Yeshiva University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχολή Επιχειρήσεων Sy Syms

Το Sy Syms School of Business είναι αφιερωμένο στη δημιουργία επιχειρηματικών ηγετών και καινοτόμων του αύριο. Είναι μια ζωντανή κοινότητα φοιτητών και καθηγητών που εργάζονται παράλληλα για να παρέχουν μια αστρική, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις βασικές αρχές και τις πρακτικές των επιχειρήσεων. Το Sy Syms παρέχει μια επιχειρηματική εκπαίδευση που διακρίνεται από άλλα σχολεία λόγω της μοναδικής αποστολής και των αξιών της και της εστίασης στην πρακτική.

Το σχολείο επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση της ηθικής σε κάθε μάθημα, ενσωματώνοντας ουσιαστικές αξίες, ενώ γιορτάζει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας σε όλο το περιβάλλον που ενθαρρύνει και εμπνέει τους μαθητές να έχουν θετικά αποτελέσματα στον κόσμο των επιπτώσεων, διανοητικά, δημιουργικά και ηθικά. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν τα πιο πολυπόθητα πτυχία στις επιχειρήσεις σήμερα - λογιστική, επιχειρηματική ανάλυση, επιχειρηματικότητα, χρηματοδότηση, μάρκετινγκ, ακίνητα και στρατηγική.

Σχολή Επιστημών και Υγείας Katz

Η σχολή Mordecai D. και Monique C. Katz του Yeshiva University δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να προωθήσουν τις πνευματικές και επαγγελματικές επιδιώξεις τους και να γίνουν μέρος ενός από τα 80 κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ News και World Report στις Ηνωμένες Πολιτείες και των 5 κορυφαίων στη Νέα Υόρκη. Η σχολή Katz έχει δεσμευτεί να παρέχει εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης σε αναδυόμενους και επεκτεινόμενους κλάδους, να συνδέει τους σπουδαστές με τους ηγέτες της σκέψης και τους εργοδότες στη Νέα Υόρκη και πέρα ​​από αυτήν και να δημιουργεί μια υποδειγματική εμπειρία φοιτητών και καθηγητών.

Τα προγράμματά μας εστιάζουν το STEM, τα δεδομένα και το σχεδιασμό, τις επιστήμες της υγείας και παρόμοια αναδυόμενα και επεκτατικά επαγγέλματα που μετασχηματίζονται με τεχνολογικές καινοτομίες. Yeshiva University είναι ένα ακαδημαϊκό δυναμικό και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας.

Μια Εξαιρετική Εκπαίδευση

Είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε στο διαδίκτυο, τα μαθήματα διδάσκονται από μια εξαιρετική ομάδα καθηγητών πλήρους απασχόλησης και ασκούντων την εξάσκηση, οι οποίοι δεσμεύονται να τηρούν τις αρχές της ποιοτικής διδασκαλίας. Αντί να βασίζονται σε εξετάσεις και εξετάσεις, τα μαθήματα είναι συχνά βασισμένα σε έργα, έτσι ώστε οι μαθητές να αξιολογούνται σε σχέση με το τι χτίζουν και κάνουν. Ως αποτέλεσμα, οι φοιτητές αποφοιτούν με ένα χαρτοφυλάκιο εργασιών που θα τους δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Η Σχολή αναγνωρίζει επίσης τον κρίσιμο ρόλο της τεχνολογίας στην παροχή δυνατοτήτων ψηφιακά συνδεδεμένων και πλούσιων σε δεδομένα οργανισμών και ως εκ τούτου ενσωματώνει τα τελευταία προγράμματα λογισμικού και εργαστηρίου στα μαθήματα τους.

Yeshiva University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

Μια εμπειρία που έχει σημασία

Προκαλούμε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές μας να οδηγούν με αξίες - καλοσύνη, ειλικρίνεια, γενναιοδωρία, ακεραιότητα και δικαιοσύνη προς τους άλλους - και να αφήνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερα από ό, τι το βρήκαν. Δεσμευόμαστε στην πεποίθηση ότι δεν είναι μόνο ο προορισμός που μετρά αλλά και οι αξίες που φτάνουμε στο ταξίδι.


Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Katz School Office of Enrollment

Address
215 Lexington Avenue
10016 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 (917) 326-4870

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη