Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από τις ταπεινές αρχές της δεκαετίας του 1940, η Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ωκεανογραφικά και ατμοσφαιρικά ερευνητικά ιδρύματα στον κόσμο. Τα βασικά και εφαρμοσμένα ερευνητικά ενδιαφέροντα της Σχολής περιλαμβάνουν σχεδόν όλες τις επιστήμες που σχετίζονται με τη θάλασσα.

Η κύρια πανεπιστημιούπολη της Rosenstiel School βρίσκεται στη Βιρτζίνια Κλειάς της Φλόριντα και αποτελεί μέρος ενός ειδικά διαμορφωμένου θαλάσσιου ερευνητικού και εκπαιδευτικού πάρκου 65 στρεμμάτων που περιλαμβάνει δύο εργαστήρια NOAA και ένα αφιερωμένο λύκειο για τη ναυτική και την επιστήμη της τεχνολογίας. Η σχολή Rosenstiel διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο δορυφορικό κέντρο λήψης και ανάλυσης 78 δορυφόρων στο νότιο κομητειακό κέντρο του Μαϊάμι-Ντέιντ.two free divers mid-huntAmy Humphries / Unsplash

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να εμβαθύνουμε τη συλλογική γνώση του πλανήτη μας μέσω αιχμής επιστημονική έρευνα στους ωκεανούς, την ατμόσφαιρα, τη γεωλογία, την βιολόγο και την ανθρώπινη διάσταση, ενώ εκπαιδεύουμε την επόμενη γενιά επιστημόνων. Μεταφέρουμε τις γνώσεις που έχουν αποκτηθεί στους φοιτητές μας, στην εθνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα, στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και στο κοινό.

Εγκαταστάσεις RSMAS

Η κεντρική πανεπιστημιούπολη της Σχολής Θαλάσσιων και Ατμοσφαιρικών Επιστημών του Rosenstiel (RSMAS) βρίσκεται στο Virginia Key, το οποίο είναι ένα συγκρότημα θαλάσσιων ερευνών επιφάνειας 65 στρεμμάτων, 17 κτιρίων και 413,223 τετραγωνικών μέτρων.

Η σχολή Rosenstiel διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο δορυφορικό κέντρο λήψης και ανάλυσης στο Νότιο Μαϊάμι-Ντεντ Κάουντι, γνωστό ως η πανεπιστημιούπολη του Ρίτσμοντ, με ένα ακίνητο 78 στρεμμάτων, 8 κτιρίων και 11,016 τετραγωνικών τετραγωνικών μέτρων.

Η αποστολή μας:

Να παρέχεται η αριστεία στις λειτουργίες και συντήρηση για όλες τις εγκαταστάσεις, την υποδομή της πανεπιστημιούπολης, τα ενεργειακά συστήματα και τις περιβαλλοντικές υπηρεσίες με γνώμονα τον πελάτη, αποτελεσματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Miami Rosenstiel School

Το Master of Professional Science (MPS) είναι ένας επιταχυνόμενος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που προορίζεται για φοιτητές που θέλουν να δημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις ... [+]

Το Master of Professional Science (MPS) είναι ένα επιταχυνόμενο μεταπτυχιακό δίπλωμα που προορίζεται για φοιτητές που θέλουν να δημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις στα θαλάσσια, παράκτια και κλιματικά ζητήματα (να ακολουθήσουν τα ίδια μαθήματα όπως οι σπουδαστές Ph. D και MS, αλλά αντί της έρευνας με ένα μέλος ΔΕΠ, οι σπουδαστές κάνουν έρευνα και έργα στον τομέα). Οι φοιτητές που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα εκτίθενται σε ένα μοναδικό, πολυεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας της επιστήμης, της κατάρτισης στον τομέα και του εργαστηρίου, των νομικών και κανονιστικών γνώσεων, της επικοινωνίας και της κατάρτισης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και της ανάπτυξης δεξιοτήτων διαχείρισης έργου. μελλοντικούς παγκόσμιους ηγέτες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά