University of West Georgia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο University of West Georgia , είμαστε στη δουλειά του να μεταμορφώνουμε ζωές και να αλλάζουμε προοπτικές. Από την επιτυχία στην τάξη και τους επιλεγμένους τομείς σταδιοδρομίας στην επιτυχία στον αθλητικό τομέα και την πλήρη εμπειρία κολλεγίων, η UWG έχει πάνω από 1100 καθηγητές πλήρους απασχόλησης και μέλη του προσωπικού που είναι αφιερωμένοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε.

Περισσότεροι από 12.000 φοιτητές που παρακολουθούν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα εγγράφονται κάθε χρόνο στο UWG . Οι φοιτητές απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ζωής στο κολέγιο στην πανεπιστημιούπολη του Carrollton, συμπεριλαμβανομένης της κατοικίας της αίθουσας διαβίωσης, των διακλαδικών αθλητικών διοργανώσεων και ευκαιρίες συμμετοχής σε περισσότερες από 150 φοιτητικές οργανώσεις.

Ονομάστηκε από το The Princeton Review ως ένα από τα καλύτερα Southeastern κολλέγια και ένα από τα καλύτερα κολέγια της Αμερικής, το University of West Georgia προσφέρει εξαιρετική ακαδημαϊκή ποιότητα. Τα 86 προγράμματα σπουδών του περιλαμβάνουν 43 στο επίπεδο του πτυχιούχου, 29 στο μεταπτυχιακό και ειδικό επίπεδο, τέσσερα στο διδακτορικό επίπεδο και οκτώ στο επίπεδο των πιστοποιητικών. Online μαθήματα είναι διαθέσιμα τόσο για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που αναζητούν ευελιξία στο χρόνο και τη θέση.

UWG φιλοξενεί το πρώτο Κολλέγιο Honours του κράτους, το οποίο ολοκληρώνεται με ένα πρόγραμμα σπουδών με τιμές. Η προηγμένη ακαδημία της Γεωργίας του πανεπιστημίου είναι ένα από τα 12 περίπου προγράμματα των ΗΠΑ που επιτρέπουν στους προικισμένους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να κερδίζουν ταυτόχρονα τα δάνεια υψηλού σχολείου και πανεπιστημίου, ενώ ζουν στην πανεπιστημιούπολη σε ένα οικιστικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

UWG είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή στα κολέγια της Νότιας Ένωσης Σχολείων και Σχολείων (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, 404-679-4501) και πολλά ακαδημαϊκά προγράμματα έχουν κερδίσει διαπίστευση από άλλους αναγνωρισμένους οργανισμούς.

114896__SB_0121.jpg

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του University of West Georgia ( UWG ) είναι να δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές, τη σχολή και το προσωπικό να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους μέσω της ακαδημαϊκής δέσμευσης, των υποστηρικτικών υπηρεσιών, της επαγγελματικής ανάπτυξης και μιας φροντίδας, με επίκεντρο τον φοιτητή. UWG δεσμεύεται στην ακαδημαϊκή αριστεία και στην αφοσίωση της κοινότητας, προσφέροντας προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και κοινοτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας στην πανεπιστημιούπολη, εκτός campus και σε απευθείας σύνδεση.

UWG , μέλος του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας (USG), είναι ένα ολοκληρωμένο δημόσιο πανεπιστήμιο βαθμού VI του SACSCOC που εδρεύει στη Δυτική Γεωργία με πολλαπλές εκπαιδευτικές τοποθεσίες και ισχυρή εικονική παρουσία. UWG υποστηρίζει τους σπουδαστές στις προσπάθειές τους να ολοκληρώσουν τα πτυχία τους σε σχετικά προγράμματα, αποτιμώντας τις φιλελεύθερες τέχνες και την επαγγελματική προετοιμασία. Μέσω της αποτελεσματικής και καινοτόμου διδασκαλίας, της βιωματικής μάθησης, της υποτροφίας, της έρευνας, της δημιουργικής προσπάθειας και της δημόσιας υπηρεσίας, η UWG εξοπλίζει τους αποφοίτους με την αφοσίωση και την ανακάλυψη της γνώσης. UWG είναι αφιερωμένο στην αξιοποίηση των υφιστάμενων δυνατοτήτων και στην ανάπτυξη ξεχωριστών ακαδημαϊκών, ερευνητικών και συνεργατικών προγραμμάτων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στην οικονομική ανάπτυξη και προσδιορίζουν τις περιφερειακές, κρατικές και παγκόσμιες ανάγκες, ενισχύοντας έτσι τους αποφοίτους να συνεισφέρουν υπεύθυνα και δημιουργικά σε έναν περίπλοκο παγκόσμιο 21ο αιώνα κοινωνία.

Οραμα

Το University of West Georgia φιλοδοξεί να είναι το καλύτερο πλήρες πανεπιστήμιο της Αμερικής - αναζήτησε ως το καλύτερο μέρος για να εργαστεί, να μάθει και να πετύχει!

Αξίες

Η θεσμική αποστολή και η καθημερινή λειτουργία του University of West Georgia καθοδηγούνται από τις αξίες μας που υποστηρίζουν το όραμά μας να είναι το καλύτερο μέρος για δουλειά, μάθηση και επιτυχία.

Η αξία του επιτεύγματος είναι εμφανής στη δέσμευσή μας για την ακαδημαϊκή και κοινωνική επιτυχία των φοιτητών, του προσωπικού και της σχολής μας.

Η αξία της φροντίδας είναι εμφανής στη συνεχή μας ανησυχία και σεβασμό για τους σπουδαστές, το προσωπικό και τη σχολή μας, καθώς και τις μεγαλύτερες κοινότητες στις οποίες ζούμε και τους οποίους υπηρετούμε.

Η αξία της συνεργασίας είναι εμφανής στη δέσμευσή μας στην κοινή διακυβέρνηση, στην ομαδική εργασία και στο συνεταιριστικό πνεύμα που διαμορφώνει τις αλληλεπιδράσεις μας με τους μαθητές, το προσωπικό και τη σχολή και τις κοινότητες που υπηρετούμε.

Η αξία της συμμετοχής είναι εμφανής στη δέσμευσή μας να γιορτάσουμε την ποικιλομορφία μας, το συνεργατικό μας πνεύμα και να δημιουργήσουμε μια φιλόξενη πανεπιστημιούπολη που είναι συναισθηματικά και φυσικά ασφαλής για όλους.

Η αξία της καινοτομίας είναι εμφανής στη δέσμευσή μας να προωθήσουμε μια μαθησιακή ατμόσφαιρα στην οποία θα γίνονται σεβαστές και ανταμείβονται νέες μέθοδοι και ιδέες που είναι σύμφωνες με το όραμα και την αποστολή μας.

Η αξία της ακεραιότητας είναι εμφανής στη δέσμευσή μας για αυστηρά δεοντολογικά πρότυπα στις τάξεις και στα γραφεία μας, στη συμπεριφορά μας ο ένας προς τον άλλο και στην υπηρεσία των κοινοτήτων μας.

Η αξία της βιωσιμότητας είναι εμφανής στην υποχρέωσή μας να διατηρήσουμε την οικολογική ισορροπία στον προγραμματισμό και τις λειτουργίες μας που επιτρέπουν στις μελλοντικές γενιές την ίδια ή καλύτερη ποιότητα των ευκαιριών επιτυχίας που προσφέρονται στους παρόντες υπαλλήλους και σπουδαστές.

Η αξία της σοφίας είναι εμφανής στη δέσμευσή μας στη διδασκαλία και τη μάθηση που δίνει έμφαση στη γνώση με σκοπό να μετασχηματίσει θετικά τη ζωή των υπαλλήλων και των μαθητών μας, καθώς και να βελτιώσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Ιστορία του UWG

Από τις ταπεινές αρχές του ως γεωργική και μηχανική σχολή το 1906 σε κορυφαίο πανεπιστήμιο, η ιστορία του University of West Georgia είναι πλούσια σε γνώση και ανάπτυξη.

Η Τέταρτη Σχολή Γεωργικής και Μηχανολογικής Σχολής του Carrollton άνοιξε τις πόρτες της ανταποκρινόμενη σε μια πρόσκληση για "πιο ρεαλιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την αγροτική νεολαία" ηλικίας 13 έως 21 ετών. Η τοποθεσία του πρώην φυτώματος Bonner επελέγη ως τοποθεσία και 110 μαθητές εγγεγραμμένοι στο 1908 .

Καθώς η κοινωνία άλλαξε, οι εκπαιδευτικές προτεραιότητες της Γεωργίας και του έθνους. Μέχρι το 1933, επτά από τους Α

Η εξέλιξη συνεχίστηκε όταν η Δυτική Γεωργία έγινε ένα τετραετές ίδρυμα το 1957. Εκείνη την περίοδο εγγράφηκαν 589 μαθητές. Μέχρι το 1971, η εγγραφή είχε αυξηθεί σε περισσότερους από 6.000 φοιτητές. Το φθινόπωρο του 1996, το κολλέγιο έγινε πανεπιστήμιο, το κρατικό University of West Georgia . Έγινε απλά το University of West Georgia το 2005 και έδωσε το πρώτο Ph.D. το 2012.

Το φυσικό περιβάλλον του πανεπιστημίου έχει αυξηθεί επίσης. Πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνουν ένα state-of-the-art νοσηλευτικό κτίριο, Center Pointe Suites, και το East Commons κατοικία και εστιατόριο συγκρότημα. Η Βιβλιοθήκη Ingram ανακαινίστηκε πρόσφατα και, το 2015, η UWG Newnan θα μεταφερθεί στη νέα της θέση στο ιστορικό κτίριο Νοσοκομείου Newnan.

Σήμερα, η UWG εγγράφει περισσότερους από 12.000 φοιτητές και προσφέρει περισσότερα από 85 προγράμματα σπουδών μέσω του Κολλεγίου Τεχνών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Κολλεγίου Κοινωνικών Επιστημών, του Κολλεγίου Επιστημών και Μαθηματικών, του Κολλεγίου Επιχειρήσεων του Richards, του Κολλεγίου Εκπαίδευσης και της Σχολής της νοσηλευτικής. Το κολλέγιο Honors συνεχίζει να προσφέρει εντατικές επιλογές μελέτης για σπουδαστές υψηλής επίδοσης. Η προηγμένη ακαδημία της Γεωργίας επιτρέπει στους εξαιρετικούς γυμναστές και τους ηλικιωμένους γυμνασίου να ζήσουν και να σπουδάσουν στην πανεπιστημιούπολη ενώ ολοκληρώνουν τις απαιτήσεις αποφοίτησής τους στο γυμνάσιο. UWG Newnan προσφέρει μαθήματα πυρήνα, πτυχία πλήρους πτυχιούχου και μεταπτυχιακές σπουδές. Μεταπτυχιακές σπουδές στις επιχειρήσεις είναι διαθέσιμες στο Douglasville. Μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα για φοιτητές κοντά και μακριά μέσω του UWG Online. Το πανεπιστήμιο χορηγεί πτυχίο σε πτυχίο, μεταπτυχιακό, ειδικό και διδακτορικό.

Το Ίδρυμα Δυτικής Γεωργίας και προγράμματα όπως το Ετήσιο Ταμείο, επωφελούνται από υποτροφίες, την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την προηγμένη τεχνολογία και πολλά άλλα. Το στρατηγικό σχέδιο, που αναπτύχθηκε το 2014, παρέχει μια δομή και ένα χάρτη πορείας για την επιτυχία των φοιτητών, την ακαδημαϊκή επιτυχία, την επιτυχία της εταιρικής σχέσης και την επιχειρησιακή επιτυχία και επιτρέπει στο πανεπιστήμιο να μετρά την αποτελεσματικότητά του σε κάθε κρίσιμη περιοχή. Η αποστολή και οι αξίες καθοδηγούν την θεσμική κουλτούρα. UWG φιλοδοξεί να γίνει το καλύτερο πλήρες πανεπιστήμιο του έθνους, που αναζητείται ως το καλύτερο μέρος για να εργαστεί, να μάθει και να πετύχει.

Τοποθεσίες

Carrollton

University of West Georgia

Address
1601 Maple St, GA
30118 Carrollton, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 678-839-5000

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη