Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια Darden School of Business http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ Το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια Darden School of Business είναι μια από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου - κατετάγη το # 1 της εκπαίδευσης εμπειρία από τον Economist (2012). Darden προσφέρει τρεις μορφές του προγράμματος ΜΒΑ του (MBA, MBA για Στελέχη και Global MBA για Στελέχη), καθώς και Διδακτορικό και Executive Education προγράμματα. Darden προσφέρει καλύτερη εμπειρία εκπαίδευσης στη διαχείριση του κόσμου μέσω της μάθησης υψηλής εμπλοκή του περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από τρία βασικά στοιχεία:

Η μέθοδος μελέτη περίπτωσης βυθίζει φοιτητών στην επιχείρηση καταστάσεις της πραγματικής ζωής που εκτείνονται σε βιομηχανίες, χωρών και επιστημονικών κλάδων και αναπτύσσει τους σε πλήρη ηγέτες οι οποίοι είναι έτοιμοι για οτιδήποτε.

Darden είναι κορυφαία σχολή - με συνέπεια αναγνωρίζεται από την αναθεώρηση Princeton και Financial Times - είναι βαθιά προσηλωμένη στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών και των στελεχών. Darden καθηγητές δημιουργούν ένα υψηλής ενέργειας, μετασχηματιστική εμπειρία στην τάξη και εκ των προτέρων την καινοτόμο σκέψη στην επιχείρηση μέσω της έρευνας.

Η σφιχτοδεμένη κοινότητα, που αποτελείται από φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και αποφοίτους, είναι ένας από τους παγκοσμίως πιο συνεργατική. Darden απόφοιτοι σχηματίζουν ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερες από 14.000 και παραμένουν συνδεδεμένοι με το σχολείο σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, δίνοντας πίσω μέσω του εθελοντισμού, της φιλανθρωπίας και ακαδημαϊκούς.

Darden είναι η Graduate Business School του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, που ιδρύθηκε το Charlottesville το 1819 από τον Thomas Jefferson, ο τρίτος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και συγγραφέας της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Η αποστολή της Σχολής είναι να βελτιώσει τον κόσμο, με την ανάπτυξη και την έμπνευση των υπευθύνων ηγετών και με την προώθηση της γνώσης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: