Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στη διαφορά Lerner.

Για 100 χρόνια, το Alfred Lerner College of Business

Η ευκαιρία ενσωματώνεται σε όλα όσα κάνουμε. Είναι η δέσμευσή μας να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικά εξατομικευμένο συνδυασμό τάξης, συν-διδακτέας ύλης, εφαρμοσμένης έρευνας, καθοδήγησης, σκίαση, πρακτικής άσκησης και επαγγελματικών εμπειριών που θα σας προκαλέσουν να βρείτε αυτό που σας εμπνέει και σας εκπληρώνει

111678_Keystone_profile2.jpg

Γιατί ο Lerner

Επιλέγοντας τι να μελετήσετε είναι μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής σας. Όπου επιλέγετε να σπουδάσετε είναι εξίσου σημαντικό.

Στο Lerner, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες να μάθετε, να καινοτομείτε, να ερευνήσετε και να βιώνετε επιχειρήσεις σε ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα του έθνους. Η ευκαιρία ενσωματώνεται σε όλα όσα κάνουμε.

Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να επιλέξετε το Lerner College για το πτυχίο της επιχείρησής σας, αλλά οι μαθητές μας συμφωνούν ότι αυτά τα πέντε πράγματα συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην απόφασή τους να επιλέξουν τον Lerner:

1. Μοναδικές ευκαιρίες

Οι πρακτικές εμπειρίες μάθησης αφθονούν στα βιωματικά κέντρα μάθησης, κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης με κορυφαίες επιχειρήσεις και ως φοιτητές διαχειρίζονται το κεφάλαιο επενδύσεων ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων Blue Hen. Και υπάρχουν περισσότερα από 100 μαθήματα στο εξωτερικό για σπουδές στο εξωτερικό και βαθμίδες.

2. Φήμη μας

Το UD και το Lerner College είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Τα περισσότερα επιχειρηματικά και λογιστικά προγράμματα της Lerner είναι επίσης διαπιστευμένα από την AACSB International.

3. Ολοκληρωμένη σχολή

Η σχολή του Lerner ενδιαφέρεται για την επιτυχία κάθε σπουδαστή. Επίσης, εστιάζονται στην υποτροφία και την έρευνα που σχετίζονται με τους τομείς τους και στην επιχειρηματική εκπαίδευση.

4. Συνδέσεις

Θα πραγματοποιήσετε επαφές σταδιοδρομίας και δικτύωσης με επιτυχημένους επιχειρηματικούς ηγέτες στο δίκτυο τριάντα εκατομμυρίων ισχυρών αποφοίτων του Lerner και μέσω συμμετοχών σε προγράμματα πρακτικής άσκησης, σε συλλόγους φοιτητών και σε συνεντεύξεις εργασίας με κορυφαίες επιχειρήσεις.

5. Τοποθεσία

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων πάνω από το 50% όλων των αμερικανικών εταιρειών που διαπραγματεύονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 64% της Fortune 500, επιλέγουν το Delaware ως νόμιμο σπίτι τους. Το δικαστικό σύστημα του Delaware θέτει προηγούμενα στην εταιρική διακυβέρνηση για ολόκληρη την Αμερική

Βιωματική μάθηση

Πολλά σχολεία επιχειρήσεων αναγνωρίζουν τη σημασία της ανάπτυξης πνευματικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά - μέσα και έξω από την τάξη - αλλά λίγοι αγώνες Lerner για την ποικιλία και την ποιότητα της πρακτικής άσκησης, της έρευνας, της μάθησης των υπηρεσιών και άλλων ευκαιριών βιωματικής μάθησης.

Επιχειρηματικοί Διαγωνισμοί

Οι φοιτητές του Lerner έχουν συνήθεια να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους, από το να κερδίσουν το Challenge PricewaterhouseCoopers (PwC) το 2013 για να κερδίσουν το Certified Financial Analyst (CFA) Research Challenge για την περιοχή της Φιλαδέλφειας το 2015. Κάθε χρόνο οι σπουδαστές ανταγωνίζονται στο Πρόγραμμα Horn στο Hen Επιχειρηματικότητα Ο ανταγωνισμός χρηματοδότησης εκκίνησης και ο διαγωνισμός περίπτωσης Carol A. Ammon.

Συνέδρια

Καθώς κερδίζετε επαγγελματικό πτυχίο, δημιουργείτε επίσης ένα δίκτυο και κερδίζετε προοπτικές χάρη στις διασκέψεις, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια που φιλοξενεί ο Lerner. Οι ομιλητές περιλαμβάνουν γνωστούς προέδρους εταιρειών και συχνά αναφερόμενους μελετητές.111679_Keystone_profile1.jpg

Προετοιμασία σταδιοδρομίας

Το προσωπικό και οι υπηρεσίες του Lerner Career Services Center σας βοηθούν να σχεδιάσετε το μέλλον σας με προγράμματα πρακτικής άσκησης και καθοδήγησης για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Μοναδικές ευκαιρίες, όπως η πρακτική εμβάπτισης Global Enterprise Technology και το Graduate Internship Program, έθεσαν τον Lerner εκτός.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου του Delaware στο εξωτερικό κατατάσσεται μεταξύ των 20 κορυφαίων στο έθνος. Οι φοιτητές του Lerner College επωφελούνται από μια παγκόσμια προοπτική, είτε συμμετέχουν σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα είτε στο εξωτερικό είτε στο εξωτερικό είτε στο εξωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Ερευνα

Γνωρίστε τη σχολή ως μέντορες και συμβούλους και συνεργαστείτε μαζί τους σε μερικούς από τους πιο καινοτόμους τομείς των επιχειρήσεων. Τα ερευνητικά κέντρα στο Lerner περιλαμβάνουν: Κέντρο Εφαρμοσμένων Επιχειρήσεων

Συμβουλεύοντας

Το Γραφείο Προπτυχιακών Συμβουλών Lerner και σύμβουλοι μεταπτυχιακών για MBA και MS, MS και Ph.D. οι φοιτητές σας βοηθούν να διερευνήσετε τις πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής σας ανάπτυξης.

Φοιτητικές οργανώσεις

Επιλέξτε από έναν αριθμό οργανισμών που θα προωθήσουν την επαγγελματική ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν το δίκτυό σας. Οι οργανώσεις περιλαμβάνουν: το Club Hospitality, τον Σύνδεσμο Οικονομικής Διαχείρισης, τον Σύνδεσμο Φοιτητών Μειονότητας, την Εθνική Ένωση Μαύρων Λογιστών (NABA), τις Γυναίκες στις Επιχειρήσεις, το Blue Hen Investment Club, τη MBA Student Association και άλλους.

Εγκαταστάσεις

Είτε κάνετε προσομοίωση στρατηγικών αντισταθμιστικών κεφαλαίων είτε στελέχωες μια μεγάλη διάσκεψη ξενοδοχείου, ο Lerner σας βάζει στο επίκεντρο της δράσης με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ένταξη

Ο Lerner δεσμεύεται να δημιουργήσει συνδέσεις και να προωθήσει διαλόγους που υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα και την ισότητα.

Η εκπαιδευτική αποστολή της UD είναι να προσφέρει μαθησιακές εμπειρίες που προετοιμάζουν τους μαθητές μας για να ζήσουν σε έναν όλο και πιο διαφορετικό και παγκόσμιο κόσμο.

Στο Lerner, χαιρετίζουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε τόσο το κοινό και μοναδικό υπόβαθρο και τα ταλέντα που όλοι μας προσφέρουμε - σπουδαστές, προσωπικό, καθηγητές και κοινότητες. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ποικιλομορφία και την ένταξη σε όλες τις πτυχές της ζωής στο Lerner. Προσθέτουμε τις προσπάθειές μας για πρωτοβουλίες για την ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Ο πλοίαρχος της λογιστικής πρακτικής (MAP) έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που δεν έχουν σημαντική λογιστική ως προπτυχιακοί αλλά τώρα θέλουν να ακολουθήσουν την επαγγελμα ... [+]

Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην επιβάρυνση.

Ο πλοίαρχος της λογιστικής πρακτικής (MAP) έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που δεν έχουν σημαντική λογιστική ως προπτυχιακοί αλλά τώρα θέλουν να ακολουθήσουν την επαγγελματική πρακτική της λογιστικής μέσω μεταπτυχιακών σπουδών και να προετοιμαστούν για να καθίσουν για την Ομοιόμορφη εξέταση CPA. Μπορεί επίσης να βρείτε αυτό το πρόγραμμα ωφέλιμο αν έχετε κάποια ακαδημαϊκή προετοιμασία στη λογιστική και επιδιώκετε να ενημερώσετε ή να αυξήσετε τις λογιστικές γνώσεις σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1.5 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Προωθήστε τις τεχνικές και τις δεξιότητές σας με ένα MS στα συστήματα πληροφορικής και τη διαχείριση της τεχνολογίας. Το πτυχίο σας θα σας προετοιμάσει για να γίνει ένας ... [+]

Master τεχνολογία και τη διαχείριση των ανθρώπων.

Προωθήστε τις τεχνικές και τις δεξιότητές σας με ένα MS στα συστήματα πληροφορικής και τη διαχείριση της τεχνολογίας. Το πτυχίο σας θα σας προετοιμάσει για να γίνει ένας πολύτιμος εργαζόμενος που μπορεί να διαχειριστεί την αλλαγή και την καινοτομία σε οποιαδήποτε βιομηχανία - η ομάδα σας και ο εργοδότης σας θα βασίζονται στις δεξιότητές σας για να κατανοήσουν την τεχνολογία και να διαχειριστούν τους ανθρώπους καλά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Ως επαγγελματίας που εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας, αναγνωρίζετε την ανάγκη να εντείνετε τις αναλυτικές δεξιότητές σας και να αποκτήσετε μια ευρύτερη στρατηγική άπο ... [+]

Γίνε ένας τολμηρός ηγέτης στον κλάδο της φιλοξενίας.

Ως επαγγελματίας που εργάζεται στον κλάδο της φιλοξενίας, αναγνωρίζετε την ανάγκη να εντείνετε τις αναλυτικές δεξιότητές σας και να αποκτήσετε μια ευρύτερη στρατηγική άποψη, ώστε να είστε έτοιμοι για ένα μεγαλύτερο διευθυντικό ρόλο.

Οι καθιερωμένες μάρκες στον κλάδο της φιλοξενίας αναζητούν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ενώ τα αναδυόμενα σήματα προσπαθούν να εντοπίσουν και να διεκδικήσουν εξειδικευμένες αγορές. Το εντατικό μας πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να προβλέψετε τις μελλοντικές αλλαγές και να το οδηγήσετε με σιγουριά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Επεκτείνετε την εκπαίδευσή σας και προωθήστε τις σπουδές σας σε όλους τους βασικούς τομείς της λογιστικής - οικονομικά, διαχειριστικά, πληροφοριακά συστήματα, λογιστικό έ ... [+]

Οδηγείστε περισσότερο. Συμβάλλετε περισσότερο. Κερδίζω περισσότερα.

Επεκτείνετε την εκπαίδευσή σας και προωθήστε τις σπουδές σας σε όλους τους βασικούς τομείς της λογιστικής - οικονομικά, διαχειριστικά, πληροφοριακά συστήματα, λογιστικό έλεγχο και φορολογία, καθώς και υποστηρίζοντας πεδία χρηματοδότησης και ποσοτικές μεθόδους.

Προετοιμαστείτε για έναν ηγετικό ρόλο σε μια σταδιοδρομία λογιστικής, όπως η δημόσια λογιστική, η παροχή συμβουλευτικών συστημάτων πληροφορικής, η βιομηχανία, η χρηματοδότηση ή η κυβέρνηση. Ή προετοιμάστε για περαιτέρω σπουδές σε Ph.D. πρόγραμμα που οδηγεί σε καριέρα σε ακαδημαϊκό περιβάλλον.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Το Lerner College αναγνωρίζει ότι η οικονομική διαχείριση είναι το κλειδί τόσο για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων όσο και για τη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων σ ... [+]

Προετοιμαστείτε για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της αγοράς.

Το Lerner College αναγνωρίζει ότι η οικονομική διαχείριση είναι το κλειδί τόσο για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων όσο και για τη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων σε κάθε κλάδο. Το πρόγραμμα Master of Science in Finance καλύπτει τόσο ποσοτικές όσο και ποιοτικές πτυχές της λήψης χρηματοοικονομικών αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κινδύνων, του προϋπολογισμού κεφαλαίου, των επενδύσεων, της χρηματοδότησης και της εταιρικής διακυβέρνησης. Η Emerge είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε μια αυξανόμενη ζήτηση για οικονομικούς εμπειρογνώμονες με αρχές που είναι σε θέση να εφαρμόσουν πρακτικές και πρακτικές επιχειρηματικές λύσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newark
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Lerner MBA

Student testimonials - Naomi Wakaiga

Student testimonials - Alex Brooks

Student testimonials - Olga Archinova

Webinar

Address
19716 Newark, Delaware, Ηνωμένες Πολιτείες