Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο GPS, μια γνήσια παγκόσμια κοινότητα αφιερωμένη στην προώθηση της γνώσης μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της εμπλοκής.

Η Σχολή αναγνωρίζεται διεθνώς για την εμπειρογνωμοσύνη της στον Ειρηνικό, την Αμερική και την Ασία και επιδιώκουμε να είμαστε η εστία των φοιτητών, των αποφοίτων, των επιστημόνων και των ηγετών από όλο τον κόσμο που εκτιμούν την αντιμετώπιση των παγκόσμιων και ειρηνικών προκλήσεων με σχολαστική ανάλυση και πάθος για επίλυση προβλήματος.

Αξιοποιώντας τη θέση της Δυτικής Ακτής και τα γνωστά προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας του UC San Diego, το GPS αναπτύσσει νέα αναλυτικά εργαλεία με πρακτικές εφαρμογές, ενώ εκπαιδεύει αυστηρά την επόμενη γενιά παγκόσμιων ηγετών. Ενσωματώσαμε τις προηγμένες μεθόδους σχεδιασμού, δοκιμής, αξιολόγησης και βελτίωσης λύσεων για τις παγκόσμιες κοινωνίες στον 21ο αιώνα, διδάσκοντας τις μεγάλες ερωτήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος και προετοιμάζοντας τους μαθητές μας για να προσδιορίσουν ποια αποτελέσματα είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν. Οι απόφοιτοι έχουν αναλάβει ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο.

Banner_about_900X300

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια αληθινή παγκόσμια κοινωνία των διδασκόντων, του προσωπικού, των φοιτητών και των κοινοτικών εταίρων που είναι αφιερωμένοι στην προώθηση της γνώσης μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας - όλες με στόχο την οικοδόμηση μιας κοινότητας του Ειρηνικού. Το σχολείο είναι αγκυροβολημένο στη φήμη και τις επιτυχίες του UC San Diego και του συστήματος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Καθοδηγούμεθα από άτομα που προσπαθούν να διατηρήσουν ένα κλίμα ακεραιότητας, συνεργασίας και επαγγελματισμού που ενσωματώνεται στις αρχές μας δεοντολογίας. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι η ποικιλομορφία, η ισότητα και η ένταξη αποτελούν βασικά συστατικά της ακαδημαϊκής αριστείας.

.

Σχολή

Οι σπουδαστές έχουν αξεπέραστη πρόσβαση σε διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές που ενσωματώνουν αυστηρή υποτροφία με ενθουσιασμό για διδασκαλία και ενεργό εμπλοκή μέσα και έξω από την τάξη. Είναι ηγέτες στην έρευνα που κυμαίνονται από την επίλυση των εμφύλιων πολέμων μέχρι τις συνέπειες του μεταβαλλόμενου προτύπου του διεθνούς εμπορίου. Από την εγχώρια πολιτική μέχρι τη χρηματοδότηση και τις επιχειρήσεις στις χώρες του Ειρηνικού · Και από την εξωτερική πολιτική της Κίνας στην αξιολόγηση των προγραμμάτων καταπολέμησης της φτώχειας, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος σε αναπτυσσόμενες οικονομίες. Μάθετε περισσότερα για το εύρος και το βάθος των τεράστιων ερευνητικών τους ενδιαφερόντων σήμερα.

Banner_diversity

Δέσμευση για ισότητα, ποικιλομορφία και ένταξη

Η ισότητα, η ποικιλομορφία και η ένταξη αποτελούν καθοριστικά χαρακτηριστικά του σχολείου, του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο και ολόκληρου του συστήματος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας. Είναι κρίσιμα στοιχεία για ένα παραγωγικό και καινοτόμο περιβάλλον και τα αγκαλιάζουμε όλα ως πηγές δύναμης.

Οι διαφορές μας - της φυλής, της εθνικότητας, της εθνικότητας, του φύλου, της θρησκείας, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας του φύλου, της ηλικίας, της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, των ικανοτήτων, της εμπειρίας και άλλων - ενισχύουν την ικανότητά μας να επιτύχουμε την κύρια αποστολή της δημόσιας υπηρεσίας, διδασκαλίας και έρευνας. Χαιρετίζουμε την ακαδημαϊκή κοινότητα, το προσωπικό και τους φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα και θέλουμε όλοι να αισθάνονται σεβαστά και εκτιμημένα.

Επιπλέον, το UC San Diego διαθέτει πολλούς πόρους που υποστηρίζουν την πρόσληψη και διατήρηση ιστορικά υποβαθμισμένων πληθυσμών, εμβαθύνουν την κατανόηση και αμφισβητούν παρανοήσεις που αφορούν την ποικιλομορφία και αναπτύσσουν ενεργούς ηγέτες που υποστηρίζουν την ένταξη.

Φοιτητές που είναι αφοσιωμένοι στην ένταξη

Γνωρίστε δύο νεοσυσταθείσες φοιτητικές ομάδες στο σχολείο που είναι αφιερωμένο στην ένταξη. Επιπλέον, με επικεφαλής τον Διεθνή Οργανισμό Φοιτητών του Ειρηνικού (PIASO), υπάρχουν αρκετές άλλες περιφερειακές και επαγγελματικά εστιασμένες ομάδες σπουδαστών που εμπλουτίζουν το κλίμα της πανεπιστημιούπολης.

QuIRPS

Η αποστολή του QuIRPS είναι να ενθαρρύνει την κοινότητα μεταξύ των queer και non-queer μελών της Σχολής και να ευαισθητοποιήσει για τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ και queer άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, καθώς και την επαγγελματική ανάπτυξη για τους queer φοιτητές και σύμμαχοι.

Οι γυναίκες πηγαίνουν παγκοσμίως

Η αποστολή της Women Going Global είναι να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη των γυναικών σε μελλοντικούς ηγετικούς ρόλους στο πλαίσιο των διεθνών επαγγελματικών και ακαδημαϊκών τομέων. Η ομάδα προσφέρει μια ευκαιρία στους σπουδαστές, τη σχολή, το προσωπικό και την ευρύτερη κοινότητα του Σαν Ντιέγκο να ανταλλάξουν συζητήσεις που προωθούν τα θέματα των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω τηλεφώνου (858-534-5914) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (gps-apply@ucsd.edu)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Το Master of International Affairs (MIA) είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών πλήρους παρακολούθησης, με επίκεντρο την Αμερική και την Ασία. Οι φοιτητές GPS αναπτύσσουν ανε ... [+]

Το Master of International Affairs (MIA) είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών πλήρους παρακολούθησης, με επίκεντρο την Αμερική και την Ασία.

Οι φοιτητές GPS αναπτύσσουν ανεκτίμητες παγκόσμιες προοπτικές μέσω της συμμετοχής σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και ιδεολογιών, σε δεξιότητες και ευαισθησίες που θα διαμορφώσουν τις μελλοντικές πολιτικές και οικονομικές πολιτικές και στρατηγικές.

Η σχολή μας αποτελείται από ηγέτες της δημόσιας πολιτικής, της παγκόσμιας πολιτικής, της διεθνούς ασφάλειας, των επιχειρήσεων και της οικονομίας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Ντιέγκο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Το Master of Advanced Studies in International Affairs (MAS-IA) είναι ο κορυφαίος εκτελεστικός διεθνής πτυχίο μας. Οι εισερχόμενοι σπουδαστές είναι έμπειροι επαγγελματίες ... [+]

Το Master of Advanced Studies in International Affairs (MAS-IA) είναι ο κορυφαίος εκτελεστικός διεθνής πτυχίο μας. Οι εισερχόμενοι σπουδαστές είναι έμπειροι επαγγελματίες με πέντε ή περισσότερα χρόνια εργασιακής εμπειρίας και το πρόγραμμά μας προξενεί σκασμένα βαθιά στη μελέτη των διεθνών σχέσεων, της διεθνούς πολιτικής οικονομίας, της δημόσιας πολιτικής, της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της ασφάλειας Ασίας-Ειρηνικού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Ντιέγκο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Το MPP είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους επαγγελματικού πτυχίου. Η κατασκευή του ικριώματος για τη χάραξη πολιτικής σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο είναι το κρίσιμο στοιχείο το ... [+]

Το MPP είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους επαγγελματικού πτυχίου. Η κατασκευή του ικριώματος για τη χάραξη πολιτικής σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο είναι το κρίσιμο στοιχείο του MPP. Θα προετοιμάσει τους μαθητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να συγκρίνουν τις βέλτιστες πρακτικές στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και πέραν αυτής.

Η ακαδημαϊκή μας σχολή είναι εμπειρογνώμονες του δημόσιου, ιδιωτικού και διακυβερνητικού τομέα, δημιουργώντας μεθοδολογία σχεδιασμού και αξιολόγησης της δημόσιας πολιτικής σε όλο τον κόσμο. Το πτυχίο MPP συνδυάζει αυτή την τεχνογνωσία της κοινωνικής επιστήμης με τις δυνάμεις της πανεπιστημιούπολης στο STEM και τις επιστήμες της υγείας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Ντιέγκο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Αυτό το επαγγελματικό πτυχίο επιτρέπει στους μαθητές να συνδυάζουν την αυστηρή επαγγελματική κατάρτιση του UC San Diego με το ενδιαφέρον ενός ειδικού στην Κίνα. Οι σπουδα ... [+]

Το GPS είναι περήφανο να προσφέρει ένα νέο, καινοτόμο, διετή, πλήρους φοίτησης βαθμό: Master of Chinese Economic and Political Affairs. Αρχίζοντας το φθινόπωρο του 2017, οι σπουδαστές θα συνεργαστούν με την παγκόσμια τάξη της UC του Σαν Ντιέγκο των μελετητών της Κίνας για να διερευνήσουν σε βάθος τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη Κίνα.

Αυτό το επαγγελματικό πτυχίο επιτρέπει στους μαθητές να συνδυάζουν την αυστηρή επαγγελματική κατάρτιση του UC San Diego με το ενδιαφέρον ενός ειδικού στην Κίνα. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν διεπιστημονικά εργαλεία για να σκάψουν βαθιά στα οικονομικά και την πολιτική της Κίνας, καθώς και να εξετάσουν τη θέση της στην περιοχή του Ασίας-Ειρηνικού και τη σχέση της με τις ΗΠΑ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Ντιέγκο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
School of Global Policy and Strategy
Address
9500 Gilman Dr. #0519
92093 Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
858-534-5914 or gps-apply@ucs