University of Miami School of Nursing & Health Studies

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για 70 χρόνια, η Σχολή Νοσηλευτικής και Υγείας του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι δημιούργησε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για τη μελέτη της εκπαίδευσης στον τομέα της υγείας. Η σχολή και το προσωπικό μας περιλαμβάνουν μερικούς από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς, κλινικούς ιατρούς και επιστήμονες της χώρας. Κορυφαίοι ειδικοί της βιομηχανίας, ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών και περισσότεροι από 170 κλινικοί συνεργάτες συνδυάζονται για να παρέχουν ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο.

Χάρη σε μια επένδυση στην «αριστεία» στον τομέα της εκπαίδευσης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι School of Nursing and Health Studies είναι πρωτοπόροι στις πρώτες γραμμές σε μερικά από τα κορυφαία κέντρα υγείας και ερευνητικά ινστιτούτα στον κόσμο. Ως η επόμενη γενιά κλινικών και ερευνητών, οι απόφοιτοι μας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση και το μέλλον της παγκόσμιας υγειονομικής περίθαλψης.

Στη Σχολή Νοσηλευτικής και Υγείας, η «αριστεία» είναι κάτι παραπάνω από ρητορική. είναι το πρότυπο που ζούμε στη διδασκαλία, την ερευνητική πρακτική και την καθοδήγησή μας. Εδώ και 70 χρόνια, η Σχολή Νοσηλευτικής και Μελετών Υγείας έχει θέσει το επίπεδο αριστείας ως ηγέτης στην εκπαίδευση στην υγειονομική περίθαλψη. Η συνεχής αφοσίωσή μας στην εκπαίδευση και την υποτροφία παγκόσμιας κλάσης οδήγησε στη δημιουργία του πενταόροφου 41.000 τετραγωνικών ποδιών Νοσοκομείου Προσομοίωσης για την Προώθηση της Έρευνας και της Εκπαίδευσης (SHARE ™). Το SHARE ™ είναι ένα από τα πρώτα κέντρα προορισμού βασισμένα στην εκπαίδευση για εμβάπτιση προσομοίωσης. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας ενισχύουν τη θέση μας μεταξύ των προγραμμάτων εκπαίδευσης της υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως.

Σημαντικοί εκπαιδευτικοί και ερευνητές που αναγνωρίζονται για τις δεκαετίες εμπειρίας, ηγεσίας και εμπειρίας τους θα είναι οι συνάδελφοί σας. Η σχολή μας περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους εκπαιδευτικούς, κλινικούς και ερευνητικούς εμπειρογνώμονες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τοπικές και διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες μεγάλων σχολών, οδηγώντας συχνά σε δημοσίευση σε διεθνή περιοδικά υγείας / ιατρικά και παρουσιάσεις σε κορυφαία συνέδρια υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο.

Ο δυναμικός πολιτιστικός συνδυασμός του Μαϊάμι και η δέσμευση του σχολείου μας για την αριστεία στην εκπαίδευση και την πολιτιστικά ευαίσθητη φροντίδα παρέχουν ένα απαράμιλλο πρόγραμμα σπουδών και προετοιμάζει τους αποφοίτους μας να εργαστούν σε μια ποικιλία υγειονομικής περίθαλψης με διαφορετικούς πληθυσμούς. Το πρόγραμμα σπουδών μας ενσωματώνει τεκμηριωμένες πρακτικές, εξελιγμένη προσομοίωση μάθησης και εμπειρία πραγματικού κόσμου. Η απαράμιλλη αυστηρή ακαδημαϊκή και κλινική προετοιμασία χρησιμεύει ως καταλύτης για μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας του κρατικού συμβουλίου στο έθνος. Το 2017, το ποσοστό επιτυχίας NCLEX ήταν 97,22%.

Το πρόγραμμα σπουδών του Σχολείου περιλαμβάνει προγράμματα που οδηγούν σε BS στην Επιστήμη Υγείας, BSN, MSN, DNP και σε διδακτορικό με βάση την έρευνα. Τα προγράμματα νοσηλευτικής μας είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Collegiate Nursing Education, το American College of Nurse-Midwives και το Council on Accreditation of Nurse Anesthesia Education. Το σχολείο προσφέρει ένα πρόγραμμα Accelerated BSN για άτομα που κατέχουν προπτυχιακά πτυχία σε άλλους τομείς και ένα on-line πρόγραμμα BSN για άτομα που είναι ήδη RNs Το πρόγραμμα Master μας (MSN) προσφέρει προηγμένη εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς: Family Practitioner και Acute Care / Ιατρός πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Καθώς η Σχολή Νοσηλευτικής και Σπουδών Υγείας μπαίνει στο 70ο έτος της, μια νέα πρόκληση έρχεται από τον Dean Munro: Μην ονειρεύεσαι, κάνε. Να είστε μυθιστόρημα - κάντε τα πράγματα που κανείς δεν έχει δει ή γνωρίσει στο παρελθόν. Να είστε αισιόδοξοι - βρείτε το δρόμο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον εαυτό σας και για την κοινότητά σας. Και να αλλάζετε τον κόσμο - μεταμορφώστε τα πάντα γύρω σας και κάντε τον κόσμο και τα πάντα σε αυτό καλύτερο. Εδώ στη Σχολή Νοσηλευτικής και Σπουδών Υγείας, μπορείτε να γίνετε δύναμη για θετική αλλαγή και μαζί μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα ΤΩΡΑ.

Τοποθεσίες

Coral Gables

Address
Brunson Drive,5030
33146 Coral Gables, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη