University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Νοσηλευτική Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και ακολουθεί το Πανεπιστήμιο της αποστολής του Σαν Φρανσίσκο για να παρέχουν μια φιλελεύθερη καλλιτεχνική εκπαίδευση ριζωμένη στην παράδοση των Ιησουιτών της διαφορετικότητας, της δικαιοσύνης και παγκόσμιες προοπτικές.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης αυτής της αποστολής, οι φοιτητές στη Σχολή Νοσηλευτικής και Επαγγελμάτων Υγείας είναι μέρος μιας από τις πιο συναρπαστικές και ποικίλες πόλεις για τη σταδιακή παράδοση της υγειονομικής περίθαλψης στη χώρα. Οι απόφοιτοι χρησιμεύσει ως γνώστες, καινοτόμο και έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας.

Όραση

Η Νοσηλευτική Σχολή & Επαγγελμάτων Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο προωθεί την αποστολή του πανεπιστημίου με την προετοιμασία των επαγγελματιών υγείας για την αντιμετώπιση των καθοριστικών παραγόντων της υγείας, την προώθηση της πολιτικής και της υπεράσπισης και να προσφέρει μια ηθική πυξίδα για να μετατρέψει την υγειονομική περίθαλψη με στόχο την περαιτέρω κεφάλαια και θετικά έχουν επίδραση στην ποιότητα, την παράδοση, καθώς και την πρόσβαση.

Αποστολή

Η αποστολή της Σχολής Νοσηλευτικής & Επαγγελμάτων Υγείας (SONHP) είναι να προωθήσει νοσηλευτικής και την υγεία επαγγέλματα εκπαίδευση στο πλαίσιο της παράδοσης Ιησουιτών. Το σχολείο χρησιμοποιεί δυναμικές και καινοτόμες προσεγγίσεις στην προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τους τομείς πρακτικής. Ο στόχος είναι να συνδέσει αποτελεσματικά στην τάξη, την κλινική και το πεδίο εμπειρίες με τις προσδοκίες για την επάρκεια, τη συμπόνια και τη δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας, την προστασία και την προώθηση στο πλαίσιο των υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα.

Αξίες

Σύμφωνες με τις βασικές αξίες του πανεπιστημίου, οι τιμές της Νοσηλευτικής Σχολής και Επαγγελμάτων Υγείας είναι: Δημιουργία και συντήρηση ενός περιβάλλοντος που προωθεί την αριστεία στην ακαδημαϊκή προσπάθεια των επαγγελμάτων υγείας »με βάση: τον αμοιβαίο σεβασμό, τη διαφάνεια, τη συνεργασία, τον επαγγελματισμό, δημιουργικότητα , την πολυμορφία, την πολιτιστική ευαισθησία και την πνευματικότητα.

Καταδείξει τις προσωπικές αξίες: ακεραιότητα, την ακαδημαϊκή αριστεία, ο σεβασμός για τον εαυτό και τους άλλους, τη συμπόνια και τη φροντίδα, την προσωπική ανάπτυξη, την υπευθυνότητα και τη λογοδοσία, τον επαγγελματισμό, το πάθος για δικαιοσύνη, και την προσωπική υγεία και ευημερία.

Επηρεάσουν θετικά νοσηλευτική πρακτική και την υγειονομική περίθαλψη περιβάλλοντα με την προώθηση: της υγείας και της ευεξίας, ολιστική, με επίκεντρο τον ασθενή φροντίδας, υποστήριξης ασθενών, ένα πνεύμα της έρευνας και της βελτίωσης της πρακτικής, την ασφάλεια και την ποιότητα των τεκμηριωμένων, το κόστος αποτελεσματικής φροντίδας, αναδυόμενες τεχνολογίες εξισορροπείται με μια ανθρωπιστική προσέγγιση, επαγγελματική και ηθική λήψη αποφάσεων, αυξημένη πρόσβαση στην περίθαλψη, ιδίως για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μιας αποτελεσματικής υποδομής για τη δημόσια υγεία, και τη δια βίου μάθηση.

Τα αποστολή, το όραμα και τις αξίες της Νοσηλευτικής Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & συμπεριλαμβάνονται στην προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εγχειρίδια μαθητή. Επιπλέον, έχουν ενσωματωθεί στο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της διαδικασίας αξιολόγησης των φοιτητών. Οι μαθητές εφαρμόζουν τις αποστολή, το όραμα και τις αξίες της Νοσηλευτικής Σχολής και Επαγγελμάτων Υγείας στο τέλος του προγράμματος οι αξιολογήσεις τους, οι αξιολογήσεις πορεία για την εμπειρία πρακτική, δοκιμές βέβαια, και στο τέλος του μαθήματος των ικανοτήτων και των αποτελεσμάτων.

Κλινική Ψυχολογία PsyD από USF SONHP στο Vimeo.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στην πληροφορική της υγείας (mshi)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το Master of Science στην Πληροφορική Υγείας είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα στη διασταύρωση των βιοϊατρικών και Επιστήμες της Πληροφορίας. Οι μαθητές να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της ταχύτατα εξελισσόμενης τοπίο της υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και μια βαθιά τεχνική βάση στην επιστήμη των υπολογιστών και τον προγραμματισμό. [+]

Ο Master of Science στην Πληροφορική Υγείας είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα στη διασταύρωση των βιοϊατρικών και Επιστήμες της Πληροφορίας. Οι μαθητές να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της ταχύτατα εξελισσόμενης τοπίο της υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και μια βαθιά τεχνική βάση στην επιστήμη των υπολογιστών και τον προγραμματισμό. Πρόγραμμα Σπουδών Το πρόγραμμα MSHI 36-πίστωσης μπορεί να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια δύο ετών απόφοιτος καθεστώς πλήρους απασχόλησης. Τα μαθήματα που προσφέρονται όλο το χρόνο και έκτακτα οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν μέσα σε μόλις ένα έτος. Οι μαθητές με απαιτητική καριέρα και την προσωπική δεσμεύσεις μπορεί να παρατείνει μεταπτυχιακής εκπαίδευσης τους. ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν για περιορισμένο αριθμό αξιοκρατική υποτροφίες που κυμαίνονται από $ 1.000 έως $ 5.000. Στις πανεπιστημιουπόλεις διδασκαλίας ή έρευνας βοηθού που πληρώνουν ένα ωρομίσθιο μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμα για προχωρημένους μαθητές. Οι μαθητές κερδίζουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία στο Σαν Φρανσίσκο και Silicon Valley εταιρείες υγείας και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις μέσω της επιλογής Πρακτική. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ και διεθνείς φοιτητές. Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να είναι επιλέξιμες για να εργαστεί για 29 μήνες στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του προαιρετικής πρακτικής άσκησης (OPT) και της Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών (STEM), το πρόγραμμα επέκτασης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Πληροφορικής Υγείας. Εκτελεστικό Certificate in Clinical Πληροφορικής είναι διαθέσιμη για όσους το ποιος θα ήθελε μια βαθιά εισαγωγή για την υγεία και βιοϊατρικής πληροφορικής για την επαγγελματική σταδιοδρομία, αλλά δεν θέλουν να δεσμευτούν για το πρόγραμμα της πλήρους πλοιάρχου.... [-]

Βίντεο

Master of Public Health Informational Webinar March 3, 2016

Clinical Psychology PsyD

San Francisco Advantage

Επικοινωνία

University of San Francisco

Διεύθυνση Fulton Street 2130
San Francisco 94117, United States
Ιστοσελίδα http://www.usfca.edu/
Τηλέφωνο +1 415-422-5555