University of Northwestern St. Paul

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τμήμα Χριστιανικών Υπουργείων

Το Τμήμα των Χριστιανικών Υπουργείων προετοιμάζει τους φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές και για να υπηρετήσουν στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό ως πάστορες, ιεραπόστολοι, καθηγητές και μη κερδοσκοπικούς ηγέτες.

Σχετικά με το Τμήμα

Το όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε τους αναδυόμενους ηγέτες να ζήσουν το όνομά τους όποτε τους στέλνει ο Θεός. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τις μοναδικές σας κλήσεις και να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες στη διδασκαλία για πνευματικό μετασχηματισμό, αναπτύσσοντας σχέσεις όπως ο Χριστός, οδηγώντας σε οραματικές επιπτώσεις και εμπλοκή με διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινότητες. Το κάνουμε αυτό μέσα από πέντε κύριους βαθμούς που περιλαμβάνουν συγκεντρώσεις στη λατρεία και τις δημιουργικές τέχνες, το Υπουργείο Παιδιών και Οικογένειας, τη μη κερδοσκοπική ηγεσία, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη διδασκαλία αγγλικής γλώσσας, τη διοίκηση παγκόσμιας εκπαίδευσης, το στρατόπεδο και το συνεδριακό κέντρο κλπ.

Εξετάσεις στα χριστιανικά υπουργεία

Οι μαθητές αποκτούν πρακτικές γνώσεις και πολύτιμη εμπειρία για τα βιογραφικά τους μέσα από εμπειρίες πρακτικής άσκησης. Πρεσβείες απαιτούνται για όλες τις μεγάλες εταιρείες στο Τμήμα των Χριστιανοδημοκρατών. Το Τμήμα των Χριστιανικών Υπουργείων προσφέρει τέσσερις τύπους μαθήματος πεδίου και μαθήματα πρακτικής εξάσκησης. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για τους σπουδαστές μας να κάνουν υπουργείο υπό την επίβλεψη ενός μέντορα ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν την εκπαίδευση στην τάξη σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον. Οι σπουδαστές ολοκληρώνουν επίσης τις εργασίες πρακτικής άσκησης για να τους βοηθήσουν να προβληματιστούν σχετικά με το τι μαθαίνουν στον τομέα και να λαμβάνουν υποστήριξη από τον καθηγητή του Northwestern.

Υπουργεία Πρακτική Άσκηση

Οι πρακτικές πρακτικής του υπουργείου φέρνουν στη ζωή τη μάθηση στην τάξη και είναι ζωτικής σημασίας για την προετοιμασία των μαθητών για την κάλυψη των αναγκών στον πραγματικό κόσμο.

Υπάλληλος του υπουργείου προσεύχεται με άλλους ενήλικες

Το υπουργείο χριστιανικών υπουργείων απαιτεί πρακτική εξάσκηση στο υπουργείο για τις ακόλουθες μεγάλες εταιρείες:

  • Υπουργείο
  • Μη κερδοσκοπική διοίκηση με την υπηρεσία Track
  • Ποιμαντικές μελέτες
  • Νεολαία και αναδυόμενες μελέτες για ενήλικες

Μέχρι τη στιγμή που οι φοιτητές από μια από αυτές τις μεγαλύτερες εταιρείες απόφοιτοι από το Northwestern, θα έχουν τουλάχιστον 200 ώρες εμπειρίας σε ένα υπουργείο. Μέσω πρακτικής εξάσκησης, οι φοιτητές των Χριστιανών Υπουργείων αποκτούν πολύτιμο χρόνο πρακτικής καθώς συμμετέχουν σε ένα υπουργείο της επιλογής τους. Είτε σε μια εκκλησία είτε στο υπουργείο παραψύχωρας, δίνεται στους σπουδαστές ευκαιρίες να διδάξουν, να οδηγήσουν, να σχεδιάσουν και να παρατηρήσουν ό, τι είναι στο υπουργείο. Κάθε φοιτητής έχει έναν επί τόπου σύμβουλο, ο οποίος δεσμεύεται να καθοδηγεί, να προσεύχεται, να ενθαρρύνει, να προωθεί και να κάνει ό, τι άλλο είναι απαραίτητο για τον σπουδαστή να ανθίσει και να αναπτυχθεί στις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους μαθητές να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση σε όλο το εαρινό και το εαρινό εξάμηνο του κατώτερου ή ανώτερου έτους τους. Οι σπουδαστές μπορούν να συνεχίσουν μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη ενώ εργάζονται στην πρακτική άσκηση - κάθε τμήμα απαιτεί 100 ώρες συμμετοχής στο υπουργείο κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Αυτό τους επιτρέπει να παίρνουν αυτό που μαθαίνουν στην τάξη και να το εφαρμόζουν αμέσως σε μια ρύθμιση του υπουργείου. Οι περισσότεροι από τους χώρους πρακτικής εξάσκησης είναι τοπικοί - ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την κοινότητα και τους μαθητές μας. Οι μαθητές μπορούν επίσης να κάνουν πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αν πληρούν τις απαιτήσεις των μαθημάτων. Οι καλοκαιρινές πρακτικές εξάσκησης μπορούν να είναι τοπικές, εκτός πολιτείας ή έξω από τις ΗΠΑ και τα μαθήματα ολοκληρώνονται μέσω του Διαδικτύου.119032_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Διαπολιτισμικές σπουδές

Αυτή η βασική εμπειρία δίνει στις μεγάλες εταιρείες ICS ένα θεμελιώδες πλαίσιο για την επικοινωνία και την εξυπηρέτηση των πολιτισμών.

Ομαδική φωτογραφία φοιτητών Διαπολιτισμικών Σπουδών

Οι πανεπιστημιακές σπουδές στο ICS μπορούν να ολοκληρωθούν με διάφορους τρόπους ανάλογα με τους στόχους του μαθητή. Το Τμήμα των Χριστιανοδημοκρατών συνεργάζεται με άλλους οργανισμούς για να παρέχει τους ακόλουθους τύπους εμπειριών πρακτικής άσκησης στο ICS:

Διδασκαλία με επικεφαλής τη Σχολή

Πρόκειται για ταξίδια στο εξωτερικό με επικεφαλής έναν καθηγητή της Βορειοδυτικής Ευρώπης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι σπουδαστές επισκέπτονται και εξερευνούν ποικίλα υπουργεία, πολιτισμούς, χώρες και θρησκευτικές ομάδες. Προκειμένου να υπάρξει σημαντική διαπολιτισμική εμπειρία και εκμάθηση υπηρεσιών, αυτές οι εκδρομές συνήθως διαρκούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ανεξάρτητα Πρακτικά

Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν να κάνουν ανεξάρτητη πρακτική σε μια περιοχή της επιλογής τους, εφόσον πληρούν τα κριτήρια του μαθήματος. Το υπουργείο χριστιανικών υπουργείων αναπτύσσει σχέσεις με διάφορες διεθνείς και εγχώριες αποστολές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις μέσω των οποίων μπορούν να ολοκληρωθούν αυτές οι πρακτικές πρακτικές. Αυτή η άσκηση πρέπει να προετοιμαστεί με τους καθηγητές των Διαπολιτισμικών Μελετών και πρέπει να εγκριθεί από τον Πρόεδρο του Τμήματος.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Το Northwestern είναι μέλος του CCCU, το οποίο παρέχει μια ποικιλία από προγράμματα σπουδών εκτός πανεπιστημιούπολης διαθέσιμα σε ειδικευμένους νέους και ηλικιωμένους. Μάθετε περισσότερα για μια πρακτική άσκηση με το Students International στην Κόστα Ρίκα. Αυτή η άσκηση πρέπει να προετοιμαστεί με τους καθηγητές των Διαπολιτισμικών Μελετών και πρέπει να εγκριθεί από τον Πρόεδρο του Τμήματος.

Συγκέντρωση Υπουργείων και Διαπολιτισμικών Μελετών

Οι σπουδαστές στις μεγάλες σπουδές των διαπολιτισμικών σπουδών, του Υπουργείου και των νέων και των αναδυόμενων σπουδών για ενήλικες έχουν την ευκαιρία να επιδιώξουν μια ποικιλία συγκεντρώσεων στο πλαίσιο του πτυχίου τους. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τον σύμβουλό τους για να δημιουργήσουν τη δική τους συγκέντρωση χρησιμοποιώντας μαθήματα μεταφοράς ή μαθήματα που πληρούν την περιοχή ενδιαφέροντός τους και το προβλεπόμενο υπουργείο.

Τοποθεσίες

Άγιος Παύλος

Address
3003 Snelling Ave North
Άγιος Παύλος, Μινεσότα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη