West Virginia State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δήλωση WVSU Αποστολή

Ιδρύθηκε το 1891, Δυτική Βιρτζίνια State University είναι ένα δημόσιο, γη-επιχορήγηση, ιστορικά μαύρο πανεπιστήμιο, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα πλήρως προσβάσιμο, φυλετικά ολοκληρωμένη και πολλών γενεών ίδρυμα. Το Πανεπιστήμιο, «ένα ζωντανό εργαστήριο των ανθρώπινων σχέσεων», είναι μια κοινότητα των φοιτητών, προσωπικού, καθώς και σχολή δεσμευτεί για την ακαδημαϊκή ανάπτυξη, την υπηρεσία, και τη διατήρηση της φυλετικής και πολιτιστικής ποικιλομορφίας του ιδρύματος. Η αποστολή του είναι να καλύψει τις ανάγκες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την οικονομική ανάπτυξη του κράτους και της περιοχής μέσω καινοτόμων διδασκαλία και την εφαρμοσμένη έρευνα.

Η προπτυχιακή εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο προσφέρει ολοκληρωμένες και διακρίνονται προγράμματα απολυτηρίου σε επιχείρηση, φιλελεύθερες τέχνες, επαγγελματικές σπουδές, επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει μεταπτυχιακά και άλλες ευκαιρίες για μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Δυτική Βιρτζίνια State University προσφέρει ευέλικτα ωράρια πορεία στις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας, σε μη παραδοσιακές ρυθμίσεις, και σε απευθείας σύνδεση. Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των μαθητών μας, καθώς και την ποιότητα της ζωής των πολιτών της Δυτικής Βιρτζίνια, το Πανεπιστήμιο σφυρηλατεί αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, πολιτιστικές οργανώσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες, καθώς και της γεωργίας και της επέκτασης των εταίρων.

Οι ακόλουθες τιμές αποφάσεων και της συμπεριφοράς μας:

ακαδημαϊκής αριστείας? ακαδημαϊκή ελευθερία? προώθηση της γνώσης μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας, υποτροφία, δημιουργική προσπάθεια και η κοινωνική υπηρεσία? ένας πυρήνας μάθησης των μαθητών που περιλαμβάνει αποτελεσματική επικοινωνία, την κατανόηση και την ανάλυση των διασυνδέσεων της γνώσης, καθώς και την ευθύνη για τη μάθησή του? δια βίου ανάπτυξη, την ανάπτυξη και την επίτευξη των μαθητών μας? την ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων για την ακεραιότητα, τη συμπόνια και την ιδιότητα του πολίτη? πλούσια και ποικιλόμορφη κληρονομιά μας? προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των μελών ΔΕΠ και του προσωπικού μας? και λογοδοσίας μέσω της κοινής ευθύνης και της συνεχούς βελτίωσης.

Δυτική Βιρτζίνια State University είναι μια ζωντανή κοινότητα στην οποία εκείνοι που εργάζονται, να διδάξουν, να ζήσουν και να μάθουν το πράξουν σε ένα περιβάλλον που αντανακλά την ποικιλομορφία της Αμερικής. Ολοκληρωμένη πανεπιστημιούπολη μας παρέχει τεράστιες ευκαιρίες για τους μαθητές μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και οραματιζόμαστε βασίζονται απολυτηρίου και μεταπτυχιακά προγράμματα μας και την αριστεία μας στη διδασκαλία, την έρευνα, και την εξυπηρέτηση.

WVSU μαθητές θα σας πω ότι υπάρχει πολλή αγάπη για το πανεπιστήμιό τους - από τις πολλές ευκαιρίες για να μάθουν και να αναπτυχθούν ... για τη σχολή και το προσωπικό που τους υποστηρίζουν στο ταξίδι τους για ένα επιτυχημένο μέλλον.

Τοποθεσία - WVSU βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Τσάρλεστον, την πρωτεύουσα της Δυτικής Βιρτζίνια, και σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από τις μεγάλες πόλεις σε πέντε γειτονικά κράτη.

Μέγεθος - Με λιγότερα από 3.000 φοιτητές και μια αναλογία διδασκόντων μαθητής του 15: 1, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν σε ένα άνετο, υποστηρικτικό περιβάλλον, ενώ απολαμβάνετε τις ευκαιρίες που συνδέονται με ένα πολύ μεγαλύτερο πανεπιστήμιο.

πανεπιστημιούπολη - Θα λατρέψετε πανεπιστημιούπολη μας, ένα όμορφο περιβάλλον με πολύ πράσινο χώρο και μια μεγάλη περιοχή quad για σπουδές έξω στον καθαρό αέρα, ή πετώντας γύρω από μια μπάλα ποδοσφαίρου με πρωτόγνωρη φίλους.

ιστορία - Ιδρύθηκε το 1891 ως μια ιστορικά Μαύρο College, WVSU έχει εξελιχθεί για να εξυπηρετήσει έναν πληθυσμό που είναι πλούσια σε διαφορετικές εθνικότητα, τη γεωγραφία, κατοικίες / communter, απόφοιτοι λυκείου και ενήλικες εκπαιδευόμενους.

Απόφοιτοι - Οι απόφοιτοι WVSU μπορεί να βρεθεί σε ηγετικές θέσεις και οι δημόσιες υπηρεσίες σε όλη τη Δυτική Βιρτζίνια και τον κόσμο.

Πάρτε το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή σας, ανακαλύπτοντας τη διαφορά WVSU. Να είστε μέρος ενός περιβάλλοντος πανεπιστημιούπολη που έχει μια πλούσια ιστορία και κουλτούρα της ενεργού υποστήριξης των αποφοίτων, ενώ ακολουθεί τα όνειρά σας με τη βοήθεια του μια σχολή αφιερωμένη στην επιτυχία σας.

Η Ιστορία μας τρέχει βαθιά

Δυτική Βιρτζίνια State University ιδρύθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί δεύτερης Morrill του 1890 ως το Δυτική Βιρτζίνια Χρωματιστά Ινστιτούτο, Ένα από τα 19 ιδρύματα έδαφος-επιχορήγησης εγκριθεί από το Κογκρέσο και ορίζεται από τα κράτη να παρέχουν για την εκπαίδευση των μαύρων πολιτών στον τομέα της γεωργίας και των μηχανικών τεχνών. Δυτική Βιρτζίνια ήταν ένα από τα κράτη που διατηρείται ξεχωριστά εκπαιδευτικά συστήματα εκείνη τη στιγμή.

Από το 1891-1915, η αρχική Ινστιτούτο πρότεινε το ισοδύναμο ενός γυμνασίου της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης, και την προετοιμασία των εκπαιδευτικών. Το 1915, η Δυτική Βιρτζίνια Collegiate Institute άρχισε να προσφέρουν πτυχία κολλεγίων. Υπό την ηγεσία του Προέδρου John W. Davis, το ακαδημαϊκό πρόγραμμα επεκτάθηκε και νέα κτίρια κατασκευάστηκαν, και το 1927, ο θεσμός διαπιστευμένο από την Βόρεια Κεντρικής Ένωσης? το 1929, έγινε Δυτική Βιρτζίνια State College. Τις επόμενες δεκαετίες, WVSC άρχισε να αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους δημόσια ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για Αφρο-Αμερικανούς.

Το 1954, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έδωσε την ιστορική απόφαση να τεθεί εκτός νόμου το σχολείο του διαχωρισμού του. Η συνέπεια αυτής της απόφασης για τη Δυτική Βιρτζίνια State College ήταν μια ταχεία μετάβαση σε ένα ολοκληρωμένο θεσμικό όργανο που εξυπηρετούν κυρίως λευκό, μετακινήσεις, και μεγαλύτερος μαθητής του πληθυσμού. Εγγραφή τετραπλασιαστεί κατά τις επόμενες δεκαετίες.

Εν τω μεταξύ, με απόφαση της Δυτικής Βιρτζίνια συμβούλιο της Παιδείας, WVSC αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση της γης-επιχορήγηση, το μόνο από τα θεσμικά όργανα 1890 να το πράξουν. Μόνο μετά από μια προσπάθεια 12 ετών ήταν η ιδιότητα της γης-επιχορήγηση του κολλεγίου πλήρως ανακαινισμένο το 2001 με πράξη του Κογκρέσου.

Το 2004, η Δυτική Βιρτζίνια νομοθετικό σώμα ενέκρινε τη μετάβαση WVSC του στο Πανεπιστήμιο του καθεστώτος, και σήμερα WVSU προσφέρει 22 πτυχία πανεπιστημίου και τέσσερα μεταπτυχιακά. Με μια πλούσια ιστορία και πολλά υποσχόμενο μέλλον, WVSU είναι τοποθετημένη για να γίνει η πιο μαθητοκεντρική έρευνα και τη διδασκαλία, πανεπιστήμιο έδαφος-επιχορήγησης στη Δυτική Βιρτζίνια, και πέρα.

Μάθετε μαζί μας

WVSU μαθητές εργάζονται σκληρά. ΔΕΠ και του προσωπικού μας και να εργαστούμε σκληρά για να βοηθήσει τους μαθητές μας να βρουν την πρόκληση, ευκαιρία, το πάθος και την εμπιστοσύνη για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

WVSU προσφέρει μια σειρά από τομείς σπουδών στις τέχνες, τις επιστήμες, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση και τις επαγγελματικές σπουδές.

Όποια και αν είναι περιοχή που σας ενδιαφέρει, WVSU προσφέρει τα μέσα για να μπορείτε να συνεχίσετε να μάθουν και να αναπτυχθούν.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Health BScs » Όψη BAs » Όψη BScs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Mpa δημόσια διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Charleston

Ο Πολιτική Επιστήμη Πρόγραμμα στη Δυτική Βιρτζίνια State University προσφέρει ένα Master της Δημόσιας Διοίκησης (MPA) βαθμός για όσους ενδιαφέρονται για την κυβέρνηση και την απασχόληση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε εθνικό, κρατικό και τοπικό επίπεδο. [+]

Ο Πολιτική Επιστήμη Πρόγραμμα στη Δυτική Βιρτζίνια State University προσφέρει ένα πλοίαρχος της δημόσιας διοίκησης (MPa) βαθμός για όσους ενδιαφέρονται για την κυβέρνηση και την απασχόληση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε εθνικό, κρατικό και τοπικό επίπεδο.

Χρησιμοποιώντας μια ομάδα μοντέλο με δύο το βράδυ και online μαθήματα, αυτό MPA είναι ειδικά προσανατολισμένη προς τους πολυάσχολους επαγγελματίες. Πιθανές φοιτητές περιλαμβάνουν επαγγελματίες της δημόσιας υπηρεσίας που ενδιαφέρονται για την ενίσχυση των διαπιστευτηρίων τους, εκείνους που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας, καθώς και πρόσφατων αποφοίτων κολεγίου. ... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Ms επιβολής του νόμου και της διοίκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 εξάμηνα September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Charleston

Ο Πτυχίο Master of Science στη Διοίκηση Ποινική Δικαιοσύνη προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, ιδίως την επιβολή του νόμου, και θα ενισχύσει τη σταδιοδρομία όσων ήδη στον τομέα. [+]

Ο Πτυχίο Master of Science στη Διοίκηση Ποινική Δικαιοσύνη προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, ιδίως την επιβολή του νόμου, και θα ενισχύσει τη σταδιοδρομία όσων ήδη στον τομέα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως μια ομάδα κλάσης που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε έξι εξάμηνα και περιλαμβάνει ένα οικοτροφείο και τελικό έγγραφο το τελευταίο εξάμηνο. Υπάρχουν δώδεκα υποχρεωτικά μαθήματα για ένα σύνολο τριάντα έξι (36 ώρες). Οι μαθητές θα πρέπει να λάβει δύο (2) μαθήματα ανά εξάμηνο για έξι συνεχόμενα εξάμηνα. Τα μαθήματα επικεντρώνονται στην διοίκηση, τη διαχείριση, τη χάραξη πολιτικής, του δικαίου, και την ηθική.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Μελέτες ma μέσα ενημέρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Charleston

Η MA in Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι ένα ολοκληρωμένο, διεπιστημονικό πρόγραμμα που προορίζεται για τους μαθητές με ένα παραδοσιακό προπτυχιακής εκπαίδευσης και κάποια εμπειρία στον τομέα των επικοινωνιών και των ψηφιακών μέσων. [+]

Ο MA in Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι ένα ολοκληρωμένο, διεπιστημονικό πρόγραμμα που προορίζεται για τους μαθητές με ένα παραδοσιακό προπτυχιακής εκπαίδευσης και κάποια εμπειρία στον τομέα των επικοινωνιών και των ψηφιακών μέσων.

Οι μαθητές που αποφοιτούν με αυτόν τον βαθμό, το μοναδικό στη Δυτική Βιρτζίνια, είναι ιδανικά για να επωφεληθούν από τις δυνατότητες επέκτασης δουλειά στο graphic design, ψηφιακή παραγωγή βίντεο, διαδραστικών μέσων και πολυμέσων, ηλεκτρονικές εκδόσεις, καθώς και on-line υπηρεσιών πληροφόρησης. Απόφοιτοι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία ως εμπειρογνώμονες σε θέματα επικοινωνίας σε χώρους όπως το εμπόριο και τη βιομηχανία, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, και την κυβέρνηση και τον τομέα των μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οι απόφοιτοι είναι επίσης έτοιμη να συνεχίσει τις μεταπτυχιακές σπουδές τους προς την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Οι μαθητές θα αποφοιτήσουν με το σχεδιασμό, την τεχνική και δεξιότητες κριτικής και θα είναι καλά εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα ως επιχείρηση στην ψηφιακή χιλιετία.... [-]