δημόσια πανεπιστήμια (33%, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ). Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές μένουν και πετυχαίνουν στο ACES.

87% Απασχολούμενη ή συνεχιζόμενη εκπαίδευση

Εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους οι μαθητές μας απασχολούνται ή ψάχνουν να προχωρήσουν με την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου ή άλλου προχωρημένου προσδιορισμού. Περίπου το ένα τρίτο των πτυχιούχων επιλέγουν να παρακολουθήσουν προχωρημένους βαθμούς σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των επιστημών, των επιχειρήσεων, της ιατρικής, της υγείας και της ευημερίας και της εκπαίδευσης.

Ο αντίκτυπος του ACES

Τα μαθήματα που διδάσκονται στα προγράμματα σπουδών μας βασίζονται στην έρευνα και ο στόχος μας είναι να μοιραστούμε αυτήν την έρευνα όχι μόνο με τους μαθητές μας, αλλά και με κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Παγκόσμιος αντίκτυπος

Οι πέντε πρωταρχικοί ερευνητικοί μας τομείς καλύπτουν τα τρόφιμα και τη γεωργία, το περιβάλλον και το νερό, την οικογένεια και τις κοινότητες, την υγεία και την ευεξία και τα δεδομένα και την τεχνολογία.

Η έρευνα σε καθέναν από αυτούς τους τομείς έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τις ζωές σε παγκόσμια κλίμακα. Για την αντιμετώπιση αυτής της έρευνας, το ACES συνεργάζεται με ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους ερευνητές να συνεργάζονται και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο. Οι ερευνητές μας ασχολούνται σήμερα με προσπάθειες σε περισσότερες από 120 διαφορετικές χώρες.

Τοπικές επιπτώσεις

Το Πανεπιστήμιο του Illinois Extension, με έδρα το Κολέγιο του ACES, ηγείται των κοινοτικών προσπαθειών προσέγγισης από το 1914.

Οι ειδικοί επέκτασης και οι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται σε ολόκληρο το κράτος μοιράζονται τις γνώσεις που αποκτήθηκαν μέσω της πανεπιστημιακής έρευνας με τις τοπικές κοινότητες μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εκπαιδευτικών εργαστηρίων και άλλων.

Αντίκτυπος στη Σχολή

Στην καρδιά των πάντων, η ACES είναι η σχολή και το προσωπικό μας παγκόσμιας κλάσης. Η σχολή σε όλα τα τμήματα του ACES διεξάγει έρευνα και διαμορφώνει μαθήματα με ελκυστικούς και επιπτώσεις τρόπους.

Για να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του πεδίου της εργασίας τους, η σχολή σε καθένα από τα προγράμματά μας έχει γράψει περιλήψεις των ερευνητικών και εκπαιδευτικών προσπαθειών τους. Αυτές οι περιλήψεις επισημαίνουν όχι μόνο αυτό που συνεπάγεται η δουλειά τους, αλλά επίσης εξηγεί εν συντομία πώς οι προσπάθειές τους επηρεάζουν τους μαθητές και τις κοινότητές μας.

Ιστορία

Το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα σπουδαία δημόσια πανεπιστήμια, και το Κολλέγιο του ACES είναι εκεί από την πρώτη μέρα. Το χρονοδιάγραμμα του πανεπιστημίου εκτείνεται στα μέσα του 1800 όταν ο ακτιβιστής και καθηγητής με έδρα το Ιλινόις Jonathan Baldwin Turner ξεκίνησε ένα κίνημα για την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε οποιονδήποτε στο έθνος που φιλοδοξούσε να μάθει. Το κίνημα υποστηρίχθηκε έντονα από αγρότες και βιομηχανικούς εργάτες, οι οποίοι στη συνέχεια αποτελούσαν πάνω από το 85 τοις εκατό του πληθυσμού του Ιλλινόις.

Το 1862 ο Πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν υπέγραψε το νόμο Morrill Land-Grant College, δωρίζοντας δημόσια εδάφη με σκοπό τη δημιουργία κολλεγίων για «το όφελος της γεωργίας και των μηχανικών τεχνών». Τριάντα επτά ιδρύματα επιχορήγησης γης που αφιερώθηκαν σε αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 1868 χάρη στον νόμο Morrill του 1862, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου του Ιλινόις (αρχικά Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Ιλινόις).

Η τοποθεσία Urbana-Champaign του πανεπιστημίου τυχαίνει να έχει μερικά από τα πλουσιότερα εδάφη στον κόσμο. Αυτό ήταν αρκετά ευεργετικό όταν ο νόμος Hatch του 1887 ίδρυσε το Σταθμό Πειραματικών Γεωργικών προϊόντων, φέρνοντας ένα νέο ερευνητικό επίκεντρο. Αργότερα, το 1914, η γνώση που αποκτήθηκε από την έρευνα στο κολέγιο και άλλες προσπάθειες του πανεπιστημίου έγινε προσβάσιμη στους πολίτες κάθε κράτους μέσω του νόμου Smith-Lever, ο οποίος δημιούργησε το Σύστημα Επέκτασης Συνεργασίας. Το Πανεπιστήμιο του Illinois Extension λειτουργεί μέχρι σήμερα προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα και υλικό σε κατοίκους σε όλες τις 102 κομητείες του Ιλινόις.

Σήμερα το Κολέγιο του ACES έχει διευρύνει τους ορίζοντές του για να διδάξει και να ερευνήσει όχι μόνο τη γεωργία, αλλά και πολλούς τομείς σπουδών που μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές σε όλο τον κόσμο. Για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες δραστηριότητές μας, περιηγηθείτε στην ενότητα ειδήσεων και εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Τοποθεσίες

Πεδιάδα

Address
4Q2F+Q4 Champaign, Illinois, Estados Unidos
Πεδιάδα, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη