The University of Findlay

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

The University of Findlay είναι ένα ευέλικτο και προοδευτικό ίδρυμα που αναζητά συνεχώς τρόπους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και της κοινότητας. Στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, η Findlay προσαρμόζει συνεχώς προγράμματα και μεθόδους διδασκαλίας για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών φοιτητών που προετοιμάζονται για την καριέρα του αύριο.

Η εκπαίδευση στο The University of Findlay προσφέρεται σε μορφές που φιλοξενούν τους μαθητές όλων των ηλικιών και τον τρόπο ζωής τους υπό πίεση. Εκτός από τα παραδοσιακά μαθήματα της ημέρας, το Findlay προσφέρει μαθήματα το βράδυ, τα Σαββατοκύριακα και online.The University of Findlay έχει περίπου 60 μεγάλες εταιρείες που οδηγούν σε βαθμούς απολυτηρίου και προσφέρει οκτώ πτυχία πλοίαρχος, ένας γιατρός φαρμακοποιού και ένας γιατρός φυσικής θεραπείας. Τα ασυνήθιστα και καλά αναγνωρισμένα προγράμματα περιλαμβάνουν ιππικές μελέτες, προ-κτηνιατρική ιατρική (επιλογή για την επιστήμη των ζώων / προ-κτηνιατρική), τεχνολογία πυρηνικής ιατρικής, επαγγελματική θεραπεία και φυσικοθεραπεία, καθώς και διαχείριση του περιβάλλοντος, της ασφάλειας και της επαγγελματικής υγείας.

Μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται περιλαμβάνουν έναν μάστερ τεχνών στην εκπαίδευση, ένας μάστερ τεχνών στη διδασκαλία της αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας (TESOL) και δίγλωσση εκπαίδευση, ένας πλοίαρχος της διοίκησης επιχειρήσεων, ένας αθλητής, ένας πλοίαρχος της επαγγελματικής θεραπείας, ένας πλοίαρχος της βοηθός γιατρού, μάστερ πληροφορικής για την υγεία και κύριος της επιστήμης στην περιβαλλοντική διαχείριση, ασφάλεια και υγεία, καθώς και ο γιατρός της φαρμακευτικής και ο γιατρός της φυσικής θεραπείας.

Τα προγράμματα ολοκλήρωσης δύο βαθμών που οδηγούν σε πτυχίο πανεπιστημίου προσφέρονται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο: διαχείριση επιχειρήσεων και διαχείριση περιβάλλοντος, ασφάλειας και υγείας. Το MBA, πλοίαρχος της επιστήμης στην περιβαλλοντική, της ασφάλειας και της διαχείρισης της υγείας και master of arts στην εκπαίδευση επίσης προσφέρονται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση εκτός από τις τάξεις που πραγματοποιούνται στην πανεπιστημιούπολη.


Σχεδόν 3.700 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο Findlay, με περισσότερους από 2.700 προπτυχιακούς και σχεδόν 1.000 μεταπτυχιακούς φοιτητές. Περίπου 1.300 φοιτητές ζουν στην πανεπιστημιούπολη στο πανεπιστήμιο.

Περίπου 340 πλήρεις και μερικής φοίτησης διδάσκουν τακτικά και σε απευθείας σύνδεση μαθήματα, με αναλογία φοιτητών / καθηγητών 15: 1.

The University of Findlay περιλαμβάνει περισσότερα από 388 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένης της κύριας πανεπιστημιούπολης των 73 στρεμμάτων και έξι εγκαταστάσεων εκτός της πανεπιστημιούπολης. Για μια πλήρη λίστα των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου, κάντε κλικ εδώ.

Οι ευκαιρίες αφθονούν για την εκμάθηση της ηγεσίας και των διαπροσωπικών δεξιοτήτων έξω από την τάξη. Οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε σχεδόν 100 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των συλλόγων ειδικού ενδιαφέροντος, των φοιτητικών μέσων, της φοιτητικής κυβέρνησης, των συγκροτημάτων τεχνών, των συλλόγων παροχής υπηρεσιών, των ακαδημαϊκών τιμητικών οργανώσεων, των πνευματικών ομάδων ζωής και των ελληνικών αδελφών και αδελφοτήτων. Τα αθλήματα της λέσχης και τα 28 αθλητικά αθλήματα διατηρούν το ανταγωνιστικό πνεύμα ζωντανό στην πανεπιστημιούπολη

Οι καλές τέχνες ανθίζουν στην πανεπιστημιούπολη με ποικίλες θεατρικές παραγωγές, εκθέματα τέχνης και συναυλίες φωνητικής και οργανικής μουσικής που προσφέρουν δημιουργικές εξόδους και εκπαίδευση για τους φοιτητές και χρησιμεύουν ως πηγή πολιτιστικού εμπλουτισμού για την κοινότητα.The University of Findlay συμμετέχει σε 24 διακρατικά αθλήματα: 10 αντρικά (μπέιζμπολ, μπάσκετ, cross country, ποδόσφαιρο, γκολφ, εσωτερική και εξωτερική πίστα, ποδόσφαιρο, κολύμβηση και καταδύσεις, τένις και πάλη). 12 γυναικών (μπάσκετ, μαζορέτες, cross-country, ομάδα χορού, γκολφ, λακρός, σόφτμπολ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση και καταδύσεις, τένις, εσωτερική και εξωτερική διαδρομή και βόλεϊ). και δύο μικτά αθλήματα, δυτική και αγγλική ιππασία.

The University of Findlay είναι μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Αθλητικών Συλλόγων (NCAA) II και αγωνίζεται στο Διαπολιτειακό Αθλητικό Συνέδριο των Μεγάλων Λιμνών (GLIAC). Και οι δύο ιππικές ομάδες είναι μέλη της Ένωσης Διαπολιτειακών Εκθέσεων για Άλογα.

The University of Findlay βρίσκεται στο Findlay, Ohio, μια μικρή πόλη που είναι ευχάριστη και προοδευτική. Το Findlay έχει χαρακτηριστεί ως "πόλη ονείρου" από την Demographics Daily και έχει επανειλημμένα ονομάσει μία από τις κορυφαίες 10 "μικρές πόλεις" στις μικρές πόλεις στις ΗΠΑ από το περιοδικό Site Selection. Η Findlay είναι η μόνη πόλη στο Οχάιο που ονομάστηκε μία από τις 100 καλύτερες κοινότητες για νέους τρεις συνεχόμενες φορές από την Αμερικανική Promise Alliance, μια οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Colin Powell.

Το UF είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτερης Εκπαίδευσης και τους εθνικούς οργανισμούς διαπίστευσης αθλητικής κατάρτισης, περιβαλλοντικής επιστήμης και προστασίας της υγείας, τεχνολογίας πυρηνικής ιατρικής, επαγγελματικής θεραπείας, φαρμακείου, φυσικής αγωγής, βοηθού γιατρού, κοινωνικής εργασίας και εκπαίδευσης εκπαιδευτικών. Τα προγράμματα του UF είναι εξουσιοδοτημένα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οχάιο των Regents.

Τοποθεσίες

Findlay

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 419-434-5507

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη