Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Findlay είναι ένα ευέλικτο και προοδευτικό ίδρυμα που αναζητά συνεχώς τρόπους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και της κοινότητας. Στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, ο Findlay προσαρμόζει συνεχώς προγράμματα και μεθόδους διδασκαλίας για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών φοιτητών που προετοιμάζονται για την καριέρα του αύριο.

Η εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Findlay προσφέρεται σε μορφές που φιλοξενούν τους μαθητές όλων των ηλικιών και τον τρόπο ζωής τους υπό πίεση. Εκτός από τα παραδοσιακά μαθήματα της ημέρας, το Findlay προσφέρει μαθήματα το βράδυ, τα Σαββατοκύριακα και online.

Το Πανεπιστήμιο του Findlay έχει περίπου 60 μεγάλες εταιρείες που οδηγούν σε πτυχία απολυτηρίου και προσφέρει οκτώ πτυχία πλοίαρχος, ένας γιατρός φαρμακοποιού και ένας γιατρός φυσικής θεραπείας. Τα ασυνήθιστα και καλά αναγνωρισμένα προγράμματα περιλαμβάνουν ιππικές μελέτες, προ-κτηνιατρική ιατρική (επιλογή για την επιστήμη των ζώων / προ-κτηνιατρική), τεχνολογία πυρηνικής ιατρικής, επαγγελματική θεραπεία και φυσικοθεραπεία, καθώς και διαχείριση περιβάλλοντος, ασφάλειας και επαγγελματικής υγείας.

Μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται περιλαμβάνουν έναν μάστερ τεχνών στην εκπαίδευση, ένας μάστερ τεχνών στη διδασκαλία της αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας (TESOL) και δίγλωσση εκπαίδευση, ένας πλοίαρχος της διοίκησης επιχειρήσεων, ένας αθλητής, ένας πλοίαρχος της επαγγελματικής θεραπείας, ένας πλοίαρχος της βοηθός γιατρού, μάστερ πληροφορικής για την υγεία και κύριος της επιστήμης στην περιβαλλοντική διαχείριση, ασφάλεια και υγεία, καθώς και ο γιατρός της φαρμακευτικής και ο γιατρός της φυσικής θεραπείας.

Προγράμματα ολοκλήρωσης δύο βαθμών που οδηγούν σε πτυχίο πανεπιστημίου προσφέρονται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο: διαχείριση επιχειρήσεων και διαχείριση περιβάλλοντος, ασφάλειας και υγείας. Το MBA, πλοίαρχος της επιστήμης στην περιβαλλοντική, της ασφάλειας και της διαχείρισης της υγείας και master of arts στην εκπαίδευση επίσης προσφέρονται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση εκτός από τις τάξεις που πραγματοποιούνται στην πανεπιστημιούπολη.

.

Σχεδόν 3.700 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο Findlay, με περισσότερους από 2.700 προπτυχιακούς και σχεδόν 1.000 μεταπτυχιακούς φοιτητές. Περίπου 1.300 φοιτητές ζουν στην πανεπιστημιούπολη στο πανεπιστήμιο.

Περίπου 340 πλήρεις και μερικής φοίτησης διδάσκουν τακτικά και σε απευθείας σύνδεση μαθήματα, με αναλογία φοιτητών / καθηγητών 15: 1.

Το Πανεπιστήμιο του Findlay περιλαμβάνει περισσότερα από 388 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένης της κύριας πανεπιστημιούπολης των 73 στρεμμάτων και έξι εγκαταστάσεων εκτός της πανεπιστημιούπολης. Για μια πλήρη λίστα των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου, κάντε κλικ εδώ.

Οι ευκαιρίες αφθονούν για την εκμάθηση της ηγεσίας και των διαπροσωπικών δεξιοτήτων έξω από την τάξη. Οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε σχεδόν 100 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των συλλόγων ειδικού ενδιαφέροντος, των φοιτητικών μέσων, της φοιτητικής κυβέρνησης, των συγκροτημάτων τεχνών, των συλλόγων παροχής υπηρεσιών, των ακαδημαϊκών τιμητικών οργανώσεων, των πνευματικών ομάδων ζωής και των ελληνικών αδελφών και αδελφοτήτων. Τα αθλήματα της λέσχης και τα 28 αθλητικά αθλήματα διατηρούν το ανταγωνιστικό πνεύμα ζωντανό στην πανεπιστημιούπολη

Οι καλές τέχνες ανθίζουν στην πανεπιστημιούπολη με ποικίλες θεατρικές παραγωγές, εκθέματα τέχνης και συναυλίες φωνητικής και οργανικής μουσικής που προσφέρουν δημιουργικές εξόδους και εκπαίδευση για τους φοιτητές και χρησιμεύουν ως πηγή πολιτιστικού εμπλουτισμού για την κοινότητα.

Το Πανεπιστήμιο του Findlay συμμετέχει σε 24 διακρατικά αθλήματα: 10 ανδρών (μπέιζμπολ, μπάσκετ, cross country, ποδόσφαιρο, γκολφ, εσωτερική και εξωτερική πίστα, ποδόσφαιρο, κολύμβηση και καταδύσεις, τένις και πάλη). 12 γυναικών (μπάσκετ, μαζορέτες, cross country, ομάδα χορού, γκολφ, λακρός, σόφτμπολ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση και καταδύσεις, τένις, εσωτερική και εξωτερική διαδρομή και βόλεϊ). και δύο μικτά αθλήματα, δυτική και αγγλική ιππασία.

Το Πανεπιστήμιο του Findlay είναι μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Αθλητικών Συλλόγων (NCAA) II και αγωνίζεται στο Διαπολιτειακό Αθλητικό Συνέδριο των Μεγάλων Λιμνών (GLIAC). Και οι δύο ιππικές ομάδες είναι μέλη της Ένωσης Διαπολιτειακών Εκθέσεων για Άλογα.

Το Πανεπιστήμιο Findlay βρίσκεται στο Findlay, Ohio, μια μικρή πόλη που είναι ευχάριστη και προοδευτική. Το Findlay έχει χαρακτηριστεί ως "πόλη ονείρου" από την Demographics Daily και έχει αναφερθεί επανειλημμένα σε ένα από τα κορυφαία 10 μικροπολιτικά περιοχών (μικρές πόλεις) στις ΗΠΑ από το περιοδικό Site Selection. Findlay είναι η μόνη πόλη στο Οχάιο που ονομάστηκε μία από τις 100 καλύτερες κοινότητες για νέους τρεις συνεχόμενες φορές από την Αμερικανική Promise Alliance, μια οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Colin Powell.

Το UF είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτερης Εκπαίδευσης και τους εθνικούς οργανισμούς διαπίστευσης αθλητικής κατάρτισης, περιβαλλοντικής επιστήμης και προστασίας της υγείας, τεχνολογίας πυρηνικής ιατρικής, επαγγελματικής θεραπείας, φαρμακείου, φυσικής αγωγής, βοηθού γιατρού, κοινωνικής εργασίας και εκπαίδευσης εκπαιδευτικών. Τα προγράμματα του UF είναι εξουσιοδοτημένα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οχάιο των Regents.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

The University of Findlay

Η online Master of Science στο πρόγραμμα για την υγεία της πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Findlay βασίζεται στην επιστήμη πίσω ηλεκτρονικών μητρώων υγείας. ... [+]

Master of Science in Health Informatics

&nbsp

Η online Master of Science στο πρόγραμμα για την υγεία της πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Findlay βασίζεται στην επιστήμη πίσω ηλεκτρονικών μητρώων υγείας. Πληροφορικής Υγείας είναι το πεδίο που καθορίζει το πώς οι πληροφορίες για την υγεία είναι τεχνικά συλλαμβάνεται, να μεταδοθεί και να χρησιμοποιηθούν. Πληροφορικής Υγείας εστιάζεται στα συστήματα πληροφοριών, την πληροφορική και τις αρχές της τεχνολογίας πληροφοριών, όπως αυτή εφαρμόζεται στη συνέχεια της υγειονομικής περίθαλψης. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πειθαρχία με τους τομείς ειδικότητας που περιλαμβάνουν: ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Findlay
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

The University of Findlay

Το Πανεπιστήμιο του Master Findlay της Επιστήμης στα Εφαρμοσμένα Ασφάλεια και Analytics επικεντρώνεται στις προηγμένες παρακολούθηση μαθημάτων στην ηγεσία και την τεχνολο ... [+]

Προετοιμαστείτε για ένα ηγετικό ρόλο στον τομέα της τεχνολογίας με ένα Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ασφάλειας και Analytics από το Πανεπιστήμιο του Findlay.

Το Πανεπιστήμιο του Findlay του Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ασφάλειας και Analytics επικεντρώνεται στις προηγμένες παρακολούθηση μαθημάτων στην ηγεσία και την τεχνολογία, ειδικά μεγάλων δεδομένων και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Findlay
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Findlay

Το Master of Science στο περιβάλλον, την ασφάλεια και την υγεία Διαχείρισης (ESH) βαθμός έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους με τις απαραίτητες δεξιότητες για να λα ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση περιβάλλον, την ασφάλεια και την υγεία

&nbsp

Είστε επαγγελματίες που εργάζονται ή πρόσφατη απόφοιτος κολεγίου; Η απόφαση-maker στην εταιρεία σας; Με γνώμονα την πολιτική και αναλυτικά; Χρειάζεστε online μαθήματα για να ταιριάζει το πρόγραμμά σας;

Το Master of Science στο περιβάλλον, την ασφάλεια και την υγεία Διαχείρισης (ESH) βαθμός έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους με τις απαραίτητες δεξιότητες για να λαμβάνει διαχειριστικές αποφάσεις και να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα του περιβάλλοντος, την ασφάλεια και την υγεία (ESH) σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα συνδυάζει την επιστήμη, τη μηχανική, την πολιτική και επιχειρηματική έννοιες για να προετοιμάσει τους μαθητές σε πέντε τομείς: ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Findlay
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

The University of Findlay

Ο κύριος των τεχνών του Πανεπιστημίου του Findlay στο TESOL (Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών) θα σας βοηθήσει να γίνετε καθηγητής ξένων γλωσσών. ... [+]

Δάσκαλος στο TESOL / Δίγλωσση Εκπαίδευση

Ο πλοίαρχος τέχνης του Πανεπιστημίου Findlay στο TESOL (διδάσκοντας αγγλικά στους ομιλητές άλλων γλωσσών) θα σας βοηθήσει να γίνετε καθηγητής ξένων γλωσσών / επαγγελματίας και να προετοιμαστείτε για εκπαιδευτικές ηγετικές θέσεις σε μια δεύτερη ή ξένη γλώσσα και δίγλωσσα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το Πανεπιστήμιο του Findlay παρέχει μια σταθερή βάση στα εξής:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Findlay
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Overview of The University of Findlay

Dr. Ahmed El Zayaty - MBA

John Guagenti - Business Major/MBA

Graduate TESOL/Bilingual Education

Nkiru Georgiana Ujomu - Master of Environmental Safety and Health Management

Environmental, Safety and Occupational Health

Dr. Tim Murphy - Associate Professor and Chair of Environmental, Safety, and Health Management

UF International Discussion

The University of Findlay
Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 419-434-5507