University of Miami: School of Architecture

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

120587_murphy2.jpg

Σχετικά με εμάς

Μια εγγενής φιλοσοφία της σχολής του U-SoA είναι να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Αυτό εκφράζεται σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμού που είναι ιδανικό και ρεαλιστικό, ακαδημαϊκό και πρακτικό, θεωρητικό και πραγματικό. Το U-SoA εκπαιδεύει τους οραματιστές που ασκούν την αρχιτεκτονική ως συνδυασμός αστικής τέχνης και οικοδομικής επιστήμης.

Η αποστολή της Σχολής Αρχιτεκτονικής είναι:

 • Να προετοιμάσει τους μαθητές για την επαγγελματική ηγεσία και τη διά βίου μάθηση στην αρχιτεκτονική, στον αστικό πλέγμα και στους συναφείς τομείς.
 • Προώθηση της γνώσης και της τεχνολογίας μέσω της έρευνας και της δημιουργικής πρακτικής.
 • Ανάπτυξη γνώσης και τεχνολογίας μέσω επαγγελματικής δέσμευσης, εφαρμογών πραγματικού κόσμου και κοινοτικής υπηρεσίας.
 • Προώθηση των στόχων της περιβαλλοντικής ευθύνης, της κοινωνικής ισότητας και της οικονομικής βιωσιμότητας.

120205_Picture1.png

Ο Στρατηγικός Προσανατολισμός της Σχολής Αρχιτεκτονικής είναι:

Να γίνει ένας ημισφαιρικός ηγέτης στην εκμάθηση βασισμένη σε προβλήματα και στην έρευνα βάσει σχεδίων, ενώ παράλληλα να συμβάλει στην επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει το αστικό περιβάλλον σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόσφατη ιστορία

Το σχολείο έχει περάσει από μια δυναμική μετάβαση, μετασχηματισμό και επέκταση τα τελευταία 5 χρόνια. Η τακτική σχολή αυξήθηκε κατά 20% με διεθνείς συναντήσεις υψηλού προφίλ, ενώ οι αναβαθμίσεις στις εγκαταστάσεις περιλάμβαναν την ΒΕ

Οι πρόσφατες επενδύσεις σε σχολές και υποδομές εντατικοποίησαν τις προσπάθειες για βιώσιμη συνεργατική μάθηση και τη χρήση αναδυόμενων ψηφιακών τεχνολογιών για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την κατασκευή. Μαζί ενισχύουν και οξύνουν τη συνάφεια και την αποτελεσματικότητα του σχολείου για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πόλη τον 21ο αιώνα, ιδιαίτερα στο νότο της Νότιας Φλόριντα για μηδενικό αντίκτυπο στην αλλαγή του κλίματος. Αυτές οι προκλήσεις έχουν επινοήσει τη σχολική κοινότητα γύρω από έναν κοινό σκοπό: την οικοδόμηση εμπειρογνωμοσύνης και διεπιστημονικών πόρων, ενώ ταυτόχρονα κινητοποιούν ημισφαιρικές συνεργασίες για να συμβάλλουν στην αστική αντοχή.

Οι ερευνητικές πλατφόρμες / εργαστήρια και κέντρα περιλαμβάνουν:

 • Το Κέντρο Αστικού και Κοινοτικού Σχεδιασμού (CUCD)
 • Lu_Lab: συμμετοχή συνεργατικών και ποικίλων ομάδων για τη διερεύνηση μελλοντικών σεναρίων σχεδίασης που ενσωματώνονται σε πολιτιστικές, οικονομικές, κοινωνικές και οικολογικές αστικές δομές.
 • Το RAD Lab: προσφέροντας στα χέρια της αλληλεπίδρασης με την αναδυόμενη τεχνολογία, οδηγώντας τους σπουδαστές σε περιβάλλον studio, για να χτίσει και να δοκιμάσει πρωτότυπα εργασίας που ενσωματώνουν την τεχνολογία της πληροφορίας με το δομημένο περιβάλλον
 • Εργαστήριο Παραγωγής
 • Εργαστήριο AR / VR
 • Zentiti Research Unit (επικεντρωμένη στην έρευνα για την έξυπνη πόλη)
 • Πρόγραμμα Σχεδιασμού / Κατασκευής (στεγάζεται στο BE120588_dean1.jpg

Κοινοτική ενημέρωση

Η κοινοτική προβολή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος σπουδών της U-SoA.

Το 2015, ο Dean el-Khoury ξεκίνησε το U-Serve, ημέρα υπηρεσίας, αφιερωμένο στην κοινότητα.

Κατά το πρώτο έτος της, 200 συμμετείχαν σε ένα σχέδιο της Μικρής Αβάνας, επιτρέποντας στον Δήμο του Μαϊάμι να καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο απόθεμα των κτιρίων τους.

Κατά το δεύτερο έτος, η U-Serve συνεργάστηκε με τους φίλους της Underline για να "πράσινη" 10 μίλια χώρου κάτω από το Metrorail.

Τον Απρίλιο του 2015, το σχολείο έλαβε σημαντική επιχορήγηση από το Ίδρυμα John S. και James L. Knight για να βοηθήσει να φέρει "τρίτες θέσεις" στις γειτονιές του Μαϊάμι.

120577_3rd.place.project.color-1240x550.jpg

Διαπίστευση

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότερες επιτροπές εγγραφής απαιτούν πτυχίο από αναγνωρισμένο επαγγελματικό πτυχίο ως προϋπόθεση για την άδεια. Το Εθνικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Διαπίστευσης (NAAB), το οποίο είναι το μοναδικό γραφείο που εξουσιοδοτείται να πιστοποιεί επαγγελματικά προγράμματα σπουδών στην αρχιτεκτονική που προσφέρονται από ιδρύματα με αμερικανική περιφερειακή διαπίστευση, αναγνωρίζει τρία είδη πτυχίων: το Bachelor of Architecture, το Master of Architecture και το Doctor of Αρχιτεκτονική. Ένα πρόγραμμα μπορεί να λάβει οκτάχρονη, τριετή ή διετή διάρκεια διαπίστευσης, ανάλογα με την έκταση της συμμόρφωσής του με τα καθιερωμένα εκπαιδευτικά πρότυπα.

Το Master of Architecture πτυχιακά προγράμματα μπορεί να απαιτήσει ένα προ-επαγγελματικό πτυχίο στην αρχιτεκτονική για την εισαγωγή. Ωστόσο, το πτυχίο προ-επαγγελματικής εκπαίδευσης δεν αναγνωρίζεται από μόνη της ως διαπιστευμένο πτυχίο.

Η Σχολή Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι προσφέρει τα ακόλουθα πτυχιακά προγράμματα:

 • B.Arch. (171 προπτυχιακές μονάδες)
 • M.Arch I (τριετής διαδρομή - 105 μεταπτυχιακές μονάδες)
 • M.Arch II (διάρκειας 2 ετών - 60 μεταπτυχιακές μονάδες)

Η επόμενη επίσκεψη διαπίστευσης για όλα τα προγράμματα: 2025-2026.

Τοποθεσίες

Μιάμι

Address
1223 Dickinson Drive Coral Gables
33146 Μιάμι, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη