πλοίαρχος των στατιστικών στοιχείων από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και μετά, το Master of Statistics έχει προσφερθεί σταδιακά ως πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθησης (DL) , δίπλα και παράλληλα με το πρόγραμμα επί της πανεπιστημιούπολης.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα DL σημαίνει ότι ως φοιτητής θα πάρετε το πρόγραμμα από απόσταση, δηλαδή από το σπίτι, το χώρο εργασίας ή σχεδόν οποιοδήποτε μέρος με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα on-and off-campus προσφέρεται παράλληλα, συγχρονισμένο όσο είναι πρακτικά εφικτό και με μέγιστη ευελιξία. Θα είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ των προγραμμάτων στις πανεπιστημιουπόλεις και off-campus.

Το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα μάθησης εντός και μεταξύ των μαθημάτων είναι πανομοιότυπα.

Στην πράξη, το φορτίο της μελέτης έχει αποδειχτεί ότι είναι πολύ βαρύ για να συνδυάσει το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης (60 μονάδες) με δουλειά. Ο συνδυασμός προγράμματος μερικής απασχόλησης 30 μονάδων με εργασία (μερικής απασχόλησης) αναμένεται να είναι εφικτός.

Αξιολόγηση και εξέταση

Μία από τις αρχές που έχουμε κατά νου κατά τη δημιουργία του προγράμματος Απόσταση είναι να τη διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρόγραμμα On-Campus, όχι μόνο το περιεχόμενο και τις μεθόδους διδασκαλίας αλλά και τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών. Ως εκ τούτου, σε αυτό το στάδιο της υλοποίησης, εξετάσεις θα διεξαχθούν για όλους τους φοιτητικούς στην πανεπιστημιούπολη.

Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πρέπει να χρηματοδοτούνται πλήρως από τον ίδιο τον σπουδαστή, χωρίς καμία εξαίρεση. Κάποια βασική πρακτική βοήθεια (ουσιαστικά επαφές ξενώνων νεότητας και ξενοδοχείων στη γειτονιά) προσφέρονται από τα γραφεία μας.

Υπάρχουν κατ 'αρχήν δύο επιλογές. Μια επιλογή είναι να συμμετάσχετε σε όλες τις εξετάσεις, μετά από κάθε εξάμηνο (Ιανουάριος και Ιούνιος) και εάν είναι απαραίτητο, στην περίοδο επανεξέτασης (μέσα Αυγούστου - πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου). Αν αυτό δεν είναι εφικτό θα μπορούσαν να επιλέξουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν όλες τις εξετάσεις κατά την περίοδο Αύγουστος-Σεπτέμβριος.

Ωστόσο, αυτή η τελευταία επιλογή δεν συνιστάται, καθώς το πρόγραμμα εξετάσεων θα είναι πολύ φορτωμένο και επιπλέον αυτή η επιλογή δεν σας επιτρέπει να επαναλάβετε τις εξετάσεις μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια εξειδίκευση σε:

  • Βιοστατιστική / Βιοστατιστική ICP
  • βιοπληροφορική
  • Επιδημιολογία και μεθοδολογία δημόσιας υγείας

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Απαιτήσεις διπλώματος

Οι φοιτητές πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον πανεπιστημιακό δίπλωμα ή πτυχίο ή πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ισοδύναμο με πτυχίο πανεπιστημίου (180 μονάδες ECTS).

Η είσοδος μπορεί να δοθεί άμεσα, ή έμμεσα, υπό όρους μετά την ολοκλήρωση του προπαρασκευαστικού προγράμματος.

  • Οι κάτοχοι ακαδημαϊκού πτυχίου που προέρχονται από ένα βελγικό πανεπιστήμιο, τα μαθηματικά, η φυσική, οι επιστήμες των υπολογιστών, η χημεία, η βιολογία, οι βιολογικές επιστήμες, η βιοτεχνολογία, οι επιχειρήσεις και η πολιτικός μηχανική εισάγονται άμεσα.
  • Εφαρμογές των κατόχων πτυχίου στα μαθηματικά, τη φυσική, τις επιστήμες των υπολογιστών, τη χημεία, τη βιολογία, τις βιολογικές επιστήμες, τη βιολογία, τις επιχειρήσεις, την πολιτική μηχανική, την ιατρική, την κοινωνιολογία, την ψυχολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, και οι στατιστικές από άλλα πανεπιστήμια θα αξιολογούνται ξεχωριστά από την εξεταστική επιτροπή του προγράμματος σχετικά με το ακαδημαϊκό αρχείο του αιτούντος.

Ανάλογα με το δίπλωμα που αποκτήσατε προηγουμένως, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα.

Γλωσσικές απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εγγραφούν σε πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας πρέπει να επιδείξουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, τόσο γραπτή όσο και προφορική. Οι δεξιότητες αγγλικής γλώσσας πρέπει να επιβεβαιωθούν με πρόσφατο σκορ για τη Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) ή για το Διεθνές Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) ή για οποιαδήποτε αναγνωρισμένη δοκιμασία επάρκειας.

  • μια έκθεση βαθμολογίας TOEFL (με βάση το χαρτί: βαθμολογία 550 ή περισσότερο, βασισμένη σε υπολογιστή: βαθμολογία 213 ή περισσότερο, διαδικτυακή βάση: βαθμολογία 79-80).
  • Πιστοποιητικό IELTS (συνολική βαθμολογία μπάντας 6.0).

Η εξέταση Αγγλικής Γλώσσας μπορεί να αρθεί με βάση μια συνέντευξη ή αν αποδεικνύεται αλλιώς η επάρκεια αγγλικής γλώσσας (π.χ. εάν η εκπαίδευση ή μέρος αυτής ήταν στα Αγγλικά ή αν η αγγλική είναι μια εθνική γλώσσα στη χώρα σας).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovati ... περαιτέρω

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovative region. It aspires to be a hub in this innovation web. Διαβάστε Λιγότερα
Hasselt , Diepenbeek + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη