πλοίαρχος του tesol

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Master of Education (MEd) στο πρόγραμμα γλωσσικής εκπαίδευσης φέρνει τους φοιτητές ενημερωμένους σχετικά με τις τελευταίες πρακτικές, προγράμματα και αλλαγές στους νόμους της εκπαίδευσης.

Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη στο Νιου Χάμσαϊρ και σε όλη τη χώρα για εκπαιδευμένους καθηγητές ξένων γλωσσών. Το Τμήμα Εκπαίδευσης του Νιου Χάμσαϊρ παραθέτει την TESOL ως κρίσιμη περιοχή έλλειψης.

Το πρόγραμμα προσφέρει τις ακόλουθες συγκεντρώσεις:

  • Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε Εκπαιδευτές Άλλων Γλωσσών (TESOL) Εκπαίδευση, Πιστοποίηση K-12
  • Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) Εκπαίδευση (μη πιστοποίηση)

Πιστοποίηση K-12 της εκπαίδευσης TESOL

Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους φοιτητές άλλων γλωσσών (TESOL) Η εκπαίδευση K-12 για τη συγκέντρωση πιστοποίησης προετοιμάζει τους μαθητές να διδάσκουν μαθητές αγγλικής γλώσσας όλων των ηλικιών και ικανοτήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα πληρούν τις προϋποθέσεις για την άδεια εκπαίδευσης του Τμήματος Εκπαίδευσης του Νιου Χάμσαϊρ για να διδάξουν τους K-12 μαθητές αγγλικής γλώσσας.

Η εστίαση του προγράμματος είναι βιωματική και πρακτική, με έμφαση στην εφαρμογή του τι μαθαίνεται στις τάξεις στον κόσμο γενικότερα. Οι τάξεις του προγράμματος συνδυάζουν τη θεωρία και την πρακτική και παρέχουν πλήρη βάση στις μεθοδολογίες διδασκαλίας γλωσσών, στην εκμάθηση γλωσσών, στην παιδεία, στην απόκτηση γλωσσών και στη γλωσσολογία για τους καθηγητές ξένων γλωσσών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα συστατικό της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση των αναγκών των αιθουσών διδασκαλίας του 21ου αιώνα. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε εναλλακτικές πρακτικές, ενώ παράλληλα θα εκπαιδεύσουμε καθηγητές ξένων γλωσσών, οι οποίοι πρωτοπορούν στις φοιτητικές και επικοινωνιακές τάξεις γλώσσας.

Τα μαθήματα του προγράμματος προσφέρονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους σε online και μεικτά (σε απευθείας σύνδεση και σε πρόσωπο) μορφές. Οι μαθητές μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μαθήματα με μερική απασχόληση. Στο βράδυ και τα Σαββατοκύριακα προσφέρονται ατομικές και μεικτές μαθήματα.

TESOL Εκπαίδευση (μη πιστοποίηση)

Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) Το πρόγραμμα μη πιστοποίησης εκπαίδευσης, όπως και η επιλογή πιστοποίησης K-12, στηρίζεται στη γλωσσολογία, την απόκτηση γλωσσών, τη μεθοδολογία TESOL, την πολυπολιτισμική μάθηση, την εκμάθηση γλωσσών και την παιδεία, και τα θεμέλια της διδασκαλίας και του σχεδιασμού του προγράμματος σπουδών. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να εστιάζουν περισσότερο χρόνο, ανάλογα με την περιοχή ενδιαφέροντος τους, στην εκπαίδευση ενηλίκων, την τεχνολογία, την αξιολόγηση, την παιδεία, τις ειδικές ανάγκες, τις πρακτικές στην τάξη ή την έρευνα που βασίζεται στην τάξη.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 g ... περαιτέρω

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 graduate students. Διαβάστε Λιγότερα