Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα ιδιωτικό, χριστιανικό, τετραετές πανεπιστήμιο βασισμένο σε φιλελεύθερες τέχνες, που προσφέρει πτυχία πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος.

Ιδρύθηκε το 1823, η Ένωση είναι το παλαιότερο ίδρυμα που συνδέεται με τη Σύμβαση των Βαπτιστών του Νότου.

Βρίσκεται στο Τζάκσον, Τενεσί, η Ένωση είναι περίπου 80 μίλια ανατολικά του Μέμφις και 120 μίλια δυτικά του Νάσβιλ. Η Ένωση έχει επίσης πανεπιστημιουπόλεις σε Germantown και Hendersonville, Tennessee.

117680_UUataglance.jpg

Η ταυτότητά μας

Union University είναι μια ακαδημαϊκή κοινότητα, συνδεδεμένη με τη Σύμβαση Βαπτιστών του Τενεσί, που εξοπλίζει τα άτομα να σκέφτονται χριστιανικά και να υπηρετούν πιστά με τρόπους σύμφωνους με τις βασικές αξίες του να είναι άριστα καθοδηγούμενες, επικεντρωμένες στον Χριστό, εστιασμένες στον άνθρωπο και στο μέλλον. Αυτές οι αξίες διαμορφώνουν την ταυτότητά του ως θεσμού που δίνει προτεραιότητα στην προπτυχιακή εκπαίδευση βασισμένη στις φιλελεύθερες τέχνες, ενισχυμένη από επαγγελματικά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Η ακαδημαϊκή κοινότητα αποτελείται από προσωπικό διδασκαλίας, προσωπικό και σπουδαστές που εργάζονται μαζί σε ένα περιβάλλον γεμάτο χάρη και χάρη που ευνοεί την ανάπτυξη του χαρακτήρα, την ηγεσία των υπηρέτρων και την πολιτιστική δέσμευση.

Η αποστολή μας

Union University παρέχει εκπαίδευση βασισμένη στον Χριστό που προωθεί την αριστεία και την ανάπτυξη χαρακτήρα στην υπηρεσία της Εκκλησίας και της κοινωνίας.

Βασικές αξίες μας

 • Υπεροχή: Πιστεύουμε ότι η αριστεία, όχι μόνο η συμμόρφωση, είναι ο στόχος της διδασκαλίας, της έρευνάς μας και της υπηρεσίας μας. Δεν είμαστε παρακινημένοι στην αριστεία από την υπερηφάνεια, αλλά από την επιθυμία να κάνουμε όλα για τη δόξα του Θεού, γιατί νοιάζεται για το έργο μας και θέλει να συμμετέχει σε όλα όσα κάνουμε. Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με τη μετριότητα αλλά θα επιδιώξουμε την αριστεία σε όλα τα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι οι αλήθειες μας φέρνουν μαζί τους την πρόκληση να ζουν αυτή την αλήθεια στα λεπτά και ώρες της καθημερινής ζωής. Έτσι θα επιδιώξουμε την αριστεία, χωρίς αλαζονεία.
 • Ο Χριστός-κεντραρισμένος: Μια συνεκτική αξία πυρήνα του καθοδηγητικού μας οράματος είναι μια κλήση προς την πίστη, μια κλήση να είμαστε Χριστός στο επίκεντρο σε όλα όσα είμαστε και σε όλα όσα κάνουμε. Θα επιδιώξουμε να οικοδομήσουμε μια χριστιανική φιλελεύθερη κοινότητα με βάση τις τέχνες, όπου οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να εισαχθούν σε μια κατανόηση και εκτίμηση του Θεού, της δημιουργίας και της χάρη Του, και στον τόπο προνομίων και υπευθυνότητας της ανθρωπότητας σε αυτόν τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να εδραιώσουμε όλες τις πτυχές της ζωής και της μάθησης στο Λόγο του Θεού, οδηγώντας σε μια σταθερή δέσμευση στον Χριστό και τη Βασιλεία Του. Η ύπαρξη ενός θεσμού επικεντρωμένου στον Χριστό μας καλεί να καθιερώσουμε την προτεραιότητα της λατρείας και της υπηρεσίας στη χριστιανική ζωή προσπαθώντας παράλληλα να αναπτύξουμε μια γενιά μαθητών που μπορεί να είναι πράκτορες της συμφιλίωσης με μια εκκλησιαστική εκκλησία σε έναν πονηρό και σπασμένο κόσμο. Αυτή η δέσμευση απαιτεί από όλους τους καθηγητές και το προσωπικό να ενσωματώσουν τη χριστιανική πίστη σε κάθε μάθηση και πράξη, με βάση την υπόθεση ότι όλη η αλήθεια είναι η αλήθεια του Θεού και ότι δεν υπάρχει καμία αντίφαση ανάμεσα στην αλήθεια του Θεού που μας γνωστοποιήθηκε στην Αγία Γραφή και εκείνη που αποκαλύπτεται μέσω της δημιουργίας και της φυσικής αποκάλυψης.
 • Ανθρώπινοι στόχοι: Ένας τρίτος πυλώνας στον οποίο θα οικοδομήσουμε τις κοινές δεσμεύσεις μας είναι η βασική αξία της εστίασης των ανθρώπων. Στο επίκεντρο της δέσμευσής μας να είμαστε συγκεντρωμένοι στον άνθρωπο είναι η ορατή επίδειξη της αποτίμησης ο ένας στον άλλο. Θα δώσουμε τιμή μεταξύ μας μέσα από τα λόγια και τις ενέργειές μας και δεσμευόμαστε στην επιτυχία κάθε ατόμου. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε από κοινού για την επιτυχία του Union University της Union University .
 • Μέλλον-Σκηνοθεσία: Θα επιδιώξουμε να μεγιστοποιήσουμε τα παράθυρα ευκαιριών που μας παρουσίασε ο Κύριος στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπουν οι πόροι. Όλοι οι πόροι και οι προσπάθειές μας πρέπει, με τη χάρη του Θεού, να μεγιστοποιηθούν ώστε να εκπληρώσουν την κοινή μας αποστολή. Η δέσμευση για μελλοντική κατεύθυνση σημαίνει ότι θέλουμε να έχουμε μια βραχυπρόθεσμη εστίαση και μια μακροπρόθεσμη άποψη. Θέλουμε να εμπλακούμε στις προσπάθειες που μας προετοιμάζουν αποτελεσματικά για να επηρεάσουμε τον κόσμο του 21ου αιώνα.

Η δήλωση πίστης μας

 1. Οι Γραφές. Οι Γραφές της Παλαιάς και της Καινή Διαθήκης δόθηκαν με την έμπνευση του Θεού και είναι οι μόνες επαρκείς, ορισμένοι και έγκυροι κανόνες όλων των σωτηριακών γνώσεων, της πίστης και της υπακοής.
 2. Θεός. Υπάρχει μόνο ένας Θεός, ο Δημιουργός, ο Διατηρητής και ο Κυβερνήτης όλων των πραγμάτων, έχοντας μέσα και τον ίδιο τον εαυτό του, όλες τις τελειότητες, που είναι άπειρες σε όλους τους. και σε Αυτόν, όλα τα πλάσματα οφείλουν την υψηλότερη αγάπη, ευλάβεια και υπακοή. Υπάρχει αιώνια σε τρία πρόσωπα: ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα, με ξεχωριστές προσωπικές ιδιότητες, αλλά χωρίς διαχωρισμό της φύσης, της ουσίας ή του όντος. Ο Θεός ως Πατέρας βασιλεύει με προνοητική φροντίδα πάνω σε όλα τα πράγματα που έρχονται να περάσει και συνεχώς υποστηρίζει, κατευθύνει και κυβερνά όλα τα πλάσματα και όλα τα γεγονότα. για να μην καταστρέψει την ελεύθερη βούληση και την ευθύνη των ευφυών πλασμάτων.
 3. Ιησούς Χριστός. Το δεύτερο άτομο της Τριάδας είναι ο αιώνιος Υιός του Θεού. Στην ενσάρκωση του, ο Ιησούς Χριστός σχεδιάστηκε από το Άγιο Πνεύμα και γεννήθηκε από την Παναγία. Ο Ιησούς αποκάλυψε απόλυτα και έκανε το θέλημα του Θεού, αναλαμβάνοντας την ίδια την ανθρώπινη φύση, χωρίς όμως αμαρτία. Εκτίμησε τον θεϊκό νόμο με την προσωπική υπακοή Του και με τον αντικαταστατικό του θάνατο στο σταυρό, έδωσε την πρόβλεψη για την εξιλέωση μας από την αμαρτία. Ήταν θαμμένος και ανέβηκε ξανά την τρίτη ημέρα και ανέβηκε στον Πατέρα Του, στο δεξί του χέρι Ζει για να κάνει ανάμειξη για τον λαό Του. Είναι ο μόνος Μεσολαβητής, ο Προφήτης, ο Ιερέας και ο Βασιλιάς της Εκκλησίας και ο Κύριος του Σύμπαντος.
 4. Αγιο πνεύμα. Το Άγιο Πνεύμα είναι το Πνεύμα του Θεού, πλήρως θεϊκό, που εκθειάζει τον Ιησού Χριστό. Το Πνεύμα καταδικάζει τους άνδρες και τις γυναίκες της αμαρτίας, της δικαιοσύνης και της κρίσης, επιτρέποντάς τους να καταλάβουν την αλήθεια. Καλεί τους άνδρες και τις γυναίκες στον Σωτήρα και φέρνει την αναγέννηση, η οποία είναι μια ανανέωση της καρδιάς και της φύσης.
 5. Ανθρώπινο γένος. Ο Θεός αρχικά δημιούργησε την ανθρωπότητα στην εικόνα Του και απαλλαγμένη από την αμαρτία. αλλά μέσω του πειρασμού του Σατανά, παραβίασαν την εντολή του Θεού και έπεσαν από την αρχική δικαιοσύνη τους, όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν κληρονομήσει μια αμαρτωλή φύση που είναι αντίθετη προς τον Θεό και είναι επομένως υπό καταδίκη. Μόλις είναι ικανές για ηθική δράση, γίνονται πραγματικοί παραβάτες.
 6. Σωτηρία. Η σωτηρία περιλαμβάνει την εξόφληση ολόκληρου του προσώπου και προσφέρεται ελεύθερα σε όλους όσους πιστεύουν στον Ιησού Χριστό ως Λόρδο και Σωτήρα. την αποδοχή και την εμπιστοσύνη σε Αυτόν μόνο για δικαιολογία και αιώνια ζωή. Αιτιολόγηση είναι η ευγενική δήλωση του Θεού για τη δικαιοσύνη των αμαρτωλών, που πιστεύουν στον Χριστό, από κάθε αμαρτία, μέσω της ικανοποίησης που έχει κάνει ο Χριστός. Οι πιστοί είναι επίσης αγιασμένοι από το Λόγο του Θεού και το Πνεύμα που κατοικεί μέσα τους. Ο αγιασμός είναι η διαδικασία προόδου προς την ηθική και πνευματική ωριμότητα, που επιτρέπεται από την παρουσία και τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Όσοι είναι δεκτοί στον Χριστό και αγιασμένοι από το Άγιο Πνεύμα, ποτέ δεν θα αποχωρήσουν τελείως από την κατάσταση της χάριτος, αλλά θα επιμείνουν στο τέλος και θα κρατηθούν από τη δύναμη του Θεού μέσω της πίστης προς τη σωτηρία.
 7. Η Εκκλησία. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι ο Επικεφαλής της Εκκλησίας, ο οποίος αποτελείται από όλους τους αληθινούς οπαδούς του Χριστού και μέσα Του επωφελείται απόλυτα όλη η εξουσία για την κυβέρνησή του. Οι Χριστιανοί πρέπει να συσχετιστούν με τοπικές εκκλησίες. και σε κάθε εκκλησία δίνεται η εξουσία να διαχειρίζεται την τάξη, να εκτελεί υπουργείο, να λατρεύει και να ασκεί πειθαρχία.
 8. Τελευταία πράγματα. Τα σώματα των ανθρώπων μετά το θάνατο επιστρέφουν στη σκόνη, αλλά τα πνεύματά τους επιστρέφουν αμέσως στο Θεό - οι δίκαιοι να ξεκουραστούν μαζί Του. οι ασεβείς να κρατηθούν κάτω από το σκοτάδι στην κρίση. Ο Θεός στον δικό Του χρόνο και με τον δικό του τρόπο, θα φέρει τον κόσμο στο κατάλληλο τέλος του. Σύμφωνα με την υπόσχεσή Του, ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει προσωπικά και εμφανώς στη δόξα στη γη. Την τελευταία ημέρα, θα ανασηκωθούν τα σώματα όλων των νεκρών, τόσο δίκαιοι όσο και άδικοι. Ο Θεός έχει ορίσει μία ημέρα, όταν θα κρίνει τον κόσμο με τον Ιησού Χριστό, όταν όλοι οι άνθρωποι θα λάβουν σύμφωνα με τις πράξεις τους. οι ασεβείς θα πάνε σε αιώνια τιμωρία. οι δίκαιοι, σε αιώνια ζωή.

Αυτή η δήλωση πίστης δεν εξαντλεί την έκταση των πεποιθήσεών μας. Η ίδια η Βίβλος, ως ο εμπνευσμένος και αλάνθαστος Λόγος του Θεού που μιλάει με την τελική εξουσία για την αλήθεια, την ηθική και την ορθή συμπεριφορά της ανθρωπότητας, είναι η μοναδική και τελική πηγή όλων που πιστεύουμε. Όσον αφορά την πίστη, το δόγμα, την πρακτική, την πολιτική και την πειθαρχία, το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο τελικός διαιτητής για το νόημα και την εφαρμογή της Γραφής για τους σκοπούς του Πανεπιστημίου.117681_photo-1559566740-78f2aee09750.jpgCarolyn V / Unsplash

Σημαντικές αναγνωρίσεις

USNews

Μετά από αρκετά χρόνια κορυφαίων 15 ταξινομήσεων στο USNews

Χριστιανικά Πανεπιστήμια Online

Η Ένωση κατατάσσεται # 1 στη λίστα των 25 καλύτερων χριστιανικών κολλεγίων και πανεπιστημίων στο Νότο του 2017 από την ChristianUniversitiesOnline.org. Ήμασταν επίσης # 1 στη λίστα των Top 10 χριστιανικών κολεγίων εικαστικών προγραμμάτων.

Princeton Review

Το Princeton Review κατέταξε την Ένωση ανάμεσα στα κορυφαία σχολεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μεταξύ τεσσάρων ετών κολέγια και πανεπιστήμια, μόνο ένας στους τέσσερις κερδίζει αυτή την περιφερειακή αναγνώριση.

Προσωπική χρηματοδότηση του Kiplinger

Το Kiplinger αξιολογεί τα ιδιωτικά κολέγια και τα πανεπιστήμια του έθνους για ακαδημαϊκή ποιότητα παράλληλα με την οικονομική προσιτότητα. Κατατάσσει μόνο 100 τέτοια ιδρύματα. Στη λίστα του 2017, η Ένωση κατατάσσεται στην 77η θέση και συγκαταλέγεται μεταξύ των σχολείων με τις χαμηλότερες τιμές στην λίστα. Αυτή η κατάταξη τοποθετεί την Ένωση ανάμεσα σε μερικά από τα καλύτερα ιδρύματα στις ΗΠΑ. Ήταν ένα από τα τέσσερα σχολεία του Tennessee στον κατάλογο.

Επιλογή College

Η Ένωση κατατάσσεται # 9 συνολικά στην κατάταξη των 50 Καλύτερων Περιφερειακών Κολεγίων του Νότου του 2016. Οι βαθμολογίες της College Choice σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους υποψήφιους σπουδαστές να κάνουν μια έξυπνη επιλογή σχετικά με το πού θα επενδύσουν το χρόνο και τα χρήματά τους για να κερδίσουν το πτυχίο τους.

Το 100 Καλύτερο Κολλέγιο της Αμερικής αγοράζει

Μια αντικειμενική και ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία ερευνά ετησίως περισσότερα από χίλια δημόσια και ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ και στη συνέχεια αναλύει τις πληροφορίες για να μάθει ποια σχολεία προσφέρουν την καλύτερη εκπαίδευση για το δολάριο με βάση δείκτες ακαδημαϊκών επιδόσεων και συγκριτικό κόστος. Η Ένωση έχει ονομαστεί μεταξύ των κορυφαίων 100 για 13 συνεχόμενα χρόνια.

Προεδρία της Ανώτατης Εκπαίδευσης Κοινοτική Υπηρεσία Honor Roll

Ξεκίνησε το 2006, το βραβείο αυτό αναγνωρίζει πανεπιστήμια και πανεπιστήμια σε εθνικό επίπεδο που υποστηρίζουν καινοτόμα και αποτελεσματικά προγράμματα κοινωνικής εξυπηρέτησης και εκπαίδευσης. Η Ένωση είναι μεταξύ μιας επιλεγμένης ομάδας θεσμικών οργάνων που έχουν καταρτίσει τον κατάλογο σε κάθε ένα από τα χρόνια που έχει συντάξει το τιμολόγιο.

StateUniversity.com

Η Ένωση κατατάσσεται # 3 στην πολιτεία του Tennessee από το StateUniversity.com. Αυτή η κατάταξη βασίζεται στη στατιστική ανάλυση και τη σύγκριση του δείκτη φοιτητών / καθηγητών, της διατήρησης φοιτητών, των αποτελεσμάτων των δοκιμών και άλλων κρίσιμων παραγόντων.

Κολέγιο Πρόσβασης και Οδηγός Ευκαιριών

Η Ένωση απαριθμείται ανάμεσα σε 284 αμερικανικά κολέγια "που δεσμεύονται να εξυπηρετούν και να υποστηρίξουν τους σημερινούς πρώην γενιάς, χαμηλού εισοδήματος και παραδοσιακά υποβαθμισμένους φοιτητές που φοιτούν στο κολέγιο". Η Ένωση είναι ένα από τα τέσσερα ιδρύματα του Tennessee τόσο τίμησε.

Ίδρυμα Templeton

Ένωση έχει αναφερθεί στον οδηγό του Ιδρύματος με τίτλο Κολέγια που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη χαρακτήρα . Τα σχολεία που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο έχουν «υποδειγματικά προγράμματα, πρόεδροι και κολλέγια και πανεπιστήμια που εμπνέουν τους μαθητές να ηγούνται της ηθικής και της ατομικής ζωής».

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Union University: Uniquely Union