Universal Arts School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το καλύτερο σχολείο αναψυχής της Ισπανίας

15 # ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Ιδρύθηκε το 1994 ως κέντρο εξειδικευμένο στο CGI - INFOGRAPHY, 3D Animation, Video Games, Κινηματογράφος, Διαφήμιση και Ειδικά Εφέ) και Digital Image (Γραφιστική, Μετα-Παραγωγή, Viral Video, Short Film, Fashion Films και Web). Με πάνω από 3 εκατομμύρια ώρες εκπαίδευσης, η μεθοδολογία μας, πρωτοπόρος σε διεθνές επίπεδο, μας επιτρέπει να βρούμε εργασία στα σημαντικότερα κορυφαία στούντιο στον πλανήτη.

Δεν υπήρχαν μαθήματα διαδικτύου ή βίντεο ή αρχεία PDF, γράψαμε βιβλία και εγχειρίδια 3D λογισμικού για το Editorial ANAYA. Δημιουργήσαμε τα πιο απίστευτα εικονικά πολύγωνα σε αρχαϊκούς υπολογιστές. Διδάξαμε τις πιο πρωτότυπες τεχνικές προσομοίωσης, κινούμενης εικόνας και FX. Ήταν η αρχή της δεκαετίας του '90.


Μεθοδολογική εκπαίδευση

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγάλη επαγγελματική ή προσωπική επιτυχία παρά το είδος της κατάρτισης που έλαβε. Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε στη διάθεσή μας ένα "κλικ" που μπορούμε να κάνουμε κλικ όποτε θέλουμε. Ο αυθεντικός σχηματισμός πρέπει να βασίζεται στην παραγωγή μιας ατμόσφαιρας στην οποία το άτομο ξυπνά τον εσωτερικό του εαυτό. Πρέπει να υπάρχει ένα κλίμα ελευθερίας έκφρασης και εμπιστοσύνης. Μόλις συνδεθεί, η μάθηση μπορεί να απογειωθεί.

Πρόκειται για την εκμάθηση μιας τέχνης και ενός επαγγέλματος, ενός συνόλου. Επί του παρόντος, υπάρχει μια νέα επανάσταση στη γνώση και την ευφυΐα. Λαμβάνουμε υπόψη έννοιες όπως η Συναισθηματική Νοημοσύνη, η Πολλαπλή Ευφυΐα, η Κοινωνική Νοημοσύνη, η Συναισθησία, ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός, η Πλευρική Σκέψη κλπ. Τώρα είναι γνωστό ότι για να μάθει κανείς, είναι απαραίτητο να ανοίξουμε αρκετές ταυτόχρονες εγκάρσιες και συνδετικές διαδρομές όπου το άτομο αισθάνεται ότι χρησιμοποιεί όλες τις ικανότητές του, όχι μόνο τις γνωστικές.


Βραβεία και αναφορές

Η απόκτηση ενός βραβείου μπορεί να είναι δύσκολη λόγω της ποσότητας και της ποιότητας πολλών έργων που υποβάλλονται σε διάφορους εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ. Το σημαντικό είναι να προωθήσετε τη δουλειά σας με όλα τα διαθέσιμα μέσα, όπου οι εταιρείες αναζητούν συνήθως την ίδια την επαγγελματική αγορά. Η προώθηση είναι θεμελιώδης για τη σύνδεση με τον κόσμο της εργασίας, με την πραγματική ανταλλαγή εργασίας και μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε τις τρέχουσες τάσεις του ψηφιακού κόσμου και τις πιο επιτυχημένες γραμμές εργασίας του. Τα Έργα είναι πάντα σχεδιασμένα ώστε κάποιος να τα δει, για τη δική τους διάχυση, να μετακινήσουν την εργασία σας μέσα για να μετακινήσετε το επαγγελματικό προφίλ του υποψηφίου, όπου το 80% των προσφορών εργασίας παγκοσμίως δεν δημοσιεύονται πουθενά. Πρέπει να είστε στο πραγματικό κανάλι μίσθωσης.

Έχουμε αναφερθεί από το αμερικανικό ίδρυμα ANIMATION CAREER REVIEW ως ένα από τα 100 καλύτερα διεθνή σχολεία, κατέχοντας την 15η θέση στον κόσμο.


Πιστοποιημένη διεθνής εγγύηση

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις, κατά την πρόσληψη, αναζητούν μέχρι και το 70% των προσωπικών ποιοτήτων του υποψηφίου σε σύγκριση με το 30% για την ακαδημαϊκή τους κατάρτιση και τα Βιογραφικά, κάτι που συμβαίνει όλο και πιο συχνά και ειδικά σε αυτόν τον κλάδο. Θα αναζητήσουν τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς σε εταιρείες, όχι αυτό που μελετήσατε. Είμαστε το μοναδικό κέντρο στην Ισπανία και πρώτα στην Ευρώπη για να έχουμε τέσσερις εγκρίσεις αυτού του τύπου στον τομέα: το εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο NewTek, το Luxology / το πιστοποιημένο εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο, το εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο Houdini και το επίσημο συνεργάτη του ακαδημαϊκού από το EPIC GAMES. ισχυρά πακέτα λογισμικού LightWave3D του NewTek, Λειτουργία Luxology, SideEffects, Houdini και τον ισχυρό κινητήρα της μηχανής rendering-Engine του Videogames Unreal Engine. Είμαστε επίσης εξουσιοδοτημένοι από την Techimage να παραδώσει το λογισμικό αποδόμησης "RenderMan" από την Pixar. Είμαστε ένα κέντρο που υποστηρίζει η Autodesk και η Avid για να διδάξουν Maya, 3D Studio Max και Avid αντίστοιχα. Όλα αυτά είναι πιστοποιητικά με διεθνή εγγύηση στην υπηρεσία για όλους τους χρήστες.


Υποτροφίες και χρηματοδότηση

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε διαιρώντας τα τέλη. Μπορείτε να ζητήσετε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο πληρωμής. Μπορούμε να προσαρμόζουμε ανάλογα με την εκπαίδευση που επιλέγετε ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής που σας ταιριάζει.

Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε στην τραπεζική χρηματοδότηση (με διαφορετικές οντότητες) για περισσότερους μήνες και να βοηθήσουμε στην επεξεργασία και τη γραφική εργασία. Θα λάβετε μικρότερα τέλη για περισσότερους μήνες χρηματοδότησης και αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον για την πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Βρείτε την υποτροφία σας σε διάφορες δημόσιες και ιδιωτικές οντότητες, εθνικές, περιφερειακές ή διεθνείς και ζητήστε τα έγγραφα που ζητούν, θα σας βοηθήσουμε στις διαδικασίες. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια ειδική Προσφορά στο Master και στα Μαθήματα μας. Η απαίτηση πρόσβασης σε αυτήν πρέπει να λαμβάνει το επίδομα ανεργίας.

Η κατάρτιση, όπως κάθε άλλο προϊόν ή υπηρεσία, μπορεί να έχει δέσμες για ομάδες κατάρτισης ή / και περισσότερη εκπαίδευση με τον ίδιο προϋπολογισμό. Αν έρχεστε με φίλους, οικογένειες, κ.λπ. μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ειδική προσφορά για μια προσαρμοσμένη ομάδα.


Εργασίες στον κλάδο

Με αυτή την εκπαίδευση, το επαγγελματικό πεδίο που ανοίγει είναι πολύ ποικίλο και βιώσιμο, όπου η παγκόσμια ζήτηση της αγοράς με τους μελλοντικούς επαγγελματίες είναι πραγματικά συνδεδεμένη. Το ρομπότ σας επιτρέπει να επιδεικνύετε τις ικανότητές σας ανεξάρτητα από την ηλικία, την εμπειρία ή το επίπεδο σπουδών σας όπου το σημαντικό είναι η ποιότητα που μπορεί να αποδειχθεί από την εργασία που έχουν κάνει.

Οι μαθητές μας αντιμετωπίζουν την επαγγελματική αγορά που εργάζεται με διάφορους τρόπους:

  • Τοπικές και εθνικές εταιρείες, στούντιο και εταιρείες παραγωγής
  • Μεγάλες Επιχειρήσεις, Μεγάλες Μελέτες και Διεθνείς Παραγωγοί
  • Δημιουργία ιδίων εταιρειών οπτικοακουστικών υπηρεσιών και γραφικών
  • Αυτο-εργασία σε κατάσταση ελεύθερου χρόνου, που εργάζονται για διαφορετικούς πελάτες τοπικά ή διεθνώς.

Θεωρήσεις για αλλοδαπούς

Εάν είστε αλλοδαπός φοιτητής, θα σας βοηθήσουμε με την κάρτα VISA. Πρέπει μόνο να μας στείλετε e-mail σχετικά με τα έγγραφα για επεξεργασία. Σε κάθε χώρα, λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, αν και με κάποιες διαφορές. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι πλησιάζετε στην πρεσβεία ή το προξενείο στη χώρα καταγωγής σας και ζητάτε τη γραφειοκρατία που χρειάζεστε.

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι φοιτητές μπορούν να μείνουν στην Ισπανία έως και 90 ημέρες χωρίς θεώρηση, αν και υπάρχουν κάποιες χώρες με τις οποίες είναι απαραίτητη η επεξεργασία τους, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της παραμονής στην Ισπανία.

Για τις σπουδές στην Ισπανία απαιτείται σπουδαστική βίζα όταν οι σπουδές αυτές υπερβαίνουν τις 90 ημέρες.

Μια φοιτητική βίζα απαιτείται για άτομα που προέρχονται από ορισμένες χώρες, ανεξάρτητα από τις ημέρες που θα συμβεί στην Ισπανία.

Οι απαιτήσεις, οι διαδικασίες και η διάρκεια διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον εαυτό σας εκ των προτέρων στην κοντινότερη Πρεσβεία ή Προξενείο της Ισπανίας. Είναι επίσης απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Αυτά θα είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Πηγαίνετε στην ισπανική πρεσβεία ή προξενείο στη χώρα προέλευσης. Θα σας παράσχουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης και την απόκτηση της φοιτητικής βίζας. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία τουλάχιστον 60 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης, επειδή υπάρχει κάποιος χρόνος για την επεξεργασία των αιτήσεων θεώρησης.
  2. Ζητήστε τα απαραίτητα έγγραφα, ενημερωτικά δελτία και έντυπα.
  3. Εγγραφείτε στο μάθημα ή τον κύριο της επιλογής σας.

Μόλις γίνει η εγγραφή, ζητάτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Πιστοποιητικό Εγγραφής για να αποκτήσετε τη φοιτητική βίζα και την παρουσίασή της στην Πρεσβεία ή το Προξενείο.

Τοποθεσίες

Λος Άντζελες

Address
gower Street 1627
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Βαλένθια

Address
Hernández Lázaro, 29
46015 Βαλένθια, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία

Βαλένθια

Address
Riba-roja de Túria, 15
46394 Βαλένθια, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη