Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον Bothell (UW Bothell) είναι ένα τετραετές προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πανεπιστημιούπολη στη βορειοανατολική King County, Μία από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις του δημόσιου Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Η πανεπιστημιούπολη ιδρύθηκε το 1990 (το οποίο είναι το ίδιο έτος το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον Τακόμα άνοιξε). UW Bothell μοιράζεται μια πανεπιστημιούπολη με Cascadia College. UW Bothell είναι η μεγαλύτερη πανεπιστημιούπολη υποκατάστημα στο κράτος και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τετραετές πανεπιστήμιο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

UW Bothell βρίσκεται βορειοδυτικά της διασταύρωσης των Interstate 405 και Κρατική διαδρομή 522. Τα μαθήματα προσφέρονται ημέρα και το βράδυ για πλήρη ή μερική απασχόληση φοιτητών. Τα προγράμματα που προσφέρονται στις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, τη νοσηλευτική, την πληροφορική και διεπιστημονικό τέχνες και τις επιστήμες.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ UW Bothell σήμερα προσφέρει 40 πτυχία bachelor και master σε έξι σχολεία: Επιχειρήσεις, Διεπιστημονικό Τεχνών και των Επιστημών, Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών, Παιδαγωγικά και Νοσηλευτικής και Υγείας Σπουδών.

Εγγραφή

UW Bothell είναι η μεγαλύτερη πανεπιστημιούπολη υποκατάστημα στο κράτος. Καινούριος αιτήσεις αυξήθηκαν κατά 20% από το 2010, ενώ οι αιτήσεις μεταβίβασης αυξήθηκαν κατά 24%. Η συνολική καταμέτρηση επικεφαλής της πλήρους και μερικής απασχόλησης φοιτητών είναι 4.172. Ο αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

UW Bothell πρωτοετών φοιτητών άρχισε να δέχεται το φθινόπωρο του 2006. Η πρώτη τάξη για να ολοκληρώσετε τα τέσσερα χρόνια στο UW Bothell αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2010.

Μια συμφωνία με την Πόλη του Bothell Bothell περιορίζει UW και Cascadia εγγραφής κολέγιο. Το όριο εγγραφής είναι σήμερα 10.000 φοιτητές πλήρους απασχόλησης. Αρχικά, η ένταξη στη μελέτη περιορίζεται σε 3.000 ΙΠΑ φοιτητές μέχρι είσοδος χτίστηκε με άμεση πρόσβαση στην Κρατική διαδρομή 522. Η Πολιτεία της Ουάσιγκτον Υπουργείο Μεταφορών ολοκληρώσει αυτό το έργο το Σεπτέμβριο του 2009.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά