Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

"Τα 11 πανεπιστήμια μας είναι τόσο διαφορετικά όσο οι στόχοι σας".
Η UNC International αντιπροσωπεύει μια ομάδα 11 υψηλής ποιότητας πανεπιστημίων στο Σύστημα Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. Τα θεσμικά μας όργανα καλύπτουν το κράτος, από τα βουνά μέχρι την ακτή. Αυτά κυμαίνονται από μικρές και προσωπικές με 3.500 φοιτητές, σε μεγάλους και ερευνητικούς με 35.000 φοιτητές. Με προγράμματα διδασκαλίας και εκμάθησης για τα προπτυχιακά έως μεταδιδακτορικά προγράμματα, προσφέρουμε πραγματικά κάτι για κάθε μαθητή.

"Προμηθευτός. Προσιτός. Διακρίνονται. Έντεκα μεγάλα πανεπιστήμια, τα οποία είναι σωστά για εσάς; "
Με τόσες πολλές επιλογές, καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού πανεπιστημίου και του προγράμματος σπουδών μπορεί να αισθάνεται συντριπτική για τους διεθνείς φοιτητές και ο στόχος μας είναι να εξορθολογίσουμε τη διαδικασία για εσάς. Η UNC International το κάνει αυτό, εξυπηρετώντας ως κόμβο για σπουδαστές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε ένα από τα σχολεία μελών μας - 11 εξαιρετικά πανεπιστήμια, μια στάση!

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!
Το καταρτισμένο προσωπικό μας έχει κάνει την αρχική έρευνα για εσάς, συγκεντρώνοντας τις πληροφορίες που θέλετε να μάθετε - βαθμολογίες, αξιοσημείωτα προγράμματα σπουδών, προοπτικές σταδιοδρομίας, προθεσμίες και απαιτήσεις υποβολής αιτήσεων και πολλά άλλα - για όλα τα πανεπιστήμια μας σε ένα βολικό μέρος. Επικοινωνήστε μαζί μας και ας σας βοηθήσουμε να βρείτε το διεθνές πανεπιστήμιο UNC που ταιριάζει καλύτερα στους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

UNC System International Recruitment Consortium

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την άδεια CPA σας και να εργαστείτε σε δημόσιο λογιστικό ή βιομηχανικό κλάδο, το MS in Accounting (MSA) του σχολείου Bryan μπορεί να είναι ... [+]

Ξεκουραστείτε

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την άδεια CPA σας και να εργαστείτε σε δημόσιο λογιστικό ή βιομηχανικό κλάδο, το MS in Accounting (MSA) του σχολείου Bryan μπορεί να είναι το σωστό πρόγραμμα για εσάς.

Δεχόμαστε φοιτητές στο πρόγραμμα μας από ποικίλο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο. Δεν χρειάζεται να έχετε κερδίσει ένα πτυχίο στη λογιστική πριν από την αποδοχή. Εάν σκέπτεστε να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας και να εισέλθετε στον τομέα της υψηλής ζήτησης της λογιστικής, η UNCG MSA προσφέρει τις ευελιξίες και τις καριέρας που χρειάζεστε.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Chapel Hill
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά