πλοίαρχος του υπαίθρια εκπαίδευση

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Master of Outdoor Εκπαίδευση

Εξωτερική μαθήματα Εκπαίδευση στη Σχολή Επιστημών Υγείας στοχεύουν να παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις, πρακτικές δεξιότητες και ηγετικές ικανότητες σε άτομα που θέλουν να διδάξουν στα σχολεία ή κέντρα Εξωτερική Παιδείας. Οι επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να σχεδιάσουν κατάλληλες, με βάση τις ανάγκες και ευχάριστη προγραμμάτων στα οποία οι πελάτες δεσμευτεί. Θα πρέπει να συνδυάσει την πρακτική εξωτερική δεξιότητες, την αξιολόγηση των αναγκών, το σχεδιασμό, σχεδιάζουν και υλοποιούν τα προγράμματα για ασφαλή υπαίθρια εκπαίδευση.


Η φιλοσοφική προσέγγιση του πρόγραμμα Master of Εξωτερική Παιδείας στη Νοτρ Νταμ περιλαμβάνει μια ισχυρή δέσμευση για τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά την επίτευξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από τη σωματική δραστηριότητα και η σχέση της με τους εξωτερικούς χώρους. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν εμπειρία σε μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καθορίζεται από τη διαπίστευση του Εθνικού Σχεδίου Εγγραφή Εξωτερική Ηγεσία (NOLRS).

Τρόπος Μελέτης & Αξιολόγησης


Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε μερικής απασχόλησης ή σε λειτουργία πλήρους απασχόλησης.


Οι περισσότερες μονάδες που προσφέρονται στο μπλοκ, εντατική λειτουργία όλο το χρόνο καλύπτοντας κάποια σαββατοκύριακα, και μπλοκάρει τον Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο σχολικών διακοπών.


Η αξιολόγηση των ικανοτήτων σε κάθε μονάδα αποτελείται από φροντιστήριο επιδόσεων, ο αριθμός των αποστολών ή των έργων κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και τελική εξέταση.

Ευκαιρίες Καριέρας


Ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους του μαθήματος αυτού είναι ποικίλες και περιλαμβάνονται στους ακόλουθους τομείς εργασίας.

  • Εξωτερική εκπαίδευση των εκπαιδευτικών
  • Εξωτερική ηγέτης Εκπαίδευση σε κοινοτικά προγράμματα, και ο κλάδος του τουρισμού περιπέτειας

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Εξωτερική Παιδείας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να αναπτύξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση σε υπαίθρια εκπαίδευση. Εξειδικευμένους καθηγητές από οποιασδήποτε ειδικότητας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Οι εκπαιδευτικοί θα γίνει ειδική ανώτερων εκπαιδευτικών σε υπαίθρια εκπαίδευση για να οδηγήσει τα υπαίθρια εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία και να διδάξουν μετά υποχρεωτική Εξωτερική Σπουδές. Κάποιοι μαθητές μπορεί να επιθυμούν να εργαστούν με άτομα στην κοινότητα με βάση τα προγράμματα περιπέτεια και ως μέρος του τουρισμού περιπέτειας επιχειρήσεων για όλες τις ηλικίες.

Όσοι δεν έχουν τίτλους σπουδών θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα μονοετές μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εκπαίδευση να γίνει ειδική για την Υγεία και Διδασκαλία Φυσικής Αγωγής εφόσον επιλέξουν να το πράξουν στο τέλος της couse τους.


Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένη στάση σχετικά με την εφαρμογή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame Αυστραλίας (UNDA) είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αυστραλιανής πανεπιστημίων. Ιδρύθηκε με νομοθετική πράξη του Κοινοβουλίου της Δυτικής Αυστραλίας το Δεκέμβριο τ ... περαιτέρω

Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame Αυστραλίας (UNDA) είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αυστραλιανής πανεπιστημίων. Ιδρύθηκε με νομοθετική πράξη του Κοινοβουλίου της Δυτικής Αυστραλίας το Δεκέμβριο του 1989, τώρα έχει πάνω από 7000 σπουδαστές εγγεγραμμένοι σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις της στο Fremantle, Σίδνεϊ και Broome. εταίρος ίδρυση του πανεπιστημίου ήταν το Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ στις Ηνωμένες Πολιτείες (NDUS), μία από τις μεγαλύτερες καθολική του κόσμου πανεπιστήμια και το σημείο αναφοράς για UNDA. Έχει παράσχει UNDA με έμπνευση? Συμβουλή? Ιδέες και τα μοντέλα? »Σπουδές στο εξωτερικό», φοιτητές και διδάσκοντες? Και την παρουσία των ηγετών του σε διοικητικά συμβούλια και διευθυντικά όργανα του. &nbsp Notre Dame Αυστραλίας είναι ένας Αυστραλός πανεπιστήμιο, το οποίο έχει αγκαλιάσει τόσο τη σύγχρονη Αυστραλία πανεπιστημιακή παράδοση και την αρχαία και αγαπητό παραδόσεις της Καθολικής πανεπιστήμια τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική. Επεδίωξε να είναι ένα πανεπιστήμιο, το οποίο ειδικεύεται στην αριστεία της προπτυχιακής εκπαίδευσης. εστίαση του είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των νέων για την είσοδο των μεγάλων επαγγέλματα: ιατρική, νομική, τη διδασκαλία, νοσηλευτικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, φυσιοθεραπεία, την παροχή συμβουλών, επιστημών υγείας και το ιερατείο. &nbsp Το πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη για το ρόλο του ως ηγέτη στο χώρο των μεγάλων παραδοσιακών επαγγελματικών κλάδων Υγείας και Παιδείας, εφόσον συνδέονται με την αποστολή της Εκκλησίας στην Αυστραλία. Έχει αναλάβει επίσης έναν ιδιαίτερο ρόλο στην εκπαίδευση των, και την εξυπηρέτηση, οι ιθαγενείς της βόρειας Αυστραλίας. &nbsp Notre Dame είναι μια μεσαίου μεγέθους, ιδιωτικό πανεπιστήμιο, το οποίο λαμβάνει δημόσια χρηματοδότηση σε πολλούς τομείς. Ένας σημαντικός αριθμός μαθητών έχουν θέσεις στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης που χρηματοδοτούνται από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση. Είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι, στο μέτρο του δυνατού, οι μαθητές λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε μια φροντίδα και φιλικό περιβάλλον μάθησης. Περίπου το 10 τοις εκατό των φοιτητών του είναι διεθνές. &nbsp Το Πανεπιστήμιο έχει ως στόχο να παράγει «βιομηχανία είναι έτοιμη» αποφοίτους που υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την αυστραλιανή εργοδότες. &nbsp Οι τρεις Πανεπιστημίου πανεπιστημιουπόλεις, σε Fremantle, Σίδνεϊ και Broome είναι εντυπωσιακά όμορφη και πολύ βολικό. Αποτελούν ένα ιδανικό σκηνικό για μια πρώτης τάξεως προπτυχιακούς εμπειρία πανεπιστήμιο. Διαβάστε Λιγότερα
Broome , Fremantle , Σίδνεϊ + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη