Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι πανεπιστημιουπόλεις της Φλόριντα οργανώνονται για την εφαρμογή της εκπαίδευσης διπλής γλώσσας με βάση την πειθαρχία σε πανεπιστημιακό επίπεδο στη Φλόριντα. Αυτή η πανεπιστημιούπολη εξυπηρετεί μια πολιτισμικά διαφορετική κοινότητα μαθητών, προσφέροντας ακαδημαϊκά προγράμματα και εξατομικευμένες υπηρεσίες ποιότητας, ικανοποιώντας τις ανάγκες του ενήλικου μαθητή.

Η πανεπιστημιούπολη της Νότιας Φλόριντα βρίσκεται στο 15201 NW 79th Court, Miami Lakes, FL 33016.

Το Tampa Bay Campus βρίσκεται στη διεύθυνση 3655 W Waters Ave. Tampa FL 33614

Το Metro Orlando Campus βρίσκεται στη διεύθυνση 5601 South Semoran Blvd. Σουίτα 55, Ορλάντο FL 32822

  • Αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια υπολογιστών, εργαστήρια γλωσσών, εργαστήρια επιστημών υγείας και βιβλιοθήκη.
  • Γραφεία διοίκησης, αίθουσα φοιτητών και σαλόνι σχολής.
  • Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος για φοιτητές και διοίκηση.

Γρήγορα γεγονότα

  • 956 Φοιτητές
  • 29 Ακαδημαϊκά Προγράμματα
  • 17 χρόνια υπηρεσίας
  • 1632 Απόφοιτοι

Ποιοι είμαστε

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Mendez είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα σε επιχειρήσεις από το 1949. Με περίπου 40.000 φοιτητές είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Πουέρτο Ρίκο. Το 2003, το πανεπιστήμιο Ana G. Mendez άνοιξε το Campus Metro Orlando στην πολιτεία της Φλόριντα, προσφέροντας προγράμματα πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού τίτλου από τα πανεπιστήμια της σε μία πανεπιστημιούπολη και με ευέλικτο πρόγραμμα. Σήμερα, το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez αναγνωρίζεται για την εξυπηρέτηση ισπανόφωνων ενήλικων φοιτητών στις Ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες με πέντε πανεπιστημιουπόλεις που λειτουργούν στις πολιτείες της Φλώριδας, του Μέριλαντ, του Τέξας και της περιφέρειας της Κολούμπια.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Γνωρίστε το πρώτο πρόγραμμα διπλής γλώσσας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση για ενήλικες στο έθνος

Ανώτερη εκπαίδευση

Πρώτο πρόγραμμα διπλής γλώσσας για ανώτερους εκπαιδευτικούς για ενήλικες στο έθνος.

Οικονομική βοήθεια

Χρηματοδοτική βοήθεια είναι διαθέσιμη για τους σπουδαστές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Εκπαιδευτική σχεδίαση

Ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός βασίζεται στις βέλτιστες πρακτικές του μοντέλου εμβάπτισης διπλής γλώσσας με βάση την πειθαρχία.

Δοκιμές τοποθέτησης

Οι εξετάσεις γλωσσικής τοποθέτησης γίνονται για να καθορίσουν τα επίπεδα δεξιοτήτων των μαθητών στα αγγλικά και τα ισπανικά

50% αγγλικά και 50% ισπανικά

50/50 δομημένη εκπαιδευτική προσέγγιση.

E-Lab

Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ηλεκτρονικού εργαστηρίου για τη βελτίωση των γλωσσικών και ακαδημαϊκών δεξιοτήτων.

Ευέλικτα μαθήματα

Τα μαθήματα προσφέρονται γενικά σε περιόδους 5, 8, 10 και 15 εβδομάδων.

Εγγραφή στο τέλος του έτους

Η εγγραφή μας είναι καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Εφαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών ενσωματώνει την επαγγελματική εμπειρία των μαθητών σε δραστηριότητες στην τάξη.

Επικύρωση μαθημάτων

Επικυρώνουμε μαθήματα από ξένα ιδρύματα. Προηγούμενες πιστώσεις που δεν είναι ξεπερασμένες δεν θα λήξουν.

Ισοδυναμία μαθημάτων

Η πιστωτική ισοτιμία από ξένα ακαδημαϊκά ιδρύματα αξιολογείται και μπορεί να γίνει δεκτή για εισαγωγή.

Μαθήματα πίστωσης

Η πίστωση για τα μαθήματα μπορεί να επιτευχθεί μέσω εξετάσεων πρόκλησης της παρουσίασης χαρτοφυλακίου.

Καλώς ήλθατε

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, που εκπληρώνει τη δέσμευσή του να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε διαφορετικά άτομα και προς το καλύτερο συμφέρον της εξυπηρέτησης των αναγκών της ισπανικής κοινότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκίνησε το 2003 να προσφέρει διγλωσσικές εκπαιδευτικές εναλλακτικές λύσεις για ενήλικες στην Ορλάντο Metro Campus . Στο Πανεπιστήμιο Orlando, έχουμε σήμερα περισσότερους από 1.400 φοιτητές και προσφέρουμε περισσότερα από 25 διαφορετικά ακαδημαϊκά προγράμματα. Αργότερα, ιδρύθηκε μια νέα πανεπιστημιούπολη στη Νότια Φλόριντα, στην περιοχή Miramar, όπου τώρα έχουμε περισσότερους από 900 φοιτητές. Η νεώτερη πανεπιστημιούπολη ιδρύθηκε στην περιοχή του Tampa Bay το 2010 και σήμερα έχει περισσότερους από 400 φοιτητές.

Σύμφωνα με τους νόμους του Πουέρτο Ρίκο, το SUAGM αποτελείται από τρία πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από τα "Μέση Κράτη". Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez (Gurabo), το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez (Cupey) και το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez (Καρολίνα). Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Πουέρτο Ρίκο με περισσότερα από 60 χρόνια και περισσότερους από 42.000 μαθητές. Αυτά τα Πανεπιστήμια είναι αυτά που απονέμουν το πτυχίο για την ποικιλία των Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων που προσφέρουμε σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αποστολή & Όραμα

Η πανεπιστημιούπολη της Νότιας Φλόριντα είναι οργανωμένη για την εφαρμογή της διδασκαλίας διδασκαλίας βασισμένη στην πειθαρχία σε επίπεδο πανεπιστημίου στη Νότια Φλόριντα Αυτή η πανεπιστημιούπολη εξυπηρετεί μια πολιτιστικά διαφορετική κοινότητα σπουδαστών, προσφέροντας ακαδημαϊκά προγράμματα και εξατομικευμένες υπηρεσίες ποιότητας, που ικανοποιούν τις ανάγκες του ενήλικα εκπαιδευόμενου.

Οι αρχές μας

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της, το Πανεπιστήμιο Ana G. Mendez ακολουθεί την αρχή της ισότητας των εκπαιδευτικών ευκαιριών για τους σπουδαστές τους στα τρία θεσμικά μας όργανα: Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez (Καρολίνα), Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez (Gurabo) και Ana G. Méndez Πανεπιστήμιο (Cupey).

Με αυτή την κατευθυντήρια αρχή, το Πανεπιστήμιο αποκτά, λαμβάνει και διαχειρίζεται μια ποικιλία κεφαλαίων χρηματοοικονομικής βοήθειας με τη μορφή επιχορηγήσεων, μελέτης εργασίας κολλεγίων και δανείων για φοιτητές που έχουν οικονομική ανάγκη και είναι επιλέξιμοι. Τα κεφάλαια βοήθειας φοιτητών παρέχονται από τις κυβερνήσεις των ομοσπονδιακών και των κρατών, το θεσμικό όργανο και από δωρεές του ιδιωτικού τομέα.

Το Ίδρυμά μας διανέμει αυτά τα κεφάλαια όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, επωφελούμενος από έναν σπουδαστή με τόσους τύπους προγραμμάτων χρηματοοικονομικής βοήθειας που είναι επιλέξιμος να καλύψει το κόστος απόκτησης του ακαδημαϊκού του στόχου.

Η Πύλη Οικονομικής Βοήθειας του Πανεπιστημίου Ana G. Mendez παρέχει τις πολιτικές και τις διαδικασίες που μας καθοδηγούν στην κατανομή των κεφαλαίων, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Παρέχει επίσης στις φοιτητές οδηγίες σχετικά με την υποβολή αίτησης για οικονομική ενίσχυση, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου συμπλήρωσης της δωρεάν αίτησης για οικονομική ενίσχυση φοιτητών (FAFSA) που απαιτείται για την πρόσβαση σε ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια. Περιλαμβάνονται επίσης και άλλα σχετικά πρότυπα, πολιτικές και κανονισμοί που πρέπει να γνωρίζουν οι σπουδαστές.

Τοποθεσίες

Miami Lakes

Address
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Τάμπα

Address
3655 W Waters Ave
33614 Τάμπα, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ορλάντο

Address
5601 S Semoran Blvd
32822 Ορλάντο, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη