University of San Francisco - School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Να είστε ένας ηγέτης. Φτιάξτε παραγωγική και συμπονετικός οργανώσεις. Να είναι μια δύναμη για θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο της Σχολής Διοίκησης του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας καινοτομίας και μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να υπερέχουν στη σημερινή δυναμική επιχείρηση, την κυβέρνηση και μη κερδοσκοπικές περιβάλλοντα. Διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή μας έχει δεσμευτεί να σας διδάξει τι πρέπει να επιτύχουν, συμπεριλαμβανομένης της τις σφραγίδες των Ιησουιτών εκπαίδευση - κοινωνική δικαιοσύνη και την παγκόσμια ιθαγένεια.

Γιατί το USF School of Management;

Όταν συνδέετε το USF School of Management θα ενταχθούν σε μια πανεπιστημιακή δεσμευτεί για την ανάπτυξη συμπονετικός και παραγωγική ηγέτες.

Η αποστολή μας είναι να σας προκαλέσει να reimagine των επιχειρήσεων και της διαχείρισης για να δημιουργήσετε ένα πιο ανθρώπινο και πιο δίκαιο κόσμο. Απαιτούμε την ακαδημαϊκή αριστεία στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Θα διευρύνει την κατανόησή σας για την παγκόσμια αγορά σήμερα.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο, Μία από τις πιο έντονες επιχειρηματικά οικοσυστήματα στον κόσμο, το οποίο μας επιτρέπει να παρέχει στους φοιτητές με απαράμιλλη πρόσβαση σε υψηλής τεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας, των οικονομικών, επιχειρηματικών κεφαλαίων και επιχειρηματικών ηγετών. Εκτός από την απαράμιλλη εφαρμογή του πραγματικού κόσμου σε όλη την εκπαίδευσή σας στο School of Management, μας φοιτητής-to-σχολή αναλογία είναι 15: 1 για ένα εξαιρετικά ασχολούνται και εξατομικευμένη εμπειρία εκμάθησης.

Έχουμε συγκεντρώσει τους φοιτητές από όλο τον κόσμο για να μάθουν τόσο τις ακαδημαϊκές βασικές αρχές της σύγχρονης επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, καθώς και τα hard-earned επιχειρηματική εμπειρία και γνώσεις από τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Αποφοίτους μας εκπροσωπεί 117 βιομηχανίες σε 50 πολιτείες, 9 επικράτειες των Η.Π.Α., και 97 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε εξαιρετική μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, διδακτικό προσωπικό του υψηλότερου επιπέδου, καθώς και των φοιτητών και αποφοίτων της κοινότητας που είναι ενεργά να αλλάξει τον κόσμο από εδώ. Είμαστε ένα AACSB διαπιστευμένο ίδρυμα, το υψηλότερο επίπεδο επίτευγμα πραγματοποιήθηκε μόνο κατά 5% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Η ζωή στο USF School of Management

Η ζωή στο USF είναι περισσότερο από ό, τι κάθεται σε μια τάξη. Οι μαθητές της Σχολής Διοίκησης απολαμβάνουν πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία που θα τους προετοιμάσουν για τη σημερινή δυναμική αγορά, από το πραγματικό κόσμο διαβούλευση με τα σχέδια και προγράμματα για την παγκόσμια βύθιση φήμης ομιλητές και τις αλληλεπιδράσεις με ένα δίκτυο των φοιτητών και αποφοίτων που αλλάζει τον κόσμο.

School of Management Τμήμα

USF Σχολείο της σχολής Διοίκησης Δεσμευόμαστε για εξαιρετική διδασκαλία και οδηγούνται από μια διπλή έμφαση στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Εκπαιδευτές μας, επαγγελματίες και επιστήμονες παρέχουν στους φοιτητές με μια πληθώρα διεθνών εμπειρία στα προβλήματα και στις πρακτικές διαχείρισης. Η έρευνά τους που προκλήθηκαν από την πνευματική περιέργεια και εμπλουτίστηκε από τις συμβολές από ακαδημαϊκούς και κυβέρνηση, όχι για κέρδος και τους ηγέτες των επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο.

Η σχολή είναι αφιερωμένο στην καινοτόμο έρευνα και τις βέλτιστες πρακτικές, δημιουργώντας ένα μαθησιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα υποτροφία και λαμβάνοντας υπόψη την προσοχή στον κοινωνικό αντίκτυπο των εργασιών τους. Εξυπηρετούν την κοινότητα μας, την πόλη μας και τον κόσμο μας μέσα από συντακτικές επιτροπές, pro bono παροχή συμβουλών, διοικητικά συμβούλια, και μέσω σχεδίων υπηρεσίας μάθησης ενσωματωμένα στα προγράμματα σπουδών τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος στην παγκόσμια επιχειρηματική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Global Διαχείριση Επιχειρηματικής (MGEM) στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, θα σας πάρει στη Βαρκελώνη, Ταϊπέι, και το Σαν Φρανσίσκο, αποκαλύπτοντας επιτυχημένη, δημιουργική, και καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές μέσα από την πολιτιστική φακό τριών ζωντανές πόλεις. [+]

Ο Master in Global Διαχείριση Επιχειρηματικής (MGEM) Κατά τη Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο θα σας πάρει στη Βαρκελώνη, Ταϊπέι, και το Σαν Φρανσίσκο, αποκαλύπτοντας επιτυχημένη, δημιουργική, και καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές μέσα από την πολιτιστική φακό τριών ζωντανές πόλεις. Το πρόγραμμα MGEM συνδυάζει την άμεση έκθεση σε πολυεθνική επιχειρηματική επιχειρήσεις με μια διεθνή ομάδα των φοιτητών για να σας παρέχει με τις παγκόσμιες επιχειρηματικές δεξιότητες για την επιτυχία. - Περάστε τέσσερις μήνες για κάθε συμμετέχουσα πόλη και μεταπτυχιακό σε ένα χρόνο - Προσφορά στο San Francisco Downtown Campus USF του, σε συνδυασμό με το Institut Quimic de Sarria (Βαρκελώνη) και Fu Jen Καθολικό Πανεπιστήμιο (Ταϊπέι) - Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά - Πτυχίο πρέπει να ανατίθενται εντός των τελευταίων τριών ετών Προϋποθέσεις Εισόδου - Επίσημη Transcript (s) - Ανεβάστε αντίγραφα των αντιγράφων από κάθε διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο παρακολούθησε την online αίτηση. Εάν εισαχθεί στο πρόγραμμα, τις οδηγίες για την αποστολή επίσημης, θα πρέπει να παρέχονται σφραγισμένες μεταγραφές. - Βιογραφικό Σημείωμα - Υποβολή ένα ρεύμα βιογραφικό μπορούν να αποδείξουν σχετική επαγγελματική εμπειρία. - Επιστολές της σύστασης - Δύο συστατικές επιστολές που απαιτούνται. Τουλάχιστον μία σύσταση θα πρέπει να προέρχονται από έναν καθηγητή πανεπιστημίου που είναι καλά εξοικειωμένος με την ακαδημαϊκή ικανότητα του αιτούντα. Εάν η recommender πρέπει να υποβάλει μια σκληρή επιστολή αντίγραφο με e-mail, παρακαλούμε να ζητήσει recommender σας συμπληρώστε αυτή τη φόρμα για να συμπεριλάβει με επιστολή του / της. - Δήλωση του σκοπού ή Δοκίμιο - A 500 έως 1000 δοκίμιο λέξη για τον εαυτό σας, το... [-]

πλοίαρχος της δημόσιας διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 21 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco +1 περισσότερα

Ανάπτυξη εφαρμόσιμες λύσεις για το κοινό καλό, ενώ εργάζονται προς μια συναρπαστική καριέρα στη δημόσια διαχείριση. [+]

Ανάπτυξη εφαρμόσιμες λύσεις για το κοινό καλό, ενώ εργάζονται προς μια συναρπαστική καριέρα στη δημόσια διαχείριση. Πλοηγηθείτε το σημείο τομής των δημόσιων, ιδιωτικών, και όχι για κέρδος τομείς. Μετάφραση θεωρία στην πράξη και να αρχίσει η εφαρμογή πολιτικών που να υποστηρίζει την κοινότητά σας. Πρόγραμμα MPA μας προτεραιότητα hands-on εμπειρία που σας προετοιμάζει για την αντιμετώπιση του δημοσίου συμφέροντος μέσω της συλλογής και ανάλυσης των αποδεικτικών στοιχείων απαραίτητη για την υλοποίηση των στρατηγικών της δημόσιας υπηρεσίας. Ένα πρόγραμμα ευέλικτη τάξη βοηθά τους επαγγελματίες που εργάζονται ισορροπία πολυάσχολη ζωή τους, ενώ μικρά μεγέθη τάξη να προωθήσει one-on-one προσοχή και βαθύτερη οικοδόμηση σχέσεων. Σχετικά με το Master της Δημόσιας Διοίκησης Πρόγραμμα Τυπική διάρκεια του προγράμματος είναι 21 μήνες, με 38 credits Μαθήματα που προσφέρονται Σάββατο Προτιμάται αλλά δεν απαιτείται - από δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης Ευρύ φάσμα των υποτροφιών και των επιλογών οικονομικής βοήθειας Τα μαθήματα αρχίζουν κάθε πτώση στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο πανεπιστημιούπολη USF του. Επίσης, προσφέρονται σε μορφή 100% σε απευθείας σύνδεση. Διαπιστευμένο από NASPAA, την κύρια οργάνωση των μελών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη δημόσια διοίκηση, τη δημόσια τάξη, τη δημόσια υποθέσεις, και δημόσια και όχι για κέρδος διαχείρισης στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. αδείας κράτους USF δεν δέχεται επί του παρόντος αιτήσεις από σε απευθείας σύνδεση φοιτητές που διαμένουν στην Αλαμπάμα *, Αρκάνσας *, Delaware, Αϊόβα *, Κεντάκι, Μέριλαντ *, Μινεσότα, Νέο Μεξικό, Βόρεια Καρολίνα *, Οχάιο (MPH, MSIM) και το Ουισκόνσιν *. Επιπλέον, USF δεν δέχεται επί του παρόντος αιτήσεις για... [-]

πλοίαρχος της επιστήμης στην οικονομική ανάλυση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Το Master of Science στην Χρηματοοικονομική Ανάλυση (MSFA) στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, επικεντρώνεται στο χτίσιμο εμπειρία στην ανάλυση και διαχείριση επενδύσεων. [+]

Ο Master of Science στην Χρηματοοικονομική Ανάλυση (MSFA) προγράμματος κατά τη Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό των ακαδημαϊκών αυστηρότητα και την πρακτική εμπειρία στην ποσοτική χρηματοοικονομική ανάλυση και την οικονομία. Αποκτήστε πολύπλοκη εκπαίδευση στους τομείς που θεωρούνται ζωτικής σημασίας από το επάγγελμα διαχείρισης επενδύσεων, όπως αποτυπώνεται στην Chartered Financial Analyst (CFA) ονομασία. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ενσωματώνει την ποσοτική εκπαίδευση που απαιτείται από την οικονομική επάγγελμα με σταθερή βάση στην ηθική συμπεριφορά που στηρίζει τις χρηματοπιστωτικές αγορές και συναλλαγές. Λεπτομέρειες Επιλέξτε από 2 μορφές πρόγραμμα: - 18 μηνών με πλήρη απασχόληση πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια σχολή υπό την ηγεσία πρακτική άσκηση ή πρόγραμμα εμβάπτισης Wall Street / SEC - 22-μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται Προετοιμασία για τις εξετάσεις CFA Πρόσβαση στο Bloomberg Τερματικά Ευρύ φάσμα των υποτροφιών και των επιλογών οικονομικής βοήθειας Προσφέρονται στο San Francisco Downtown Campus USF του (φθινόπωρο και άνοιξη εξάμηνα) Διαπιστευμένο από το AACSB, το υψηλότερο επίπεδο επίτευγμα πραγματοποιήθηκε μόνο κατά 5% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο Προϋποθέσεις Εισόδου - Επίσημη Transcript (s) - Ανεβάστε αντίγραφα των αντιγράφων από κάθε διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο παρακολούθησε την online αίτηση. Εάν εισαχθεί στο πρόγραμμα, τις οδηγίες για την αποστολή επίσημης, θα πρέπει να παρέχονται σφραγισμένες μεταγραφές. - Μαθήματα Υποχρεωτικά Ίδρυμα - Μικροοικονομία, Μακροοικονομία, Λογιστική, Πιθανότητες και Στατιστική, μαθήματα Λογισμός, και η γνώση των εφαρμογών υπολογιστικών φύλλων. - Βιογραφικό Σημείωμα - Υποβολή ένα ρεύμα βιογραφικό μπορούν να αποδείξουν σχετική επαγγελματική εμπειρία. Επαγγελματική αιτούντες MSFA πρέπει να έχουν τουλάχιστον... [-]

πλοίαρχος του όχι για κέρδος διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση της μη κερδοσκοπική διαχείριση μπορείς να διερευνήσει τα πολιτικά, οικονομικά, νομικά και κοινωνικά περιβάλλοντα των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων. [+]

Γίνετε ένας αποτελεσματικός ηγέτης δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) για την αειφόρο ανάπτυξη και κοινωνικές επιπτώσεις. Master of κερδοσκοπική Διοίκησης μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης USF εξασφαλίζει έχετε αποκτήσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για την ενίσχυση της ηγετικές ικανότητες σας, να εντοπίσει ηθικά ζητήματα και το αποτέλεσμα θετική αλλαγή. Αναπτύξουν βασικές αξίες ηγεσία, δεξιότητες διαχείρισης και όχι για κέρδος ικανότητες να εργαστεί ως εκτελεστικός διευθυντής, μη κερδοσκοπικό σύμβουλος, διευθυντής ανάπτυξης, ή άλλες ηγετικές θέσεις στον μη κερδοσκοπικό και κοινωνικό τομέα - που ασχολούνται σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία, τέχνες και ανθρωπιστικές επιστήμες, ανθρώπινες υπηρεσίες, οικονομική ένταξη, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την υπεράσπιση και την κοινωνική αλλαγή. Μάθετε από σύγχρονους μελετητές και τους ηγέτες από μη κερδοσκοπικό τομέα της Καλιφόρνιας στις διεθνείς ΜΚΟ, για να διευρύνουν την ηγεσία σας και δεξιότητες κριτικής σκέψης και να συνεργάζονται με τους συμμαθητές που μοιράζονται τους επαγγελματικούς σας στόχους και φιλοδοξίες. Έχετε μια επιλογή η οποία μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα μεταπτυχιακό πτυχίο ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας. οFull-Time Διεθνές ΜΝΑπροσφέρονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Σαν Φρανσίσκο επικεντρώνεται στην βιωματική μάθηση και είναι ανοικτή σε διεθνείς φοιτητές. οεπαγγελματική ΜΝΑγια τους επαγγελματίες που εργάζονται προσφέρεται στο Σαν Φρανσίσκο για τα Σαββατοκύριακα και υποστηρίζεται από βίντεο-διάσκεψης και σε απευθείας σύνδεση τεχνολογία. FULL-TIME ΜΝΑ ΜΕΡΙΚΗ ΜΝΑ πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους πρόγραμμα 21 μηνών Καθημερινές, συνήθως Μ-Θ 9 π.μ. - 13:00 Σάββατο, οκτώ - 17:00 (2 τάξεις) Δεν απαιτείται εμπειρία εργασίας Δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία προτιμώνται USF κέντρο του Σαν Φρανσίσκο τοποθεσία πανεπιστημιούπολη... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master στο οργανωτική ανάπτυξη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Τα κράτη μέλη στην ανάπτυξη του προγράμματος Οργανισμός (MSOD) εξουσιοδοτεί τους επαγγελματίες για να οδηγήσει την αλλαγή μέσω της συνεργασίας και σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης στο οργανωτικό σύστημα. [+]

Αναπτύξουν τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση των σύγχρονων οργανωτικές προκλήσεις, να οδηγήσει πρωτοβουλίες αλλαγή και την αύξηση της αποτελεσματικότητας. Μάθετε για την ενίσχυση της οργανωτικής αποτελεσματικότητας και ελαστικότητας με τη σχετική θεωρία και διεπιστημονική γνώση. Να αποκτήσουν δεξιότητες στην οργανωτική αξιολόγηση, τη διάγνωση, την υλοποίηση και την αξιολόγηση που θα σας προετοιμάσει για να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί με επαγγελματίες που εργάζονται στο μυαλό. Βράδυ και το Σαββατοκύριακο τάξη φορές φιλοξενήσει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, ενώ μικρά μεγέθη τάξη και ένα μοναδικό σύστημα κλάσης προώθηση πλουσιότερες σχέσεις και μια πιο hands-on εμπειρία. Ο MS στην Οργάνωση Ανάπτυξης (MSOD) πρόγραμμα εξουσιοδοτεί τους επαγγελματίες για να οδηγήσει την αλλαγή μέσω της συνεργασίας και σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης στο οργανωτικό σύστημα. Οι μαθητές μελετούν θεωρίες και τα μοντέλα των ΟΠ, πρακτική συμμετοχική έρευνα δράσης και να αναπτύξουν δεξιότητες για να συμβάλουν αποτελεσματικά στην, να διαχειρίζονται και να οδηγήσει τις ομάδες. Το πρόγραμμα MSOD τιμές αυτογνωσία, αυτο-φροντίδα, τον προβληματισμό, τη συμπόνια και ως δομικά στοιχεία των αλλαγών. Ο MSOD πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος είναι σχεδιασμένα γύρω από τέσσερα βασικά στοιχεία που καθορίζουν το πεδίο: ανάκλασης (self-ως-εργαλείο), τη διάγνωση, την εφαρμογή και την αξιολόγηση. Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα Η κατανόηση των θεμελίων, θεωρίες και μοντέλα OD Οι μαθητές θα εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες, την έρευνα, τις θεωρίες και τα μοντέλα σε OD. Οι μαθητές θα εφαρμόσει τις θεωρίες και τα μοντέλα OD για να αλλάξετε τις παρεμβάσεις σε οργανισμούς. Δυνατότητα να οδηγήσει την αλλαγή και χρησιμοποιείστε-as-Μέσο Οι μαθητές θα αναπτύξουν δεξιότητες στην... [-]

πλοίαρχος στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco

Μόλις λίγα βήματα από μερικές από τις πιο καινοτόμες εταιρείες του κόσμου στη Silicon Valley και το Σαν Φρανσίσκο, το USF ΜδθΙ σας βοηθά να οικοδομήσουμε βασικές δεξιότητες, να χειριστεί πραγματικό κόσμο σενάρια εκκίνησης, και να δημιουργήσουν επαγγελματικές ενώσεις να ξεκινήσει μια επιχειρηματική σταδιοδρομία της περιοχής που επανεφευρίσκει το ίδιο συνεχώς. [+]

Εκκίνηση επιχειρηματική σταδιοδρομία σας στη Silicon Valley. Μόλις λίγα βήματα από μερικές από τις πιο καινοτόμες εταιρείες του κόσμου στη Silicon Valley και το Σαν Φρανσίσκο, το USF ΜδθΙ σας βοηθά να οικοδομήσουμε βασικές δεξιότητες, να χειριστεί πραγματικό κόσμο σενάρια εκκίνησης, και να δημιουργήσουν επαγγελματικές ενώσεις να ξεκινήσει μια επιχειρηματική σταδιοδρομία της περιοχής που επανεφευρίσκει το ίδιο συνεχώς. Κατά τη διάρκεια του βαθμού αυτού πλοίαρχος ενός έτους, λαμβάνουν ένα επιχειρηματικό ταξίδι για να ξεκινήσει νέα καριέρα σας. Ενώστε τις μικρές τάξεις κίνητρα φοιτητές, βιώνουν ένα πρόγραμμα σπουδών αιχμής, και την επιρροή του οικοσυστήματος καινοτομίας Silicon Valley. USF προσφέρει ουσιαστικό θεωρητικό, εφαρμόζονται, και βιωματικής μάθησης για να σας βοηθήσει να ξεκινήσει νέα καριέρα σας ή το νέο εγχείρημα. Αναπτύξουν την καριέρα σας ως καινοτόμος ηγέτης που θα βοηθήσει διαμορφώσει μια πιο ανθρώπινη και δίκαιη κόσμο μέσω της δημιουργίας προϊόντων, υπηρεσιών και νέες επιχειρήσεις που εξυπηρετούν τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Εξατομικευμένη καθοδήγηση ΚΑΡΙΕΡΑ ΜδθΙ μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε επαγγελματικές εκδηλώσεις δικτύωσης, εργαστήρια σταδιοδρομίας, και άλλες υπηρεσίες σταδιοδρομίας. Οι μαθητές θα λάβουν επίσης σε συνεχή καθοδήγηση και να οικοδομήσουμε μια προσωπική συμβουλευτική επιτροπή για να βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης Οικότροφος με μια εταιρεία San Francisco Bay Area Οι εργασίες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας που βασίζονται Επισκεφθείτε Silicon Valley εταιρείες Παρακολουθείστε την επιχειρηματική εκδηλώσεις γήπεδο Ετοιμάστε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα για την έναρξη παγκόσμια φήμη Το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο έχει μια μακρά παράδοση της επιχειρηματικής αριστείας. Το 2015 Forbes κατετάγη USF μεταξύ των κορυφαίων... [-]

πλοίαρχος των συστημάτων πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 27 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco San Jose +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα MSIS τονίζει την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας των πληροφοριών για να επιτρέψει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο για τα άτομα και τις οργανώσεις. Ολοκληρωμένη μαθήματα που αναδεικνύουν τα αναπόσπαστο παίζει ρόλο της τεχνολογίας των πληροφοριών σε κάθε τομέα θα σας προετοιμάσει για να είναι επιτυχής ηγέτης. [+]

Αναπτύξτε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διασταύρωση της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής στρατηγικής ως επαγγελματίας εργασίας. Γίνε δάσκαλος των συστημάτων πληροφοριών και να αναπτύξει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διασταύρωση της τεχνολογίας και την επιχειρηματική στρατηγική. Αποκτήσουν τις δεξιότητες για τη δημιουργία υγιών χρηματοπιστωτικών συστημάτων και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ενός οργανισμού. Ο Πρόγραμμα MSIS τονίζει την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας των πληροφοριών για να επιτρέψει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο για τα άτομα και τις οργανώσεις. Ολοκληρωμένη μαθήματα που αναδεικνύουν τα αναπόσπαστο παίζει ρόλο της τεχνολογίας των πληροφοριών σε κάθε τομέα θα σας προετοιμάσει για να είναι επιτυχής ηγέτης. MSIS προσφέρει μικρά μεγέθη τάξη και ένα βράδυ το πρόγραμμα των μαθημάτων για να βοηθήσει τους επαγγελματίες που εργάζονται εξισορρόπηση πολυάσχολη ζωή τους απολαμβάνοντας ένα εμπλουτισμένο μαθησιακό περιβάλλον και βαθύτερη οικοδόμηση σχέσεων. Master of Science στο πρόγραμμα Πληροφοριακών Συστημάτων Επισκόπηση Τυπική διάρκεια του προγράμματος είναι 27 μήνες, με 36 μονάδες Παρακολουθείστε κατηγορία για τέσσερις ώρες ένα βράδυ την εβδομάδα Τουλάχιστον δύο έτη επαγγελματικής εμπειρίας Προαιρετικά διατίθεται συγκεντρώσεις στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της Ασφάλειας Πληροφοριών Προσφέρονται σε Σαν Χοσέ πανεπιστημιούπολη USF του (χειμερινό εξάμηνο) Λεπτομέρειες προγράμματος Πρόγραμμα Συν-Διευθυντές: William Kolb, Edward Kreutzer Η αποτελεσματική και αποδοτική χρήση της τεχνολογίας της πληροφορίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ικανότητας του οργανισμού να επιτύχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Ηθικές πρακτικές και ο επαγγελματισμός είναι ολοκληρωμένη συστατικά σε όλο το πρόγραμμα, μαζί με έμφαση στις βασικές δεξιότητες εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την αποτελεσματική διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων. Το πρόγραμμα, με... [-]

Βίντεο

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

Επικοινωνία

USF School of Management Downtown Campus

Διεύθυνση Howard St 101
94105 San Francisco, United States
Ιστοσελίδα http://www.usfca.edu/management/
Τηλέφωνο +1 415-422-2221

Τηλέφωνο

Τηλέφωνο