University of Florida Levin College of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα Levin College of Law έχει μια μακρά παράδοση παραγωγής εθνικών ηγετών και είναι μία από τις καλύτερες αξίες του έθνους σε νομική εκπαίδευση.

Ηγέτες Εκπαίδευση

UF νόμος έχει μια μακρά παράδοση της προετοιμασίας τους αποφοίτους του για σημαντικούς ρόλους ηγεσίας. Είμαστε στην πρώτη θέση της Φλόριντα, την τέταρτη μεταξύ των δημόσιων σχολείων, και όγδοη συνολικά στο «εξόδου», δηλαδή το διαμέτρημα των αποφοίτων ενός σχολείου.

Κατατάσσεται τέταρτη μεταξύ των σχολείων δημοσίου δικαίου το 2013 (δεμένα για έβδομη συνολικά) στον αριθμό των αποφοίτων του χρησιμεύει ως ομοσπονδιακή περιφέρεια και το κύκλωμα των δικαστικών? πάνω από 250 απόφοιτοι χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο κατάσταση και τη δίκη των δικαστών στη Φλόριντα, και πολλοί υπηρετούν σε αυτούς τους ρόλους σε άλλες χώρες, καθώς και.

Δεν υπάρχει άλλη νομική σχολή έχει παραχθεί όπως πολλοί πρόεδροι του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου από το 1973? συμπεριλαμβανομένων πέντε 2010-11 πρόεδρος Steve Zack (φωτογραφία). Οι απόφοιτοι εκπροσωπούνται επίσης από την πλειοψηφία των προέδρων της Φλόριντα Bar, συμπεριλαμβανομένων και των υφιστάμενων πρόεδρος Eugene Pettis (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), και John G. White III (JD 79). Τέσσερις Διοικητών Φλόριντα και εκατοντάδες γερουσιαστές, εκπρόσωποι και μέλη του υπουργικού συμβουλίου χαλάζι από UF νόμου. Δώδεκα απόφοιτοι, επίσης, έγινε προέδρους κολεγίων, και πάνω από μια ντουζίνα έχουν υπηρετήσει ως κοσμήτορες των σχολών του νόμου.

Διαφορετικότητα στην ηγεσία

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιδόσεις μας στην παραγωγή διαφορετικών ηγέτες για το νομικό επάγγελμα. Eugene Κ. Pettis (JD 85) έγινε ο πρώτος Αφρο-Αμερικανός πρόεδρος των The Bar Φλόριντα το 2013. Stephen N. Zack (JD 71), ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Κούβα το 1961 και έγινε ο πρώτος πρόεδρος Ισπανικός τόσο The Φλόριντα Bar και το American Bar Association. Μάρθα Barnett (JD 72) έγινε μια από τις πρώτες γυναίκες πρόεδροι ABA το 2000.

UF νόμου κατετάγη το 2012 ως μία από τις έξι κορυφαίες σχολές για τους μαύρους του Νότου από την Όντας ένα περιοδικό Μαύρο Δικηγόρος.

Κατάταξη και πιστοποίηση

ΗΠΑ News & World Report κατατάσσει UF νόμου στην 24η θέση μεταξύ των σχολείων δημοσίου δικαίου και 49η συνολικά? Πρόγραμμα φόρου της πρώτης μεταξύ publics και δεύτερη συνολικά? Δίκαιο Περιβάλλοντος κατατάσσεται 14η συνολικά. UF νόμος εξακολουθεί να είναι υψηλή βαθμολογία όσον αφορά τη φήμη - στην 16η θέση μεταξύ publics και 38ο συνολικά στην αξιολόγηση των εν ενεργεία δικηγόρων και δικαστών, και 14η ανάμεσα σε κοινό και 35η συνολικά στην αξιολόγηση των ακαδημαϊκών.

UF Νόμος διαπιστεύτηκε το 1925 από την American Bar Association και είναι μέλος του Συνδέσμου των Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η γενναιοδωρία των πιστών τους αποφοίτους και τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων ομώνυμο Fredric Γ. Levin, ένας επιφανής δικηγόρος δίκη, κάνει το σώμα ένα από τα καλύτερα σχολεία προικισμένο δημοσίου δικαίου της χώρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

A 2012 Εφημερίδα της Νομικής Παιδείας άρθρο με τίτλο «Πού Συνεργάτες προέρχεται από;" διαπίστωσε ότι UF νόμος κατατάσσεται 11η μεταξύ publics και 29 συνολικά στον αριθμό των αποφοίτων που αποφοιτούν από το 1986 μέχρι σήμερα υπηρετούν ως εταίροι στις επιχειρήσεις Εθνικό Δίκαιο Εφημερίδα 100 του νόμου.

Μια από τις καλύτερες αξίες του έθνους σε νομική εκπαίδευση

UF νόμου είναι η τέταρτη πιο προσιτές μεταξύ των κορυφαίων 50 σχολεία του νόμου του έθνους βασίζεται σε δεδομένα American Bar Association για τα δίδακτρα καθώς και τα ετήσια έξοδα. Περίπου 50 θητεία / θητεία-track σχολή και 80 καθώς και άλλα μέλη ΔΕΠ που στηρίζουν το κολέγιο, μέσω κλινικών, της έρευνας, των δεξιοτήτων κατάρτισης και της διοικητικής προγράμματα λειτουργούν για να εκπαιδεύσει περισσότερους από 1.000 μαθητές. Οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται σε: Περιβάλλον και τη χρήση γης Δίκαιο, Ακίνητα και ευελπιστεί Πρακτικής, Οικογενειακό Δίκαιο, το Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, και Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου. Η έκρηξη στον τομέα του e-discovery, επίσης, αυξάνεται με UF νόμου, όπου οι μαθητές είναι εκτεθειμένοι σε λογισμικό, τη διαχείριση και την πρακτική εξάσκηση.

Εκτός από την JD, το κολέγιο προσφέρει LL.M. 's στη Φορολογία, Διεθνής Φορολογία, Περιβάλλοντος και Χρήσης Γης Νόμου, και Συγκριτικού Δικαίου, καθώς και μία από τις λίγες SJD του της χώρας στη Φορολογία. UF Δίκαιο προσφέρει προγράμματα πιστοποιητικό JD στον τομέα του περιβάλλοντος και τη χρήση γης Δίκαιο, Ακίνητα και ευελπιστεί Πρακτικής, Οικογενειακό Δίκαιο, το Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, και Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου? μια εκτενή σειρά κοινών προγραμμάτων σπουδών? ειδικευμένα κέντρα, ινστιτούτα και περιοχές του προγράμματος? και ισχυρή κλινική προσφορές.

Ευκαιρίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Gainesville φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα στις πανεπιστημιουπόλεις των προγραμμάτων πρόσληψη στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, με τις νομικές τους εργοδότες σε όλη την συνέντευξη φθινόπωρο και την άνοιξη. Επιπλέον, UF νόμου αντλεί διακεκριμένους επισκέπτες πανεπιστημιούπολη κάθε χρόνο για να μιλήσει με τους μαθητές.

UF νόμος είχε οκτώ επισκέψεις Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πολλές παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες για προβολή σε εξυπηρέτησή σας στη σελίδα εκπομπή μας.

Ισχυρή διεθνή προγράμματα και το διδακτικό προσωπικό τεχνογνωσία UF νόμου σε θέματα διεθνούς δικαίου επεκτείνει το πρόγραμμα σπουδών του σχολείου και διεθνείς προσφορές και να ενισχύσει τους δεσμούς της με τα προγράμματα και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

State-of-the-art εγκαταστάσεις

Οι πρόσφατες ενημερώσεις για τις εγκαταστάσεις της, την καθιστούν UF Δίκαιο μια πρεμιέρα περιβάλλον μάθησης. Ένα 25 εκατομμύρια δολάρια επέκταση και ανακαίνιση του έργου το 2005 έκανε τη βιβλιοθήκη UF Νόμος μία από τις μεγαλύτερες στην Νοτιοανατολική και μεταξύ των κορυφαίων 20 στη χώρα.

Η νέα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων υπεράσπισης κέντρο που άνοιξε το φθινόπωρο του 2009 παρέχει στους φοιτητές με state-of-the-art εγκαταστάσεις σε δίκη.

Όμορφο περιβάλλον

UF Νόμου βρίσκεται στη Βόρεια Κεντρική Φλόριντα, μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της χώρας. Gainesville κατέχει την πρώτη θέση από 400 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά από Cities Βαθμολογήθηκε και βαθμολογία, Second Edition και έχει υψηλή βαθμολογία από εκδόσεις όπως το περιοδικό Money, Forbes, και Popular Mechanics.

VISION

Μια νομική σχολή αφιερωμένη στην προώθηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της κοινωνικής πρόνοιας και δικαιοσύνης μέσω της γνώσης του δικαίου.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Πανεπιστημίου της Φλόριντα Fredric Γ. Levin College of Law είναι να επιτύχει την αριστεία στην εκπαίδευση των επαγγελματιών, την προώθηση της νομικής υποτροφία, την εξυπηρέτηση του πολίτη, και την προώθηση της δικαιοσύνης. Φιλοδοξούμε να προετοιμάσει τους δικηγόρους για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, το σύστημα δικαιοσύνης, και το κοινό με υψηλό επίπεδο ολοκλήρωσης και μια δέσμευση για τα υψηλότερα ιδανικά του νομικού επαγγέλματος. Προσπαθούμε να παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη νομική εκπαίδευση. Πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να διδάξουν στους μαθητές για το δίκαιο και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση στην πράξη. Στόχος μας είναι για τους αποφοίτους μας να έχουν τις βασικές ικανότητες απαραίτητες για να ξεκινήσει την πρακτική του νόμου. Αυτές οι βασικές αρμοδιότητες περιλαμβάνουν:

Νομική ανάλυση (συμπεριλαμβανομένης της γνώσης των νόμων και των κανόνων, την ικανότητα να εφαρμόζει τους νόμους και τους κανόνες διαφορετικές πραγματικές ρυθμίσεις, και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε νομική επιχειρηματολογία)? Νομική έρευνα και συγγραφή (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να διεξάγει ανεξάρτητη νομική έρευνα και παράγουν έννομα γραπτά επαγγελματικής ποιότητας)? Βασικές Εξυπηρέτησης Πελατών (συμπεριλαμβανομένων των συνεντεύξεων και την παροχή συμβουλών δεξιότητες)? Βασικές αρχές της επεξεργασίας διαφορών και Νομική Επίλυση Προβλημάτων (συμπεριλαμβανομένων των διαφορών, διακανονισμού και συναλλαγές)? και Βασικές αρχές της Επαγγελματικής Ευθύνης και Ταυτότητα (περιλαμβανομένης της γνώσης για τις κοινές αξίες του νομικού επαγγέλματος και ηθικές επίλυση προβλημάτων, τις δεξιότητες για να δημιουργήσουν μια επαγγελματική ταυτότητα, και τις δεξιότητες για να συνεργαστεί με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα).

Τοποθεσίες

Gainesville

Address
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Gainesville, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη