University of Georgia - College of Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δεσμευμένη σε μια νέα γενιά μηχανικών

Ανακάλυψη της καινοτομίας της εκμάθησης

Η κατανόηση ότι οι μηχανικοί του 21ου αιώνα απαιτούν περισσότερες από τεχνικές γνώσεις, εφοδιάζουμε τους μαθητές με την κατανόηση των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων του έργου τους, την ικανότητα επικοινωνίας των ιδεών τους σε μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων, την ικανότητα να εργάζονται αποτελεσματικά σε ομάδες, δεξιότητες για να δώσουν ηγετική θέση στην επίλυση των μεγάλων προκλήσεων της κοινωνίας. Οι μαθητές μας είναι βυθισμένοι στην πρακτική μάθηση μέσω βασισμένων στο σχεδιασμό μαθημάτων και εμπειριών πεδίου, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, σπουδών στο εξωτερικό, co-ops και internships. Το UGA College of Engineering προσφέρει οκτώ προπτυχιακά και επτά πτυχιακά προγράμματα σπουδών. Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία διπλών πτυχίων και συνδυαζόμενων πτυχίων πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού διπλώματος.

 • 2.200 Προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές
 • Το 94% των πτυχιούχων βρήκε εργασία εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους
 • 8 Τα μέλη του Τμήματος έχουν κερδίσει τα Βραβεία CAREER του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών
 • $ 60K Μέσος μισθός εκκίνησης αποφοίτων με πτυχίο BS117976_ENGR.jpg

Οραμα

Ένα κορυφαίο πρόγραμμα μηχανικής σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο με επιχορηγήσεις γης

Το Κολλέγιο Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας θα γίνει αναγνωρισμένος ηγέτης της σκέψης για τα προγράμματα μηχανικής του 21ου αιώνα που θα ενσωματώνουν τις αποστολές έρευνας, υπηρεσίας και διδασκαλίας μέσω μιας σταθερής εστίασης σε λύσεις που κάνουν θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

Αποστολή

Το Κολλέγιο Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας είναι μια κοινότητα οραματιστών ερευνητών, εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων ενσωματωμένων σε ένα πανεπιστήμιο φιλελεύθερων καλλιτεχνικών υποτροφιών. Οι κυριότερες προτεραιότητές μας είναι:

 • Δημιουργήστε ένα ζωντανό περιβάλλον για μάθηση, ανακάλυψη και καινοτομία που βασίζεται στην ομαδική εργασία, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική επικοινωνία.
 • Αλλάξτε τις επιπτώσεις των μηχανικών για τον 21ο αιώνα, εμπνέοντας τους μαθητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους,
 • Δημιουργία ανακαλύψεων με άριστα αποτελέσματα στην εκπαίδευση και την έρευνα, και
 • Διεξάγουν τολμηρές, συνεργατικές έρευνες για τον εντοπισμό και την επίλυση των προκλήσεων της εποχής μας.

Αυτές οι προσπάθειες ενθαρρύνονται από τη βούλησή μας να συμβάλλουμε στην επίτευξη μιας σκόπιμης και στρογγυλής συμβολής για να βοηθήσουμε στην επίτευξη μιας πιο ικανής, υπεύθυνης και ανθεκτικής παγκόσμιας κοινωνίας.118040_117978_ENSY.jpg

Κοινότητες μάθησης, ανακάλυψης και καινοτομίας

Το κολέγιο μας εκτιμά τη δημιουργία κοινοτήτων μάθησης, ανακάλυψης και καινοτομίας.

Αυτές οι κοινότητες βασίζονται στις ακόλουθες βασικές αξίες και θεμελιώδη στοιχεία:

Βασικές αξίες

 • Συνεργασία
 • Γνώση και εμπειρογνωμοσύνη
 • Προσβασιμότητα, πολυμορφία και ένταξη
 • Ευκινησία, προσαρμοστικότητα και ευελιξία
 • Ακεραιότητα, διαφάνεια, ηθική

Θεμελιακά Στοιχεία

 • Πολιτισμός
 • Ανθρωποι
 • Υποδομή
 • Συστήματα και διαδικασίες

Η αποστολή, το όραμα, οι βασικές αξίες και τα θεμελιώδη στοιχεία για το κολλέγιο εγκρίθηκαν από το γραφείο του κοσμήτορα με βάση την εισήγηση της ομάδας εργασίας στρατηγικού σχεδιασμού, την άνοιξη του 2017.

Καινοτομία στην οδηγία

Διπλό Dawgs

Το πρόγραμμα Double Dawgs δίνει στους φιλόδοξους και παρακινημένους μαθητές ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη σημερινή οικονομία της γνώσης, κερδίζοντας τόσο πτυχίο όσο και πτυχίο σε πέντε χρόνια ή και λιγότερο.

Βιωματική μάθηση

Η βιωματική μάθηση δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να συνδέουν τα ακαδημαϊκά τους ιδρύματα με τον κόσμο πέρα από την τάξη, μέσα από δημιουργικές προσπάθειες, σπουδές στο εξωτερικό και σχολές πεδίου, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και ηγεσίας, έρευνα με διδακτική ικανότητα και μάθηση υπηρεσιών.

Ινστιτούτο Τεχνικής Εκπαίδευσης Μετασχηματισμών

Το Ινστιτούτο Μηχανικών Μετασχηματισμών Εκπαίδευσης χρησιμεύει για να εμπλουτίσει μια κουλτούρα της υποτροφίας μηχανικής εκπαίδευσης, της έρευνας και της καινοτομίας σε όλες τις διοικητικές μονάδες και τα προγράμματα 15 βαθμούς στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας College of Engineering.117981_CMB.jpg

Καινοτομία στην έρευνα

UGA Engineering Research

Βρίσκοντας λύσεις στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρωτοποριακή έρευνα που διεξάγουμε και διερευνάμε τα εργαστήρια και τις ερευνητικές μας εγκαταστάσεις.

Ανακάλυψη της καινοτομίας

Το πλαίσιο των συνεργατικών κέντρων καινοτομίας και ανακάλυψης προάγει τη διεπιστημονική έρευνα, την εκπαίδευση και τις υπηρεσίες, αξιοποιώντας τα δυνατά σημεία του πανεπιστημίου της Γεωργίας ως κορυφαία 20 φιλελεύθερων τεχνών, ένα ίδρυμα επιχορηγήσεων. Η έρευνά μας φτάνει σε παραδοσιακά ακαδημαϊκά όρια.

Τοποθεσίες

Αθήνα

Address
597 DW Brooks Drive
30602 Αθήνα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη