University of North Texas College of Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Καλώς ήρθατε στο UNT College of Engineering, ένα νέο και ζωντανό κολέγιο σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο (R1). Το κολέγιο περνάει μια φάση μετασχηματισμού, προσθέτοντας εννέα μέλη ΔΕΠ και ΔΕΠ το 2019, με σχέδια να συνεχίσουν να επεκτείνονται τα επόμενα 4-5 χρόνια.

Ως ηγέτης στον τομέα της έρευνας και της εκπαίδευσης, το κολλέγιο έχει δημιουργήσει συμπλέγματα ερευνητικής αριστείας, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής προσθέτων, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και βιοτεχνολογίας. Το κολέγιο συνεργάζεται επίσης με την κυβέρνηση για διάφορες κρατικές και εθνικές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας για την εθνική άμυνα, της ανάλυσης απόκρισης και της αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων. Η συνεργασία μας με τα Εργαστήρια Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού μόνο υποστηρίζεται από ετήσια επιχορήγηση έρευνας αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έχουμε πάνω από 4.000 φοιτητές στο UNT Engineering, με περίπου 250 εγγεγραμμένους στα διδακτορικά μας προγράμματα. Συνολικά, το Κολλέγιο Τεχνολογίας προσφέρει 4 διδακτορικά, 7 μεταπτυχιακά και 10 προγράμματα πανεπιστημιακών σπουδών στη βιοϊατρική μηχανική, την πληροφορική, την πληροφορική, την πληροφορική, την ηλεκτρολογία, την επιστήμη και τη μηχανική των υλικών, τη μηχανική και την ενεργειακή μηχανική, τεχνολογία μηχανικής, η οποία προετοιμάζει τους μαθητές μας για να ανταγωνιστούν στη σημερινή παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, το κολλέγιο έχει δημιουργήσει πολλαπλά 3 2 εκπαιδευτικά προγράμματα με πανεπιστήμια στην Ινδία και την Κίνα.

Ως συνεργάτης της τοπικής κοινότητας, το κολέγιο συνεργάζεται με περισσότερες από 20 εταιρείες στο Dallas Metroplex μέσω ερευνητικών και ανώτερων σχεδίων έργου. Επιπλέον, η πρωτοβουλία μας UNT STEM @ thePark φέρνει K-12 φοιτητές από όλο το DFW μαζί με τους φοιτητές της UNT Engineering και τη σχολή για να μάθουν περισσότερα για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά.

Το UNT College of Engineering εργάζεται για να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των σπουδαστών μας καθώς και στο Dallas Metroplex, το κράτος του Τέξας, τις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε μαζί μας στο ταξίδι μας για να κάνετε θετικές επιπτώσεις.

Διαπίστευση

ABET Engineering Accreditation

  • Μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Επιστήμη και Μηχανική Υλικών
  • Μηχανική και Ενεργειακή Μηχανική

ABET Computer Science Accreditation

  • Επιστήμη των υπολογιστών
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Τεχνολογία Τεχνικών Κατασκευών
  • Τεχνολογία Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Τεχνολογία Μηχανολογίας

Αποστολή

Η αποστολή του Κολλεγίου Μηχανικών του UNT είναι να επωφεληθεί από την ευκαιρία καινοτομίας και αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την υπηρεσία. Αυτό θα επιτευχθεί με μια στρατηγική συμμαχία ανάμεσα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της περιφέρειας, την πολιτεία του Τέξας και το έθνος. Οι εμπλεκόμενες εκλογικές περιφέρειες περιλαμβάνουν πρωτίστως τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και τις ακαδημαϊκές μονάδες και τη βιομηχανία, ιδίως στο βόρειο Τέξας, προκειμένου να προωθηθεί η οικονομική ανάπτυξη και να προωθηθεί ένα ακαδημαϊκά διαφορετικό περιβάλλον.

Οραμα

Το όραμα του Κολλεγίου Μηχανικών είναι να έχουν τα υψηλότερης ποιότητας διδακτικά και πολυεπιστημονικά ερευνητικά προγράμματα στο Βόρειο Τέξας και πέραν αυτού: σε στρατηγικά επιλεγμένους τομείς της μηχανικής, της τεχνολογίας μηχανικής και της επιστήμης των υπολογιστών που εξυπηρετούν την κοινότητα, τη βιομηχανία και το επάγγελμα. σε ένα πνευματικά διεγερτικό και ποικίλο περιβάλλον. και για την υποστήριξη της βιομηχανίας και της οικονομικής ανάπτυξης.

Στρατηγικό σχέδιο

Το στρατηγικό σχέδιο παρουσιάζει στρατηγικές, ενέργειες και μετρήσεις για την ανάπτυξη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων και ενισχύει την έρευνα, τη φήμη και την εξέλιξη του Κολλεγίου Μηχανικών (CENG) από το σημερινό του κράτος το 2014 στην επιθυμητή του κατάσταση το 2019, αποστολή πανεπιστημίου και Στρατηγικό σχέδιο ακαδημαϊκών υποθέσεων του 2014.

Discovery Park

Το μεγαλύτερο ερευνητικό πάρκο της περιοχής του Βόρειου Τέξας με σχεδόν 300 στρέμματα χώρου αφιερωμένο στις επιστήμες, την τεχνολογία και τη μηχανική, το Discovery Park της UNT βρίσκεται 5 μίλια βόρεια της κεντρικής πανεπιστημιούπολης UNT στο Denton, Τέξας. Περιλαμβάνει κτίριο 590.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο κατέχεται από το Κολλέγιο Τεχνολογίας, το Κολέγιο Πληροφοριών και το Κέντρο Πληροφόρησης και Ασφάλειας Υπολογιστών και υποστηρίζει τη διαδραστική και πολυεπιστημονική έρευνα, εκπαίδευση και κατάρτιση STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) που ωφελεί τους σπουδαστές, τη σχολή και την κοινότητα, και επεκτείνει την οικονομική ανάπτυξη αναπτύσσοντας εταιρικές σχέσεις μεταξύ βιομηχανίας και πανεπιστημίου.

Το Discovery Park της UNT διαθέτει πολλά υπερσύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια, όπως η ερευνητική μονάδα υλικών (MRF), μια εγκατάσταση με μικροσκόπια υψηλής ισχύος για τον χαρακτηρισμό και την επεξεργασία 3-D και το Complex Greenhouse, εξοπλισμένο με κλιματισμό με μια επεκτάσιμη υποδομή για να φιλοξενήσει ποικίλες καλλιεργητικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων υψηλών οροφών για την καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου και άλλων ψηλών φυτών.

Το Discovery Park βρίσκεται κοντά στο Interstate 35 και περιβάλλεται από ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης. Είναι επίσης προσβάσιμο από το λεωφορείο της πανεπιστημιούπολης.

Τοποθεσίες

Denton

Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη