Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το UMB

Το UMB είναι το μόνο πανεπιστήμιο δημόσιας υγείας, δικαίου και ανθρώπινων υπηρεσιών του Maryland. Έξι επαγγελματικά σχολεία και ένα μεταπτυχιακό σχολείο παρέχουν την πλειοψηφία της υγειονομικής περίθαλψης, των ανθρώπινων υπηρεσιών και των νομικών επαγγελματικών βαθμών στο Μέριλαντ κάθε χρόνο.

Γρήγορα γεγονότα του UMB

Το Πανεπιστήμιο Maryland, Baltimore (UMB) , το οποίο ιδρύθηκε το 1807, είναι το πανεπιστήμιο δημόσιας υγείας, δικαίου και ανθρωπίνων υπηρεσιών του Maryland, αφιερωμένο στην αριστεία στην εκπαίδευση, την έρευνα, την κλινική περίθαλψη και τη δημόσια υπηρεσία.

Το UMB εγγράφεται σε πάνω από 6.700 φοιτητές σε έξι επαγγελματικά σχολεία σε εθνικό επίπεδο - οδοντιατρική, νομική, ιατρική, νοσηλευτική, φαρμακείο και κοινωνική εργασία - και μια διεπιστημονική Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει 62 προγράμματα διδακτορικών, μεταπτυχιακών, μεταπτυχιακών και πιστοποιητικών και παρέχει τα περισσότερα πτυχία διδακτορικών διατριβών στο Μέριλαντ.

Το UMB είναι ένα ακμάζον ακαδημαϊκό κέντρο υγείας που συνδυάζει την αιχμή της βιοϊατρικής έρευνας και την εξαιρετική περίθαλψη των ασθενών. Η εξωχρηματιστηριακή χρηματοδότηση της UMB ανήλθε σε ρεκόρ ύψους 667,4 εκατομμυρίων δολαρίων το 2018 και κάθε μέλος του Διδασκείου / Διδακτορικού Διπλώματος φέρει ετήσια δάνεια ύψους 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου στο UMB.

Το Πανεπιστήμιο Maryland BioPark, το μεγαλύτερο σύμπλεγμα βιοτεχνολογίας της Βαλτιμόρης, τροφοδοτεί την εμπορία νέων φαρμάκων, θεραπειών και συσκευών, δίνοντας στους 1.000 επιστήμονες και επιχειρηματίες το χώρο να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Αποστολή

Να βελτιώσει την ανθρώπινη κατάσταση και να εξυπηρετήσει το δημόσιο καλό του Μέριλαντ και της κοινωνίας γενικότερα μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας, της κλινικής φροντίδας και της εξυπηρέτησης.

Οραμα

Το Πανεπιστήμιο θα εξελιχθεί ως ένας κορυφαίος θεσμός στις αποστολές του για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες, να διεξάγει έρευνα που αντιμετωπίζει πραγματικά ζητήματα που επηρεάζουν την ανθρώπινη κατάσταση, παρέχει εξαιρετική κλινική φροντίδα και πρακτική και εξυπηρετεί το κοινό με την αφοσίωση στη βελτίωση της υγείας, και το δημόσιο αγαθό. Το Πανεπιστήμιο θα γίνει κυρίαρχος οικονομικός ηγέτης της περιοχής μέσω της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, της φιλανθρωπίας και της διεπιστημονικής και διεπαγγελματικής ομαδικής εργασίας. Το Πανεπιστήμιο θα επεκτείνει την εμβέλειά του με τις τοπικές και παγκόσμιες πρωτοβουλίες που μεταβάλλουν θετικά τη ζωή και την οικονομία μας. Το Πανεπιστήμιο θα είναι ένας φάρος στον κόσμο ως ένα περιβάλλον για μάθηση και ανακάλυψη που είναι πλούσιο σε ποικιλία και ένταξη. Οι πυλώνες του επαγγελματισμού του Πανεπιστημίου είναι ευγένεια, λογοδοσία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Το Πανεπιστήμιο θα είναι μια ζωντανή κοινότητα όπου οι σπουδαστές, οι καθηγητές, το προσωπικό, οι επισκέπτες και οι γείτονές τους προσλαμβάνονται διανοητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University Of Maryland Baltimore

Έχετε μια μεγάλη ιδέα να αλλάξετε τον κόσμο; Οι Δάσκαλοι της Επιστήμης στην Υγεία και την Κοινωνική Καινοτομία προξενούν τους μαθητές να διερευνήσουν και να εφαρμόσουν τι ... [+]

Έχετε μια μεγάλη ιδέα να αλλάξετε τον κόσμο; Οι Δάσκαλοι της Επιστήμης στην Υγεία και την Κοινωνική Καινοτομία προξενούν τους μαθητές να διερευνήσουν και να εφαρμόσουν τις αρχές της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της σχεδιαστικής σκέψης για να λύσουν σύνθετες προκλήσεις υγείας και κοινωνίας.

Μέχρι το τέλος αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα μπορούν να ξεκινήσουν τις δικές τους εκκινήσεις, να εξετάσουν και να επηρεάσουν την καινοτομία στους υφιστάμενους οργανισμούς και να κατανοήσουν πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί η αλλαγή με την εξέταση πολιτικής και κανονισμών. Υπάρχουν τρεις συγκεντρώσεις: Επιστήμη Υγείας, Εμπειρία Χρήστη (UX) και Βιοϊατρική Επιχειρηματικότητα. Μέσα από αυτές τις συγκεντρώσεις, οι φοιτητές θα είναι εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν διαφορετικές προκλήσεις υγείας και κοινωνικής προτίμησης της επιλογής τους, με ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών που θα βασίζεται σε μεθόδους σχεδιαστικής σκέψης, αρχές επιχειρήσεων και έρευνας αγοράς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Βαλτιμόρη
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά