Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε Mavericks

Ένας εκπαιδευτικός ηγέτης στην καρδιά της ακμάζουσας περιοχής του Βόρειου Τέξας, το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Arlington καλλιεργεί τα μυαλά μέσα σε ένα περιβάλλον που εκτιμά την αριστεία, την εφευρετικότητα και την ποικιλομορφία. Η UTA είναι αφιερωμένη στην παραγωγή των δια βίου μαθητών και κριτικών στοχαστών της ζήτησης της περιοχής μας και του έθνους.


Πανεπιστήμιο Διακρίσεων

Το UTA είναι μια αναπτυσσόμενη μονάδα παραγωγής "υψηλότερης ερευνητικής δραστηριότητας" της Carnegie Research-1, η οποία δεσμεύεται στην ανακάλυψη που ενισχύει τη ζωή, στις καινοτόμες οδηγίες και στη φροντίδα της κοινότητας.

Αριστεία και επιτεύγματα αφθονούν στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Arlington. Τα υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά μας προγράμματα προσελκύουν τους καλύτερους και φωτεινότερους μελετητές από όλο τον κόσμο και η ακαδημαϊκή μας σχολή και οι σπουδαστές μας λαμβάνουν συνεχώς εθνική και διεθνή αναγνώριση για τα επιτεύγματά τους. Το εύρος και το βάθος αυτών των βραβείων ενισχύουν την θέση της UTA ως κορυφαίου χώρου για πνευματικές επιδιώξεις και οδηγού θετικών αλλαγών.


Πανεπιστημιακές κατατάξεις

 • Το UTA έλαβε το βραβείο R-1: Διδακτορικό Πανεπιστήμιο - Ο υψηλότερος προσδιορισμός ερευνητικής δραστηριότητας από την ταξινόμηση Carnegie των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο οριστικός κατάλογος για τα κορυφαία πανεπιστημιακά ερευνητικά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό θέτει το Πανεπιστήμιο σε μια ελίτ ομάδα 115 ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Χάρβαρντ, MIT, και Johns Hopkins.
 • ΗΠΑ News
 • ΗΠΑ News
 • Σύμφωνα με τους Military Times, η UTA κατατάσσεται στον αριθμό 12 στον κατάλογο 2018 "Best for Vets: Colleges", ο υψηλότερος από οποιοδήποτε τετραετές πανεπιστήμιο του Τέξας.
 • Η UTA κατατάσσει το Νο. 9 ως Πανεπιστήμιο φιλικό προς το στρατό για το 2018 από το Victory Media, το οποίο αξιολογεί τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την παρουσίαση πρωτοποριακών πρακτικών για την πρόσληψη και υποστήριξη μετα-στρατιωτικών φοιτητών.
 • Το Πανεπιστήμιο σημείωσε 16 θέσεις σε εθνικό επίπεδο και τρεις θέσεις παγκοσμίως στο Κέντρο Παγκόσμιων Πανεπιστημιακών Κατατάξεων 2018-1919. Η UTA κατατάσσεται 150η σε εθνικό επίπεδο και 558η στον κόσμο.
 • Η αναθεώρηση του Princeton ονόμασε την UTA ως μία από τις "καλύτερες της Δύσης" στις 2019 καλύτερες συλλογές: Ταξινόμηση κατά Περιφέρεια.
 • Διάφορα: Τα ζητήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατατάσσουν την UTA μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων της χώρας για την παροχή πτυχίων σε μειονοτικούς σπουδαστές. Για το 2017, η UTA ήταν Νο. 1 στο Τέξας για πτυχία Bachelor και Master που απονέμονται στους Αφροαμερικανούς φοιτητές, Νο. 1 στο Βόρειο Τέξας και Νο. 12 στη χώρα για τα πτυχία των μεταπτυχιακών που απονέμονται στους ισπανόφωνους μεταπτυχιακούς φοιτητές, Νο. 1 στο Βόρειο Τέξας και αριθ. 18 στη χώρα για τα πτυχία του πτυχιούχου που απονέμονται στους ισπανόφωνους φοιτητές, Νο 1 στο Βόρειο Τέξας και Νο. 2 στο Τέξας για τα μεταπτυχιακά δίπλωμα που απονέμεται σε όλους τους φοιτητές μειονοτήτων και Νο. 21 στη χώρα για πτυχία πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού τίτλου που απονέμονται όλους τους μαθητές μειονοτήτων.
 • Το College Factual κατέταξε την UTA στο κορυφαίο 15 τοις εκατό των ΗΠΑ κολέγια και πανεπιστήμια για την φιλική βετεράνο. Η κατάταξη βασίζεται σε εκπαιδευτικά αποτελέσματα για βετεράνους, ενεργούς στρατιωτικούς φοιτητές και τις οικογένειές τους.
 • Στρατιωτική προηγμένη εκπαίδευση
 • Το περιοδικό Winds of Change ονόμασε το UTA στον κατάλογο των κορυφαίων 200 σχολών 2017-18 για φοιτητές Native American που επιδιώκουν βαθμούς STEM, για τρίτη συνεχή χρονιά αναγνωρίστηκε.
 • Το UTA είναι Νο. 9 για την κατάταξη των "Καλύτερων Κολέγια για την Εκπαίδευση Ενηλίκων" στις 2017-18.
 • Η Forbes ταξινόμησε το UTA αριθ. 191 στη λίστα 2018 Best Value Colleges.
 • Το UTA ονομάστηκε ένα από τα "Καλύτερα Σχολεία για τους Λατίνοι" από το περιοδικό Leaders της Λατινικής.
 • Μια αναφορά από το Brookings Institution κατατάσσει το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Arlington μεταξύ των κορυφαίων δημόσιων πανεπιστημίων του έθνους για την παροχή υψηλής ποιότητας κολέγιο εκπαίδευση σε φοιτητές από όλα τα επίπεδα εισοδήματος.
 • Η Ένωση για τις Γυναίκες στα Μαθηματικά τιμήσε το κεφάλαιο σπουδαστών AWM της UTA το 2017 με το εναρκτήριο εθνικό βραβείο της για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τη βιωσιμότητα.
 • Το 2018 η UTA ονομάστηκε ένα από τα καλύτερα σε απευθείας σύνδεση κολέγια για τους μη παραδοσιακούς φοιτητές από OnlineColleges.com. Ήρθε στο Νο. 8 της λίστας.
 • Η UTA κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων "Cool Schools" του έθνους το 2017 από τη Sierra, το εθνικό περιοδικό του Sierra Club. Η Sierra αξιολογεί σε ετήσια βάση τα σχολεία για ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων βιωσιμότητας, όπως η μεταφορά, η διάθεση αποβλήτων, η ενέργεια, η διατροφή και η πανεπιστημιούπολη.
 • Το Ινστιτούτο Δομικής Μηχανικής των Πολιτικών Μηχανικών της Αμερικανικής Εταιρείας Πολιτικών Μελετών τιμούσε το Κεφάλαιο Μεταπτυχιακών Φοιτητών της UTA ως το μεταπτυχιακό του κεφάλαιο σπουδών για το έτος 2017.
 • Το ισπανικό περιοδικό δικτύου ταξινόμησε την UTA μεταξύ των καλύτερων από τα καλύτερα σχολεία του έθνους το 2017.
 • Η UTA ορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Carnegie 2010-2020 από το Ίδρυμα Carnegie για την προώθηση της διδασκαλίας για την υπηρεσία στην κοινότητα και το δημόσιο σχολικό σύστημα.
 • Η κριτική του Princeton περιλάμβανε την UTA στον κατάλογο της "The Best 381 Colleges: 2017 Edition".
 • Το ValueColleges.com κατέταξε την UTA μεταξύ των κορυφαίων 50 καλύτερων μεταπτυχιακών σχολών για το 2017. Οι αξιολογητές δήλωσαν ότι η θέση της UTA δίνει στους φοιτητές πρόσβαση σε ένα από τα κορυφαία οικονομικά κέντρα του έθνους.
 • Το Κέντρο Παγκόσμιας Κατάταξης Πανεπιστημίων τοποθετούσε την UTA στο Νο 166 στις Ηνωμένες Πολιτείες στη λίστα του 2017. Πρόκειται για μια αύξηση από το 175 το 2016, το 185 το 2015 και το 196 το 2014.
 • Η UTA ήρθε στην 36η θέση στον «Πυλώνα περιβάλλοντος» του Κλαδικού Κλάδου της Wall Street Journal / Times Τάξης 2017. Ο πυλώνας θεωρεί το μακιγιάζ του φοιτητικού σώματος σε κάθε πανεπιστημιούπολη, βοηθώντας τους μαθητές να καταλάβουν εάν θα βρεθούν σε ένα διαφορετικό, υποστηρικτικό, και περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς ενώ βρίσκονται στο κολέγιο.
 • Η UTA κατέλαβε την πρώτη θέση στο Τέξας και το Νο 49 στο έθνος για τον 2017 κατάλογο των καλύτερων τετραετών κολέγια της Αμερικής για τους σπουδαστές ενηλίκων. Το περιοδικό επέλεξε τα κολέγια με βάση στοιχεία από την έρευνα του Ολοκληρωμένου Εκπαιδευτικού Συστήματος Μεταδευτεροβάθμιων Εκπαιδευτικών του Τμήματος Παιδείας και τη βάση δεδομένων του College Scorecard.
 • Το ValueColleges.com κατέταξε το UTA αριθ. 42 στον κατάλογό του για το Best Online Graduate Schools του 2017.
 • Η Times Higher Education κατέταξε την UTA No. 126 στον κατάλογο των καλύτερων πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες για το 2018.
 • Η UTA κατατάσσεται στην αριθ. 141 της US News
 • ΗΠΑ News
 • Το UTA είναι ένα από τα 63 ιδρύματα που ονομάζονται στο Πανεπιστήμιο του Phi Theta Kappa το 2017 Transfer Honor Roll, το οποίο αναγνωρίζει την αριστεία στις κοινοτικές μεταφορές κολλεγίων Pathways .
 • Η UTA κατατάχθηκε στην 8η θέση στο Best Online Colleges της ValueColleges.com στο Τέξας.

Μια υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη στην καρδιά του Βόρειου Τέξας

Με όλο και περισσότερους κατοίκους της πανεπιστημιούπολης, η UTA έχει γίνει ένα πανεπιστήμιο πρώτης επιλογής για φοιτητές που αναζητούν ζωντανή εμπειρία κολλεγίων. Οι φοιτητές μας συμμετέχουν σε μια ισχυρή σχισμή των δραστηριοτήτων κοινής διδακτέας ύλης που τους προετοιμάζουν για να γίνουν η επόμενη γενιά ηγετών.

Εγκαταστάσεις

Περισσότεροι πόροι. Λιγότερο ανταγωνισμό.

Έχουμε μερικά από τα πιο απίστευτα περιβάλλοντα μάθησης στο Πανεπιστήμιο του Texas System. Και οι μαθητές που έρχονται εδώ σύντομα συνειδητοποιούν ότι έχουν στην πραγματικότητα πρόσβαση σε όλα. Από τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους στην Γκαλερί στο UTA στους μελλοντικούς νοσηλευτές που ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Smart Hospital μας, οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε χώρους που θολώνουν τη γραμμή μεταξύ του κόσμου που μαθαίνουν και εκείνου που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση .


Οι Απόφοιτοι μας κάνουν ιστορία

Περίπου το 65% των 210.000 αποφοίτων του Πανεπιστημίου ζουν στο Βόρειο Τέξας και συμβάλλουν στην ετήσια οικονομική μας επίδραση ύψους 12,8 δισ. Δολαρίων στην περιοχή.


Η ηγεσία μας

Συνδέουμε τους μαθητές με τη σταδιοδρομία τους. Ενδυναμώνουμε την ικανότητά μας να επιδιώκουμε τα συμφέροντά τους. Και παρέχουμε στον κόσμο νέες ιδέες και αποφασιστικά ταλέντα. Αυτό που καθιστά δυνατή όλα αυτά τα πράγματα είναι η ισχυρή κεντρική μας οργάνωση που λειτουργεί με αποτελεσματικότητα, σαφήνεια και ακεραιότητα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of Texas Arlington

Το Master of Management πτυχίο διαχείρισης είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στη διαχείριση των κατασκευαστικών έργων. Περιλαμβάνει μαθήματα επιλογής αρχι ... [+]

Το Master of Management πτυχίο διαχείρισης είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στη διαχείριση των κατασκευαστικών έργων. Περιλαμβάνει μαθήματα επιλογής αρχιτεκτονικής, επιχειρήσεων και διαχείρισης. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί κυρίως για υποψήφιους με προπτυχιακό πτυχίο στην πολιτική μηχανική, αλλά οι σπουδαστές με διαφορετικές προπτυχιακές σπουδές μπορούν να εισέλθουν στο πρόγραμμα με τη λήψη καθορισμένων μαθημάτων ισοπέδωσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Texas Arlington

Ο στόχος του Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα είναι να παρέχει στους ειδικευμένους φοιτητές τόσο γενική γνώση των επιχειρήσεων όσο και εξειδικευμένες γνώσεις ... [+]

Μια καριέρα στα Πληροφοριακά Συστήματα μπορεί να είναι συναρπαστική και δύσκολη. Το IS είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο με πολλές ευκαιρίες. Οι μισθοί των πτυχιούχων IS είναι υψηλότεροι από τις τυπικές επιχειρηματικές σπουδές τόσο για τα πτυχία Bachelor όσο και για τα περισσότερα Master.

Το Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους αποφοίτους τόσο μια γενική γνώση των επιχειρήσεων και μια εξειδικευμένη γνώση των συστημάτων πληροφοριών. Οι μαθητές εκτίθενται στη θεωρία, την έρευνα και τις πρακτικές εφαρμογές πολλών τομέων συστημάτων πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών, συστημάτων διαχείρισης βάσεων δεδομένων, συστημάτων ανάλυσης και σχεδιασμού συστημάτων και επικοινωνιών δεδομένων. και μπορούν να λάβουν μαθήματα σε γενικές έννοιες συστημάτων, ηλεκτρονικό εμπόριο, επιχειρηματικές αναλύσεις, διαμόρφωση προβλημάτων, επιστήμη υπολογιστών, επιστήμες διαχείρισης, έρευνα και άλλους συναφείς τομείς. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για σταδιοδρομίες συστημάτων πληροφοριών στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, καθώς και σε κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.Το τυπικό πρόγραμμα σπουδών για το πρόγραμμα MSIS είναι:BSTAT 5325 Προηγμένες στατιστικέςINSY 5337 Data Warehousing και Business IntelligenceINSY 5339 Data MiningINSY 5376 Big Data ή INSY 5377 Web Analytics ή INSY 5378 Data ScienceINSY 5373 Διαχείριση ΈργωνINSY 5375 Διαχείριση Τεχνολογιών Πληροφορικήςεπιλέξιμες ώρες όπως έχουν εγκριθεί από το Graduate Advisor **Το πρόγραμμα MSIS επιτρέπει την ευελιξία στην επιλογή των επιλογών και του ρυθμού σας μέσω του προγράμματος. Όλα τα μαθήματα προσφέρονται τα βράδια στην κεντρική πανεπιστημιούπολη στο Arlington του Τέξας.** Για τους φοιτητές με ανεπαρκή μαθήματα πληροφορικής INSY 5309, INSY 5335 και INSY 5341 θα απαιτηθούν ως μαθήματα επιλογής.Απαιτήσεις εισδοχήςΗ εισαγωγή στο... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Το Πρόγραμμα Βιομηχανικής Μηχανικής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον φοιτητή βασικές γνώσεις σε πολλούς τομείς της βιομηχανικής μηχανικής. Ένας φοιτητής μπορεί να παρα ... [+]

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη βιομηχανική μηχανική έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον φοιτητή βασικές γνώσεις στους διάφορους τομείς της βιομηχανικής μηχανικής και με την ευκαιρία να τονίσει σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Ένας φοιτητής που επιδιώκει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης μπορεί να ειδικευτεί σε οποιοδήποτε τομέα βιομηχανικής μηχανικής, όπως η γενική βιομηχανική μηχανική, η έρευνα επιχειρήσεων και οι εφαρμοσμένες στατιστικές, τα συστήματα παραγωγής, η εφοδιαστική, τα συστήματα επιχειρήσεων, η διαχείριση επιχειρήσεων και η εργονομία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Το πρόγραμμα διαχείρισης της μηχανικής προσφέρεται ως διεπιστημονικό πρόγραμμα που ενσωματώνει τις μηχανικές και επιχειρηματικές έννοιες. Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζε ... [+]

Το πρόγραμμα διαχείρισης της μηχανικής προσφέρεται ως διεπιστημονικό πρόγραμμα που ενσωματώνει τις μηχανικές και επιχειρηματικές έννοιες. Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει έναν έμπειρο επαγγελματία μηχανικό ή επιστήμονα για ηγετικό ρόλο στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση των τεχνολογικών πόρων των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, της τεχνολογίας και των διαδικασιών. Οι απόφοιτοι αποκτούν κατανόηση σχετικά με τον τρόπο χρήσης της τεχνικής βάσης για την επίτευξη των επιχειρησιακών, στρατηγικών και ανταγωνιστικών στόχων του οργανισμού. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε συνεργασία με το Κολλέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Ο σκοπός των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Μηχανική Υπολογιστών (CpE) είναι να διευκολύνει τη συνεχή επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη του μαθητή. Το πρόγραμμα Maste ... [+]

Ο σκοπός των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Μηχανική Υπολογιστών (CpE) είναι να διευκολύνει τη συνεχή επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη του μαθητή. Το πρόγραμμα Master of Science (MS) έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τις γνώσεις του σπουδαστή και να τονίσει ένα συγκεκριμένο τομέα συγκέντρωσης.

Τυπικές περιοχές συγκέντρωσης περιλαμβάνουν:

Συστήματα ΥπολογιστώνΕυφυή συστήματαΜηχανική λογισμικούΒάση δεδομένωνΔιαβιβάσειςΔιδακτέα ύλη... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Το Master of Science in Business Analytics έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους αποφοίτους να προσδιορίσουν και να εφαρμόσουν ευκαιρίες για τη στρατηγική χρήση των επ ... [+]

Το Master of Science in Business Analytics έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους αποφοίτους να προσδιορίσουν και να εφαρμόσουν ευκαιρίες για τη στρατηγική χρήση των επιχειρηματικών αναλύσεων με έμφαση στις επιχειρήσεις. Οι σπουδαστές αποκτούν γνώση ενός ευρέος φάσματος κλάδων και λειτουργιών στην επιχείρηση, καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις της επιχειρησιακής ανάλυσης και των συνοδευτικών δεξιοτήτων της. Ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει την επιχειρηματική ευφυΐα, την εξόρυξη δεδομένων, την οικονομετρία, την έρευνα μάρκετινγκ, τις στατιστικές τεχνικές προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία στον τομέα των επιχειρηματικών αναλύσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Οι προσφορές μαθημάτων προσφέρουν στον φοιτητή την ευκαιρία να διευρύνει και να εντείνει τις γνώσεις του σε διάφορους τομείς της ηλεκτρολογίας. Ο φοιτητής, με τη βοήθεια ... [+]

Οι προσφορές μαθημάτων προσφέρουν στον φοιτητή την ευκαιρία να διευρύνει και να εντείνει τις γνώσεις του σε διάφορους τομείς της ηλεκτρολογίας. Ο φοιτητής, με τη βοήθεια συμβούλου διδασκόντων, μπορεί να προγραμματίσει ένα πρόγραμμα σε έναν από τους τομείς ειδίκευσης στον τομέα της ηλεκτρολογίας ή από τις προσφορές σχετικών τμημάτων επιστήμης και μηχανικής.

Μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα προσφέρονται στους τομείς:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Ο σκοπός των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Επιστήμη των Υπολογιστών (CS) είναι να διευκολύνει τη συνεχή επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη του σπουδαστή. Το πρόγραμμα ... [+]

Ο σκοπός των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στο Computer Sc (CS) είναι να διευκολύνει τη συνεχή επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη του σπουδαστή. Το πρόγραμμα Master of Science (MS) έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τις γνώσεις του σπουδαστή και να τονίσει ένα συγκεκριμένο τομέα συγκέντρωσης.

Τυπικές περιοχές συγκέντρωσης περιλαμβάνουν:

Συστήματα ΥπολογιστώνΕυφυή συστήματαΜηχανική λογισμικούΒάση δεδομένωνΔιαβιβάσειςΔιδακτέα ύλη... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος στην πολιτική μηχανική είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές για συνεχή επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη σύμφωνα με τα τεχνικά ... [+]

Σκοπός

Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος στην πολιτική μηχανική είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές για συνεχή επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη σύμφωνα με τα τεχνικά τους ενδιαφέροντα. Οι φοιτητές, με τη βοήθεια συμβούλου διδασκόντων στην περιοχή ενδιαφέροντος, σχεδιάζουν τα προγράμματα σπουδών τους σε έναν από τους τεχνικούς τομείς της πολιτικού μηχανικού. Τυπικοί τομείς του προγράμματος και της έρευνας είναι:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Texas Arlington

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη υπό μορφές όπως: εκπαιδευτικά μαθήματα για την ενίσχυση της τεχνικής ικανότητας σε τομείς της μηχαν ... [+]

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη υπό μορφές όπως: εκπαιδευτικά μαθήματα για την ενίσχυση της τεχνικής ικανότητας σε τομείς της μηχανοτεχνικής πρακτικής, κατάρτιση μέσω ποικίλων εμπειριών στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την έρευνα, τον πειραματισμό και / ή την ανάλυση σε κοινές προσπάθειες με τους καθηγητές και τους συναδέλφους τους. εξειδικευμένα μαθήματα σπουδών που απαιτούνται για την είσοδο σε τομείς σταδιοδρομίας που συνδέονται με τον κλάδο της μηχανολογίας. καθοδηγούμενη μεμονωμένη μελέτη υπό την επίβλεψη της σχολής. και υποστηρικτικά μαθήματα για προγράμματα που οδηγούν σε σταδιοδρομία που απαιτούν διεπιστημονικές ικανότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Turn it up