Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Διακρίσεων και Ποικιλότητας

Βρίσκεται σε περίπου 1200 γραφικά στρέμματα στην ενδοχώρα της νότιας Καλιφόρνιας και διακρίνεται από περισσότερα από 60 χρόνια έρευνας υψηλής επίπτωσης, το UCR είναι ένα ζωντανό εργαστήριο για την εξερεύνηση ζητημάτων που είναι κρίσιμα για τις αναπτυσσόμενες κοινότητες. Ένα από τα πιο ποικίλα θεσμικά όργανα που περιλαμβάνονται στο περίφημο σύστημα Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, λειτουργεί ως εκκολαπτήριο νέας γνώσης, κινητήριος μοχλός κοινωνικής κινητικότητας και οικονομικής δύναμης.

Τα τρία κολλέγια της UCR προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και ερευνητικών θεμάτων: το Κολλέγιο Μηχανικών Marlan και Rosemary Bourns, με εννέα τμήματα. Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών, Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών, με 20 τμήματα. και το Κολλέγιο Φυσικών και Γεωργικών Επιστημών, με 13 τμήματα. Είμαστε κατ 'οίκον σε τέσσερα επαγγελματικά σχολεία: Σχολή Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακή Σχολή Εκπαίδευσης, Ιατρική Σχολή και Σχολή Δημόσιας Πολιτικής, καθώς και 23 διεπιστημονικά ερευνητικά κέντρα.

Σήμερα, όπου φιλοξενούν περίπου 23.000 φοιτητές και 1100 θεσμικούς καθηγητές, η πανεπιστημιούπολη αναπτύσσεται ταχέως. Για να υποστηρίξει την προσθήκη εκατοντάδων νέων καθηγητών και φοιτητών, το πρώτο από τα δύο πολυεπιστημονικά ερευνητικά κτίρια είναι ήδη υπό κατασκευή. Στη διάρκεια των επόμενων ετών, θα προστεθούν νέοι χώροι σπουδών φοιτητών πανεπιστημιουπόλεων, τραπεζαρίες, λιανικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις. Εξερευνήστε περισσότερες από τις νέες εξελίξεις μας.

Το UCR βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από δεκάδες σημαντικές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές τοποθεσίες, καθώς και από ερήμους, βουνό και παράκτιους προορισμούς.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το Riverside, θα μεταμορφώσει τις ζωές των διαφορετικών ανθρώπων της Καλιφόρνιας, του έθνους και του κόσμου μέσω της ανακάλυψης, της επικοινωνίας, της μετάφρασης, της εφαρμογής και της διατήρησης της γνώσης - εμπλουτίζοντας έτσι τις οικονομικές, κοινωνικές, μελλοντικός.

Μερικά Γρήγορα Στοιχεία

  • 101 Πτυχίο Bachelor
  • 55 Πτυχίο Μάστερ
  • 42 Ph.D's Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of California Riverside

Το πρόγραμμα Master of Public Policy (MPP) της Σχολής Δημόσιας Πολιτικής του UCR είναι το πρώτο τέτοιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται από ένα σημαντικό ερευνητικό ... [+]

Συγκεντρώσεις

Μέσα από το διετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύεστε σε μια ευρεία ποικιλία τομέων. Η εξειδίκευση μπορεί να λάβει τη μορφή μιας συγκέντρωσης στο πλαίσιο του μαθήματος, στο έργο capstone, στο internship κάποιου, ή σε οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών. Οι συγκεντρώσεις είναι διαθέσιμες στους ακόλουθους τομείς:

Περιβάλλον και πόροιΥγείαΕκπαίδευσηΑστικόςΑνισότητα και φτώχειαΦυλή και μετανάστευσηΛίστα ελέγχου εφαρμογής... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες όχθη ποταμού
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of California Riverside

Η Μεταπτυχιακή Σχολή Εκπαίδευσης του UC Riverside παρέχει στους φοιτητές καινοτόμες λύσεις σε ορισμένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα της εκπαίδευσης. Είτε πρόκειται για την ... [+]

Προγράμματα μάστερ στην εκπαίδευση

Η Μεταπτυχιακή Σχολή Εκπαίδευσης του UC Riverside παρέχει στους φοιτητές καινοτόμες λύσεις σε ορισμένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα της εκπαίδευσης. Είτε πρόκειται για την προετοιμασία σας για την εξυπηρέτηση ολοένα και πιο ποικίλων πληθυσμών, την εκπόνηση αποτελεσματικών μέτρων για την απόδοση των σπουδαστών ή την ενίσχυση των μεθόδων διδασκαλίας για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα σας εξοπλίσουν με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την πρακτική εμπειρία για την αντιμετώπιση του πραγματικού κόσμου προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες όχθη ποταμού
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
University Avenue,900
92521 όχθη ποταμού, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες