Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑΤΙ HRT

Ένα ζωντανό εργαστήριο

Ο Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant και Διοίκησης Τουρισμού προσφέρει μια πρεμιέρα προπτυχιακή εκπαίδευση διαχείρισης φιλοξενίας. Πτυχιακό πρόγραμμα εξαιρετικό πλοίαρχος μας είναι η μόνη στην πολιτεία της Λουιζιάνα. Η εμπειρία μας είναι ζωγραφισμένα πάνω στον καμβά της πόλης της Νέας Ορλεάνης - ένα ζωντανό εργαστήριο φιλοξενία. Βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτή την εικόνα;

Σκεφτείτε τις δυνατότητες!

Η γαλλική συνοικία, Mardi Gras, jazz και της πολιτιστικής κληρονομιάς φεστιβάλ, μεγάλα αθλητικά γεγονότα! Δεν υπάρχει μέρος όπως η Νέα Ορλεάνη! Οι περισσότερες μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων που εκπροσωπούνται στην πόλη και το μετρό περιοχή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ευκαιρίες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες τροφίμων-service, ιδιωτικές λέσχες, τουριστικές επιχειρήσεις και εταιρείες παροχής υπηρεσιών σύμβαση. Νέες επιχειρήσεις στα δωμάτια του ξενοδοχείου, ποταμόπλοια και χερσαίες χαρτοπαικτικές λέσχες, σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα και τη γοητεία της γαλλικής συνοικίας, μας κουζίνα παγκόσμιας κλάσης, η μεγαλύτερη συγκέντρωση των διάσημων σεφ σε μια πόλη, και τζαζ μουσική κάνει Νέα Ορλεάνη το μεγαλύτερο "διαβίωσης εργαστήριο »για τη φιλοξενία και διαχείριση του τουρισμού στη χώρα.

Σημεία Pride

Ο Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant και Διοίκησης Τουρισμού - Είμαστε ένα όνομα School: Η Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant και Διοίκησης Τουρισμού.

  • Έχουμε το πτυχίο μόνο Μάστερ στη φιλοξενία και Τουρισμού Διοίκηση στην πολιτεία της Λουιζιάνα.
  • Η Σχολή της HRT είναι διαπιστευμένο από AACSB.
  • Ενενήντα τοις εκατό του συνόλου των φοιτητών μας διαθέτουν πλήρη ή μερική απασχόληση, που έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμά τους.
  • Σχολή μας διαθέτει σημαντική εμπειρία στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων γενικός διευθυντής, διαίρεση αντιπρόεδρος, και άλλοι.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Ο τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στον κόσμο, και από το έτος 2011 θα απασχολούν πάνω από 260 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι π ... [+]

ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών για την καλύτερη προετοιμασία των μελλοντικών ηγετών στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

Ο τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στον κόσμο, και από το έτος 2011 θα απασχολούν πάνω από 260 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι πέρα ​​από τα πρώτης γραμμής των εργαζομένων που όλοι βλέπουμε ότι υπάρχει ένα μόνιμο προσωπικό των άκρως εξελιγμένα στελέχη με πολύπλοκες και δύσκολες θέσεις εργασίας που απαιτούν προηγμένες διαχειριστικές ικανότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Νέα Ορλεάνη
Σεπτέμβριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά