University of Texas Arlington

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε Mavericks

Ένας εκπαιδευτικός ηγέτης στην καρδιά της ακμάζουσας περιοχής του Βόρειου Τέξας, το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Arlington καλλιεργεί τα μυαλά μέσα σε ένα περιβάλλον που εκτιμά την αριστεία, την καινοτομία και την ποικιλομορφία. Το UTA είναι αφιερωμένο στην προώθηση των δια βίου μαθητών και των κριτικών στοχαστών της ζήτησης της περιοχής μας και του έθνους.


Ένα Πανεπιστήμιο Αριστείας παγκόσμιας κλάσης

Το UTA είναι μια αναπτυσσόμενη μονάδα παραγωγής "υψηλότερης ερευνητικής δραστηριότητας" της Carnegie Research-1, η οποία δεσμεύεται στην ανακάλυψη που ενισχύει τη ζωή, στις καινοτόμες οδηγίες και στη φροντίδα της κοινότητας.

Οι κατατάξεις των "Καλύτερων Μεταπτυχιακών Σπουδών" των ΗΠΑ και της παγκόσμιας έκθεσης περιλαμβάνουν περισσότερα από 20 πτυχιακά προγράμματα στην UTA. Τα υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά μας προγράμματα προσελκύουν τους καλύτερους και λαμπρότερους μελετητές από περισσότερες από 100 χώρες και η ακαδημαϊκή μας σχολή και οι σπουδαστές μας λαμβάνουν συνεχώς εθνική και διεθνή αναγνώριση για τα επιτεύγματά τους. Ως το έκτο πιο διαδεδομένο πανεπιστήμιο της χώρας UTA υπερηφανεύεται για την πολιτισμική ένταξη και την ευκαιρία.

Το βάθος αυτών των βραβείων ενισχύει την ιδιότητα της UTA ως κορυφαίου χώρου για πνευματικές επιδιώξεις και οδηγού θετικών αλλαγών.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις

Περισσότεροι πόροι. Λιγότερο ανταγωνισμό.

Έχουμε μερικά από τα πιο απίστευτα περιβάλλοντα μάθησης στο Πανεπιστήμιο του Texas System. Οι μαθητές που έρχονται εδώ σύντομα συνειδητοποιούν ότι έχουν πρόσβαση σε όλα. Από καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους στην Gallery στο UTA, στους μελλοντικούς νοσηλευτές που ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Smart Hospital μας, ή ανακαλύπτουν νέες επιχειρήσεις στον τομέα της επιστήμης και της ιατρικής στο νέο κτίριο της Science Engineering Innovation Research. Οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε χώρους που θολώνουν τη γραμμή μεταξύ του κόσμου που μαθαίνουν και εκείνου που θα τους βοηθήσει να διαμορφώσουν.


Οι Απόφοιτοι μας είναι ηγέτες του Κόσμου

Συνδέουμε τους μαθητές με τη σταδιοδρομία τους. Ενδυναμώνουμε την ικανότητά μας να επιδιώκουμε τα συμφέροντά τους. Και παρέχουμε στον κόσμο νέες ιδέες και αποφασιστικά ταλέντα. Αυτό που καθιστά δυνατή όλα αυτά τα πράγματα είναι η ισχυρή κεντρική μας οργάνωση που λειτουργεί με αποτελεσματικότητα, σαφήνεια και ακεραιότητα.

Μεταξύ των αποφοίτων του Πανεπιστημίου περισσότεροι από 220.000 αποφοίτων είναι αστροναύτες, νοσηλευτές, δάσκαλοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δήμαρχοι, επιστήμονες και μερικοί από τους κορυφαίους συντελεστές στην περιοχή Dallas-Fort Worth. Μέσω της επιμέλειας, του ενθουσιασμού και της γενναιόδωρης υποστήριξής τους, βοηθούν την UTA να επιτύχει την αποστολή της, βοηθώντας τους μαθητές και τους καθηγητές να αλλάξουν τον κόσμο με τολμηρές λύσεις και παγκόσμιο αντίκτυπο.

Οι αποφοίτοι της UTA συνεισφέρουν ετησίως οικονομικό αντίκτυπο 20,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Πολιτεία του Τέξας και 16,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο Βόρειο Τέξας. Οι απόφοιτοι δουλεύουν σε όλες τις 24 εταιρίες του Dallas-Fort Worth Fortune 500. Δεν ακολουθούμε τον κόσμο, το προωθούμε στα πρότυπά μας.

Τοποθεσίες

Arlington

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη