Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Michigan School of Psychology (MSP), ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό μεταπτυχιακό σχολείο, παρέχει ένα εκπαιδευτικό κλίμα που εμπνέει τους μαθητές να ανταποκριθούν στις δυνατότητές τους, επαγγελματικά και προσωπικά. Το ίδρυμα είναι ηγέτης στην κλινική, βιωματική αυτο-κατευθυνόμενη εκπαίδευση για πάνω από 30 χρόνια. Το πρόγραμμα σπουδών του δίνει έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη, την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητα ως αναπόσπαστα μέρη της ακαδημαϊκής διαδικασίας.

ΣΚΟΠΟΣ

Η Σχολή Ψυχολογίας του Michigan (MSP) είναι μια μοναδική μαθησιακή κοινότητα που εμπνέει ανάπτυξη και αριστεία. Προς στήριξη αυτού του σκοπού, η αποστολή του MSP είναι να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζεται από έρευνα, ανακάλυψη και δημιουργικότητα. Οι δυναμικές σχέσεις και η ισχυρή ακαδημαϊκή αυστηρότητα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών που συμβάλλουν σημαντικά στις κοινότητές τους και στο επάγγελμα της ψυχικής υγείας παρέχοντας εξειδικευμένες κλινικές υπηρεσίες με ακεραιότητα και σεβασμό σε διάφορους πληθυσμούς. Οι προσφορές πιστοποιητικών και τα μη πιστωτικά μαθήματα δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να διευρύνουν την εμπειρία τους σε ψυχολογικούς τομείς σπουδών. Η εξωτερική συμμετοχή είναι καθοριστική για την επίτευξη του θεσμικού σκοπού. για το σκοπό αυτό, το MSP υποστηρίζει ενεργά τις δυνατότητες προβολής, εκπαίδευσης και παροχής υπηρεσιών που δημιουργούν υγιή περιβάλλοντα και σχέσεις.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

 • Έρευνα, ανακάλυψη και δημιουργικότητα
 • Σχέσεις, δέσμευση και εξυπηρέτηση
 • Διαφορετικότητα και σεβασμό
 • Ακεραιότητα

ΣΧΟΛΗ

Η σχολή του MSP έχει ένα ευρύ φάσμα κλινικής εμπειρίας σε πολλούς κλάδους. Αυτές οι ειδικότητες περιλαμβάνουν την ψυχολογία της υγείας, την κλινική ψυχολογία, την πολυπολιτισμική ψυχολογία, την εκπαίδευση, τη φιλοσοφία και την έρευνα. Υπάρχει μια εταιρική σχέση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών που επιδιώκουν έναν κοινό στόχο: την επαγγελματική εξέλιξη και την αύξηση της προσωπικής ανάπτυξης. Σε αυτό το εγχείρημα, οι μαθητές και η σχολή συνδημιουργούν το βέλτιστο μαθησιακό περιβάλλον.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι φοιτητές MA εισέρχονται στο πρόγραμμα με ακαδημαϊκή προετοιμασία στην ψυχολογία - πολλοί έχουν επίσης σχετική εργασιακή εμπειρία. Οι μαθητές του PsyD εισέρχονται στο πρόγραμμα με μεταπτυχιακό τίτλο και έχουν ιστορικό σπουδών στην ψυχολογία ή στον σχετικό τομέα. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του MSP επιδιώκουν να γίνουν κλινικοί που ασχολούνται με τις ανθρωπιστικές αρχές και τις αξίες της ψυχολογίας.

Φοιτητές για το φθινόπωρο 2016:

 • 103 ΜΑ σπουδαστές
 • 66 μαθητές PsyD
 • 5 Φοιτητές Πιστοποιητικών ABA (όχι σε διπλό πρόγραμμα MA)
 • 79% Γυναίκες
 • 21% άνδρες
 • 1% Διεθνείς φοιτητές
 • 28% Φοιτητές χρώματος
 • Η μέση ηλικία φοιτητών είναι 31 έτη
 • Η μέση ηλικία φοιτητών ΜΑ είναι 29 έτη
 • Η μέση ηλικία φοιτητή PsyD είναι 34 χρόνια
 • Η μέση ηλικία φοιτητών ABA είναι 44 έτη
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Michigan School of Professional Psychology

Το Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία (MA) είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να γίνε ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών προκαλεί τους μαθητές να ενσωματώσουν βασικές γνώσεις της ψυχολογίας με τις αναδυόμενες κλινικές δεξιότητες και στάσεις. Το πρόγραμμα γεφυρώνει τις παραδοσιακές και εφαρμόζονται προγράμματα με έμφαση ψυχολογικές θεωρίες και έννοιες, προσωπική εμπειρία, κλινική εκπαίδευση και την έρευνα. Η διδακτική μορφή είναι διαδραστική και συνδυάζει μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας . Επαγγελματική ανάπτυξη και την προσωπική ανάπτυξη είναι αναπόσπαστο με τα προγράμματα σπουδών στο MiSPP, και πολλές πτυχές της εκπαιδευτικής διαδικασίας με βάση την βιωματική μάθηση και την αυτο-εξερεύνηση. Οι μαθητές συμμετέχουν σε μαθήματα, ομαδική διαδικασία, καθώς και άλλες σχετικές δραστηριότητες που απαιτούν αυτο-εξερεύνηση, το διάλογο και την έκφραση των προσωπικών πληροφοριών. Επιπλέον, τα μαθήματα, κλινική παρακολούθηση ή άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με το πρόγραμμα μπορεί να απαιτήσει παρουσιάσεις στην τάξη και / ή γραπτές εργασίες που αφορούν την κοινοποίηση προσωπικών πληροφοριών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Farmington Hills
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
26811 Orchard Lake Rd
Address
Michigan School of Psychology 26811 Orchard Lake Road
48334-4512 Farmington Hills, Michigan, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 248-476-1122, ext 117