πλοίαρχος του επαγγελματικού λογιστικής (MPAC)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Master of Professional Λογιστική (MPAC)

Το πρόγραμμα Master of Professional Accounting (MPAC) παρέχει μια εις βάθος μελέτη στον τομέα της λογιστικής. Το πρόγραμμα προσφέρει προηγμένη μελέτη για άτομα που ασχολούνται ή αναζητούν σταδιοδρομία στον δημόσιο λογιστικό τομέα, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση.

Απαιτούμενα βασικά μαθήματα

  • Διοικητική Λογιστική
  • Χρηματοοικονομική Λογιστική - Θεωρία & Ανάλυση
  • Προηγμένα Συστήματα Πληροφοριακών Πληροφοριών
  • Ομοσπονδιακή φορολογική θεωρία και έρευνα
  • Σύνθετη Ελεγκτικά
  • Εξέταση απάτης
  • νόμος Comercial

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Πλήρης Διοίκηση στο Master of Professional Accountancy Program μπορεί να χορηγηθεί σε έναν αιτούντα ο οποίος:

- Έχει κερδίσει πτυχίο απολυτηρίου το οποίο είναι πλήρως διαπιστευμένο από έναν από τους αναγνωρισμένους οργανισμούς διαπίστευσης και πληροί όλες τις άλλες προϋποθέσεις για εισαγωγή στο Graduate School.

- Έχει μια ΣΔΣ 2,75 σε όλα τα λογιστικά μαθήματα, χωρίς βαθμό μικρότερο από ένα "C" στα ακόλουθα μαθήματα: Ενδιάμεση Λογιστική (6 ώρες), Φορολογική Λογιστική, Λογιστική Κόστους, Έλεγχος, Προηγμένη Λογιστική και Λογιστική Ταμείου.

- Έχει μια ΣΔΣ 3,0 σε όλα τα μαθήματα ανώτερης τάξης, εκτός των μαθημάτων λογιστικής.

- Έχει αποδείξει την ικανότητα σύνταξης γραπτού λόγου, όπως αποδεικνύεται από βαθμολογίες τουλάχιστον 3,5 για την συνιστώσα της Αναλυτικής Συγγραφής της GMAT ή 3,0 για τη Δοκιμασία Δοκίμιου Συγγραφής Ακαδημαϊκής Ικανότητας (CAAP).

- Έχει μια ΣΔΣ 3,0 σε όλα τα μαθήματα Business core, χωρίς βαθμό λιγότερο από ένα "C" για 15 ώρες από τα ακόλουθα μαθήματα: Λογιστικά συστήματα, Οικονομικά, Διαχειριστικές Αρχές, Στρατηγική Διαχείριση και Αρχές Μάρκετινγκ (3 ώρες το καθένα).

- Έχει στη διάθεσή του μια επιτυχημένη δοκιμασία εισαγωγής στη διοίκηση (GMAT) τουλάχιστον 380.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. ... περαιτέρω

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University έχει παράσχει τις προσφορές πορεία στην επιχείρηση από το 1925, το έτος του ιδρύματος άνοιξε για πρώτη τακτική της σύνοδο. Προσφορές Γήπεδο οργανώθηκαν μαζί διατμηματικά το 1928 όταν ένα Υπουργείο Εμπορίου διαμορφώθηκε. Το όνομα της υπηρεσίας έχει αλλάξει αρκετές φορές, με κάθε αλλαγή αντικατοπτρίζει διευρύνεται το πεδίο εφαρμογής στις προσφορές και τους στόχους. Το Υπουργείο Εμπορίου μετονομάστηκε σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων το 1944? Αλλάξει προς το Τμήμα Επιχειρήσεων το 1948? Μετονομάζεται σε τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας το 1958? Το 1969, το όνομα άλλαξε με το School of Business? Και το 1999, το όνομα του άλλαξε προς το Σώμα των Επιχειρήσεων.&nbsp Πτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο Κολέγιο περιλαμβάνουν το πτυχίο Bachelor of Business Administration με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της λογιστικής, συστήματα πληροφοριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, τη χρηματοδότηση, γενικά των επιχειρήσεων, των ασφαλειών και των ακινήτων, διαχείριση, μάρκετινγκ, και τη διοίκηση γραφείο? Το Bachelor of Science σε βαθμό Εκπαίδευση με μια σημαντική στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν δάσκαλοι? και το Bachelor of Commercial βαθμό της Αεροπορίας, με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της διαχείρισης των αερομεταφορών και των πτήσεων. Όλα τα πτυχιακά προγράμματα σε εθνικό διαπιστευμένο. &nbsp&nbsp Αποστολή &nbsp Για να προετοιμάσει τους μαθητές για την αγορά με την παροχή προκλητική εκπαιδευτικές ευκαιρίες. &nbsp&nbsp Όραμα &nbsp Υπηρεσία για την κοινότητα, το επάγγελμά μας, και το Πανεπιστήμιο είναι μια ζωτικής σημασίας πτυχή του συλλογικού οργάνου 's αποστολή.Με την γαλούχηση σχέσεις συνεργασίας με τις οργανώσεις των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, των υπηρεσιών, και άλλα όργανα, το Σώμα θα παραμείνει δυναμική και τις δραστηριότητές του σχετικά. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη