University of East-West Medicine

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΚΘΕΣΗ

Η αποστολή του Πανεπιστημίου της Ανατολής-Δύσης Ιατρικής είναι να προετοιμάσει τους πτυχιούχους των προγραμμάτων πιστοποιητικού και το βαθμό στον συμπληρωματικό υγείας και στους τομείς της Ανατολικής ιατρικής, που επιτρέπει πτυχιούχους να προωθήσει τις γνώσεις τους και να εισέλθουν ή να βελτιώσουν τις επαγγελματικές επιλογές τους σε θέσεις που θα αυξήσει την παραδοσιακή αμερικανική υγείας υπηρεσιών φροντίδας, παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις για την ευημερία των πελατών ή ασθενών.

ΒΑΣΙΚΈΣ ΙΚΑΝΌΤΗΤΕΣ

Οι δηλώσεις Θεσμική βασικές ικανότητες είναι μια δέσμευση για τους μαθητές και το κοινό ότι η σχολή και το προσωπικό θα εργαστεί με τους μαθητές, έτσι ώστε πιστοποιητικό ή πτυχίο τους από το Πανεπιστήμιο του East-West Ιατρικής θα αντιπροσωπεύουν τις γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις αντικατοπτρίζεται στην βασική ικανότητα περιοχές. Οι αρμοδιότητες Core είναι τα αποτελέσματα που, όταν πληρούνται, θα οδηγήσει στην υλοποίηση της αποστολής του οργάνου.

Επίδειξη αντικείμενο εξειδίκευσης

Οι μαθητές θα αποδείξει απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων στον επιλεγμένο τομέα των σπουδών τους, πρέπει να πτυχίο ή πιστοποιητικό τους, σε ένα επίπεδο που τους προετοιμάζει για να εισέλθουν στην απασχόληση ή βελτιώνει τις επαγγελματικές γνώσεις, τις δεξιότητες, και ικανότητες. Στοιχεία για την απασχόληση: Η μέτρηση.

Σκέφτονται κριτικά

Οι μαθητές θα αναλύσει και να λύσει τα προβλήματα, να αξιολογούν ιδέες και μεθόδους, εκτίμηση και πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με βάση θεμελιώδεις αρχές σε σχέση με ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών? και σε προχωρημένο επίπεδο βαθμού, οι μαθητές θα ερμηνεύσει επιστημονικές μελέτες, επαληθεύει την ορθότητα των συμπερασμάτων, να διερευνήσει εναλλακτικές λύσεις, αναγνωρίζουν διαφορετικές προοπτικές, και να προσαρμόσει ιδέες και μεθόδους σε νέες καταστάσεις. Μέτρηση: Η επιτυχής ολοκλήρωση των μαθημάτων ή / και κλινική με μελέτες περιπτώσεων και ασκήσεις επίλυσης προβλημάτων.

Επικοινωνούν αποτελεσματικά

Οι μαθητές θα εκφραστούν με σαφήνεια και περίσκεψη σε συζητήσεις με τους πελάτες ή τους ασθενείς, τους συναδέλφους και άλλους επαγγελματίες υγείας. Μέτρηση: Η επιτυχής ολοκλήρωση των μαθημάτων και της κλινικής.

Πρακτική Δια Βίου Μάθησης

Οι μαθητές θα παρουσιάσει μια εκτίμηση για τη δια βίου μάθηση με τον εντοπισμό και κάνουν χρήση των πόρων και των ευκαιριών για απασχόληση ή την επαγγελματική βελτίωση. Μέτρηση: Αυτο εκθέσεις από τους φοιτητές? συμμετοχή σε εκδηλώσεις UEWM? συνεχίζοντας το πρόγραμμα DAOM

Γρήγορο πρόγραμμα Global Awareness

Οι μαθητές θα αναγνωρίσουν ότι είναι μέλη μιας τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας. Θα σεβαστεί και να προσαρμόζεται στις κοινωνικές, γλωσσικές, και την πολιτιστική ποικιλομορφία των συναδέλφων, ασθενείς ή τους πελάτες. Μέτρηση: επιτυχής ολοκλήρωση της κλινικής και της προσαρμογής στις UEWM περιβάλλον.

Συμπεριφέρονται υπεύθυνα και ηθικά

Οι μαθητές θα επιλέξουν συμπεριφορές και να λαμβάνουν αποφάσεις κατά τρόπο που να αντανακλά την εκτίμηση και κατανόηση των νομικών και ηθικών ευθυνών τους τους σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μέτρηση: επιτυχής ολοκλήρωση της κλινικής.

Πανεπιστήμιο Δυνατά

Έχουμε δεσμευτεί να στηρίξει όλους τους μαθητές μας για την επίτευξη των στόχων τους και την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία και την αξία των υπεράσπιση της ακεραιότητας σε διοικητικό επίπεδο, διατηρώντας παράλληλα ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον μάθησης.

UEWM προσφέρει μια σταθερή εκπαίδευση σε μονάδα TCM επιλέγοντας έμπειρους και γνώστες εκπαιδευτές που είναι αφιερωμένο στη διδασκαλία επάγγελμά τους και στη μάθηση των μαθητών. Το πανεπιστήμιό μας προσφέρει ένα συνδυασμό διαλέξεων και κλινικές πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές να κυριαρχήσει και να καθιερώσει τη μάθηση τους. Τα μέλη ΔΕΠ μας επιλέγονται για την επαγγελματική τους εκπαίδευση, κλινική και διδακτική εμπειρία, και την αφοσίωση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Τα Ακαδημαϊκά μαθήματα στο πρόγραμμα TCM πυρήνα και κλινική εκπαίδευση διδάσκεται συνήθως από εν ενεργεία επαγγελματίες οι οποίοι έχουν κατά μέσο όρο είκοσι χρόνια κλινικής εμπειρίας.

Η εντατική μας διδακτική και κλινική εκπαίδευση εγγυάται το υψηλό επίπεδο της ικανότητας και της εμπιστοσύνης τους αποφοίτους μας χρειάζονται. UEWM πτυχιούχους επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες ψήφιση τόσο το California State Licensing εξετάσεις και την Εθνική εξετάσεις πιστοποίησης.

UEWM προσφέρει πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό και ανταλλάσσει με τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου του Πεκίνου της κινεζικής ιατρικής, Anhui Κολέγιο της Κινέζικης Ιατρικής και Hei Long Jiang Κινέζικης Ιατρικής του Πανεπιστημίου. Πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό μας με αυτά τα πανεπιστήμια προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσει με μάστερ στην καρδιά του πολιτισμού που έδωσε αυτή την γέννηση του φαρμάκου. Το Πανεπιστήμιο συνδέεται με τη Διεθνή Υγεία και Θεραπεία για την προαγωγή της υγείας και την επούλωση.

UEWM προσφέρει το πιστοποιητικό προγράμματος ειδικότητα στην ασιατική Αμάξωμα θεραπευτής και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Μαθήματα (CEU) που εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια Βελονισμός. CEU επιτρέπουν στους πτυχιούχους και επαγγελματίες άδεια για να συμβαδίσει με τις τελευταίες τάσεις και τις τρέχουσες έρευνες στον τομέα.

Προσφέρουμε επίσης ευέλικτο σχέδιο πληρωμής των διδάκτρων, όπου οι δόσεις είναι άτοκες και το πρόγραμμα δάνεια είναι επίσης διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Προσφέρουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα με την ημέρα, το βράδυ και το Σαββατοκύριακο τάξεις και στα αγγλικά και κινέζικα είτε με πλήρη απασχόληση ή μερική απασχόληση φοιτητών. Το πλήρες πρόγραμμα διαρκεί περίπου 3 χρόνια και το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης διαρκεί περίπου 8 χρόνια για την ολοκλήρωσή του. Πολλοί φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως ένα πρόγραμμα μη-βαθμού, όπου μπορείτε να μάθετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να βελτιώσουν την ποιότητα της υγείας για εσάς και την οικογένειά σας. Το σχολείο μας προσφέρει ένα κυλιόμενο πολιτική εισδοχής, που αρχίζει κατά τους μήνες Ιανουάριο, Μάιο και το Σεπτέμβριο κάθε έτους.

Εμείς δικτυωθούν με τα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα με τα προγράμματα βελονισμού για τις ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους μας. Οι απόφοιτοί μας συνεχώς λαμβάνουν παροχές, όπως θεραπείες κλινική και σεμινάρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης που απαιτούνται από την Καλιφόρνια Βελονισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για την άδεια επαγγελματίες.

Φοιτητικού σώματος μας αποτελείται από μαθητές από όλες τις ηλικιακές ομάδες και τις διάφορες εθνικές και πολιτιστικές καταγωγές. Φοιτητικού σώματος μας αποτελείται από γιατρούς, χειροπράκτες, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, μασέρ, μηχανικούς, δασκάλους, καλλιτέχνες, στοματική υγιεινή, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, σερβιτόροι, καθώς και τα άτομα που μόλις τελείωσε δύο χρόνια από το κολέγιο χωρίς ιατρικό ιστορικό.

Το μέγεθος της τάξης μας είναι αρκετά μικρό για να μπορείτε να πάρετε εξατομικευμένη προσοχή, βοηθώντας έτσι να αφομοιώσει το θέμα, αλλά αρκετά μεγάλη για να επιτρέπει την τόνωση των αλληλεπιδράσεων ομάδα.

Το Πανεπιστήμιο είναι επαγγελματικά φενγκ σούι σχεδιασμένα για να παρέχουν ένα ήσυχο περιβάλλον και εστιασμένη μελέτη. Το Πανεπιστήμιο είναι εύκολα προσβάσιμο από μεγάλες αρτηρίες, λεωφόρους και τα μέσα μαζικής μεταφοράς? πάρκινγκ στο Πανεπιστήμιο παρτίδας είναι δωρεάν.

Βρισκόμαστε κοντά στο κέντρο Σάνιβεϊλ, Καλιφόρνια, στην καρδιά της Silicon Valley. Sunnyvale είναι μια από τις ασφαλέστερες πόλεις στις ΗΠΑ, με όλο το χρόνο ηλιοφάνεια και υψηλής ποιότητας περιβάλλον της γειτονιάς. Sunnyvale είναι κοντά σε υπέροχες παραλίες και όμορφα βουνά. Σύμφωνα με KTSF / Κανάλι 26 και η εφημερίδα WorldJournal, Sunnyvale είναι μια από τις κορυφαίες δέκα πόλεις στο έθνος γνωστή για το όμορφο περιβάλλον του.

Τοποθεσίες

Sunnyvale

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη