University of Alaska Anchorage College of Business and Public Policy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Σώμα των Επιχειρήσεων και Δημόσιας Πολιτικής (CBPP) έχει ισχυρή προγράμματα που είναι διαπιστευμένοι από την Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB) σε ένα δυναμικό περιβάλλον πανεπιστημιούπολη μητροπολιτική. Bachelor of Business βαθμούς Administration (BBA) προσφέρονται στα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, λογιστική, χρηματοδότηση, διαχείριση, το μάρκετινγκ, την εφοδιαστική και την οικονομία. Το κολέγιο έχει ισχυρή BBA, Master of Business Administration (MBA), Master Δημόσιας Διοίκησης (MPA) και Master of Science in Global Management προγράμματα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (MSGSCM), καθώς και συνδέουν βαθμούς στον τομέα της λογιστικής, πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, και τις μικρές επιχειρήσεις . Το σώμα περιέχει αρκετά ερευνητικά και οικονομικά κέντρα ανάπτυξης, με έμφαση στις διεθνείς επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις, την περιφερειακή οικονομική πολιτική και την ανάπτυξη, και τη ρωσική επιχειρηματική εκπαίδευση. Το πανεπιστήμιο διαδραματίζει έναν κεντρικό ρόλο στην ενσωμάτωση των πολυμορφίας στο χώρο εργασίας, του πλουραλισμού, και παγκόσμια ζητήματα στα προγράμματα του.

CBPP βρίσκεται στο Edward και Cathryn Rasmuson Hall. Ο πυρήνας κέντρο του κτιρίου μας είναι μια ουρανού-φωτισμένο αίθριο όπου οι μαθητές σμίξει και να χαλαρώσετε. Το κολέγιο έχει οκτώ state-of-the-art εργαστήρια υπολογιστών και αίθουσες διδασκαλίας, το καθένα με το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό. Υπάρχουν περίπου 50 με πλήρες ωράριο σχολή στο κολέγιο, με μεταπτυχιακούς τίτλους από πολλά από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας. Πρέπει να διατηρούν ένα περιβάλλον που αξίες, προωθεί, αναπτύσσει και προωθεί την ίση μεταχείριση των πολιτιστικών και εθνοτικών ομάδων. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται για να πληρούν τις δεοντολογικές, περιβαλλοντικές και ηθικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το μέλλον ηγέτες των επιχειρήσεων μας.

Δήλωση αποστολής


Το Σώμα των Επιχειρήσεων και Δημόσιας Πολιτικής εξυπηρετεί Αλάσκα ή παγκόσμια κοινότητα από την κατάρτιση και την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, την προώθηση της αριστείας σε δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικού τη διαχείριση και των συναφών κλάδων των επιχειρήσεων? Παρέχει επαγγελματική βοήθεια σε δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς? Και τη διεξαγωγή βασικής και εφαρμοσμένης παιδαγωγικής έρευνας.CBPP Δήλωση Όραμα

Το Κολέγιο ΧΓΕ των Επιχειρήσεων και Δημόσιας Πολιτικής είναι ο διαπρεπής κέντρο για την επιχειρηματική εκπαίδευση και την έρευνα της πολιτικής στην Αλάσκα. Θα συμμετέχουν ενεργά στη διδασκαλία, την έρευνα και την ακαδημαϊκή ισοτιμία στο Βόρειο Ειρηνικό και Circumpolar Αρκτική. Φιλοδοξούμε να είμαστε η πρώτη επιλογή για την Αλάσκα απόφοιτους Λυκείου που αναζητούν μια καριέρα σε επιχειρήσεις ή δημόσια διοίκηση? Για την προσέλκυση σπουδαστών με ενδιαφέρον στην Αλάσκα από όλη τη χώρα και του Ειρηνικού χείλος περιοχή? Και να είναι η προτιμώμενη πηγή των υπαλλήλων των επιχειρήσεων για τις εργασίες της Αλάσκας .

Το κολέγιο είναι αποφασισμένη να προσφέρει τις νεότερες τεχνολογίες που διατίθενται για την υποστήριξη των αναγκών των φοιτητών και των διδασκόντων? Να ενθαρρυνθεί η χρήση των τεχνολογιών αυτών σε όλα τα μαθήματα? Και την παροχή επί τόπου συντήρηση και υποστήριξη. Τα προγράμματά μας εκ των προτέρων την κριτική σκέψη, να προωθήσει τις συνήθειες της συνεχούς μάθησης, και να αναπτύξει τεχνικές, εννοιολογικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Φοιτητικού σώματος μας είναι διαφορετικές σε κοινωνικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο, η επαγγελματική εμπειρία, τα κίνητρα μάθησης, και τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας. Επιδιώκουμε την πρόσληψη, διατήρηση και υποστήριξη Native Αλάσκα και την αγροτική τους φοιτητές, και να εξυπηρετήσει τις προσδοκίες ανάπτυξης των αγροτικών Αλάσκα. Εκτιμούμε, την προώθηση, ανάπτυξη και προώθηση της ίσης μεταχείρισης των πολιτιστικών και εθνοτικών ομάδων. Έχουμε εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους μαθητές να πληρούν τις δεοντολογικές, περιβαλλοντικές και ηθικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το μέλλον ηγέτες των επιχειρήσεων.

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Anchorage

Το MBA παρέχει στους σπουδαστές τις προοπτικές και τις δεξιότητες που θα τους προετοιμάσουν για τις ολοένα και πιο σημαντικό διοικητικό ηγετικούς ρόλους στους οργανισμούς τους. [+]

Πρόγραμμα Επισκόπηση

Το Σώμα των Επιχειρήσεων και Δημόσιας Πολιτικής προσφέρει το Master of Business Administration (MBA) με συγκέντρωση στην γενική διαχείριση.

Το MBA στη γενική διεύθυνση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις προοπτικές και τις δεξιότητες που θα τους προετοιμάσουν για τις ολοένα και πιο σημαντικό διοικητικό ηγετικούς ρόλους στους οργανισμούς τους.

... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Ms-gscm (Master Of Science στην παγκόσμια διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 20 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Anchorage

Η εστίαση είναι στην διαχείριση των παγκόσμιων συστημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας με έμφαση στη διαχειριστική ηγεσία, την τεχνολογία της πληροφορίας και τις διεθνείς επιχειρηματικές πρακτικές. [+]

Ποιο είναι το Master of Science in διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας;

Ο βαθμός MS-GSCM κερδίζεται μέσω προηγμένων μαθημάτων και σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η εστίαση είναι στην διαχείριση των παγκόσμιων συστημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας με έμφαση στη διαχειριστική ηγεσία, την τεχνολογία των πληροφοριών και διεθνείς επιχειρηματικές πρακτικές. Ο βαθμός αποτελείται από πέντε (5) μαθήματα που πρέπει να ληφθούν πάνω από πέντε (5) συνεχόμενα εξάμηνα. Ώρα να ολοκληρωθεί είναι περίπου είκοσι (20) μηνών για συνολικά τριάντα (30) διδακτικές ώρες. ... [-]