Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Ινστιτούτο Διοίκησης Φιλοξενίας Vatel στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Allian προσφέρει μια μοναδική εκπαίδευση φιλοξενίας επικεντρωμένη στην αμερικανική διοίκηση. Η ποιότητα της εκπαίδευσης σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε ορισμένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στον κόσμο, καθιστά αυτά τα προγράμματα ένα βήμα για μια λαμπρή διεθνή σταδιοδρομία.

Τα εκπληκτικά τοπία του Σαν Ντιέγκο και το απαράμιλλο κλίμα καθιστούν μια από τις πιο επιθυμητές αποδράσεις του κράτους και του έθνους και πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι είναι αρκετά τυχεροί για να το ονομάσουν σπίτι - καθιστώντας το ιδανικό σημείο για την απόλυτη παραμονή.

Μία από τις πιο φιλικές προς την οικογένεια πόλεις της Αμερικής, το Σαν Ντιέγκο είναι παράδεισος παραθεριστών, με ετήσιες θερμοκρασίες στη δεκαετία του εβδομήντα και σχεδόν σταθερή ηλιοφάνεια. Τα ηλιοθεραπεία και οι surfers είναι εγγυημένα για να βρουν την τέλεια παραλία τους και τα φαγητά βρίσκουν απολαύσεις σε παραδοσιακά ζυθοποιεία, τοπικά μπιστρό και γκουρμέ εστιατόρια.

Από τον ενθουσιασμό του La Jolla Playhouse στο Μπρόντγουεϊ στην ευρωπαϊκή αίσθηση της Μικρής Ιταλίας με το νέο κομψό της Quarter Gaslamp, το Σαν Ντιέγκο έχει κάτι για όλους.

Το Bachelor και το MBA με τις Συγκεντρώσεις στην Φιλοξενία και τη Διοίκηση προσφέρονται στο Ινστιτούτο Διοίκησης Φιλοξενίας Vatel στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Alliant στο Σαν Ντιέγκο. Η πανεπιστημιούπολη είναι τοποθετημένη στις πλαγιά των δένδρων λόφων του Scripps Ranch. Μόλις 10 μίλια από την παραλία και δεκαπέντε μίλια βορειοανατολικά από το κέντρο της πόλης, η τοποθεσία προσφέρει την καλύτερη "Αμερική Finest City" έχει να προσφέρει.

Η πανεπιστημιούπολη του Σαν Ντιέγκο φιλοξενεί πολλά κτίρια στην τάξη, αίθουσα διαλέξεων και αθλητικό κέντρο. Τα κτίρια του Alliant περιλαμβάνουν επίσης αρκετές αίθουσες συσκέψεων, δύο εργαστήρια υπολογιστών, εγκαταστάσεις διασκέψεων με βίντεο, WiFi σε όλη την πανεπιστημιούπολη και πολλά γραφικά μέρη για μελέτη. Η καρδιά της πανεπιστημιούπολης είναι η πρόσφατα αναδιαμορφωμένη βιβλιοθήκη Walter, η οποία είναι γεμάτη πανό με μερικούς από τους σημαντικότερους συντελεστές του πανεπιστημίου όπως ο Abraham Maslow και ο Carl Rogers.

Περίπου 1.200 μεταπτυχιακοί φοιτητές και 150 προπτυχιακοί φοιτητές έχουν εγγραφεί ετησίως σε διάφορα σχολεία και προγράμματα.

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά διευθυντών και ηγετών για τη μεγαλύτερη και πιο ζωντανή βιομηχανία στον κόσμο. Επιτυγχάνουμε την αποστολή μας μέσω δέσμευσης για αριστεία στη διδασκαλία, ισχυρές συνεργασίες με ηγέτες της βιομηχανίας φιλοξενίας, πραγματικές πρακτικές εμπειρίες και ανεκτίμητη διεθνή έκθεση.

Οι μαθητές προχωρούν μέσω κάθε προγράμματος σε ομάδες με μαθήματα προσαρμοσμένα στην ομάδα τους. Η δομή της κοόρτης εξασφαλίζει ότι οι μαθητές λαμβάνουν τις τάξεις που χρειάζονται για να αποφοιτήσουν εγκαίρως.

Τα μέλη των διδασκόντων μας είναι ειδικοί στη διαχείριση της διαχείρισης και προσπαθούν να προετοιμάσουν τους μαθητές μας για μια επιτυχημένη καριέρα στη διαχείριση της διεθνούς φιλοξενίας.

Η πρακτική επαγγελματική εμπειρία αποτελεί βασικό στοιχείο των ακαδημαϊκών προγραμμάτων μας και προσφέρει μια ολιστική αντίληψη της βιομηχανίας φιλοξενίας, ενισχύοντας τον ορισμό και την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων κάθε μαθητή.

Το Alliant International University είναι διαπιστευμένο από την WASC Senior College και την Πανεπιστημιακή Επιτροπή (WSCUC) , έναν περιφερειακό φορέα διαπίστευσης αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ και τον ίδιο οργανισμό βάσει του οποίου είναι αναγνωρισμένα άλλα αναγνωρισμένα σχολεία της Καλιφόρνιας και των δυτικών ΗΠΑ, όπως το Stanford, USC και UCLA .

Η Vatel Η.Π.Α. είναι μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Συμβουλευτικής Εισαγωγής Κολεγίου (NACAC) και προσυπογράφει τη Δήλωση Αρχών Καλής Πρακτικής.

Τοποθεσίες

Σαν Ντιέγκο

Address
520 West Ash Street
CA 92101 Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη