πλοίαρχος του σχεδιασμού

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο Master of Σχεδιασμός Είναι κατάλληλο για πρόσφατους πτυχιούχους σε ένα σχέδιο που σχετίζονται με την πειθαρχία ή τη βιομηχανία επαγγελματίες που έχουν έξι ή περισσότερα χρόνια στον δημιουργικό τομέα.

Εργασία σε περιβάλλον προσομοίωσης της βιομηχανίας, μεταπτυχιακοί φοιτητές μας θα κληθούν να ερευνήσει τις σχετικές ιδέες, το πρόβλημα-λύσει, και να δημιουργήσει σχεδιαστικές λύσεις σε απάντηση σε μια ποικιλία του πραγματικού κόσμου σλιπ. Αυτά σλιπ απαιτούν από τους σπουδαστές μας να εργαστούν από κοινού με άλλους, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών και δημιουργικά προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσεγγίσεις σε μια πληθώρα από πλατφόρμες μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το σχέδιο αυτό βασίζεται σε διεπιστημονική προσέγγιση σημαίνει ότι οι απόφοιτοι θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα με ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο γεμάτο με πρακτική και σχετική επαγγελματική εμπειρία για να δείξει την τρέχουσα ή μελλοντικούς εργοδότες τους.

Καριέρα Pathways

Πιθανή καριέρα οδοί για τους αποφοίτους του Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Σχεδιασμό περιλαμβάνει τόσο τη στρατηγική και το σχεδιασμό θέσεων εντός στούντιο σχεδιασμού, εταιρείες και οργανισμούς παροχής συμβουλών: Σχεδιασμός διαχειριστή του έργου? Συστήματα σχεδιαστής? Merchandising και branding του έργου ή στρατηγικός? σχεδιαστής βιωσιμότητα? Διαδραστική σχεδιαστής? Κινητές τεχνολογίες σχεδιαστής? σχεδιαστής εμπειρία του χρήστη? Σχεδιασμός αναλυτής? σχεδιαστής οθόνη? Ψηφιακή εμψυχωτής? σχεδιαστής πληροφορίες? σχεδιαστής του προϊόντος και προγραμματιστής? σχεδιαστής υπηρεσία? Transmedia σχεδιαστής? σχεδιαστής συσκευασία? Μάρκετινγκ και της εκτελεστικής επικοινωνιών? Διευθυντής δημιουργικού τμήματος; διευθυντής στούντιο διαφήμιση? διευθυντής Media? Εκδότης; Καθηγητής δευτεροβάθμιας σχεδιασμού? Σχεδιασμός σύμβουλος? διευθυντής σχεδιασμού.

Μάθημα Εξαρτήματα

Κατά τη διάρκεια του Master of Design, θα αναλάβει τα ακόλουθα μαθήματα:

  • Δύο (30 μονάδες το καθένα), NZQF Επίπεδο 8.
  • Δάσκαλος Πρόταση (15 credits), Επίπεδο NZQF 9.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (45 credits), Επίπεδο NZQF 9.
  • Ένα (όχι-για-πίστωση) Μεταπτυχιακό Toolbox συστατικό.

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Για να είναι επιλέξιμο για το Master of Design, οι αιτούντες πρέπει:

  • Κρατήστε ένα πτυχίο που είναι σχετικό με το σχεδιασμό (π.χ. Design - Γραφικές, Καλών Τεχνών, Βιομηχανική, προϊόντων, Γνωσιακή Επιστήμη / Ψυχολογία, Τεχνολογία Λογισμικού, Επιστήμη των Υπολογιστών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών? Ή
  • Μια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα που έχει σημασία για το σχεδιασμό? Ή
  • Ένα πτυχίο και επαγγελματική εμπειρία σε έναν τομέα του σχεδιασμού που σχετίζονται, όπως έχει εγκριθεί από το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο Σχεδιασμού Σχολή Media.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Διαβάστε Λιγότερα
Ώκλαντ , Σαν Ντιέγκο , Μιλάνο , Μπανγκόκ , Αδελαΐδα + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη