Wake Forest University - School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1834, του Wake Forest είναι ένα ιδιωτικό, μικτά συλλογικό πανεπιστήμιο με έδρα το Winston-Salem, Βόρεια Καρολίνα. Ένα από τα κορυφαία ιδρύματα του είδους του, Δάσος Wake συνδυάζει την οικειότητα ενός φιλελεύθερες τέχνες κολέγιο με την ακαδημαϊκή ζωτικότητα μιας πανεπιστημιακής έρευνας. Στην καρδιά του του Wake Forest είναι η δασκάλου-μελετητής ιδανική. Οι καθηγητές δεσμευτεί για την εξατομικευμένη διδασκαλία και στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών τους. Καθοδηγούμενη από το σύνθημά μας Pro Humanitate (για την ανθρωπότητα), του Wake Forest είναι αφιερωμένο σε μια ηθικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση σε ένα κλίμα που εκτιμά την προσωπική ανάπτυξη, συνεργασία με την κοινότητα και την ατομική τιμή.

Ανάπτυξη ολόκληρο το πρόσωπο

Στο School of Business, η αποστολή μας είναι να διαμορφώσει το άτομο ως σύνολο. Έχουμε βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κόσμο μέσω της ανάπτυξης πάθος, ηθικών ηγέτες των επιχειρήσεων που παίρνουν τα αποτελέσματα με ακεραιότητα, και την ηγεσία σκέψης που είναι ορατή και επηρεάζει θετικά την πρακτική των επιχειρήσεων.

Καλούμε τους σπουδαστές που πιστεύουν ότι επίτευγμα ορίζεται από τη σκληρή δουλειά, τη συνεργασία και τον χαρακτήρα να ενωθούν μαζί μας κάνοντας μια θετική και διαρκή αντίκτυπο στην ευγενές επάγγελμα των επιχειρήσεων.

Εποικοδομητική Αποτελέσματα

Ως αποτέλεσμα της δέσμευσής μας, το Wake Forest School of Business έχει τοποθετηθεί σταθερά μεταξύ τα καλύτερα του κόσμου από μεγάλες οργανώσεις κατάταξη. Η προσοχή μας στην ικανότητα και το χαρακτήρα οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα για τους αποφοίτους, οι οποίοι απολαμβάνουν το κύρος της ολοκλήρωσης στις κακουχίες της κορυφαία προγράμματα μας, και τις δια βίου πλεονεκτήματα ενός ισχυρού δικτύου αποφοίτων. Οι απόφοιτοί μας να επιτυγχάνουν την προσωπική επιτυχία, ενώ δεσμεύονται σε υψηλότερες αιτίες. Οι ισχυρές βασικές φιλοσοφίες των προγραμμάτων των επιχειρήσεων μας παράγει ηθική ηγέτες που ασκούν επιρροή πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Wake Forest Reynolda Campus στο Winston-Salem

Αγκυροβολημένο την περιοχή Piedmont Triad-της Βόρειας Καρολίνας, την ισορροπία Winston-Salem της αστικής ευκαιρία και τη φυσική ομορφιά κερδίζει σταθερά υψηλή εθνικά σήματα για την ποιότητα της ζωής. Με θερμοκρασίες κατά μέσο όρο ένα ευχάριστο 69 βαθμούς, την «Πόλη των Τεχνών & Καινοτομία" είναι ένα ζωτικής σημασίας στα μισά του δρόμου κόμβο μεταξύ ανατολικές παραλίες της Βόρειας Καρολίνας και τη δυτική βουνά. Winston-Salem, στο σπίτι του στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Wake Forest, έχει σε εθνικό επίπεδο κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερα μέρη για να ξεκινήσει μια επιχείρηση από τους ομοίους του Forbes και το περιοδικό Money, και το Bloomberg Businessweek να συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα πιο "Διασκεδαστική και προσιτή" πόλεις του Ηνωμένες Πολιτείες.

Το κόσμημα της Campus Reynolda είναι Farrell Hall, Το νέο σπίτι του Wake Forest University School of Business. Ο, 130.000 τετραγωνικών ποδιών εγκατάσταση 55 εκατομμύρια $ άνοιξε το φθινόπωρο του 2013, με την ενσωμάτωση state-of-the-art τεχνολογία και ευέλικτων χώρων μάθησης με τον Αύγουστο γεωργιανή αρχιτεκτονική για να εμπνεύσει άνετα, εξορθολογισμένη συνεργασία μεταξύ καθηγητών και φοιτητών.

Wake Forest Charlotte Κέντρο

Η εμπειρία του Wake Forest είναι πάρα πολύ σημαντικό να περιοριστεί σε μία μόνο πόλη. δεύτερη πανεπιστημιούπολη μας στην μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Καρολίνας, Charlotte, επεκτείνει το εμπορικό σήμα του Wake Forest και βάζει τους μαθητές ακόμα πιο κοντά σε συγκεντρώσεις της εξουσίας στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ένα σημαντικό χρηματοοικονομικό κέντρο με περιουσιακά στοιχεία δεύτερη μόνο στη Νέα Υόρκη, η «βασίλισσα City" χρησιμεύει ως έδρα για τους γίγαντες, όπως η Bank of America και η Wells Fargo, καθώς και επαγγελματικών αθλητικών ομάδων, όπως οι Carolina Panthers και των Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Απαντώντας σε τριπλασιασμό της μερικής απασχόλησης του πληθυσμού MBA φοιτητή από το 1995, Wake Forest University μεταφέρθηκε Charlotte πανεπιστημιούπολη του σε σχεδόν 30.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου το 2012. Που κατοικούν κοντά σε μερικά από τα πιο σημαίνοντες επιχειρήσεις της πόλης, λίγα βήματα μακριά από τα ποικίλα καταστήματα και εστιατόρια της Uptown Charlotte, αυτή η αστική πανεπιστημιούπολη παρέχει πρακτική ευκολία και state-of-the-art υπηρεσίες στους πολυάσχολους επαγγελματίες που εργάζονται εγγράφονται στα προγράμματά μας.

Wake Forest University είναι διαπιστευμένο από:

AACSB International, Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο επίτευγμα για τα σχολεία των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Διαπιστευμένα ιδρύματα επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για την ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση μέσω ενός αυστηρού και περιεκτικού αξιολόγησης από ομοτίμους.

Η Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια, το οποίο είναι το περιφερειακό όργανο για τη διαπίστευση των πτυχίο που χορηγούν τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ενεργεί ως κοινό παρονομαστή των κοινών αξιών και πρακτικών μεταξύ των διαφόρων θεσμικών οργάνων στη Νότια αναφέρει ότι το βραβείο συνεργάτη, πτυχίο , μάστερ ή διδακτορικό δίπλωμα.

Τοποθεσίες

Winston-Salem

Wake Forest University School of Business

Address
Wake Forest School of Business
1834 Wake Forest Road
Building 60, Farrell Hall
Wake Forest University

NC 27106 Winston-Salem, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 336-758-5422

Σαρλότ

Address
Σαρλότ, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Ask a Question

Άλλη