Union University California

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Ένωσης είναι ένα online θεολογικό πανεπιστήμιο πρόθεση υποεξυπηρετούμενων εκκλησιαστικούς ηγέτες του κόσμου για να τους παρέχει την ευκαιρία να μελετήσει την πρακτική, ολιστική θεολογική και την εκκλησία ηγεσία της κατάρτισης προγραμμάτων σπουδών με την άρση για τους μαθητές μας τα εμπόδια της φτώχειας, δεύτερη γλωσσική επάρκεια, και η αδυναμία να μετεγκατασταθούν για επιτόπου μελέτη.

UUC καλωσορίζει φοιτητές από όλες τις ονομαστικές αξίες και τις χριστιανικές παραδόσεις της πίστης, και στρατολογεί ικανότητα να εκπροσωπούν τη μεγάλη ποικιλία των ονομασιών και των παραδόσεων πίστη μέσα στην Χριστιανική Εκκλησία. UUC επιδιώκει με τη γείωση θεολογική κατάρτιση μας μέσα στα πλαίσια, τις ιδέες, και τις εξελίξεις θεολογική της εκκλησίας στις περιοχές όπου ζουν οι μαθητές μας και ο υπουργός. Πανεπιστήμιο Ένωσης της Καλιφόρνια (UUC) ιδρύθηκε στην Πολιτεία της Καλιφόρνια το 1986 ως μη κερδοσκοπικός, θρησκευτικές εταιρεία, η οποία εγκρίθηκε από το Προεδρείο για ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση της Πολιτείας της Καλιφόρνια να χορηγήσει ακαδημαϊκών βαθμών, σύμφωνα με την οποία «εγκεκριμένες» σημαίνει συμμόρφωση με πρότυπα κατάσταση, όπως ορίζεται στον κώδικα Παιδείας.

Επί του παρόντος, UUC είναι συνδεδεμένο μέλος του Συνδέσμου των Βιβλικών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ABHE), τις Ηνωμένες Πολιτείες Distance Learning Association, καθώς και του Συνδέσμου Καλιφόρνια Ιδιωτικών Μετα-δευτεροβάθμια σχολεία.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Ένωσης είναι ένα χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα δεσμεύεται να ξεπεράσουν τη γλώσσα, την κινητικότητα και οικονομικά εμπόδια μέσω ενός online μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να υπηρετήσουν τον Θεό σε επαγγέλματα και τις θέσεις τους.

Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Ένωσης είναι διαπιστευμένο από το διαπίστευση της Επιτροπής Παιδείας Απόσταση. Η διαπίστευση της Επιτροπής της Παιδείας διαπίστευση της Επιτροπής Απόσταση είναι εισηγμένη από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, όπως αναγνωρίζεται σε εθνικό οργανισμό διαπίστευσης. Η διαπίστευση της Επιτροπής της διαπίστευση της Επιτροπής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση είναι ένα αναγνωρισμένο μέλος του Συμβουλίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση Διαπίστευσης.

ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια επιτελεία Ένωσης προσόντα των εκπαιδευτών, λειτουργεί σε μια υγιή οικονομική βάση, χρησιμοποιεί εγκεκριμένες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, και ακολουθεί όλες τις οδηγίες που σχετίζονται με εισαγωγές πρόσληψη και κάθε άλλη πτυχή της ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Θεότητα

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 4 - 6 χρόνια October 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Westminster

Το Master of Divinity προγράμματος (MDiv) έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει και να εξοπλίσει τους φοιτητές για να χρησιμεύσει ως μετασχηματιστική Χριστιανοί ηγέτες στη σημερινή πολυπολιτισμική τάξη. [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣΤΕΡ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Γλώσσες που προσφέρονται: Αγγλικά, Βιετναμέζικα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Master of Divinity προγράμματος (MDiv) έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει και να εξοπλίσει τους φοιτητές για να χρησιμεύσει ως μετασχηματιστική Χριστιανοί ηγέτες στη σημερινή πολυπολιτισμική τάξη. UUC προσφέρει τις παραδοσιακές υπουργική δεξιότητες των βιβλικών και θεολογικών επάρκειας, την αποτελεσματική επικοινωνία, πνευματική ευαισθησία και την ωριμότητα, το πάθος για ευαγγελισμό και ποιμαντική φροντίδα. Επιπλέον, το πρόγραμμά μας προσφέρει μαθήματα σε παγκόσμια διασύνδεση του σύγχρονου κόσμου, η σημασία της κατανόησης της αστικοποίησης, των αρχών της αποτελεσματικής ηγεσίας, την οργανωτική ανάπτυξη δεξιοτήτων και τον κοινωνικό μετασχηματισμό. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αρμοδίως εξοπλισμένο για να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά και σε επαγγελματικό επίπεδο ως χειροτονήθηκε ποιμένες και ηγέτες εντός των πλαισίων των εκκλησιών ή άλλων χριστιανικών οργανώσεων ή / και υπουργεία. ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος Master of Divinity, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να: 1. Αρθρώσει αποτελεσματικά μια υγιή βιβλική θεολογία και ιστορική 2. Αναπτύξουν τις πρακτικές των προσωπικών και πνευματική ωριμότητα 3. Έχει την ικανότητα να κάνει την εκκλησία φύτευση και την εκκλησία ανανέωση 4. Κινητοποιήσει την εκκλησία για τον κοινωνικό μετασχηματισμό, τη σύγκρουση, τη συμφιλίωση και την παγκόσμια αποστολή 5. Μόλυβδος αρμοδίως και να οργανώσει και να διαχειριστεί επιδέξια και μέντορας λαϊκούς για τα υπουργεία τους στις οικογένειες, εκκλησίες, και στο δημόσιο τομέα. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Ο αιτών πρέπει να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση εισδοχής andsubmit τα παρακάτω υλικά για να τον Διευθυντή της Admissions να θεωρηθεί για την εισαγωγή: 1. Δύο μεγέθους διαβατηρίου φωτογραφίες 2. Αντίγραφο της κυβέρνησης... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts στο πρόγραμμα του υπουργείου στα αγγλικά ή στα βιετναμέζικα

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια October 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Westminster

Το Master of Arts στο υπουργείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ηγεσία στις τοπικές εκκλησίες, σχολεία Αγία Γραφή, παρα-εκκλησιαστικές οργανώσεις ή άλλους φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. [+]

Master of Arts στο πρόγραμμα του υπουργείου Γλώσσες που προσφέρονται: Αγγλικά, Βιετναμέζικα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Master of Arts στο υπουργείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ηγεσία στις τοπικές εκκλησίες, σχολεία Αγία Γραφή, παρα-εκκλησιαστικές οργανώσεις ή άλλους φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οι μαθητές θα εξετάσει μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται άμεσα με την βιβλική μελέτη, θεολογικού στοχασμού, το υπουργείο και την ηγεσία. ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Master of Arts στο πρόγραμμα του Υπουργείου, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να: 1. Αρμοδίως ερμηνεύουν βιβλικά κείμενα και την εφαρμογή τους στην διακονία τους πλαίσιο 2. Αρθρώνουν ένα όραμα υπουργείο και αρμοδίως το 3 εφαρμόσουν. Προσδιορίστε πλαίσια του υπουργείου και των πολιτισμών του και να τον συνδέσετε με το βιβλικό ρυθμίσεις 4. Αναπτύξουν τις πρακτικές των προσωπικών και πνευματική ωριμότητα 5. Μόλυβδος αρμοδίως, να οργανώσει και να διαχειριστεί επιδέξια, καθοδήγησης λαϊκούς για τα υπουργεία τους, στις οικογένειες και στις τοπικές εκκλησίες. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Ο αιτών θα πρέπει, μετά την ολοκλήρωση της online αίτηση εισδοχής, να υποβάλουν τα παρακάτω υλικά για να τον Διευθυντή της Admissions να θεωρηθεί για την εισαγωγή: 1. Δύο μεγέθους διαβατηρίου φωτογραφίες 2. Αντίγραφο της κυβέρνησης να προσκομίσετε μία ταυτότητα 3. Bachelor of Arts ή Επιστημών Πτυχίο ή διεθνές ισοδύναμο από διαπιστευμένο / αναγνωρισμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο 4. Επίσημη μεταγραφές από όλες τις προηγούμενες κολέγια ή πανεπιστήμια παρακολούθησαν 5. Δύο συστατικές επιστολές? ένα από τα δύο θα πρέπει να είναι από ένα ποιμένα ή γνωστό θρησκευτικό ηγέτη? μία από ένα ακαδημαϊκό επόπτη, αν είναι δυνατόν. 6. Μια... [-]

Επικοινωνία