University of Saint Francis Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί το Πανεπιστήμιο του Αγίου Φραγκίσκου;

Κέρδη Δυναμικό: USF κατατάσσεται 5η για την καλύτερη Κέρδη δυναμικό όλων των Ιντιάνα Σχολείων. Αποτελέσματα: Το 93% των αποφοίτων του 2015 απασχολούνταν, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, στο στρατό ή την εθελοντική υπηρεσία. Κατατάξεις: USF κατατάσσεται στο top 100 μεταξύ των Περιφερειακών Πανεπιστημίων (Midwest) σύμφωνα με την US News & World Report. Αξία: Washington Monthly απαριθμεί USF ως # 40 στο έθνος για το «καλύτερο κτύπημα για το buck σας» στην εκπαίδευση.

«Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αποστολή και οι αξίες της Σχολής αντικατοπτρίζουν τις δικές μου. Θα μπορούσα να είχα επιλέξει πολλαπλά άλλα σχολεία, αλλά αγαπούσε το πρόγραμμα USF. Μου άρεσε πολύ η εμπειρία ASN μου, τόσο φυσικά επέλεξα USF για μεταπτυχιακό πτυχίο μου. "

Mike GeRue, Bachelor of Science στη Νοσηλευτική '99 & Master της Νοσηλευτικής Διοίκησης '09

Chief Operating Officer, Parkview Ινστιτούτο Καρδιάς

Ευκολία Μελέτη από το σπίτι - ή οπουδήποτε αλλού τυχαίνει να είναι! Ευελιξία Μάθετε το δικό σας ρυθμό. Κερδίστε το βαθμό σας σε μόλις 12 μήνες. Η οικονομική προσιτότητα Απολαύστε σημαντική εξοικονόμηση σε σχέση με το κόστος ενός παραδοσιακού, στις πανεπιστημιουπόλεις πρόγραμμα. Ποιότητα USF παρέχει υψηλή θέση τα προγράμματα με εξαιρετική, μετρήσιμα αποτελέσματα.

Υποψήφιοι εργοδότες λένε:

"Οι νοσηλευτές που έρχονται σε μας από το Πανεπιστήμιο του Αγίου Φραγκίσκου έχουν πραγματικά τις αξίες που θέλουμε. Παρέχουν χαρούμενη υπηρεσία. Παρέχουν σεβασμό για τη ζωή. Νοιάζονται για τους ασθενείς μας. Δεν μπορείτε να πάτε σε νοσηλευτικό απλά ψάχνουν για μια καλή εργασία πληρωμής, θα πρέπει να είναι παθιασμένος για τη φροντίδα για τους άλλους. Θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν, και αν είστε, τότε νοσηλευτικής είναι η καριέρα για εσάς. "

Carol Schuster, BSN, MBA, RN

VP των Υπηρεσιών Ασθενών Φροντίδας, Διευθύνων Νοσηλευτική Λειτουργός, Φραγκισκανών Υγεία-Crown Point

Η διαδικασία εισαγωγής USF

Εφαρμόζοντας σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Αγίου Φραγκίσκου είναι τόσο εύκολη και γρήγορη. Αν συναντήσετε το βαθμό και σωρευτικές απαιτήσεις ΣΔΣ, μπορείτε απλά να συμπληρώσετε μια online αίτηση εισδοχής, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Ένα αντίγραφο του επίσημου πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας σας από το σχολείο για τη χορήγηση ή υψηλότερο πτυχίο σας Μια σύντομη επιστολή της αίτησης που εκφράζουν την προσωπική και επαγγελματική σας τους λόγους για την επιδίωξη ένα μεταπτυχιακό πτυχίο από το USF το βιογραφικό σας

Μετά την υποβολή της αίτησής σας, μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή για να συνδεθείτε και να ελέγξετε την κατάσταση της εισαγωγής σας. Μόλις γίνονται δεκτές, μπορείτε να εξερευνήσετε τις επιλογές οικονομικής βοήθειας. Η κατάθεση των διδάκτρων έρχεται δίπλα, και στη συνέχεια μπορείτε matriculate και να αρχίσει μαθήματα.

Οφέλη Καριέρας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να βάλει τη σταδιοδρομία σας σε αναμονή, ενώ έχετε μελετήσει σε απευθείας σύνδεση με εμάς. Άλλα οφέλη της σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους κορυφαίους εργοδότες επιθυμήσεις στην κορυφή αιτούντες, αυξάνοντας την εμπορευσιμότητα σας και κερδίζοντας δυναμικό. Θα είστε σε θέση να βάλει ό, τι μπορείτε να μάθετε σε ισχύ στην εργασία - συχνά μόλις το μάθουν. Θα μάθουν νέους τρόπους συνεργασίας και ομαδικής εργασίας, ενώ κερδίζει ένα νέο δίκτυο επαφών.

Τοποθεσίες

Φορτ Γουέιν

Address
2701 Spring Street

46808 Φορτ Γουέιν, Ιντιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη