Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης Αποστολής

Το Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης παρέχει καινοτόμες εκπαίδευση στις επιχειρήσεις, τις δημόσιες υποθέσεις, τις αιτούμενες φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες, και το δίκαιο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός ποικιλόμορφου πληθυσμού σε ένα αστικό περιβάλλον. Ένα δημόσιο πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης προσφέρει εξαιρετική διδασκαλία και μια υποστηρικτική κοινότητα για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και την επαγγελματική τους μαθητές σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την ακαδημαϊκή έρευνα και τη δημόσια υπηρεσία. Το Πανεπιστήμιο:

  • καθιστά την αριστεία πρόσβαση σε παραδοσιακές και μη παραδοσιακές μαθητές παρακινούνται από την επαγγελματική εξέλιξη και την ευαισθητοποίηση των πολιτών?
  • καθιερώνει ένα ίδρυμα για τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική ευθύνη?
  • συνδυάζει θεωρία και πράξη για να δημιουργήσουν ουσιαστικές, πραγματικές λύσεις για να του 21ου αιώνα αστικές προκλήσεις? και
  • είναι ένας θεσμός άγκυρα, περιφερειακό Steward και αναπόσπαστο συνεργάτη στον πολιτισμό, το εμπόριο και τη μελλοντική ανάπτυξη της Βαλτιμόρης και της περιοχής.

σχετικά Βαλτιμόρη

Βαλτιμόρη δεν είναι το παρατσούκλι γοητεία της πόλης για το τίποτα. Και ενώ υπάρχουν ατελείωτες λόγοι ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάει στο σχολείο, εδώ είναι ό, τι νομίζουμε ότι είναι τα πέντε πιο σημαντικά.

1. Είμαστε κοντά σε όλα.

Είμαστε κοντά σε μεγάλες λεωφόρους και σε κάθε είδους μέσα μαζικής μεταφοράς, έτσι ώστε να πάρει γύρω από την πόλη είναι απλή. Ή μπορείτε απλά να περπατήσετε κατά μήκος του δρόμου προς το σταθμό Penn και λυκίσκου σε ένα τρένο για ένα γρήγορο ταξίδι στην Ουάσιγκτον, DC? Φιλαδέλφεια; Νέα Υόρκη; ή άλλους σημαντικούς προορισμούς της Ανατολικής Ακτής.

2. τόσα πολλά να κάνουμε. Πώς θα επιλέξετε;

Οι τουρίστες συνήθως το κεφάλι για την Inner Harbor, το Εθνικό Ενυδρείο, πολυτελή καταστήματα στο κέντρο της πόλης και εστιατόρια, αλλά τι γίνεται με σένα; Σχεδόν σε κάθε γειτονιά της Βαλτιμόρης έχει τη δική του μοναδική και ιδιόμορφη αξιοθέατα.

Περάστε ένα απόγευμα να περιφέρεται γύρω από τον 18ο αιώνα, πλακόστρωτα δρομάκια του σημείου Fell του. Δοκιμάστε ένα κέικ καβουριών σε ένα από τα ιστορικά υπαίθριες αγορές της πόλης. Πιάσε ένα δημοφιλές τοπικό συγκρότημα ή ένα νέο παιχνίδι στο σταθμό North Τέχνες και Διασκέδαση District. Ας καυχηθεί: Βαλτιμόρη ονομάστηκε από Fodor είναι ως ένα από τα 15 Best Waterfront πόλεις στον κόσμο.

3. Βαλτιμόρη είναι μια πόλη ap-art.

Βαλτιμόρη έχει περισσότερο από το μερίδιό της εικαστικά και τις παραστατικές τέχνες. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από UB, θα βρείτε το Μουσείο Τέχνης Walters, η Patricia και ο Arthur Modell Κέντρο Τεχνών στη Λυρική, το Meyerhoff Symphony Hall και το Εθνικό Ινστιτούτο Τζαζ Eubie Blake και Πολιτιστικό Κέντρο. πανεπιστημιούπολη UB είναι επίσης φιλοξενεί Artscape, το μεγαλύτερο φεστιβάλ δωρεάν τεχνών του έθνους.

4. Αυτό είναι Birdland.

Από κοντινή στάση Light Rail UB του, είναι μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια προς δύο επαγγελματικά αθλητικά στάδια της Βαλτιμόρης. Πιάσε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ Βαλτιμόρη Orioles την άνοιξη ή να απολαύσουν πέφτουν ποδόσφαιρο με τους Baltimore Ravens.

5. Βαλτιμόρη είναι μια πόλη κολλεγίων.

UB είναι μόνο ένα από τα πολλά δημόσια και ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια εντός και γύρω μητροπολιτική Βαλτιμόρη. Ότι «πόλη κολλεγίων αίσθηση» είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ζωής στην πόλη. Εξοικειωθείτε με την Collegetown Δίκτυο Βαλτιμόρη και να μάθετε περισσότερα για τους τρόπους αυτοί οι πανεπιστημιουπόλεις συμβάλλει στη γοητεία του Charm City.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Baltimore, Merrick School of Business

Το πρόγραμμα Master of Science Business-Finance παρέχει κίνητρα και ταλαντούχους φοιτητές με ένα πρόγραμμα αιχμής που περιλαμβάνει προηγμένες οικονομικά θεωρία, πρακτική ... [+]

Η σημερινή επιχειρηματικό κλίμα απαιτεί άτομα που είναι εξοπλισμένα για να διαχειριστεί την έντονη κόσμο της χρηματοδότησης. Συνάντηση αυτές τις απαιτήσεις απαιτεί ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πτυχίο.

Το πρόγραμμα Master of Science Business-Finance παρέχει κίνητρα και ταλαντούχους φοιτητές με ένα πρόγραμμα αιχμής που περιλαμβάνει προηγμένες οικονομικά θεωρία, πρακτική επιχειρηματικές εφαρμογές και την κατανόηση των τρεχόντων ζητημάτων της έρευνας. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν τις τελευταίες τεχνολογίες και εργαλεία της χρηματοοικονομικής ανάλυσης και της μηχανικής για την επίλυση των δύσκολων προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουν σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα διαφέρει από το MBA από το γεγονός ότι τόσο η απαιτούμενη και επιλεγόμενα μαθήματα συγκεντρώνονται στη χρηματοδότηση, επιτρέποντας στους φοιτητές πιο αυστηρή, εξειδικευμένη εκπαίδευση σε αυτό το λειτουργικό πειθαρχία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Baltimore, Merrick School of Business

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί τόσο για την περαιτέρω επιτυχία της τρέχουσας λογιστικής τους επαγγελματίες και να εξοπλίσει σταδιοδρομία-Μετατρ ... [+]

Τώρα είναι η ώρα να μάθουν τη γλώσσα των επιχειρήσεων.

Όταν επιλέγετε το Masters of Science στη Λογιστική και το πρόγραμμα θα πάει πέρα ​​από την απλή λογιστική Business Advisory Services? θα χτίσουν τις γνώσεις σας σε περιοχές των συστημάτων χρηματοδότησης και των πληροφοριών, πάρα πολύ.

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί τόσο για την περαιτέρω επιτυχία της τρέχουσας λογιστικής τους επαγγελματίες και να εξοπλίσει σταδιοδρομία-Μετατροπείς με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εισέλθουν και να υπερέχουν σε αυτόν τον κλάδο. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για τις περιοχές του δημόσιου λογιστικού, εταιρική ή μη κερδοσκοπικό λογιστικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Baltimore, Merrick School of Business

Το Πανεπιστήμιο του MS Βαλτιμόρης στις Εθελοντικές Διαχείρισης και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα αξιοποιεί την εμπειρογνωμοσύνη του Merrick School of Business και το Σώμα ... [+]

που προσφέρονται από κοινού από το Merrick School of Business και το Κολέγιο των Δημοσίων Υποθέσεων

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις. Καθώς ο αριθμός τους αυξάνεται σε όλη τη χώρα, να προετοιμάσει τον εαυτό σας για να τους διαχειριστούν αποτελεσματικά.

Το Πανεπιστήμιο του MS Βαλτιμόρης στις Εθελοντικές Διαχείρισης και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα αξιοποιεί την εμπειρογνωμοσύνη του Merrick School of Business και το Σώμα των Δημοσίων Υποθέσεων για να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που απευθύνεται όχι μόνο την αποτελεσματική διαχείριση αλλά και τις πρωτοβουλίες προνοητική της κοινωνικής επιχείρησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Baltimore, Merrick School of Business

Το Master of Science στο πρόγραμμα Φορολογία δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα του τομέα και των κρίσιμων επιπτώσεις της στην αποτελεσματική διαχείρ ... [+]

Από την ίδρυσή της το 1987, εκατοντάδες επαγγελματίες έχουν επωφεληθεί από την προηγμένη κατάρτιση σε θέματα φορολογίας που προβλέπονται από το παρόν πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, το πρώτο και μοναδικό στο είδος του στο Μέριλαντ.

Το Master of Science στο πρόγραμμα Φορολογία δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα του τομέα και των κρίσιμων επιπτώσεις της στην αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων, την οικονομική, βιομηχανική, κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Το πρόγραμμα προετοιμάζει όχι μόνο τους μαθητές για σταδιοδρομία ως επαγγελματίες φοροτεχνικοί, αλλά οξύνει επίσης τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσα από ένα εκλεπτυσμένο, προκλητική εκπαιδευτικό περιβάλλον. Οι μαθητές μας να επωφεληθούν από το διαμέτρημα των συμμαθητών τους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι επαγγελματίες που επιδιώκουν την ενίσχυση της σταδιοδρομίας ή εξέλιξης. Τα μαθήματα προσανατολισμένη προς φορολογικούς συμβούλους στα νομικά και λογιστικά επαγγέλματα και εκείνων που εμπλέκονται στην ανάπτυξη δημοσιονομική πολιτική και τη διαχείριση των δημόσιων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mount Vernon
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 410-837-4955