Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Σχολικό ιστορικό και τοποθεσία

Ιδρύθηκε το 1920 στην πανεπιστημιούπολη του Yale και το University of New Haven είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη νότια ακτή της Νέας Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο είναι ζωντανό και ποικίλο, περισσότεροι από 7.000 φοιτητές προέρχονται από 50 πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σχεδόν 50 χώρες σε όλο τον κόσμο · το ποσοστό των διεθνών φοιτητών είναι 12%. Η κεντρική πανεπιστημιούπολη των 80 στρεμμάτων βρίσκεται κοντά στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Κέντρο του New Haven, μόλις 1,5 μ. Με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη και δυόμισι ώρες από τη Βοστώνη. Χτισμένο το 1638, το New Haven διαθέτει μακρά ιστορία και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γνωστή ως "πύλη προς τη Νέα Αγγλία".

Ξεκινήστε με επιτυχία από εδώ

Τα ιδρύματά μας προσφέρουν φιλελεύθερες τέχνες, επιστήμες, τέχνες, επιχειρήσεις, μηχανική, υγειονομική περίθαλψη, δημόσια ασφάλεια και δημόσιες υπηρεσίες, παρέχοντας στους φοιτητές υπηρεσίες προσανατολισμένες προς την καριέρα και μετασχηματιστική εκπαίδευση. Έχουμε πάνω από 100 ακαδημαϊκά προγράμματα, τα οποία καθοδηγούνται από συνεργατική, διεπιστημονική, μάθηση βασισμένη στα έργα.

Εδώ, η μάθηση είναι μια εξατομικευμένη και πρακτική εμπειρία, καθοδηγούμενη από εξαιρετικούς καθηγητές που θα οδηγήσουν κάθε σπουδαστή στην επιτυχία. Η ομάδα των εκπαιδευτικών είναι ηγέτιδα στα αντίστοιχα πεδία, προσφέροντας στους μαθητές την έμπνευση και την αναγνώριση για να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να τους κάνουν επιτυχείς στον επιλεγμένο τομέα τους.

Το ονομάζουμε έννοια "φοιτητής πρώτης"

 • Επαγγελματικές γνώσεις και αφοσίωση του δασκάλου

Μάθετε από καθηγητές που είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση της προσωπικής ανάπτυξης και της σταδιοδρομίας. Για σχεδόν έναν αιώνα, μέσω αυτού του προσανατολισμού, τα σχολεία οδήγησαν αμέτρητους σπουδαστές να πετύχουν στην προσωπική τους ζωή και στους χώρους εργασίας τους.

 • Βασική εκπαίδευση

Μια αποδεδειγμένη στοχοθετημένη εκπαίδευση που εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις βασικές δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν ότι θα κάνουν τη διαφορά στις μελλοντικές σταδιοδρομίες και τις ζωές τους.

 • Διεπιστημονική πορεία

Αυτός ο τύπος μαθήματος έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη διεπιστημονική εξερεύνηση και να εξοπλίσει τους σπουδαστές με την ικανότητα να επιτύχουν στη διεθνή κοινότητα, εξασφαλίζοντας ότι είναι πλήρως προετοιμασμένοι να κατανοήσουν και να πλοηγηθούν στον ευρύτερο κόσμο.

 • Ένας μεγάλος αριθμός ευκαιριών ακαδημαϊκών και κοινών δραστηριοτήτων

Υπάρχει μια ποικιλία ευκαιριών μάθησης διαθέσιμες μέσα, έξω, και στην κοινότητα, ώστε να μπορείτε να απελευθερώσετε το πάθος σας ή να βρείτε νέα ενδιαφέροντα.

 • Δραστική κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων

Μια κοντινή, ζωντανή κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων που είναι μεσαίου μεγέθους, μικρή, εύκολη στη διαχείριση και αρκετά μεγάλη ώστε να προσφέρει στους φοιτητές ποικίλες δυνατότητες μάθησης και φιλοξενίας, καθώς και συμμετοχή στην αθλητική και ηγετική ανάπτυξη. Ευκαιρία.

 • Ο ηγέτης και ο επιδιωκόμενος

Υπάρχουν περισσότεροι από 57.000 αποφοίτων σε διάφορες βιομηχανίες, και μετά την αποφοίτησή τους, έχουν διαφορετικές επιδόσεις στις δικές τους διαδρομές ζωής. Περισσότερο από το 91% των αποφοίτων απασχολούνται ή παρακολουθούν μεταπτυχιακά σε ένα χρόνο και το 96% των πτυχιούχων επιτυγχάνει στους αντίστοιχους τομείς τους εντός έξι ετών.

Δήλωση αποστολής

Το πανεπιστήμιο New Haven είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο με σπουδαία ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε εκπαίδευση ανώτατης ποιότητας με βιωματική, συνεργατική και βασισμένη στην ανακάλυψη μάθηση, βοηθώντας τους μαθητές να προετοιμαστούν για μια εκπληκτική και ουσιαστική ζωή στη διεθνή σκηνή.

New Haven Rankings University και φήμη

 • Καταχωρήθηκε ως η κορυφαία λίστα των πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες για πέντε συνεχή έτη - Princeton Review
 • Κορυφαία 100 πανεπιστήμια της Β. Αμερικής - 2019 αμερικανικά νέα
 • Το κορυφαίο 30% των κολέγια μηχανικών στο US-2019 US News
 • Εθνική Κατάταξη Επενδύσεων Top15 - Το Wall Street Journal
 • Best Sports Management Επαγγελματική Κατάταξη # 12- "Αθλητική Επιχειρήσεις"
 • Η Σχολή Επιστημών Υγείας κατατάσσεται στο Top 10% του επαγγέλματος υγείας - "College Factual"
 • Το Business School είναι διαπιστευμένο από τη Διεθνή Ένωση Επιχειρηματικών Σχολών AACSB και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 5% του κόσμου.
 • Το Κέντρο Υπηρεσιών Καλύτερης Απασχόλησης κατέλαβε την 17η θέση στις ΗΠΑ

Πρόσφατοι αποφοίτοι είναι η Apple, η Boston Bruins, η ESPN, η Google, η IBM, η Philipps, η JP Morgan Chase, η PricewaterhouseCoopers, η Ernst & Young (Ernst)

Εξαιρετική υποτροφία

Η Assistantship του Provost παρέχει 75% βοήθεια για δίδακτρα και διατίθεται εβδομαδιαίως στον ακαδημαϊκό τομέα με αμειβόμενο (ωριαίο μισθό).

Η υποτροφία του Dean προσφέρει 10% -50% δίδακτρα.

Οι φοιτητές περιλαμβάνονται στην αξιολόγηση υποτροφιών μετά την εισαγωγή και δεν υπάρχει λόγος υποβολής αίτησης υποτροφίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of New Haven

"Έχω συμμετάσχει με επιτυχία στην εταιρεία που ονειρευόταν κάθε επαγγελματίας απόφοιτος", δήλωσε ο Dolpo Egbewole, οικονομικός αναλυτής της JPMorgan Chase (19χρονος μάστε ... [+]

"Έχω συμμετάσχει με επιτυχία στην εταιρεία που ονειρευόταν κάθε επαγγελματίας απόφοιτος", δήλωσε ο Dolpo Egbewole, οικονομικός αναλυτής της JPMorgan Chase (19χρονος μάστερ της επιστήμης), "μαθαίνω νέα πράγματα αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιήστε τον πλούτο γνώσης στο Πανεπιστήμιο του New Haven για να σχεδιάσετε μια καριέρα για το μέλλον. "

Δώστε τις ικανότητές σας στον οικονομικό κόσμο... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of New Haven

Η επίδραση των χημικών υπερβαίνει κατά πολύ το πεδίο του εργαστηρίου. Με πτυχίο στην προηγμένη χημεία, θα είστε σε θέση να λύσετε προβλήματα πραγματικού κόσμου. Με τη μετ ... [+]

Η επίδραση των χημικών υπερβαίνει κατά πολύ το πεδίο του εργαστηρίου. Με πτυχίο στην προηγμένη χημεία, θα είστε σε θέση να λύσετε προβλήματα πραγματικού κόσμου. Με τη μετατροπή της ανακάλυψης φαρμάκων, την έρευνα πράσινης χημείας ή τον επηρεασμό του σχεδιασμού υλικού, θα έχετε σημαντικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και τα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Προετοιμαστείτε για εργασία στην έρευνα, τη βιομηχανία ή την εκπαίδευση... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of New Haven

Η επιστήμη των δεδομένων είναι ένας από τους πιο καυτούς αναδυόμενους τομείς τεχνολογίας, οδηγώντας την καινοτομία σε κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως το Google και τ ... [+]

Η επιστήμη των δεδομένων είναι ένας από τους πιο καυτούς αναδυόμενους τομείς τεχνολογίας, οδηγώντας την καινοτομία σε κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως το Google και το Facebook, καθώς και ώριμες αγορές όπως η ασφάλεια, η υγειονομική περίθαλψη και η ενέργεια. Οι επιστήμονες δεδομένων είναι ένα από τα πιο καυτά αναδυόμενα επαγγέλματα της περασμένης δεκαετίας, με υψηλή ζήτηση, υψηλή αμοιβή και υψηλή εργασιακή ικανοποίηση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of New Haven

"Το πρόγραμμα σπουδών του σχολείου είναι πολύ πρακτικό και ενσωματώνει πολλά παραδείγματα πραγματικής ζωής που μας επιτρέπουν να εφαρμόζουμε όσα μάθαμε στον πραγματικό κό ... [+]

Μάθηση για να γίνει ο επικεφαλής της αθλητικής επιχείρησης

Το πρόγραμμα Master of Sports Management είναι το πιο ώριμο πρόγραμμα στο Κοννέκτικατ και το παλαιότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήταν πάντα συνδεδεμένο με σχολές επιχειρήσεων.

Έχουμε πάντα επικεντρωθεί στην επιχειρηματική δραστηριότητα και βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των Ηνωμένων Πολιτειών σε εφαρμογές αιχμής στον τομέα των επιχειρήσεων στον τομέα του αθλητισμού. Στην ουσία, το πτυχίο μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την κατάρτιση των ηγετών της αθλητικής βιομηχανίας ή οποιασδήποτε άλλης βιομηχανίας μέσω πρακτικής εκπαίδευσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of New Haven

Για τους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους στους ταχέως εξελισσόμενους τομείς της βιοτεχνολογίας, της βασικής επιστήμης και της φα ... [+]

Για τους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους στους ταχέως εξελισσόμενους τομείς της βιοτεχνολογίας, της βασικής επιστήμης και της φαρμακολογίας, ο Master of Cell και Μοριακής Βιολογίας είναι ιδανικός.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές την προηγμένη κατάρτιση που χρειάζονται για να πετύχουν σε αυτές τις πρωτοποριακές περιοχές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of New Haven

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες μηχανικούς και επιστήμονες, το πρόγραμμα Master of Mechanical Engineering ενισχύει τις γνώσεις και τις ικανότητες των μαθητών σε σύγχρονες α ... [+]

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες μηχανικούς και επιστήμονες, το πρόγραμμα Master of Mechanical Engineering ενισχύει τις γνώσεις και τις ικανότητες των μαθητών σε σύγχρονες αναλυτικές και συνθετικές τεχνικές για να τους βοηθήσει να εφαρμόσουν αυτά που έχουν μάθει στο σχεδιασμό μηχανικής.

Ο ηγέτης της βιωματικής εκπαίδευσης

Το πανεπιστήμιο του New Haven αναγνωρίζεται ως ηγέτης της βιωματικής εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέροντας ένα πτυχίο 30 μεταπτυχιακών σπουδών στη μηχανολογία. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρακτική έρευνα μέσα και έξω από την αίθουσα διδασκαλίας για να συμμετάσχετε στη θερμοδυναμική, στη μηχανική με τη βοήθεια υπολογιστή, στην προηγμένη μηχανική ρευστών και στη δόνηση του συστήματος. Το σχολείο είναι επίσης εξοπλισμένο με μια σειρά από διαδραστικές και προηγμένες εγκαταστάσεις για να σας βοηθήσει με την έρευνα μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων οργάνων, εργαστηρίων θερμικής / ρευστού και εργαστηρίων ηλιακής δοκιμής και εκπαίδευσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of New Haven

Το πρόγραμμα Master of Environmental Science είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που καλύπτει την οικολογία, τη γεωλογία, τη χημεία, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και το δ ... [+]

Το πρόγραμμα Master of Environmental Science είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που καλύπτει την οικολογία, τη γεωλογία, τη χημεία, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και το δίκαιο. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν προηγμένες δεξιότητες και γνώσεις για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη παγκόσμια ανάπτυξη επιστημόνων με βαθύ περιβαλλοντικό υπόβαθρο. Ζήτηση.

... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

University of New Haven

"Ο καθηγητής μου είναι πολύ καλός μέντορας και προπονητής", δήλωσε η Gartner Ανάλυση Επιχειρησιακών Στρατηγικών Ανθρώπινου Δυναμικού, Geronda Wollack (15ετής Master of Ar ... [+]

"Ο καθηγητής μου είναι πολύ καλός μέντορας και προπονητής", δήλωσε η Gartner Ανάλυση Επιχειρησιακών Στρατηγικών Ανθρώπινου Δυναμικού, Geronda Wollack (15ετής Master of Arts). "Πολύ ανησυχούν για την επιτυχία μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να συζητήσω μαζί μου τους στόχους της σταδιοδρομίας μου. Βαθιά φιλία, πιστεύω ότι αυτή η φιλία θα με κάνει να χρησιμοποιήσω τη ζωή μου. "

Μάθετε να μεταμορφώνετε την επαγγελματική εμπειρία των οργανισμών και των ατόμων... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Ηνωμένες Πολιτείες