University of Houston - Victoria

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Ο Πανεπιστήμιο του Χιούστον-Βικτώρια Είναι αφιερωμένη στην παροχή στους φοιτητές των ευκαιριών που χρειάζονται για να κάνουν το σημάδι τους στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1973 με μια κύρια πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στη μικρή πόλη του Βικτώρια, Τέξας, UHV Προσφέρει μαθήματα που οδηγούν σε 70 bachelor's και Μεταπτυχιακά προγράμματα και συγκεντρώσεις.


Ως ένα από τα κρατικά κολέγια και πανεπιστήμια του έθνους, UHV Δεσμεύεται να προσφέρει προσιτή και προσιτή εκπαίδευση στους μαθητές. Πτυχίο προγράμματα που διδάσκονται από βραβευμένη σχολή στις σχολές των Τεχνών & Επιστημών? Διοίκηση Επιχειρήσεων Και την εκπαίδευση, τα επαγγέλματα υγείας και την ανθρώπινη ανάπτυξη. Η αποστολή του UHV είναι να βοηθήσει τους μαθητές να πετύχουν.

Δυναμικός προορισμός

Τα μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο προσφέρονται στην κεντρική πανεπιστημιούπολη της UHV στη Βικτώρια, καθώς και σε ένα διδακτικό κέντρο στην Katy, ένα προάστιο του Χιούστον. Οι τάξεις στο διαδίκτυο επιτρέπουν στους μαθητές να κερδίσουν πτυχίο από οπουδήποτε. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην φιλόξενη πόλη της Βικτώριας, σε βολική τοποθεσία μόλις δύο ώρες από τις μεγάλες πόλεις του Χιούστον, του Ώστιν, του Σαν Αντόνιο και του Corpus Christi.

UHV από τους αριθμούς

Οι σπουδαστές έρχονται στο UHV αναμένοντας να κερδίσουν έναν ποιοτικό, προσιτό βαθμό. Μένουν όταν συνειδητοποιούν ότι η UHV προσφέρει εξατομικευμένη προσοχή και μικρά μεγέθη τάξεων όπου θα είναι σε θέση να πετύχουν. Το UHV Fast Facts θα σας δώσει μια γρήγορη επισκόπηση του πανεπιστημίου. Για να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο στο πανεπιστήμιο, δείτε τον κατάλογο των υπαλλήλων μας.

Προσιτό Εκπαίδευση

Η εκπαίδευσή σας δεν πρέπει να είναι δαπανηρή. Το UHV κατατάσσεται στο έβδομο πιο οικονομικό δημόσιο πανεπιστήμιο στο Τέξας και το Γραφείο Οικονομικής Βοήθειας έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους σπουδαστές να λάβουν τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια, είτε πρόκειται για υποτροφίες, επιχορηγήσεις ή δάνεια.

Εξατομικευμένη προσοχή

Το UHV υπερηφανεύεται για την προσωπική φροντίδα και το προσωπικό που παρέχει στους φοιτητές. Στην πραγματικότητα, η αναλογία σχολής-μαθητή στις τάξεις είναι μόλις 18: 1. Προγράμματα, όπως το Κέντρο Επιτυχίας Φοιτητών, παρέχουν στους φοιτητές συμβουλευτική, γραπτή βοήθεια και διδασκαλία για θέματα που τους βοηθούν να πετύχουν στις τάξεις τους.

Διεθνή προγράμματα

Το Πανεπιστήμιο του Χιούστον-Βικτώρια στη Βικτώρια του Τέξας προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικών, οικονομικά προσιτών και εξατομικευμένων ακαδημαϊκών και ηγετικών ευκαιριών για την ενίσχυση των σπουδαστών ώστε να γίνουν επιτυχημένοι πολίτες του 21ου αιώνα σε έναν όλο και πιο περίπλοκο κόσμο. Διαπιστευμένα και εθνικά κατάταξη προγράμματα προσφέρονται σε προσιτή τιμή με αυτόματες ευκαιρίες υποτροφιών που είναι διαθέσιμες σε διεθνείς φοιτητές. Οι πτυχιούχοι του UHV λαμβάνουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάνουν το σήμα τους στην κοινωνία.

Στο Πανεπιστήμιο του Houston της Βικτώριας, τα Διεθνή Προγράμματα λειτουργούν ως καταλύτης για τη διεθνοποίηση και ένα κόμβο για όλα τα πράγματα International για τους Διεθνείς Φοιτητές και Μελετητές μας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη BScs - HealthcareStudies » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Bachelor » Όψη BBA » Όψη BScs - Bachelor » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην τεχνολογία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Victoria

Η τεχνολογία αποτελεί θεμελιώδες μέρος του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδράμε με τον κόσμο και το 30ωρο MED στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει πώς να το καταστήσετε ένα αποτελεσματικό, αναπόσπαστο μέρος της μαθησιακής διαδικασίας. [+]

Η τεχνολογία αποτελεί θεμελιώδες μέρος του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδράμε με τον κόσμο και το 30ωρο MED στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει πώς να το καταστήσετε ένα αποτελεσματικό, αναπόσπαστο μέρος της μαθησιακής διαδικασίας.

Μέσα από εξειδικευμένες διδασκαλίες και προκλητικά μαθήματα, θα αναπτύξετε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αναλάβετε τους ηγετικούς ρόλους της τεχνολογίας όχι μόνο στα σχολεία αλλά και στις εταιρικές και ανθρωπιστικές υπηρεσίες. Με τρία κομμάτια εξειδίκευσης για να διαλέξετε, όλα προσφέρονται πλήρως online, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πτυχίο σας σε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στη ζωή σας.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master στην επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Victoria

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη των υπολογιστών θα επικεντρωθεί στις θεωρητικές και μηχανικές πτυχές της επιστήμης των υπολογιστών. Εάν έχετε πτυχίο από πιστοποιημένο πανεπιστήμιο στην επιστήμη των υπολογιστών, της μηχανικής πληροφορικής, της ηλεκτρολογίας ή ενός σχετικού πτυχίου και θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε μεταπτυχιακό δίπλωμα με επίκεντρο τις θεωρητικές ή μηχανικές πτυχές της τεχνολογίας πληροφορικής το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιστήμη των υπολογιστών Μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. [+]

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην επιστήμη των υπολογιστών θα επικεντρωθεί στις θεωρητικές και μηχανικές πτυχές της επιστήμης των υπολογιστών. Εάν έχετε πτυχίο από πιστοποιημένο πανεπιστήμιο στην επιστήμη των υπολογιστών, της μηχανικής πληροφορικής, της ηλεκτρολογίας ή ενός σχετικού πτυχίου και θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε μεταπτυχιακό δίπλωμα με επίκεντρο τις θεωρητικές ή μηχανικές πτυχές της τεχνολογίας πληροφορικής το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιστήμη των υπολογιστών Μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Μάστερ στην εγκληματολογική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Victoria

Το πρόγραμμά μας προετοιμάζει τους σπουδαστές για να γίνουν εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι ψυχικής υγείας στον τομέα της εγκληματολογίας. Προετοιμάζουμε τους φοιτητές για θέσεις εργασίας εγκληματολογικής ψυχολογίας που εργάζονται με εγκληματολογικούς πληθυσμούς. Στέλνουμε τους μαθητές μας στον πραγματικό κόσμο μέσω της πρακτικής άσκησης. Αυτή είναι μια απίστευτη εμπειρία για τους μαθητές μας και για τους χώρους, επίσης. Οι μαθητές μας εφαρμόζουν τη θεωρία και τις τεχνικές που έχουν μάθει στον πραγματικό κόσμο σε κάθε τοποθεσία. [+]

Το πρόγραμμά μας προετοιμάζει τους σπουδαστές για να γίνουν εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι ψυχικής υγείας στον τομέα της εγκληματολογίας. Προετοιμάζουμε τους φοιτητές για θέσεις εργασίας εγκληματολογικής ψυχολογίας που εργάζονται με εγκληματολογικούς πληθυσμούς. Στέλνουμε τους μαθητές μας στον πραγματικό κόσμο μέσω της πρακτικής άσκησης. Αυτή είναι μια απίστευτη εμπειρία για τους μαθητές μας και για τους χώρους, επίσης. Οι μαθητές μας εφαρμόζουν τη θεωρία και τις τεχνικές που έχουν μάθει στον πραγματικό κόσμο σε κάθε τοποθεσία. ... [-]