University of North Dakota College of Engineering and Mines

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το UND

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα ήταν πάντα μπροστά από το χρόνο του.

Ιδρύθηκε το 1883, έξι χρόνια πριν από την ίδρυση του κράτους, η UND έδωσε το όνομά της στη Βόρεια Ντακότα όταν τα εδάφη της πρώην Ντακότα χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικά κράτη. Σήμερα, η UND είναι μια πολυσύχναστη πανεπιστημιούπολη των 521 στρεμμάτων, η μεγαλύτερη χώρα. Έχουμε αναδειχθεί ως πρωτοπόρος στον τομέα των μηχανικών, της ιατρικής, της αεροπορίας και των μη επανδρωμένων συστημάτων αεροσκαφών.

 • Τοποθεσία: Grand Forks, Βόρεια Ντακότα
 • Εγγραφή: 13.581
 • Υπάλληλοι: 2,369
 • Διαπίστευση: Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης
 • Carnegie ταξινόμηση: RU H (Πανεπιστήμια έρευνας - υψηλή δραστηριότητα)

Βασικά στοιχεία για το UND

 • 38% Αύξηση του τετραετούς μεταπτυχιακού επιπέδου τα τελευταία 3 χρόνια
 • 24 Μέσο μέγεθος τάξης
 • 17 αθλητικές ομάδες της NCAA Division I
 • 13% Χαμηλότερα δίδακτρα και δίδακτρα από ό, τι παρόμοια ιδρύματα στην περιοχή των 11 κρατών
 • 275+ Φοιτητικά σωματεία και οργανώσεις
 • 4 # Τα περισσότερα στρατιωτικά φιλικά σχολεία στο έθνος

Δεδομένα που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Analytics & Planning.

Πανεπιστήμιο καλύτερης αξίας

Κάθε διαπιστευμένο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο προσφέρει εκπαίδευση, αλλά όχι κάθε σχολείο προετοιμάζει τους σπουδαστές για να επηρεάσουν πραγματικά τον τρόπο που κάνει το UND. Το UND θεωρείται όλο και περισσότερο ως ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα του έθνους. Στην πραγματικότητα, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών κατατάσσεται στο UND # 151 στο έθνος.

Διασχίζουμε σταθερά μεταξύ των καλύτερων για την ποιότητα της εκπαίδευσης, την οικονομική προσιτότητα και τα αποτελέσματα σταδιοδρομίας. Αναζητήστε στη βάση δεδομένων μας 250+ ακαδημαϊκά προγράμματα για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Εξερευνήστε το Campus

Λίγες φορές στο παρελθόν το UND είχε τόσο μεγάλη φυσική αλλαγή. Η βιβλιοθήκη του Τσέστερ Φρίτς υπόκειται σε μεγάλες ανακαινίσεις, όπως και το ιστορικό σπίτι του πρώτου προέδρου του UND, το οποίο θα γίνει ένα φιλόδοξο νέο κέντρο αφοσίωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι εργασίες επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη σε μια ολοκαίνουργια Ένωση Μνήμης.

Η μηχανή της ευκαιρίας

Ως μοναδικό πανεπιστήμιο στο κράτος με μεταπτυχιακές, νομικές και ιατρικές σχολές, η UND συνεχίζει να πρωτοστατεί στην εκπαίδευση των γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, επιστημόνων και επαγγελματιών της περιοχής.

 • 3.126 Δευτερεύουσες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν από την επιχειρηματική δραστηριότητα του UND
 • 300 εκατ. Ετήσιος κρατικός οικονομικός αντίκτυπος της έρευνας UND

"Μακριά από το καλύτερο βραβείο που έχει να προσφέρει η ζωή είναι η ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά στην εργασία που αξίζει να κάνουμε."

Πρόεδρος Θεόδωρος Ρούσβελτ

Σχετικά με το CEM

Εκπαιδεύουμε κορυφαίους ηγέτες στην επιστήμη των υπολογιστών, στη μηχανική και στη γεωλογία.

Γνώση να οδηγήσει. Δεξιότητες για επιπτώσεις.

Οι απόφοιτοι μας κάνουν τη διαφορά, είναι ανταγωνιστικοί σε μια παγκόσμια αγορά και συμβάλλουν στην κατάσταση, το έθνος και τον κόσμο. Οι απόφοιτοι του UND CEM μπορούν να αναμένουν μια σειρά ευκαιριών σε σταδιοδρομίες υψηλής ζήτησης.

Τα Προγράμματα μας

Το Κολλέγιο Μηχανικών & Ορυχείων διαθέτει επτά τμήματα, με πολλά πιστοποιητικά σπουδαστών, ανήλικους, συνδυασμένους βαθμούς και μεταπτυχιακά προγράμματα. Πολλά από τα προγράμματα μας είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και αναγνωρίζονται από την US News & World Report ως κορυφαία ηλεκτρονικά προγράμματα μηχανικής.

Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τους φοιτητές, τους αποφοίτους μας και τα εθνικά διαπιστευμένα μας προγράμματα. Είμαστε υπερήφανοι για τις πρώτης τάξεως εγκαταστάσεις και την τεχνολογία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαθητές.

Πραγματική έρευνα. Πραγματικά αποτελέσματα.

Είμαστε κατ 'οίκον σε μια σειρά από κέντρα και ινστιτούτα, όπου μηχανικοί ερευνητές γεφυρώνουν τις πειθαρχίες και μοιράζονται ιδέες στο πιο μακρινό άκρο της ανακάλυψης. Η προηγμένη κατάρτιση των φοιτητών μας και οι βαθιές σχέσεις μας με βασικούς συνεργάτες της βιομηχανίας ενισχύουν περαιτέρω το ανάστημα μας ως πνευματικοί ηγέτες

Το όραμά μας

Το όραμά μας βασίζεται σε έξι δομικά στοιχεία.

 1. Απόφοιτοι: Θα παράγουμε πτυχιούχους που θα προάγουν την κοινωνία, θα είναι ανταγωνιστικοί σε μια δυναμική παγκόσμια αγορά και θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της Βόρειας Ντακότα, του έθνους και του κόσμου.
 2. Εκπαίδευση: Θα παρέχουμε στους φοιτητές μια εξατομικευμένη εκπαίδευση που θα προάγει την καινοτομία και θα τονίζει τις τεχνικές δεξιότητες, την ηγεσία και τις επιχειρηματικές δεξιότητες.
 3. Έρευνα: Θα αναγνωρίσουμε διεθνώς την αριστεία στην έρευνα που ευνοεί την ανακάλυψη, την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών και την τόνωση της μεταφοράς τεχνολογίας.
 4. Περιβάλλον εργασίας: Θα προωθήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας εμπνευσμένο, υποστηρικτικό, υψηλής απόδοσης.
 5. Κοινότητα: Θα εμπλακούμε στην κοινότητα για να προωθήσουμε τη μηχανική και την καινοτομία, να εμπνεύσουμε τα μυαλά, να βοηθήσουμε την περιφερειακή οικονομία να ευδοκιμήσει και να δείξει την ευθύνη του πολίτη.
 6. Αποφοίτων: Θα προωθήσουμε τα επιτεύγματα των αποφοίτων μας, θα τους εμπλακούμε σε σχολικές πρωτοβουλίες και θα χρησιμεύσουμε ως πόρος για την πρόοδο της επιτυχίας τους.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Διαπίστευση

Όλα τα προγράμματα μηχανικής, καθώς και η επιστήμη των υπολογιστών, είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ΑΒΕΤ και υποστηρίζονται από ειδική σχολή, μικρά μεγέθη τάξης και καλά εξοπλισμένα εργαστήρια.

Διαπίστευση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών

Το College of Engineering & Mines έχει σήμερα επτά προπτυχιακά προγράμματα πτυχίου μηχανικής. Τα ακόλουθα προγράμματα είναι διαπιστευμένα από την ABET.

 • Χημική Μηχανική (BS)
 • Πολιτικός Μηχανικός (BS)
 • Επιστήμη Υπολογιστών (BS)
 • Ηλεκτρολογία (BSEE)
 • Γεωλογική Μηχανική (BS)
 • Μηχανολογία (BS)
 • Μηχανική πετρελαίου (BS)

Ηλεκτρονικά προγράμματα

Ο τρόπος παροχής μας σε απευθείας σύνδεση προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος των προπτυχιακών σπουδών τους στα πιστοποιημένα προπτυχιακά προγράμματα στο διαδίκτυο.

Στα περισσότερα προγράμματα, οι σπουδαστές καλούνται να ολοκληρώσουν τις εργαστηριακές τους απαιτήσεις μέσω επιταχυνόμενων καλοκαιρινών μαθημάτων στο UND. Τα εργαστήρια για το πρόγραμμα της BSEE είναι εικονικά και το πρόγραμμα είναι εντελώς online. Δεδομένου ότι οι φοιτητές μας στο διαδίκτυο έχουν τις ίδιες διαλέξεις και τις απαιτήσεις μαθημάτων όπως οι φοιτητές μας στην πανεπιστημιούπολη, θεωρούμε ότι αυτή η εκπαιδευτική εμπειρία είναι ουσιαστικά ισοδύναμη και οι διαδικτυακοί πτυχιούχοι λαμβάνουν τους ίδιους διαπιστευμένους τίτλους με τους φοιτητές που φοιτούν στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

Grand Forks

Address
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, βόρεια Ντακότα, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Ask a Question

Άλλη