Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Ιδρύθηκε το 1834, του Wake Forest είναι ένα ιδιωτικό, μικτά συλλογικό πανεπιστήμιο με έδρα το Winston-Salem, Βόρεια Καρολίνα. Ένα από τα κορυφαία ιδρύματα του είδους του, Δάσος Wake συνδυάζει την οικειότητα ενός φιλελεύθερες τέχνες κολέγιο με την ακαδημαϊκή ζωτικότητα μιας πανεπιστημιακής έρευνας. Στην καρδιά του του Wake Forest είναι η δασκάλου-μελετητής ιδανική. Οι καθηγητές δεσμευτεί για την εξατομικευμένη διδασκαλία και στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών τους. Καθοδηγούμενη από το σύνθημά μας Pro Humanitate (για την ανθρωπότητα), του Wake Forest είναι αφιερωμένο σε μια ηθικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση σε ένα κλίμα που εκτιμά την προσωπική ανάπτυξη, συνεργασία με την κοινότητα και την ατομική τιμή.

Ανάπτυξη ολόκληρο το πρόσωπο

Στο School of Business, η αποστολή μας είναι να διαμορφώσει το άτομο ως σύνολο. Έχουμε βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κόσμο μέσω της ανάπτυξης πάθος, ηθικών ηγέτες των επιχειρήσεων που παίρνουν τα αποτελέσματα με ακεραιότητα, και την ηγεσία σκέψης που είναι ορατή και επηρεάζει θετικά την πρακτική των επιχειρήσεων.

Καλούμε τους σπουδαστές που πιστεύουν ότι επίτευγμα ορίζεται από τη σκληρή δουλειά, τη συνεργασία και τον χαρακτήρα να ενωθούν μαζί μας κάνοντας μια θετική και διαρκή αντίκτυπο στην ευγενές επάγγελμα των επιχειρήσεων.

Εποικοδομητική Αποτελέσματα

Ως αποτέλεσμα της δέσμευσής μας, το Wake Forest School of Business έχει τοποθετηθεί σταθερά μεταξύ τα καλύτερα του κόσμου από μεγάλες οργανώσεις κατάταξη. Η προσοχή μας στην ικανότητα και το χαρακτήρα οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα για τους αποφοίτους, οι οποίοι απολαμβάνουν το κύρος της ολοκλήρωσης στις κακουχίες της κορυφαία προγράμματα μας, και τις δια βίου πλεονεκτήματα ενός ισχυρού δικτύου αποφοίτων. Οι απόφοιτοί μας να επιτυγχάνουν την προσωπική επιτυχία, ενώ δεσμεύονται σε υψηλότερες αιτίες. Οι ισχυρές βασικές φιλοσοφίες των προγραμμάτων των επιχειρήσεων μας παράγει ηθική ηγέτες που ασκούν επιρροή πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Wake Forest Reynolda Campus στο Winston-Salem

Αγκυροβολημένο την περιοχή Piedmont Triad-της Βόρειας Καρολίνας, την ισορροπία Winston-Salem της αστικής ευκαιρία και τη φυσική ομορφιά κερδίζει σταθερά υψηλή εθνικά σήματα για την ποιότητα της ζωής. Με θερμοκρασίες κατά μέσο όρο ένα ευχάριστο 69 βαθμούς, την «Πόλη των Τεχνών & Καινοτομία" είναι ένα ζωτικής σημασίας στα μισά του δρόμου κόμβο μεταξύ ανατολικές παραλίες της Βόρειας Καρολίνας και τη δυτική βουνά. Winston-Salem, στο σπίτι του στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Wake Forest, έχει σε εθνικό επίπεδο κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερα μέρη για να ξεκινήσει μια επιχείρηση από τους ομοίους του Forbes και το περιοδικό Money, και το Bloomberg Businessweek να συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα πιο "Διασκεδαστική και προσιτή" πόλεις του Ηνωμένες Πολιτείες.

Το κόσμημα της Campus Reynolda είναι Farrell Hall, Το νέο σπίτι του Wake Forest University School of Business. Ο, 130.000 τετραγωνικών ποδιών εγκατάσταση 55 εκατομμύρια $ άνοιξε το φθινόπωρο του 2013, με την ενσωμάτωση state-of-the-art τεχνολογία και ευέλικτων χώρων μάθησης με τον Αύγουστο γεωργιανή αρχιτεκτονική για να εμπνεύσει άνετα, εξορθολογισμένη συνεργασία μεταξύ καθηγητών και φοιτητών.

Wake Forest Charlotte Κέντρο

Η εμπειρία του Wake Forest είναι πάρα πολύ σημαντικό να περιοριστεί σε μία μόνο πόλη. δεύτερη πανεπιστημιούπολη μας στην μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Καρολίνας, Charlotte, επεκτείνει το εμπορικό σήμα του Wake Forest και βάζει τους μαθητές ακόμα πιο κοντά σε συγκεντρώσεις της εξουσίας στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ένα σημαντικό χρηματοοικονομικό κέντρο με περιουσιακά στοιχεία δεύτερη μόνο στη Νέα Υόρκη, η «βασίλισσα City" χρησιμεύει ως έδρα για τους γίγαντες, όπως η Bank of America και η Wells Fargo, καθώς και επαγγελματικών αθλητικών ομάδων, όπως οι Carolina Panthers και των Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Απαντώντας σε τριπλασιασμό της μερικής απασχόλησης του πληθυσμού MBA φοιτητή από το 1995, Wake Forest University μεταφέρθηκε Charlotte πανεπιστημιούπολη του σε σχεδόν 30.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου το 2012. Που κατοικούν κοντά σε μερικά από τα πιο σημαίνοντες επιχειρήσεις της πόλης, λίγα βήματα μακριά από τα ποικίλα καταστήματα και εστιατόρια της Uptown Charlotte, αυτή η αστική πανεπιστημιούπολη παρέχει πρακτική ευκολία και state-of-the-art υπηρεσίες στους πολυάσχολους επαγγελματίες που εργάζονται εγγράφονται στα προγράμματά μας.

Wake Forest University είναι διαπιστευμένο από:

AACSB International, Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο επίτευγμα για τα σχολεία των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Διαπιστευμένα ιδρύματα επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για την ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση μέσω ενός αυστηρού και περιεκτικού αξιολόγησης από ομοτίμους.

Η Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια, το οποίο είναι το περιφερειακό όργανο για τη διαπίστευση των πτυχίο που χορηγούν τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ενεργεί ως κοινό παρονομαστή των κοινών αξιών και πρακτικών μεταξύ των διαφόρων θεσμικών οργάνων στη Νότια αναφέρει ότι το βραβείο συνεργάτη, πτυχίο , μάστερ ή διδακτορικό δίπλωμα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Wake Forest University - School of Business

10-μηνών Master of Arts (MA) στη διαχείριση του προγράμματος μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις πρόσφατες φιλελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες και αποφοίτων μηχανικών που θ ... [+]

Να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Μας 10 μηνών Master of Arts (MA) στο πρόγραμμα διαχείρισης έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις πρόσφατες φιλελεύθερες τέχνες, τις επιστήμες και αποφοίτων μηχανικών που θέλουν να υπερέχουν προσωπικά και επαγγελματικά στη σημερινή αγορά. Ως ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων μεταπτυχιακό, το πρόγραμμα MA βασίζεται στις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχουν αποκτηθεί σε προπτυχιακές σπουδές σας προετοιμασία σας για ένα ευρύ φάσμα τομέων και την επαγγελματική σταδιοδρομία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Winston-Salem Charlotte
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wake Forest University - School of Business

Ξυπνήστε Master of Science στη Λογιστική (MSA) του Πανεπιστημίου Δάσος είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα λογιστικής στις ΗΠΑ Με μια απαράμιλλη ποσοστό επιτυχίας CPA, ... [+]

Masters σας Λογιστικής οδηγεί σε μετρήσιμα Επιτυχία

Ξυπνήστε Master of Science του Πανεπιστημίου του Δάσους στη Λογιστική (MSA) είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα λογιστικής στις ΗΠΑ Με μια απαράμιλλη ποσοστό επιτυχίας CPA, είμαστε μια πρεμιέρα σχολείο πρόσληψη των ξένων εταιρειών και ιστορικά το 100% των μαθητών μας απασχολούνται σε αποφοίτηση.

Δύο επιλογές για να κερδίσουν MSA σας

πρόγραμμα δύο εξαμήνων: Για τους φοιτητές που εισέρχονται στο πρόγραμμα Forest MSA Wake αφού δέχθηκε (ή σκοπεύετε να αποδεχθούν) μια προσφορά εργασίας που θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι φοιτητές που επιδιώκουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα δύο εξαμήνων το Μάιο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Winston-Salem Charlotte
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wake Forest University - School of Business

Στο δάσος Wake Master of Science in Business Analytics (MSBA) πρόγραμμα, θα μάθετε προηγμένες μεθόδους για την εφαρμογή analytics για επιχειρηματικές προκλήσεις σε ένα ευ ... [+]

Ξεκινήστε την καριέρα σας στην υψηλή ζήτηση πεδίο των Business Analytics

Ευκαιρίες στον τομέα των επιχειρηματικών analytics έχουν εκραγεί, όπως μεγάλες οργανώσεις έχουν υιοθετήσει στρατηγικές που βασίζονται σε δεδομένα και την τεχνολογία εστιασμένη σε ολόκληρη σχεδόν κάθε βιομηχανία. Στο Wake Forest Master of Science in Business Analytics (MSBA) πρόγραμμα, Θα μάθετε προηγμένες μεθόδους δεδομένα θα εφαρμόζονται σε όλη λειτουργίες που κυμαίνονται από τη χρηματοδότηση για το μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπινους πόρους. Αναπτύσσουμε λύτες πρόβλημα που μπορεί να πάρει στοιχεία από διορατικότητα να επηρεάσουν, και μπορεί να προσθέσει αξία σε κάθε οργανισμό από την πρώτη μέρα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Winston-Salem Charlotte
Ιούλιος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Wake Forest School of Business

Wake Forest University School of Business
Address
Wake Forest School of Business 1834 Wake Forest Road Building 60, Farrell Hall Wake Forest University
NC 27106 Winston-Salem, North Carolina, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 336-758-5422
Address
Charlotte, North Carolina, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
false