Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι επιστήμες δώσει την ευκαιρία για εξερεύνηση και ανακάλυψη στην επιδίωξη της νέας γνώσης, τα συστήματα στον φυσικό κόσμο και φυσικά την κατανόηση, καθώς και για την καλυτέρευση της ανθρώπινης κατάστασης. Με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας καλύτερος χρόνος για να ακολουθήσουν μια εκπαίδευση στις επιστήμες, την υγειονομική περίθαλψη ή τον αθλητισμό μελέτες. Οι επιστήμονες, τεχνικοί και οι φροντιστές έχουν μεγάλη ζήτηση. Το Κολέγιο των Φυσικών Επιστημών και Επιστημών Υγείας προσφέρει αυστηρή, υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά μας.

Σχολή μας είναι εξαιρετική καθηγητές, τόσο μέσα στην τάξη και σε συνεργασία με τους μαθητές σε ατομική βάση. UT έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη της διδασκαλίας και της έρευνας εγκαταστάσεις και εργαστήρια κολλεγίων μας. Η σχολή, δεν μεταπτυχιακούς φοιτητές, μαθητές όλα τα εργαστηριακά μαθήματα που βασίζονται σε όλες τις υπηρεσίες μας.

Κολέγιο μας προωθεί συνεχώς τις σχέσεις με τις οργανώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Tampa Bay και αλλού για να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα οικοτροφείο, εθελοντή ή αλληλεπιδρούν με τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα της προτίμησής τους. Κάθε υπηρεσία προσφέρει επίσης σπουδές στο εξωτερικό μαθήματα που οι μαθητές μπορούν να λάβουν για την πίστωση προς το βαθμό τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

The University of Tampa - Overview

The University of Tampa
Address
The University of Tampa 401 W. Kennedy Blvd.
33606 Tampa, Florida, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 813-253-3333