University of Virginia McIntire School of Commerce

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον McIntire

Η εμπορική σχολή McIntire θεωρείται μία από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων του κόσμου, προσφέροντας προγράμματα παγκόσμιας κλάσης σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και πιστοποιητικά επίπεδα. Το προπτυχιακό πρόγραμμα McIntire προσφέρει στους φοιτητές πτυχίο Bachelor of Science στο εμπόριο. οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν στη Χρηματοοικονομική, Λογιστική, Μάρκετινγκ, Διαχείριση ή Πληροφορική.

Εκτός από το προπτυχιακό πρόγραμμα, η McIntire προσφέρει πέντε προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου. Το MS στο Πρόγραμμα Commerce, Master's στη διαχείριση, έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους πρόσφατους πτυχιούχους φιλελεύθερων τεχνών, επιστημών και μηχανικών για επαγγελματική σταδιοδρομία. τα MS στο Global Commerce, που προσφέρονται σε συνεργασία με δύο γνωστά επιχειρηματικά σχολεία - ESADE Business School στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και το κολλέγιο Lignan στο Πανεπιστήμιο Sun Yat-sen στο Guangzhou της Κίνας, προσφέρουν στους πρόσφατους πτυχιούχους με προπτυχιακούς τίτλους σπουδών την ευκαιρία να αναπτύξουν παγκόσμια επιχειρηματική δραστηριότητα δεξιότητες που μπορούν να πληρώσουν μερίσματα καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Το MS στο Λογιστικό Πρόγραμμα βοηθά πρόσφατα αποφοίτους φοιτητές λογιστικής να οξύνει τις αναλυτικές και τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται για να υπερέχουν στον τομέα της λογιστικής.

Το MS στο πρόγραμμα διαχείρισης της τεχνολογίας της πληροφορίας (MS in MIT) είναι για τους επαγγελματίες της πρώτης στα μέσα επαγγελματικής σταδιοδρομίας που επιδιώκουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, βελτιώνοντας την κατανόησή τους για το σύνδεσμο μεταξύ επιχειρήσεων και τεχνολογίας πληροφορικής. το MS in Business Analytics (MSBA), σε συνεργασία με την Darden School of Business της UVA, παρέχει την προετοιμασία των ειδικών στις αναλυτικές, τεχνικές και ηγετικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη μετατροπή των συνόλων δεδομένων σε στρατηγικές αποφάσεις.

Το 2019, το MS in Commerce κέρδισε την κατάταξη # 1 για το πρόγραμμα "Best Master's in Management" στις Η.Π.Α. από το The Economist. Το 2018, ο McIntire κέρδισε την κατάταξη # 2 μεταξύ των προπτυχιακών επιχειρηματικών προγραμμάτων στις Η.Π.Α.

Το 2019, ποιητές

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Δήλωση αποστολής

Στην McIntire, η παράδοσή μας είναι η καινοτομία. Η αποστολή της Σχολής, που εγκρίθηκε το 2013, συλλαμβάνει αυτό το μάντρα του McIntire:

Η σχολή εμπορίου McIntire είναι ένα επαγγελματικό σχολείο που ασχολείται με τη δημιουργία και τη διάδοση γνώσεων που επηρεάζει σημαντικά τις ιδέες και τις δράσεις των φοιτητών, των μελετητών και των ηγετών των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Το σχολείο McIntire φιλοδοξεί να είναι το καλύτερο, πιο καινοτόμο, παγκοσμίως επικεντρωμένο προπτυχιακό επιχειρηματικό πρόγραμμα στον κόσμο και να προσφέρει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και εξειδικευμένα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, με παγκόσμιο προσανατολισμό. Δύο σημαντικά στοιχεία για την επίτευξη της αριστείας και της καινοτομίας στο πρόγραμμα είναι η ολοκληρωμένη και προσανατολισμένη στη δράση εκμάθηση και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σχολής, του προσωπικού, των σπουδαστών και των αποφοίτων μέσω ισχυρού πολιτισμού και κοινότητας.

Οι πέντε βασικές αρχές αυτής της αποστολής είναι η ποιότητα, η καινοτομία, η ολοκλήρωση, ο παγκόσμιος προσανατολισμός και η κοινότητα. Αυτές οι αρχές ενισχύονται συνεχώς με τους καθηγητές, το προσωπικό, τους φοιτητές, τους αποφοίτους και τους εταιρικούς συνεργάτες μέσω σχολικών και συνεδριακών συναντήσεων του McIntire, εξαμηνιαίες συναντήσεις με τα διοικητικά συμβούλια της McIntire που αποτελούνται από αποφοίτους και εταιρικούς συνεργάτες και τα διάφορα μέσα επικοινωνίας της McIntire που περιλαμβάνουν τα περιοδικά McIntire εκθέσεις και διάφορες μορφές ηλεκτρονικών μέσων. Αυτές οι αρχές οδηγούν σε στρατηγικές αποφάσεις σχετικά με τα προγράμματα, το πρόγραμμα σπουδών, τη σχολή, το προσωπικό και την ανάπτυξη των σπουδαστών. Με την αφοσίωση στην αριστεία, το καινοτόμο πνεύμα, την ενοποιητική προοπτική, την εκτίμηση της παγκοσμιοποίησης των επιχειρήσεων και την έντονη αίσθηση της κοινότητας, το όραμα της Σχολής είναι να αναπτύξει τους φοιτητές σε ηγέτες που ζουν, εργάζονται, ανταγωνίζονται και συμβάλλουν στη νέα παγκόσμια πραγματικότητα.

Ιστορία

Το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ιδρύθηκε το 1819 από τον Thomas Jefferson. Το όραμά του για ένα "ακαδημαϊκό χωριό", όπου οι μελετητές και οι σπουδαστές συνεργάζονται στενά, παραμένει πρωταρχικής σημασίας.

Το σχολείο McIntire, το οποίο ιδρύθηκε το 1921 με ένα επίδομα από τον Paul Goodloe McIntire, υποστηρίζει ένθερμα την ιδέα του Jefferson για ένα ακαδημαϊκό χωριό. Το προπτυχιακό επιχειρηματικό της πρόγραμμα έχει επιτύχει μια ισχυρή εθνική φήμη και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα στον τομέα της Λογιστικής, του Εμπορίου, του Παγκόσμιου Εμπορίου και της Διαχείρισης της Πληροφορικής κατατάσσονται σε υψηλό βαθμό από τους εργοδότες. Ομοίως, το McIntire Business Institute προσφέρει προγράμματα πιστοποιητικών βελτίωσης καριέρας για προπτυχιακούς, απόφοιτους και επαγγελματίες.

Τοποθεσίες

Σαρλότσεβιλ

Address
125 Ruppel Drive
22903 Σαρλότσεβιλ, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη