Webber International University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ιστορία

Στις 6 Απριλίου του 1927, η Grace Ιππότης και ο Roger W. Babson ίδρυσε το Πανεπιστήμιο, που ήταν να φέρουν το επώνυμο της εγγονής τους, Camilla Γκρέις Webber. Roger Babson ήταν γνωστός για τη συμβολή του στους τομείς της οικονομίας και οικονομικών, η οποία περιελάμβανε τις εγκαταστάσεις του Babson εκθέσεις και συγγραφή των επιχειρηματικών εκδόσεων και των βιβλίων. Μεταξύ των πολυάριθμων φιλανθρωπική συνεισφορά του ήταν η δημιουργία πολλών ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της παροχής υπηρεσιών σε μια σειρά εταιρικών διοικητικών συμβουλίων, καθώς και το κληροδότημα πολλών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Webber ιδρύθηκε αρχικά ως ένα κολέγιο των γυναικών, με αποκλειστικό σκοπό τη διδασκαλία των γυναικών σχετικά με τις επιχειρήσεις. Ήταν το πρώτο σχολείο ναυλωμένο στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών νόμους της Πολιτείας της Φλόριντα ως μη-κερδοσκοπικός οργανισμός.

Οι πρώτοι όροι για την πανεπιστημιούπολη Babson Πάρκου ξεκίνησε τον επόμενο Ιανουάριο στο κτίριο σήμερα είναι γνωστή ως Παλαιά Κύριο, ενώ οι τάξεις πτώση έγιναν στη Βοστώνη στο Hotel Lennox. Οι μαθητές παρακολούθησαν μαθήματα με αυτόν τον τρόπο μέχρι το 1940, όταν Babson Πάρκο έγινε μόνιμη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου.

Στη δεκαετία του 1950, η παρούσα πανεπιστημιούπολη παραλίμνιο ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια της Χάριτος Ιππότης Babson μνημείο Φοιτητικό Κέντρο και κοιτώνες, ακολουθούμενο από το κτίριο τάξη McConnell και Michael Parkhurst Webber Αμφιθέατρο / Γυμνασίου.

Ο Webber έγινε διαπιστευμένη από τις προμήθειες από κολέγια της Νοτίου Συνδέσμου κολέγια και τα σχολεία (ΕΖΔ) το 1969. Τον Σεπτέμβριο του 1971, το πρώτο ανδρικό μαθητές έγιναν δεκτοί στο Σώμα. Η περαιτέρω ανάπτυξη της Πανεπιστημιούπολης συνέβη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 με την προσθήκη της Camilla κοιτώνα και χώρο αναψυχής Τζορτζ Jenkins. Τα αφιερώματα του συγκροτήματος της βιβλιοθήκης σηματοδότησε τον εορτασμό της 50ής επετείου του κολεγίου το 1978.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 η Sabbagh Αθλητικό Κέντρο προστέθηκε για να παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για βόλεϊ και μπάσκετ.

Η δεκαετία του 1990 είδαμε την ανάπτυξη ενός προγράμματος για τους μαθητές των ενηλίκων άνω των 25 ετών με δύο χρόνια προϋπηρεσία Πανεπιστημίου. Υπηρεσίες μαθητές έχουν Βελτιώνει από την ολοκλήρωση της ένωσης Doc Dockery Φοιτητής που στεγάζει κ O του Snack Bar, ένα παρεκκλήσι, αίθουσες παιχνιδιών, καθώς και η μικρός κλειστός τόπος, το Πανεπιστήμιο βιβλιοπωλείο.

Οι ενδοκολλεγιακός στίβου επεκτάθηκε στη δεκαετία του 1990. Ο Webber είναι μέλος της ΝΑΙΑ και του Ήλιου Διάσκεψη Φλόριντα. Webber γυναίκες συμμετέχουν στο ενδοκολλεγιακός επίπεδο στο ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, fast-pitch softball, cross-country, γκολφ, στίβος, ενώ ο Webber άντρες ανταγωνίζονται σε cross-country, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μπέιζμπολ, γκολφ, την παρακολούθηση και τομέα και το ποδόσφαιρο.

Το 2002, το Συνεδριακό Κέντρο Rex R. Yentes άνοιξε. Το νέο κτίριο στεγάζει μια αίθουσα υπολογιστών, χώρο εργασίας του υπολογιστή, τη Διασύνδεσης Κέντρο, Εισαγωγής Γραφεία και ένα αμφιθέατρο 325- κάθισμα. εκτός από το φθινόπωρο του 2001, το πανεπιστήμιο άνοιξε ένα νέο γυμναστήριο με αθλητικό φορέα εκπαίδευσης και πρόσφατα ανακαινισμένο αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το 2002, ο Webber πρόσθεσε ενδοκολλεγιακός ποδοσφαίρου στο αθλητικό πρόγραμμα της. Η ποδοσφαιρική ομάδα Webber πολεμιστής αγωνίστηκε στην πρώτη του πλήρη σεζόν του 2003. Η αίθουσα ποδοσφαίρου ντουλάπι και ένα επιπλέον γυμναστήριο ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2003, μαζί με ένα πεδίο πρακτικής σε μικρή απόσταση από την κύρια πανεπιστημιούπολη. Επίσης, το καλοκαίρι του 2003, ένα γήπεδο 500 θέσεων και πλήρης φωτισμός προστέθηκε στο γήπεδο μπέιζμπολ.

Το φθινόπωρο του 2003 Υπολογιστών Πληροφοριακά Συστήματα μεγάλες προστέθηκε στις ακαδημαϊκές προσφορές. Με την προσθήκη της νέας μεγάλων, ένα μίνι υπολογιστή-εργαστήριο άνοιξε το καλοκαίρι του 2004.

Webber θα συνεχίσει να διαδώσει τα ιδεώδη οραματιστεί οι ιδρυτές της, χάρη στην αδιάψευστη κληρονομιά της εμπειρίας και της γνώσης, ο Webber θα προετοιμάζετε τους αυριανούς ηγέτες των επιχειρήσεων να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος με την ενστάλαξη την επιθυμία της καινοτόμου σκέψης και δημιουργικό επίτευγμα.

Αποστολή

Η αποστολή του Πανεπιστημίου είναι να προσφέρει στους φοιτητές μια σειρά από επιχειρηματικές, φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες, και προ-επαγγελματικά προγράμματα σπουδών που δημιουργούν μια ζωή μετατροπή των εκπαιδευτικών ευκαιριών που είναι πρακτική στην εφαρμογή της, έχει παγκόσμια εμβέλεια, και πολυ-πειθαρχική εν γένει της πυρήνα της εκπαίδευσης. Οι μαθητές θα αποκτήσουν βάθος γνώση και εμπειρία στον τομέα της προτίμησής τους σπουδών, με βάση το εύρος της γνώσης σε διάφορους κλάδους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενίσχυση της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, και δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Τα βραβεία του Πανεπιστημίου βαθμούς στα bachelor και master επίπεδα σε θέσεις στη Φλόριντα και τη Βόρεια Καρολίνα, καθώς και στο Associate επίπεδο στη Φλόριντα. Παραδοσιακή τάξη, σε απευθείας σύνδεση, και υβριδικά περιβάλλοντα μάθησης είναι διαθέσιμα. Υπάρχουν ευκαιρίες για τους μαθητές να αντλήσει από τα μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών και στις δύο θέσεις μέσω online μαθήματα ή / και των περιόδων διαμονής σε κάθε πανεπιστημιούπολη. Προγράμματα του Webber στη Φλόριντα επικεντρωθεί στον παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, και να τονίσω την ανάπτυξη των δεξιοτήτων στη διοίκηση και στρατηγικό σχεδιασμό, εφαρμογή σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών, και την επιχειρηματικότητα. Η πανεπιστημιούπολη υποκατάστημα του Αγίου Ανδρέα στη Βόρεια Καρολίνα προσφέρει μια σειρά από παραδοσιακά φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες και προ-επαγγελματικά προγράμματα σπουδών.

Διοικητική έγκριση: 17, Νοεμ 2011 Εγκρίθηκε από το Webber και St. Andrews διοικητικών συμβουλίων: 19 Δεκεμβρίου 2011 Αναθεωρημένο: Φεβρουάριος, 2014

Διαπίστευση

Περιφερειακή Διαπίστευση

Webber Διεθνές Πανεπιστήμιο (συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεις υποκατάστημα του Πανεπιστημίου St. Andrews και St. Andrews @ αμμόλοφων) είναι διαπιστευμένο από την Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με κολέγια να χορηγούν πτυχία σε συγγενή, bachelor και τα επίπεδα πλοιάρχου. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή σχετικά με κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Γεωργία 30.033-4.097, καλέστε 404-679-4500, ή να πάτε στο http://www.sacscoc.org για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση των Webber Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Κανονική έρευνες σχετικά με το Πανεπιστήμιο, όπως τις προϋποθέσεις εισαγωγής, οι οικονομικές ενισχύσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, κ.λπ., θα πρέπει να απευθύνεται απευθείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, και όχι στο γραφείο της Επιτροπής. Η Επιτροπή πρέπει να απευθυνθεί μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις που φαίνεται να υποστηρίζουν σημαντικής μη συμμόρφωσης ενός ιδρύματος με μια απαίτηση ή πρότυπο.

Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεγάλες εταιρείες σε:

 • λογιστική
 • πληροφοριακά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Εταιρικών Ανακοινώσεων
 • οικονομικά
 • Διοίκηση Φιλοξενίας Τουρισμού
 • διαχείριση
 • εμπορία
 • Ποινική Δικαιοσύνη Διοίκηση
 • Sport Business Management

Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μελέτες

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

 • Εκτός από την παραδοσιακή MBA, Webber προσφέρει ένα MBA στις ακόλουθες συγκεντρώσεις:
 • λογιστική
 • διεθνών επιχειρήσεων
 • Ποινική Δικαιοσύνη Διοίκηση
 • Sport Business Management

Γεγονότα για Webber!

 • Ο Webber Διεθνές Πανεπιστήμιο επίσημα σχολικά χρώματα
 • Διαπιστευμένος σε περιφερειακό επίπεδο και η κρατική άδεια.
 • IACBE Διαπιστευμένος.
 • Προσωπικά, Ανεξάρτητο, τετραετούς μικτά Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου, καθώς και MBA.
 • Ιδρύθηκε το 1927.
 • 40 λεπτά από το Disney World, ανάμεσα στη λίμνη της Ουαλίας και FROSTPROOF.
 • 110 στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη συνορεύει με όμορφη Crooked λίμνη.
 • Στις πανεπιστημιουπόλεις κατοικίες.
 • Μαθητές από 22 πολιτείες και 36 χώρες.
 • 90% των μαθητών μας θα λάβουν κάποιο είδος των επιχορηγήσεων ή υποτροφιών.
 • Αναγνωρίζονται στο Princeton Review "ως την καλύτερη στην Νοτιοανατολική" και "Best Value" κολέγιο.

Τοποθεσίες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη